Eşimi seviyorum ama annesiyle geçinemiyorum bunu eşime yansıtmak istemiyorum üzülmesin diye bu konu hakkında ne yapabilirim?

Meraba arkadaşlar yaklaşık bir sene oldu evleneli görücü usulü ile evlendim yanlız eşime aşık oldum onu herkesten kıskanacak kadar hemde. Evlendiğimde evimin ayrı olmasına rağmen kaynanam sabahları ona gitmemizi ve akşamları evimize gitmemizi söyledi tamam dedik bir geceleri evimde kaldığım oluyor sabah eşim işe bende kaynanamlara gidiyorum yaya gelip gidiyorum yaklaşık 15 dakikalık mesafe var aramizda. bir süre sonra kaynanam artık geceleri de bizi koymadı evimize gidelim yine ses etmedim elbiselerimin yarısını onlara getirdim orda yatıp kalkıp üstümü değiştiriyorum evleneli bir kaç ay oldu ve ben eşime güzel görünmek için hafif makyaj yaptığım da bana kızıyor diye onu da bıraktım. Eşim maaşını aldığında hepsini kaynanama bırakıyor ihtiyaçlarımı göremiyorum eşim den istediğim de gönülsüz veriyor kaynanam zaten bir kuruş vermez. şu an 6 aylik hamileyim canımin çektiği şeyleri isteyemiyorum alamıyorum ara ara sancılarım oluyor bel ağrılarım bunu kaynanama söylediğim de yuzunuzun perdesi kalmamış deyip kızıyor , Ailem bana çok uzak iğdır dan istanbula geldim gelin olarak onlar üzülmesin diye birşey demiyorum onlara ama geldiğim den beri hep evdeyim bir yere çıkarmıyorlar sadece çalış diyorlar. Eşim annesine çok bağlı ve bana annem asla haksızlık yapmaz diyor aranızda bir tartışma geçerse haksız olan her zaman sensin benim için diyor. Bundan dolayı susuyorum kaynanama karşı ne saygimi nede hurmetimi bozdum ama üstüme çok geliyor burda tanıdığım kimse yok bir eşim bir kaynanam ikisi de aynı taraf zaten. Kendimi artık nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum dolup dolup ağlamaktan başka
Eşimi seviyorum ama annesiyle geçinemiyorum bunu eşime yansıtmak istemiyorum üzülmesin diye bu konu hakkında ne yapabilirim?