Eşim annemi hiç sevmiyor bu davranışı hem beni hem de annemi rahatsız ediyor ne yapmalıyım onunla konuştum ama çözüm bulamıyorum?

Yeni evli ve hamileyken hatta sözlüyken biraz eksikleri vardı beni üzdüğü için annem anne olarak onunla konuşmustu bu sebepten ötürü eşim annemden nem kaptı saygıda bazen kusur yapıyor ama annem damadını çok seviyor yine de hamileliğimin sürecinde annem bize çok yardım etti hala da ediyor her konuda onun ailesi kadar ailem yapmadı eşimle bu durumu konuştum ama umarım düzelir öyle yapınca bende eşimden soğuyorum annem zaten herseye karışan bir kadın değil benim de eşime karşı yanlışım hatam olsa beni de annem uyarır eşim yönetilmek olarak düşünüyor eşim çok değişmeye başladı ilk zaman ki haline göre huysuz çekilmez biri başta huysuzluk yapıp sonra yola geliyor bu durum beni açıkçası üzüyor daha 1 yıllık evliyiz 1 sene de sözlü kaldık

Eşim annemi hiç sevmiyor bu davranışı hem beni hem de annemi rahatsız ediyor ne yapmalıyım onunla konuştum ama çözüm bulamıyorum?