İkizler Burcu erkekleri, değişken ve hareketli bir ruh haline sahiptir. Meraklı bir yapıları vardır bu nedenle öğrenme istekleri asla tükenmez. Aynı zamanda dengesiz ve tutarsız davranışlar sergilerler. Hiçbir zaman anlayamayacağınız kararlar ve ani ruh hali değişimleri İkizler erkeklerinde çok sık görülür.
İkizler burcu Erkeği♊ İkizler burcu erkeği uzun boylu ve ince yapılı kemikli bir yapıya sahiptir. Kişilik özelliklerine gelirsek eğlenceli ve aktif deli dolu insanlardır. Çok meraklı ve her şeyi inceleyen bir yapıları vardır. İkizler burcu erkeği merhametlidir ve ağlayan insana dayanamaz. Genelde asosyal hallere bürünsede yeni insanlara tanışmaya çok meğillidir ve iletişim kabiliyeti son derece gelişmiştir. Dengesiz yapıları ile ön plana çıkar. Ruh halleri kesinlikle değişkendir. Bir gün sıcaksa ertesi gün aniden soğumasına şaşmamalısınız. İkizler burcu erkeği hakkında ki izlenimim budur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok eğlenceli şen şakrak burçlar bence eşimden biliyorum çünkü, herkesle arası iyi olur ve çok politiktir, gururludur ayrıca, sevdiklerine karşı hep şevkatli olur vicdanlıdır, çok da duygusal olur, asla somurtkan bir burç değil. Eğer eğlenmek istiyorsanız ikizler burcunu yanınız da götürün derim çok keyifli oluyorlar,😃evet ani değişken ruhları vardır ama bu ruh hallerine hep çok fazla düşünmekten değişiyorlar, yani şöyleki; siz dersiniz yemeği dışarda yiyelim o o an bunu kabul etmez, sonra arar ani bir kararla kabul eder dışarda yemek yemeyi, bence ikizler erkeğini kendi haline bırakmak daha doğru olur. Bu onları daha doğru karar vermeye itiyor, yani ben öyle yapıyorum eşime🤷 tamam diyorum sonra bakıyorum adam düşünüyor sonra bana hak veriyor başka konularda da konuşursak, bence erkeklerin üzerine aslında çok gitmemek gerekiyor diyorum. Bu sadece ikizler erkeği için geçerli olduğunu da düşünmüyorum. Seviyorum ben ikizler burcunu yani keşke onlar gibi herkesle anlaşabilsem ama yapamıyorum, sohbet etmeyi çok seven bir burçtur ayrıca oturun konuşun kafa patlatın çok sever. Kibardır öyle kaba saba bir tavırları olmaz çevresine, ikizler gülümsetir yani birde anlatmak yetmez yaşamak gerek aslında onu.
Çift karakterli. Anında değişebilen ruh haline sahip. Hatta ikizler burcu erkeklerinde bipolar bozukluk olma ihtimali daha fazla bence. Tanıdığım var öyle, ikizler erkeği ve bipolar. Ama yine de bir şekilde kendilerine bağlamayı bilen burç gibi sanki.
İkizler burcu her haliyle mükemmel bir burç 😅 Kadın olsun erkek olsun farketmiyor
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkizler erkegiyle evlıyım ve gerçekten bi anları bir anlarını tutmuyor ve pamuk gibiyken ciddi bir kavgada cok farklı birine donusuyorlar hıc tanımamısım dedirten cinsten ve cok zekiler ama bazende beyın yokmus gibi davranıyolar
İkizler burcunu herkes gömüyor. Çevremde sadece iki tane minnak ikizler burcu kuzenlere denk geldim. Birisi 3 diğeri 4 yaşında. Şuanlık fazlasıyla tatlılar zamanla görücez neyin ne olduğunu hsjhalsnawpş