Evlendim ama annemle bir türlü bazı konularda uzlaşamıyorum. Ne yapmam gerek?

Mrblar, 5 yıl önce evlendim. Ve ailemden farklı Bi sehıre geldim asla annemle anlasamazdm. Baskıcı bir aile, baskıcı kötü erkek kardeşler, babam vefat edınce annemle ilgilenmek için aramı iyi tuttum. Kardeşlerimle de aynı şekilde fakat bana yapılanları unutmadım. Annem narsist biri. Sürekli kendi istediğinin olmasını ister. Beni 1500 km ötedeki memlekete sürekli çagırıp duruyor. Malum otobus cok uzak, ucaklada 1300tl bılet. Fakat buna ragmen ben alıcam bıleti gel dıyor. Gidince orada cocuk yap diye surekli baskısı, altınlarını satmadın demi, neden hiç guzel kıyafetin yok, dıye surekli soylenıyor. Akrabalarım da aynı şekilde. Sorular soruyorlar. Bu nedenle 2.5 yıldır memleketime gıtmıyorum. Farklı bir sekılde anneme gelmek istemedgmı anlatmak istiyorum.. Benı ozlemıyormsn dıyor. Ozluyorum da artk teknoloji gelıstır goruntulu konusuyoruz dıyorum, aynı sey degıl dıyor. Cocuklugumdan genc kızlıgıma yasattıklarını unutamyrm. Esımle ıyıyız ve evımı bırakıp gelmek istemiyorum. Annemi kırmadan nasıl uzlasabılırım?

Güncellemeler
+1 yıl
Başlık nasıl kendi kendine güncellenip farklı bir başlık oldu bilen var mı?
Evlendim ama annemle bir türlü bazı konularda uzlaşamıyorum. Ne yapmam gerek?