Gizli Üye(25-29)+1 yılŞuana kadar sevgilim olmadı ama şu durumlarda izin vermezdim. Onun haricinde hiç karışmam istediği gibi giyinebilir. Benim yanımdayken hiç korkmadan giyebilir. Benim yanımda çıplak bile gezinebilir hiç sorun değildir. Biri onun giyinişine karışırsa o zaman gerekeni ben hallederim. Bunun modernlik ve genişlik ile alakası yoktur. Tabiki de giyiniş konusunda ahlak çok önemlidir. Özellikle islam açısından uygun değildir. Bana göre islam dini bir şeyler diyorsa o daha iyisini biliyordur. Ama ben gene de araya din katmıyorum. Kendi tercihidir. Bu konuyu fazla uzatmıyorum. Tamamen sizin görüşünüz ve bakış açınıza da değişim gösterebilir.
İzin Verilmeyen Nedenler:
1-) Aile ortamı
2-) Çocukların bulunduğu ortam (Özellikle ergen çocuk var ise)
3-) Erkeklerin bol miktarda bulunduğu ortam (O erkekler bekar ise asla olmaz. Ve bu bekar erkekler eşim olacak o kadına bakıyorsa "sapık" olarak sayılıp çok kötü bir şekilde dövülür. Eğer o erkek evli ise bazı kriterler ile değerlendirilmeye alınır. Bu kritelerden bazıları: yanında eşi varsa, eşi olmaza bile namuslu biri ise, özellikle de beni aldatmayan güvenli bir sevgili/eş ise, tabiki de kesinlikle yan gözle bakmayacak biri ise, aradaki mesafe sınırını koruyacak kişi ise, tanıdığım ve güvenli bir kişi ise ve bu tanıdığım ve güvendiğim kişiden haber alabiliyorsam olabilir.)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Kadına değil kendine güvenen adamdır , yakışıyorsa giyer , abaza görgüsüz sapık erkekler buram buram bakınca onun mu olmuş oluyor
10 Yorumla
+1 yılNe derler bilemem insanlar garip neden mi?
Öyle kişler gördüm ki karısının açık sacık dolaşmasını isteyen giymezse tehdit edip başka kadınlarla seni aldatırım diyen. Öyle kişiler gördüm ki tesettür eşini açmaya zorlayan açtıran miniler giydiren.00 Yorumla
Karisilmamasi en guzel taraflar birbirini degistirmeye calismamali, once nasilsa yine oyle olmali. Genislik degil ama ultra miniyse kem küm ımm tıss 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kadının derin şekilde arzuladığım herhangi bir yerini bir başka erkeğin gözleriyle paylaşmaya katlanamam. Buna ister kıskançlık deyin ister geri kafalık. İster kaç kişi bakacak deyiverin milyonda bir kişi de baksa bana ait olan bir şeyden başkasının şehvetlenmesine göz yumamam.
60 Yorumla
+1 yılBiyerini gösterme ihtiyacı varsa başkalarına veya ispatlamaya çalışıyorsa bence bana gerek Yok demektir, modernlik totoşunu gösterip ona buna bişey ispat etmekte değil bence , illa bişey ispat Edicekse bu insanlık be dürüstlükle olmalı velhasıl modernlik adı altında god*şluğun alemi yok !
10 Yorumla
+1 yılİzin olayı bana çok komik geliyo. Kadın giymek istiyosa zaten o kafadaki biridir ve bunu bilerek berabersin. Bu seni rahatsız ediyosa niye baştan sevgili oluyosun yahu? Hem kocaman kadın, ne giyeceğine başkası karar veriyorsa o niye nefes alıyor?
Genişlik mevzusu değil bence. Modernlik de.
Modern insana zaten sorulmaz. Bu konudaki görüşü önceden ber nettir çünkü.10 Yorumla
+1 yılmodern ben izin veririm valla isterse piercing takıp gobek açsın aşın artık bunları bak avrupa bizi istemiyor sebeplerinden biri de bunlar geri kafalı olmamız
02 Yorumla- 1 yıl
Dizinin üstünde etek giysin piercing taksın fakat çıplak olmasın Rusya böyle çıplak değil orada yaşayan arkadaşlarım diyo Türkiye çıplak iğrenç modernlik çıplaklık değil ama çarşaf da değil kendini geliştireceksin çalışkan temiz bakımlı olucaksın güzel etek giy saçını başını yap ama çıplak olma birsürü it kopuk Suriyeli burada ama Amerika da da Suriyeli var açık olanlar mı hayır okumuş temiz bakımlı bilgili olanlar
- 1 yıl
Çıplaksın diye seni Avrupa’ya almazlar
+1 yılGeniş kusura bakmada ciddi olan erkek seven erkek giydirmez onu plaj hariç eşine saygısı olan kadında giymez onu
61 Yorumla- 1 yıl
Bencede hanım hanım tatlı diz hizasında etek giydirir ama dar olmayan pantolon giydirir izin olayı değil güzelce der
+1 yılNe moderni kardes modern de mini etekle açılıp saçılmakla ölçülür olmuş kiç kusura bakmayim gayet geniştir bana göre adam da değil
61 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle sanıyorlar ki Avrupa bunlar çıplak diye alacak bunları hjajaajahaj Avrupa okumuş bilgili kişileri almak ister Suriye’deki it kopuk bizde okumuşlar avrupada
Bayaa geniş bence ben erkek olsaydım izin vermezdim çünkü bakan gözlerin ne niyet taşıdığını az çok biliyoruz sonuçta o etek boyu biraz uzayınca dünyanın sonu gelmiyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların aç köpek gibi bakmadığı, normal bir şeymiş gibi görülen yerlerde karışmayan erkek geniş değildir. Bir de mini etek var, mini etek var...
20 Yorumla
+1 yılSigara , alkol , uyuşturucu gibi zararlı maddeleri kullanmanın ve açık giyinmenin modernlikle uzaktan yakından alakası yoktur. Konumuza gelecek olursak bence modern değil geniştir , rahattır , vurdum duymazdır ve kıskanç değildir.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öylw
Gizli Üye(25-29)+1 yılO erkek kendine güvenen erkektir. Gerçekten aşık olan kıskanır ama böyle salak bahanelerle değil. Kıskandığını başka şekillerde hissettirir. "Şunu giymeyeceksin, bunu yapmayacaksın, şunla görüşmeyeceksin" diyen erkek kendine güvensizdir, bunlara uyan kız da en iyi ihtimalle kezbandır, daha kötüsü karaktersizdir ki karaktersiz bir kadınla nereye kadar devam eder bilinmez.
11 Yorumla- 1 yıl
Knk mini şort giyen kız aklı mı yok giymesin erkekler ne niyetle bakıyo rahat giy ama mini giyme etek giy ama tam diz hizasında giy açıklık ve çıplaklığı karıştırıyorlar kızı öyle dolaştıran adam değildir
Bence çok abartılmadığı sürece sevgilisini uyarmalı erkek etraf salak saçma insanlarla dolu ki kızın bunu bilmesi lazım
40 Yorumlaöncelikle bir insan giyimi için neden izin alır.. basitlerin işlerinden dolayı herkesin bu kanıda kalması çok saçma..
kadın erkek özgür iradesine göre hareket etmelidir azizim.20 YorumlaNormal insandır. Geniş ne ya? Cidden bunu birde hemcinsim yazıyorsa vay halimize insan istediğini giymeli büyük filosof abimiz ne demiş şo bayan şo şekil geyinir şo bayan şo şekin herkesin hayatına kimse karışamaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben hem cinsimi mini şortla görünce üzülüyorum tabiki giysin etek şort ama mide bulandırmayın Rusya da ki arkadaşım diyo Türkiye’deki kızlar çıplak Rusya’da böyle değil erkekler pis pis bakıyo git de kardeşim açık giyde çıplak olma
+1 yılnefret ediyorum şu söylemden. kadını kendi maı gibi görüp onu giy bunu giyme diyen beyinlerden de nefret ediyorum. bir de bu soruyu kalkıp kadınlar soruyor ya.. ne desek boş.
10 Yorumla
+1 yılEtegin boyu ve sekli onemli.. Ama en onemlisi kadinin tavri.. Benim yanimda sevgilim giyebilir, nasil olsa bakacak olan sarkintilik edecek olan adamin gozunu cikarir kafasini kirarim..
11 Yorumla- 1 yıl
İçinden der bakar adam senin yanında olmadan da giyer kız ben iğrenç buluyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen özelimi kimseyle paylaşmam ister yobaz ister cahil hiç fark etmez benim sevdiğim bana özeldir erkelere göz mezesi yaptırmam
20 Yorumla
+1 yılBen şöyle düşünüyorum kol nasıl bakılacak bir şey değilse bacakta değil birbirlerinden hiçbir farkı yok bana seksi gelmiyorlar. Bence bir kadında popoya bakılır. Güzel poposu olmayan kadına seksi diyende vücuttan anlamıyordur zaten. Ben bile erkekte popoya bakıyorum
00 YorumlaModern geniş, tanımını bir arada kullanalım cevap burda gizleniyor gibi
Bir yandanda seveni var böyle minileri illa giyicem diye tutturuyorsa kimse özgürlüğünü alamaz en fazla ayrılırsın00 Yorumla
+1 yılİzin vermek derken erkekler ne b0k oluyorda kadınların giyimlerine müdahale etme gibi hadde erişiyor.
50 Yorumla
+1 yılHiçbir şey görmemiş insanlar için genişlik geliyor. Allah böylelerinden uzak tutsun beni.
21 Yorumla- 1 yıl
Hahahahaj knk Rusya daha kapalı giyiyo açık ol çıplak olma valla her şey gördük eğitim aldım dil öğreniyorum açığım fiziğim baya iyi ama çıplak değilim burada ki kızlar çıplak çıplaksın diye görgülü olmuyorsun aslında görgüsüz oluyorsun gösterme peşindesin açık giyin tabiki kısa kollu giy tatlı bi diz üstünde etek giy çiçekli yırtmaçlı elbiseler var giy ama çıplaklık iğrenç Avrupa modern okumuş kültürlü bilgili Arap gibi olmayan insanları alıyo cahil bi çıplağı değil
+1 yılNe var bu mini etekte bu kadar abarticak ne kadar sacma bir tartisma konusu giyerim sevgilim niye karissin ki adam olsun baktirmasin oyleyse
10 YorumlaBen vermem modernini genisini bilmem hele şu zamanda.
20 Yorumla
+1 yılModern oluyor, tabi buradaki erkekler geniş diyecek çünkü hepsi kıskanç özgüveni gelişmemiş geri kafalı erkek modeli 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGENİŞTİR TABİKİ... modern kelime anlamında teknolojik aletlerle yapılan son teknoloji üsürünleri hayata yansıtma ve kullanmaktır. Orasını burasını açmak modernlik değildir. Eşini sevmeyen geniz varlıklar izin verirler sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModern kılífı gecirilmiş
Geniş , g*vattır
Biz sevgilimize giyme dedigimizde geri kafali oluyoruz ama bilmiyorlarki onlari korumak icin boyle yapiyoruz , keyfimizden yapmiyoruz yani30 Yorumla
+1 yılBelli bir grupları olmak zorunda değil ama bu konuda sanırım baskın olarak genişler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Modernlik ya da elitist olma etek boyuyla mi ölçülüyor :)))
10 Yorumla
+1 yılModern erkek tamda aradigim o sevgili kontenjanindan
10 Yorumla
+1 yılYanındayken abartmasan giymesine birşey dememeli de , yan yana değilken geniş tabiki
10 Yorumla
+1 yılÇağdaşlık diye diye nesil karıştı oğlan belli değil kız belli değil demiş adamın biri çok da doğru demiş bence kimin eli kimin cebinde belli değil
00 Yorumla
+1 yılSadece Ortadoğu ve Arabistan’da genişlik olarak görülüyor. O da cehaletten. 1400 yıl önceki Bedevi gelenlerine kültürüne göre yaşayan cahil insanların dışında kimse bir etek için geniş demez.
01 Yorumla- +1 yıl
EyPeygamberim! Eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadılarına söyle/emret. Cilbab'larını baştan aşağı sarkıtarak örtünsünler. Böylesi örtünmeleri (ahlâki çizgide yaşayan erdemlikadınlar olarak) tanınmalarına (bakışla, sözle ve elle) incitilmemelerine daha uygundur. Allah çokça bağışlayan ve pek çok merhametedendir.
Ahzap suresi 57. Ayet.
Bu yüce rabbimizin ayeti senin cehalet dedigin yıllarda indirilmis.
Keske bizde o bedevilerin sacinin bir tek teli edebilseydik...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben izin veririm ama modernlikten ya da genişlikten değil. feministim ben
10 Yorumla Tercıhlerıne saygı duyan ıstemıyorsan ayrılırsın gıyenı saygı duyucan kadına
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisinin ne giyip giymeyeceği kararını sevgilisine bırakan saygılı kişidir...
00 Yorumla
+1 yılYerine göre edebine adabına göre evet süper mini vb hallerde hayır.
00 Yorumla
+1 yılYerine göre , tatil beldesinde de pantolon giyecek değiliz
00 Yorumla
+1 yılModern olmadığı kesin ama geniş de diyemem yerine ve kişiye göre değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Artık erkekler açık bacağa bakmıyorlar. Hatları belli olan çoğu türbanlıya bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNeden erkek izin veriyor ki?
Kız istediğini giyemez mi?
Saçma.
#evilschild00 Yorumla
+1 yılTürkiye de olmasa normal karşılanacak bişey ama Türkiye de izin vermem
00 Yorumla
+1 yılBir kişinin kıyafetine kimse karışamaz herkesin bir aklı var ve kendine yakışan şekilde giyinir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Çok abarmadıgı sürece karışmam ama genelde karışmam yani ne istiyorsa giyebilir
00 Yorumla
+1 yılTasiyamayacagin kadini hayatına almicaksin kadın istediğini giyer adam olanda taşır bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılMedeni. Tamam seven kıskanır ama kıyafetine de karışma bir zahmet. Senin köpeğin değil yani
00 YorumlaO sevgilisi ile sadece zaman geçirmek için takiliyordur hiç bir anadolu insani evleneceği kişiye giydirmez mini
00 YorumlaRus aşkım.. ; )
Bu Değişiyor aslında, mesela yurtdışında birşey demiyordum ama.. TR de sevgilim olsa karışırdım.00 YorumlaSevgilim de karışamaz ilerde eşimde acımam ayrılırım valla özgürlüğüm her şeyim
00 Yorumla
+1 yılOnları bilmem ama giyime karışmayan insan candır mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili ya da eş
Kesinlikle genişlik benim olan benimdir kimseye sergiletmem30 Yorumlaİzin verme olayı bile çok saçma ondan önce nasılsa ondan sonra da aynı şekilde devam etmeli
10 Yorumla
+1 yılBence güvenmeli şöyle ondan iyisini bulan zaten bacım
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi karari sevgilisinin izni ile alakasi yok yani
00 Yorumla
+1 yılNe akska. Yerine gore deģisir. Yakışanı şık olanı estetik olanı giymek dikkat çekmemek önemli benim ićin.
00 Yorumlaİzmir antalya tatil şehirlerinde yaşıyan çiftler genelde giydiriyor ztn kızda küçülüktn berli alışkın oluyor. ama cogu yerlerdede kimse istemez sevglisin ya da eşinin bacaklarına bakılmasını.
00 Yorumla
+1 yılGeniş baya 😂😂
İki gün sonra çıplaklar kampına gidelim der00 YorumlaO erkek kesinlikle kadına ve kadın haklarına saygı duyan, anlayışlı, güzel düşüncelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim karışır ya ben istersem giyerim istemezsem giymem bana saygı duymalı ve saygı duyduğu için geniş değil moderndir anlayışlıdır bana saygılısır
00 Yorumla
+1 yılCevabı bilmiyorum da ben izin vermem. Birileri karımın bacaklarına bakarken rahat duramam. Kıskanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok modern aşırı geniş birazda gavattır. Yaşasın yobazlık!
10 Yorumla
+1 yılMini etek giydirmekle geniş olunmaz.
Asıl genişlik sadakatsizliktir.00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat