+1 yılKötü çocuk giydirirse kadınların gözünde modern erkek olur giydirmezse sahiplenici olur. Efendi adam giydirirse şereffsiz olur giydirmezse geri kafalı... yani kadınların gözünde pic erkekler ne yapsa kazanır, efendi adamlar her daim kaybeder
41 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum fakat genel olarak öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılDelikanlı adam eşine mini etek tayt giydirmez tabikide ama giyenlere bakmaktan da geri kalmaz tabi 😂
49 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka giydirmez o niyeymis?
- +1 yıl
O sözün esprisi, o adam delikanlıysa eşi zaten ne giyeceğini kendisi bilebilir 😊
- +1 yıl
Bununla da alakası yok! Ne demek eşi delikanlı ise ne giyeceğini bilir olsa da olmasa da bilir😅
- +1 yıl
Amaaan sende beni gömmeye yer arıyormuşsun 😂
- +1 yıl
Hehehe yok yahu şaka 😂Kızma canın sağolsun 😅Benim eskiden başka şimdi başka düşünceler 😂😂
- +1 yıl
Gençliğimize ver cahilliğimizi sizden öğrenmemiz gerekenler var daha düşünceler illaki değişir zamanla 😂
- +1 yıl
Yok estağfurullah ne demek 😊Hepimizin vardır öğreneceği bir şeyler hala öğreniyorum. Ama gençken ki çoğu şey büyüdükçe değişti. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 😊
- +1 yıl
Sizde kendinize iyi bakın 🙌
- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılDelikanlı adamın eşine mini etek veya tayt giydirmesine gerek yok. Çünkü kadın tek başına da giyebilir onları😏
Herkes herkese benzese de delikanlılık eşinin hayatına karışmakla olmuyor ayrıca Soner bey :D375 Yorumla- +1 yıl
Hehehe Allah'ım ya Yıldız süper yazmışsın aynen kendisi de giyer 😂
Bence de katılıyorum ben düşüncemi yazmadım ki 😂 - +1 yıl
Sen peki izin verir misin? :D
- +1 yıl
Evet veririm keyfi bilir ne yapayım yani mini giydi tayt giydi diye sevdiğimden soğuyacak ya da vazgeçecek değilim 😅
- +1 yıl
Uzun süre sonra gördüğüm en güzel cevap imzamı atatım 😊
- +1 yıl
@xxxEBRUxxx teşekkürler :)
+1 yılCevreye gore degişir bu durum bence..
Yani müsade eden de delikanlidir ama tutup olmadik yerde giymesine göz yumarsa genişlik olur biraz tabi63 Yorumla- +1 yıl
Bence değişmez. Çevreden bize ne😅 Tabiki müsade eden delikanlıdır. Sevdiğim istediğini giyer kime ne 😅 Bence genişlik olmaz 😅Zaten eskiden böyle düşünmezdim ayar ettin beni şimdi 😅Ne demek genişlik sevdiğim mini giydi diye soğuyacak değilim ya 😀
- +1 yıl
Izmirde İstanbul'da Antalyada.. vb giyilebilir ama tutupta doguda anadoluda bir kadin fazla dekolte fazla mini ya da kisa bluzle kombinledigi bir tayti giymemeli ve buna baba, abi, ya da kocasi mudahale etme hakkina sahiptir.. malesef bazen kadinlarimiz yernde giyinmesini bilmiyor biz bile hemcinslerimize utanarak bakiyoruz.. ben izmirdeyim yasadigim yer ve Cevrem buna uygun o yuzden giyiniyorum ama dogu tarafina gezmeye gitmistim mesela urfaya orda kot ve uzun bluz giydim diger turlu olmazdi zaten.
Âyet-i kerîme;
“İyi kadınlar itaatli olanlardır.
“Allah onların haklarını nasıl koruduysa, onlar da erkeklerinin haklarını öylece korurlar.
Her iki cinsinde birbiri uzerinde haklari vardir eger koca giyimden rahatsiz oluyorsa cekidüzen vermek gerekir. inatlaşmaya tersleşmeye gerek yok bence - +1 yıl
Çooook güzel yazmışsın 😅Ellerine emeğine sağlık 😊 Tabi Anadolu bölgesi biraz farklı oluyor. İstanbul Antalya İzmir farklı yani. Bence de müdahale etme hakkına sahiptir. Fakat aşırıya kaçmamalıdır da müdahale ederken. Haklısın yerinde giyinmesini bilmeyen çok da onları boşver ya. Oh oh maşaAllah sana 😅
Bence de çeki düzen gerekir diye düşünüyorum. Yani seven sevdiği için bir şeyler yapabilir tabi anlaşmaya bağlı şimdi emri baki olmaz. Bence de inatlaşma ya gerek yok. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKasabada olmaz hocam ama büyük şehirde olabilir.
Bu iş çevreye bakar21 Yorumla- +1 yıl
Çevre değişince ne değişiyor 😅
+1 yılEşinin giyim kuşam tarzı şeylerine karar vermek bence erkeğin görevi değil delikanlılık hiç değil bence delikanlı adam sevdiğine her türlü sahip çıkar her kosulda..
23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Giyinişe karışan erkekleri geri kafalı olarak görüyorum. Kötü anlamda değil bu tabi. Eskilerde kalmış, hâlâ yeni çağa alışamamış olarak görüyorum. Delikanlılık eşinin giyinişine karışmak değildir bence. Bir ilişkide kız adabını bildikten sonra gerisi fıs.
24 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😅Bence de
- +1 yıl
@Sonerr-Demirerr ve @Esrasemra Teşekkürler! :)
- +1 yıl
Rica ederim😅
+1 yılDelikanlı adam sevdiğinin kıyafetine karışmaz. Zaten kıyafetine karışmasını gerektirecek karakterdeki birisiyle beraber olmaz.
Delikanlılık bunu gerektirir..11 Yorumla- +1 yıl
Bence de delikanlı adam sevdiğinin kıyafetine karışmaz 😅Tabiki katılıyorum bence de olmaz yani😅Hayırlısı 😅
+1 yılHerkes istediğini giyer, kimsenin kimseye karışma gibi bir lüksü olamaz.. Ayrıca delikanlılık demişken, benim etrafımdaki tanıdığım kızlar erkeklerden bile daha delikanlı! Yerine göre mini eteğini de giyer yerine göre uzun elbisesini de kimse kimseye bu konuda karışamaz..
13 Yorumla- +1 yıl
Evet herkes istediğini giyer kimse kimseye karışma gibi lüksü yokda eşler birbirlerine karışabilir. Fakat kıyafet konusu başka başında nasıl sevdiysen öyle yani. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı. Hehehe bilirim Adana kızlarını 😅
Karışmaya hakkı var ama karışmamalı 😅 - +1 yıl
🙈ben Adana li değilim ama
- +1 yıl
Seni de biliyorum Adanalı olmadığını ama şu an nerede olduğunu da biliyorum ona göre konuştum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardesim herkes kendine gore olanla birlikte olsun kimse kimseye mudahale etmek zorunda kalmasin. esinizi de iyi secin iyi taniyin. ben cok acik giyinen bir kadinla yapamam ornegin kiskanc biriyim. ha modern giyinmesi taraftariyim ama bokunu cikarmamali
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de herkes kendine yakışanla olmalı. Bende kıskancım. Herşeyin fazlası zarardır. Hayırlısı...
+1 yılBence bu konuyu şöyle düşünmek lazım eşine biri mini etek giymesine izin vermiyorsa ya çok kıskanıyodur ya da başkalarınıda kendisi gibi (millete bakan) sanıyodur mesela ben kıskandığımdan dolayı giymesini istemem ama o giymek isterse ki kızlar çoğu seyi erkekler icin degil kendilerini öyle iyi hissettikleri için yapar ozaman bana saygı duymak düşer
12 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😊
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
Herkes özgür kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok hiçbir şekilde. Ama gerçekten seviyorsa sevdiğini kıskanır ve bazı şeylerine karışabilir ondanda bir zarar geleceğini sanmıyorum. Sonuçta çoğu insan kıskanılmaktan hoşlanıyor.😃
54 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık. Katılıyorum hepsine...
- +1 yıl
EyvAllah doğru olanı güzel bir ifade ile yazmışsın 😅
+1 yılBen normalde çok kapalı giyinen biri değilim ama evleneceğim kişi rahatsız olursa kendimi törpüleyebilirim.
47 Yorumla- +1 yıl
Hımm bak bak 😅 Hayırlısı bende törpülerim de beni beğenmeyeni beğenmem yani
- +1 yıl
Hiçbir konuda büyük konuşmamak gerek 😄
- +1 yıl
Hehehe haklısın da bu büyük konuşmak değil şimdi benim giydiklerimi beğenmeyen ötede oynasın yani😅
- +1 yıl
Kızlara fikir veriyon bak 😄 aynısını dersek kötü 😅
- +1 yıl
Hehehe ben erkeğim yani 😂Bence sende diyebilirsin ben diyorsam eğer ama sen beni dinleme bence 😂
- +1 yıl
Ben uyumluyum, sen de ol.😬 Zaten her iki türlü de kazanan taraf olmuyorsunajshdhf neyse hüzünlü bir konuşmaya dönsün istemiyorum 😅😂 kim ne istiyorsa giyinsin 😄👌🏻
- +1 yıl
Bende uyumluyum hep hayal ettim aynı şeyleri giymeyi hiç kısmet olmadı olur inşaAllah kombin filan 😅aynen kim ne isterse giysin😂
Delikanlı adammış bik bik bik ötüp de erkeklik adı altında kadınların hayatı üstünde hakimiyet kurup ego tatmini yaptığınızı biliyoruz. Dışarı çıkmasına karışayım, giydiğine sürdüğüne karışayım, arkadaş çevresine karışayım derken oldu olacak kadını eve bağlayın köpek gibi akşama kadar beklesin sahibini.
21 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılarını ve art niyetini kendine sakla! Hakimiyet yok! Ego tatmini yok!
Evde benimle başbaşayken giyebilir Soner sıkıntı yok😅
54 Yorumla- +1 yıl
Yalnızken ne olur abi 😅
- +1 yıl
Hehehe EyvAllah abim 😅
Eğer o eş evlenmeden öncede o eteği giyiyorsa karışmaya çok hakkı yok.
37 Yorumla- +1 yıl
Karışmaya hakkı var da abla eşler birbirlerine karışabilir diye düşünüyorum ama karışmamalı yani 😅Başta nasıl sevdiysen öyle değiştirmemeliyiz 😅
- +1 yıl
Dimi abla yani bence muamma 😂abla muamma ne demek😂
- +1 yıl
Heheeh aynen abla boş verelim bende bazen kullanıyorum birşeyler o ne diyor boşver oğlum diyorum 😂😂
- +1 yıl
EyvAllah ablam senin güzelliğin 😂😂
+1 yıldelikanlı adam şunu yapmaz bunu yapmaz kalıplarınızı bir bırakamadınız ya. isteyen istediğini giyer. beğenmiyorsa gitsin yenisini bulsun
35 Yorumla- +1 yıl
Benim böyle bir kalıbım yok😅Var ama bu soruda bu soruyla ilgili yok😅Haklısın Beğenmiyorsa gitsin başka bulsun
- +1 yıl
var ama bu soruda yok :D kıvırma çellllıııınnnçççç ıjfsdddjd
- +1 yıl
Hayır yok😅Kıvırma da yok😅Bana göre delikanlı adam sevdiğine hesap ödetmez bu var Delikanlı adam sevdiğini korur kollar kimseye laf söz ettirmez ailesi dahil sen ön yargını ve art niyetini kendine sakla lütfen!
- +1 yıl
oouuuvv sinirlendi sakin şampiyon ::d senin kalıpların beni bağlıyor mu? hayır. e ne diye bağırıyosun el kadar kıza ! lkdkfdkjfjıjf
- +1 yıl
Hayır bağlamaz! Kusura bakma küçüğüm bir daha olmaz 😅
Kadın neyi giyip gitmeyeğini eşine sormaz eşinin de sen şunu giy sana şu daha çok yakışıyor diye sahte yönlendirmeler yapmasına gerek yok kadın kendini nasıl güzel hissediyor ise onu giyer
32 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın bence de katılıyorum
+1 yılEtek neysede, eşine tayt giydiren erkek eşini zerre sevmiyordur. Taytında çeşitleri var incecikse o kadın eşini sevmiyordur arayıştadır, kocası da izin veriyorsa kocası da onu sevmiyordur yoksa kıskanır mümkün değil durması her tayt için demiyorum çok dar ve incecik giyinen kadınlar var
13 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok kız geçmişte giyiyordur ailesi laf söz etmemiştir yetişme tarzı öyledir. Değişmek istemez! Kılık kıyafet ile insanlık ya da namus olmaz!
- +1 yıl
Geçmişte kaşarsa evlendiği zaman kaşarlığa devam etmesi gerekmiyor
- +1 yıl
Kılık kıyafet ile kaşarlık olmuyor
İlk sevgilime çok karışırdım. Bir gün şöle dedi ve ufkumu genişletti. Sonuçta ben senin yanındayım ve vay be adamın sevgilisine bak. ne kadar şanslı demelerini ve sana imrenmelerini istemezmisin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende duydum bunu çok! Hayırlısı. İstemem ben!
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem şahsen ama yer, zaman, ortama göre de değişir diyeyim.
Sahil, deniz kıyısı gibi yerlerde ses etmem de normal de giymemesini ister, beklerim.
Erkek milletiyiz öküz gibi bakıyoruz.12 Yorumla- +1 yıl
Bende şahsen sevmem abi. İstemem de ama müdahale de etmem. Hayırlısı...
- +1 yıl
aynen :)
Karşısındaki kadına yasak koyan bir adam delikanlı adam olmuyor
41 Yorumla- +1 yıl
Hım bence de katılıyorum
+1 yılDelikanlı adam zaten eşine bir şey demez. Deme gereği duymaz. Kadın da kadınsa gerçekten nerde ne giymesi gerektiğini bilir
23 Yorumla- +1 yıl
Bence de katılıyorum 😅
- +1 yıl
Pek feminist bir yaklaşım olmayacak ama kadında bitiyor bence.
- +1 yıl
Bence de kadın da bitiyor her şey 😊
+1 yılSoru biraz garip. Yani sen o kıza aşık olduğunda da etek tayt giyiyordu sonuçta. Ve sen o hali ile aşık oldun. Bu aşkından bir. Şey değiştirmez. He ama benim için mesela. Ben onu kimseler görmesin isterim. Tayt ya da etekle değil. Hatta mümkün olsa bir adaya koyarım kimsenin göremeyeceği.
Ben bakmaya kıyamazken dışarıdaki sapıkların saçma sapan hayallerine meze etmek istemem sevdiğimi01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum ve bende aynı şekilde kimse görmesin bakmasın isterim. Elimden olsa herkesin gözünden uzak ırak olsun isterim. Hayırlısı...
+1 yılBeyefendi, aklı basan er kişisi bir başkasının hayatına karışma lüksünün olmadığını bilir.
33 Yorumla- +1 yıl
Lüksü vardır da karakter meselesidir.
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede - +1 yıl
Lüksü yoktur tabii ki? Benim kıyafetim, benim vücudum hakkında "izin vermek" bir başkasına düşmez. :)
- +1 yıl
Lüksü vardır! İnsan sevdiğine müdahale edebilir diye düşünüyorum! Ama etmemelidir.
+1 yılAdabinda ve yerinde, zamaninda giydi mi giyebilir de giymesine de müsade edilmeli bunda bir sakinca görmüyorum 😏😀
113 Yorumla- +1 yıl
Bende sakınca görmüyorum Maviş haklısın katılıyorum 😅
- +1 yıl
Maşallah Soner mantikli bakmaya baslamissin 😂
- +1 yıl
Allah Allah ben hep mantıklı bakardım 😅Sen farketmemişsin 😅
- +1 yıl
Senin ilk zamanlarinj bilirim Soner 😁😂
Bana simdi eski nicklerinde buna benzer sorulardaki fikir ve dusuncelerini cikarttirtma 🤨 - +1 yıl
Tamam tamam Maviş de karıştırma şimdi onları 😂Heheeh Allah'ım ya 😅 Düşüncelerim değişti o zamanda şimdi de mantıklı sebebleri vardı 😂
- +1 yıl
Bak halen direniyorsun Soner halen mantiklj sebep diyorsun 😤😁😀
- +1 yıl
Tamam tamam Maviş 😅Çaktırma idare et😂😂
- +1 yıl
Çok ponçik olmuş Maviş 😂Çok dadlu ulan 😂O çocuk ama sen idare edersin 😂
- +1 yıl
Yok ben de idare edemem Soner idare edemem 😢😁😂😂
- +1 yıl
Of maviş tamam tamam sen haklısın hıh 😂
- +1 yıl
Tamammmmmmm 😂😂
- +1 yıl
Hehehe çok şükür 😂
Giydirmez😊 kız zaten nerde nasıl giyineceğini bilmeli
23 Yorumla- +1 yıl
Giydirir 😅Evet kız nerde ne giyeceğini de bilir 😅
- +1 yıl
Tabiki herkes herkes değildir herkes herkese benzesede
+1 yılben karışmam giydiğine annesi babası jarismamis kızın ben belki 2 ay sonra hayatinda olmam buna hakkim yok
31 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah haklısın mantıklı
+1 yıl@Sonerr-Demirerr sana yakışmamış bu yazı kardeşim kadın oturup kalkmayı bılıyorsa neden gıymesın çarşaf gıyen namuslu gıymeyen bılmemnemı oluyor etrafına çevrene gözünü aç bir bak ne demek ıstedım anlayacaksın senın delikanlılığına yakışmamış bu soru
27 Yorumla- +1 yıl
Ben giymesin demedim ki! Giyemez de demedim! Soru sordum sadece düşüncemi sordun mu?
- +1 yıl
Delikanlı adam eşine mini etek tayt giydirir mi demişin işte :D
- +1 yıl
Soru sordum sadece sorular sormak amaçlı 😅İnsanların fikirlerini merak ettim bak bakalım neler yazmışım aşağılarda
- +1 yıl
yanlış anlama seni seviyom kardeşim ondan tuafıma gıtı kusura bakma :D
- +1 yıl
Yok estağfurullah canın sağ olsun bazen şaşırtmalı sorular da sorarım 😅
- +1 yıl
adamsın adam :)
- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskanırım arkadaş. Ben giymiyorsam o da giymeyecek.
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe abi ya eyvAllah canın sağolsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Kocam bana çok yakıştığını söylüyor ve giyiyorum bunun delikanlılıkla ne alakası var
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bir alakası yok
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafetin delikanlılıkla alakası yok bence yakışması lazım kardesim 😊
111 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ablam 😅Bence de 😅
- +1 yıl
Tesekkur ederim kardeşim😊
- +1 yıl
Rica ederim nasılsın abla napıyorsun
- +1 yıl
Tesekkur ederim canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsin kardesim
- +1 yıl
Allah iyilik versin abla iyiyim bende iyi olmaya çalışıyorum 😊iş güç koşturmaca sipariş bekliyorum
- +1 yıl
Allah iyilik versin cnm😊bende aynı sekilde dükkandayım müsteri bekliyorum😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah abla cümlemize 😅Kolay geldin Rabb'im bol kazanç versin 😅Hayırlı müşteriler dilerim 😅
- +1 yıl
Allah razi olsun kardesim amin insallah 😊cümlemize versin😊
- +1 yıl
Cümlemizden razı olsun abla 😊Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😊
- +1 yıl
Insallah canım kendine iyi bak😊çünkü benim bir tane kardesim var😊
- +1 yıl
EyvAllah ablam😊Sende kendine iyi bak😊
+1 yılAvrupada olsak hic karismam turkiye gozu donmus akli seyinde olan insanlarla dolu oldugu icin insan cekiniyor
21 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah haklısın bir yerde fakat kız tarafı genel olarak değişmek istemiyor
+1 yılEskiden giydirmem diyordum ama şimdi bisi diyemiyecegim
13 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah bende eskiden öyle derdim😅
- +1 yıl
Malesef göz alışıyor ama dogru olan bu değil tabiki
- +1 yıl
Göz değil de ne bileyim zamanla yanlış olduğunu farkettim
Ben bir erkek olsam başka birilerinin eşimin orasına burasına bakmasını istemem erkek dediğin delikanlı gibi kıskanmasını kısıtlamasını da bilicek
63 Yorumla- +1 yıl
Alla alla kim demiş onu! Orasını burasını kapatınca bakmıyor mu millet çarşaflı giyene bile bakıyor!
- +1 yıl
Biliyorum çoğu süslüman malesef hayırlısı eyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam kadının kıyafeti karışmaz delikanlı olan eşini sevdigini ne giyerse giysin onuda korur korlar bakanı öper sen ne düşünüyorsun soner abim
11 Yorumla- +1 yıl
Canım kardeşim bende aynı şekilde düşünüyorum ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😅
+1 yılGiydirirse o halde seçtiği kız açıktır demektir yani herhalde kız giyer sanırım
Delikanlı olmak ile hiç alakası yok13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum 😅
- +1 yıl
Sağol😄😅🙈
- +1 yıl
EyvAllah sende sağ ol ve sağol 😅
+1 yılBende karışmam ama karışılacak şeylerde olurda en azından tatlı bir dille söylerim erkekler bakar hemde öküz gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar o başka bir şey 😅
Giydirmez. Kızın eli ayağı yok mu? Kendi başına giysin. Seviyoruz tamam da bide biz mi giydirecez yani 😂🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de yani dimi 😅
+1 yılYani giydirmese ne olacak... Kadın yapacağını yapar erkek rüyasında bile yakalayamaz... Yersiz bence.. Önce güven meselesi. Kadın kendi namusunu korumasını bilir.. Şahsımca
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum 😊
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sadece etekle delikanlılık ölçülmez diye düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru düşünüyorsun abi 😅
+1 yılDelikanlılıkla bunun bir alakası olduğunu sanmıyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru düşünüyorsun 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Bende ederdim 😅
- +1 yıl
Ne güzel 😂
- +1 yıl
Evet evet 😂
- +1 yıl
Aynen aynen 😂
+1 yılKadın bulunduğu ortamı göz önüne alarak giyinir rahat edemeyeceği bir ortamda zaten mini etek veya dekolte giymez kendini bilen bir kadın eşinin neyden rahatsız olacağını bilir ona göre giyinir. Deli kanlı adam eşini seçerken onun giyim tarzını biliyordur ve ona göre karar verip onunla olmuştur.
00 YorumlaErkekler gerçekten buna karışabileceklerini sanıyorlar mı? Çevremde buna izin veren kızları gördükçe utanıyorum
42 Yorumla- +1 yıl
Neden utanıyorsun? Bazıları karışabilir karakter meselesi ve sevgilisine eşine bağlı. Utanacak bir şey değildir!
- +1 yıl
Tatlı bir dille söylendikten sonra ne var ki bunda?
Giydiremez.
Kadın gitsin kocasına süslensin.70 YorumlaDelikanlıkla alakası yok bu işin ama ben giymesine izin vermezdim
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah haklısın bence de alakası yok
+1 yılHayır ya giydirmez herşeyin bir dozu var bir sınırı olmalı benim fikrim sizleri bilmem
59 Yorumla- +1 yıl
Alla alla niye peki dozu neye göre kime göre?
- +1 yıl
Ben sahiplenilmekten hoşlanırım korumacı erkeği severim hemde bndeki güzelliği niye başkası görsün eşim görsün göreceğini yeter
- +1 yıl
Alla alla sahiplenmek böyle mi oluyor muş bak bak!
Korumacı erkek böyle mi olur?
Bak o olabilir yani sadece eşin göre daha iyi olabilir - +1 yıl
Valla ben bilmem benim fikrim ben öyle severim sizleri bilmem aykırı yorum yapmam o sensin bu ben ve sahiplenmek korumacılık illaki öyle olmuyor bunu aşamaları var da uzun 😂😂😂jshsh
- +1 yıl
Tamam tamam 😅canın sağolsun 😅evet ben sadece benim sen de sen 😅 hayırlı sabahlar dilerim
- +1 yıl
Teşekkür eder hayırlı sabahlar dilerim😊
- +1 yıl
EyvAllah 😊
- +1 yıl
Biraz abarttık sanırım bilader 😂😂şaka şaka
- +1 yıl
Neyi abartttik ne şaka😅
+1 yılBunun delikanlılıkla alakası yok beyler. Ne yakışıyorsa onu giyecek. Tabii çıplak denecek kadar da açık olmamalı. Zaten hatun dedigin ayarını bilir :)
33 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum...
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
EyvAllah 😊
+1 yılEşine mini etek giydirmeyip ama yoldan geçen mini giyenlere ağzı açık ayran budalası gibi bakmayana delikanlı adam denir ama %100 ü öyle bakmıyorum diyene de inanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede eyvAllah
Başka erkeklerin aç bakışlarına maruz bırakmamak için giydirmemeli. Delikanlı adam dediğin hanımına sahip çıkar 😉
23 Yorumla- +1 yıl
Evet delikanlı adam hanımına sahip çıkar fakat sahip çıkmak böyle olmaz diye düşünüyorum 😅
- +1 yıl
Bence de mantıklı 😅
Deli kalilikla alakasi yok oerkek kendine guveniyorsa ve kiz taşiya bilecekse ogiysiyi bence sıkıntı olmaz erkeyi yanindaysa
22 Yorumla- +1 yıl
Bende de delikanlılık ile alakası yok. Katılıyorum
+1 yılDelikanlılık gücünün yettiğine karışmaktan ibaret olmuş. Mini etek tayt giyemezsin diye terör estiren/kısıtlayan, delikanlı oluyor :D işe bak
25 Yorumla- +1 yıl
Hehehe katılmıyorum bana göre olmuyor 😅
- +1 yıl
Umarım ironidir :)
- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
Boş ver :)
- +1 yıl
EyvAllah küçüğüm!
+1 yılDelikanlı giydirir giydirmez onunla ilgilenmiyorum, ama lütfen kilolular tayt giymesin hoş durmuyor 😉
23 Yorumla- +1 yıl
Hımm düşüneyim sana ne yani isteyen giyer 😅Bence de hoş olmuyor da bana ne😂
- +1 yıl
Delikanlılığın kitabına bir bakmak lazım ozaman 😆
- +1 yıl
Öyle bir kitap yok uydurma o😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılgiydirmez ama delikanlı adam hiç bir kadınada dönüp bakmaz başka kadına bakıyosa oda sıkıntı bak... erkek adam eşine karışmaz ama eşi onun neyi sevmeyecegini bilir yapmaz cünkü erkeklik karşıya gecen bir dürtüdür
00 Yorumla
+1 yılBiriyle görüşüyordum ve bana sen hiç makyaj yapmıyorsun hiç etek giymiyorsun neden demişti bazı erkekler yanındaki kızların dikkat çekmesini ister güzellikleri belli olsun ama bazıları dikkat çekmesin sıradan olsun der bu tamamiyle tercih meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😊
Duruma yaşadığı yere göre koruma şeklinde göre değişir tabiki 🤗
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki bende de katılıyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeler neler gördü bu gözler
Delikanlı erkekler tasma takılmış gibi günler neler neler
Büyük konuşmayın :)10 Yorumla
+1 yılBunun delikanlilikla ne alakası var? Rahatsız oluyorsan bunu güzellikle anlatabilirsin. Herşeyi delikanlılığa bağlamayın
11 Yorumla- +1 yıl
Bunun Delikanlılık ile alakası yok! Kesinlikle katılıyorum
+1 yılYorumlara bakıyorumda insanlarımızın çoğu çok genişmiş. Ulan eşinizin orasına burasına bakılmasından rahatsız olmuyosanız siz rahatsızsınız. Er damarınız eksik bunu bilin.
23 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok geniş olmak ile! Herkesin hayatı yaşam biçimi farklı! İzmirde büyüyen kız ile Kastamonu'da büyüyen bir kız genel olarak aynı olmaz. Her aile tutucu değildir. Ve kılık kıyafet ile insanlık olmaz!
- +1 yıl
Ben izmirli kostamonulu olarak bakmıyorum olaya. Önce bir müslüman olarak sonrada bir adam olarak bakıyorum. Sanada kızmıyorum çünkü herkes kendine yakıştırdığını yapar.
- +1 yıl
Kılık kıyafet ile Müslümanlık olmaz!
EyvAllah haklısın tabiki. Hayırlı sabahlar dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. eğer ki delikanliliginizi adamdan sayarak eşine vs başka birine giydirmiyorsan ve karisiyorsan senin olmayan delikanliliginda bir sıkıntı vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Sorunun benim ile alakası yok küçüğüm. Ben düşüncemi yazmadım!
+1 yılistedigini giyer cok delikanliysan halinden anlarsin zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de istediğini giyer😅
evet kadın istediğini giymeli
41 Yorumla- +1 yıl
Tabiki giymeli
+1 yılDelikanlı adam eşini bebek gibi sever minisinin arka fermuarını da çeker taytını da giydirir asdf
10 Yorumla
+1 yıldelikanlı değilde seven adamın yapacağı şeyler değil..
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat