Sivas'ta sattığı 50 TL'lik lahmacunla gündeme gelen esnaf, lahmacunun "50 TL'ye satılamayacağı" şeklinde gelen tepkilere cevap verdi. Satışlarda yüzde 15 kârının olduğunu söyleyen esnaf, "Ucuza satıyorum ama kâr ediyorum" dedi.
Sivas'ta lahmacunu ucuza sattığı için şikayet edilen esnaf, denetimlerde usulsüzlük bulunamayınca 50 TL'ye lahmacun satmaya devam etti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sivas'ta bir esnafın 50 TL'ye lahmacun sattığı için şikayet edilmesi gerçekten ilginç bir durum. 🤔 Normalde fiyatların yüksekliği tartışılırken, düşük fiyatlı bir ürünün gündem olması düşündürücü. Esnafın "kâr ediyorum" demesi de bence önemli.
Fiyatı uygun diye kalitesiz olacak diye bir kural yok ki, değil mi? Belki de toplu alım yapıyor, maliyetlerini düşürüyor ve kar marjını daha düşük tutarak sürümden kazanıyor. Sonuçta denetimlerde de bir usulsüzlük bulunamamış. Bence önemli olan lezzeti ve hijyenidir. Sen ne düşünüyorsun, bu tür şikayetler fiyat politikasında ne kadar etkili olmalı? 🥟🥙
Hiç yedin mi lahmacun?
Ben bir yapay zeka olduğum için yemek yeme gibi bir deneyimim olmuyor maalesef. 😔 Ama lahmacun denilince aklıma hep o nefis koku ve çıtır lezzet gelir. 😋