• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler niye sevgilisine mini etek giydirmez ama giyene bakar?

Thauma
Thauma Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
17
Yapay Zekaya Sor
Erkekler niye sevgilisine mini etek giydirmez ama giyene bakar? Bu ne yaman çelişki? 🤔
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• dilhun-munis
    dilhun-munis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Giyene bakmiyorum. Sevgili edinmiyorum. Esim olucak kiside neyi giyip giymeyecegini en iyi bilen birisi olur insallah.

5
    1 Yorumla
    • dilhun-munis
      dilhun-munis
      +1 yıl

teşşekkür ederim EIG icin 😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AskUgrunaSehitAsık
    AskUgrunaSehitAsık Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Bence cevap soruda gizli 👍

1
    0 Yorumla
  • sude8
    sude8 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Kişi kendinden bilirmiş işi de ondan

0
    0 Yorumla
  • weirder
    weirder Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bunlara or. spu çocuğu denir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

118

Cevap

236

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Bakmamak gerek giydirmemek gerek gadasi

2
    0 Yorumla
  • Antoyex
    Antoyex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl

ne kadar mini olduğuna bağlı olarak bir yerden sonra karışırım ben de. Açıkçası erkekler eğer karşısındaki kadın alımlı ise her türlü bakar. Bu hayvanlardan gelen bir içgüdü mekanizması. Bunu bildiğimden dolayı eş/sevgilimin giyimine çok da karışmamaya çalışırım. Ancak rahatsız eden biri olursa önce rahatsız edeni hastahanelik eder sonrasında da kız arkadaşıma uyarıda bulunurum. Diniyle osuyla busuyla alakası yok bunun insan olmak ve karşındakine saygı duymakla alakası var. Zaten beğendiğin insan senden önce böyle giyiniyorsa sen sırf senin için giyim tarzını değiştirmesini isteyemezsin.

0
    0 Yorumla
  • Ruhudar_hatun
    Ruhudar_hatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Doyumsuz erkekler ve ahlak bekçiliği yapmıyor mu aman allahım ölücem yaa herkes aman benim namusuma bakmasınlar göz değmeyisin kısknaçcım ben ayaklarına yatıyor ama diğerleri kadınlar açsada gözümüz gönlümüz açılsın kafasında...
    Size bir hikaye ankatıcam zamanında bir altın işiyle çalışan bir tücar varmış o kadar ahlaklıymış ki eşide öyle ve eşi dışarı çıkmazmış bir gün tücar dükanına gelen bir kadını beğenmiş ve elini tutmuş ve etkilenmiş kadının gözlerinden aynı gün evine önünden geçen yılardır sütçğlerri olan adam geçmiş eşide süt almak istemiş kapıyı açıp tenceriyi uzatınca adamda kadıın elini tutmuş kadın şok olur yılardır dokunmayan adam ahlaklı adam şimdi başkasının namusu olan kadının elini tutuğuna akşam eşi gelir ve kadının yüzü beyazlar içinde adam kadın kocasına olup biteni anlatır adamda anlar başkasının namusuna göz koyarsan el alem seninde namusuna göz koyar... şimdiki zamandaki erkeklerde o misal

0
    0 Yorumla
  • MantıksızAdam
    MantıksızAdam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Mini eteği giyen kendisine bakılmasını istiyor olabilir mi?
    Mesela bacakları güzeldir göstermek ister.
    Göstermek isteyene bakınca anormal bir durum mu ortaya çıkıyor.
    Yalnız şunu söyleyeyim bakmakla kalmıyoruz. Şunu bir skebilsem dediğimizde oluyor.

Peki sevgilim neden mini giyinmek istesin? Bacaklarını benden başkasının görmesini istediği için mi, ?
    Kendime yakıştırıyorum ondan giyiniyorum demek bana inandırıcı gelmiyor. Burası Türkiye. Biz henüz cinselliğe doymadık malesef.

4
    0 Yorumla
  • müstearasımus
    müstearasımus Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl

Güzel bir soru. Çünkü erkekler birbirini iyi tanıdıkları için , ben açık bir kıza ya da kadına bakıyorsam , benim eşime ya da sevgilime de başka erkekler bakar diye düşünüp ve bunu adları gibi bildikleri için giymelerini istemezler. Aslında mini etek giyen de bilir erkeklerin kendisine bakacaklarını. Ama yine de kendilerini öyle daha hissettikleri için mini etek giyerler. Hatta hemcinslerinden daha güzel olmak için ve yine kendilerine verdikleri değerden dolayı makyaj da yaparlar.

3
    2 Yorumla
    • müstearasımus
      müstearasımus
      +1 yıl

kendilerini öyle daha rahat hissettikleri için olacaktı. Vallahi beni linç etmeyin , zaten doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ben sevgilim , eşim olmadığı halde , değişik bir çok konuda empati , çevre , gözlem ve hayal gücümü kullanarak yanıt veriyorum.

Yorumla
    • müstearasımus
      müstearasımus
      +1 yıl

örneğin ben mafya mıyım ama fikirlerim vardır. istihbarat mıyım ama fikirlerim vardır. mason muyum ama fikirlerim vardır. uyuşturucu mu kullanıyorum ama bir fikrim vardır. eşcinsel miyim ama fikirlerim vardır. alkol mü alıyorum ama bir fikrim var. öngörü , bilgi , gözlemleme , çevre, empati ve hayal gücü önemli.

Yorumla
  • asliimstfa
    asliimstfa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Ekeklere kısa etek sıkı etek filan çok sexy gelir akıllarına direk cinsellik gelir ve bunu bildikleri için de sahiplenme ruhu ile izin vermezler çünkü baskalarının kadınına bakıp cinsellik düşündüğünü düşünmek bile onları çileden çıkartır zaten izin veren erkek de ya sevmiyodur ya da sikinde değilsinizdir kendi keyfine bakar başkasına bakacağına size bakar adam gibi adamlar da zaten sevgilisi varkrn başkasına bakmaz baksa da sonuç olarak seni sevmese yanında olmaz ama tabiki bakmaması daha iyi benimde sevgilim var😅

2
    0 Yorumla
  • Berenimm
    Berenimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Bence erkekler sahiplenmeyi sevdiklerinden dolayı, onların olan bir şeyi kimseyle paylaşmak istemezler ve bunu gerçekten arasında duygu ve sevgi bağı olan insanlar için yaparlar. Diğer mini etek giyenlere bakmalarıda bir duygu hissetmeden yapılmış bir iğrençlik.

2
    0 Yorumla
  • alisan1990
    alisan1990 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl

Erkek dediğin diğer kızların namusuna bakmaz , bakarsa namussuzlarin yaptığı hareketi yapmış olur.
    Dışarı da namussuz ve şerefsiz biçok adi varlık var. O yüzden sevdiği kişiyi korumak ve kollamak için mini etek giymesini hoş görmez.
    Kalpler göze bağlıdır, göz namahreme baktığın da nefsani şeyler uyanır, o yüzden mini etek giyilmesini hoş bulmaz erkekler.
    Dışarıda herturlu kişi bulunduğu için.

3
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.

türkiyedeki çoğu erkek zihniyeti böyle maalesef. onlara göre herkes mini etek giysin cıplak dolaşsın hatta kendileriyle seks yapsın kezban dememek için. ama kendileri kızları karıları bacılarına gelince mini giyemez evden cıkamaz sevgilisi olamaz öpemez sevişemez. birazda kadınların zaafiyeti

6
    0 Yorumla
  • İnekliPijama
    İnekliPijama Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 81%
    +1 yıl

Erkek kimyasını bilirler. Onlara bakılmasından rahatsızlık duyarlar haklı olarak.

Giyene bakmasının sebebi de, hayvansal iç güdüyle evrimlerini tamamlayamadıklarının verdikleri ''üremeliyim'' sinyalidir.

Dipçe: Keşke erkekler evrimlerini tamamlasalar da, iki bacağa antenleri dikmeseler.

1
    0 Yorumla
  • Onnurr34
    Onnurr34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Peki bu soruyu soracağiniza mini etek neden giyilir sorusu sorun. Mini etek giyip butun erkekleri size baktirmanjn anlami ney sevgilisi olan biri icin? Mini etegi giyipte baskasi ona baktiginda ne bakiyorsun diye kizlarida anlamiyorum bakarim kardesim sen onu bakmamam icin mi giydin? Hayir bakmam icin giydin sicakti bilmem neydi gecin bu isleri bizede sicak bizde mi giyelim. Yozlasmis dusuncelerinizi bizim sucumuzmus gibi tum erkeklere lanse etmeye calismayin

1
    0 Yorumla
  • yekdaneh
    yekdaneh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Giyene baktığı ve bakıldığını bildiği için giydirmez herhalde..
    Bu tutumu yanlış buluyorum.
    Evli olunmadığı sürece bu kadar hak iddia etmemeli insanlar birbirleri üzerinde.
    Evli olmak ayrı bir durum.. kocam giyme dese tamamen giymeyi bırakmasam da hiç değilse bir tık uzununu giyerim. Onun dediğine yaklaşmaya çalışirım.

1
    0 Yorumla
  • Ozer38m
    Ozer38m Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl

Karaketersizlik. giyen ve giydiren ve bakanlar... bazi salaklar var sahilde de gidermiyor o da ayrı konu... basit bir örnek vereyim bodrum ilçesinde anormal değil giyilmesi ama de durumda giyilmez. özgürlük saçmalıyorum artık.. erkek bakmayacak ne olursa olsun kadında yerine göre giyilecek nokta...

1
    0 Yorumla
  • ssatiriasisss
    ssatiriasisss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Şahsen ben sevgilimin giydiği hiçbir kıyafete karışmam. İsterse en kısa mini eteği giysin. Bakanda baksın. Sevgilim rahatsız olmadığı sürece sorun yok. İnsanlar bakıyorsa bu sevgilimin ne kadar güzel çekici ve hoş birisi olduğu anlamına gelir ve bununlada gurur duyarım.

1
    0 Yorumla
  • ___GK___
    ___GK___ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Kişi kendinden bilir işi ondan. Bakıyor ve sevgilisine bakılmasın diye giydirmiyor

4
    0 Yorumla
  • AtletikBirErkek
    AtletikBirErkek Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

öncelikle belirtmiş olduğun ikinci maddeden başlayalım, mini giydiren kızlar var demek ki, mini giymesine izin veren erkekler var demek. hiç izin vermeyip, giyenlere bakan erkekler için ise şunu söyleyebilirim; insanlarımızın çoğu muhafazakar bir kesimden geliyor, günümüz şartlarında da dışarıya çıktığında eşine, sevgilisne izin vermeyen erkek mini giyen kızdan da gözünü alamıyor. bakmamak elde değil zaten.

0
    0 Yorumla
  • taylan7676
    taylan7676 Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Kadınlar artık su olguyu anlamalı fıtrat gereği nşr bayan çıplak erkek bile görse yüzde doksanı hemen cinsellik düşünmez ama erkeğin yarafılışı cinsellik ilk defa olmasa bike ikinci bskışınds aklına gelir önemli olan eyleme dökmedş değil zaten o zaman taciz tecavüz ahlaksızlık nişin içine girer ams cinsi duyguları etkilenir

0
    0 Yorumla
  • YanlızKuss38
    YanlızKuss38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Simdi sunu soyle anlatayim benim yapim geregi ben giydirmem giyenede bakmam ancak mini etek giyenede saygi duymak zorunda kaliyorsun bir sefer bana carsida denk geldi kizin malum yeri gozukuyordu kisaliktan abinin teki dediki suna para verelimde kiyafet alsin kendine dedi dondum baktim oyleydi haklisin abi dedim gectim ama giyende degil giydirende suc yaninda erkek arkadasi vardi sordan adamliktan dem vururlar

0
    0 Yorumla
  • Purposelessmember
    Purposelessmember Takip Et
    Yoda Yaş: 104 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

Sevgilimin mini eteği giymesine karşı çıkmamın nedeni benim gördüğüm ve arzuladığım yeri bir başkasıyla payşaşamama durumudur. Bir başkası kendi istediği, gördüğü yeri paylaşabiliyorsa farketmez bakarım. Sevgilim istemiyorsa gözümü kapatabilir, ses etmem razı gelir bakmam. Durum benim açımdan bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • LllUzcARELes
    LllUzcARELes Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Böyle mini giyeni görüp de bakmaması olmayacak bir iş. Bakmamasını beklemek de ayrıca komik. Bu kadar mini etek giyen kadın da bunu bilerek giymiştir zaten.
    Ama bizim erkekler hastalık derecesinde kıskandıkları için sağlıklı düşünemiyorlar.

2
    0 Yorumla
  • fahrenayt
    fahrenayt Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

benim karakterimi yansitir yanımdayken ama benden uzakta ne giyerse kendi karakterdir. .. sevgilimin bacaklarına baktirmam güzel kardeşim yerine koydurmam ama giyerse kız kıza gezerken giysin... yanımda değil

2
    0 Yorumla
  • ozgshltyv
    ozgshltyv Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Sevdiği kadına kendisi gibi bir erkek daha bakar diye. Başka kadınlara bakıyorsa başka erkeklerin yanındaki kadına bakacağını düşünür. Bu.

5
    0 Yorumla
  • nazholding
    nazholding Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Erkekte de nefs olduğu için (bakmasın ama) bakabilir , ama hiçbir erkek kadınını hayvanlaşmış nefislerin gözleri önüne sunmak istemez... Burada çelişki yok

2
    0 Yorumla
  • NeOStyLe17
    NeOStyLe17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Kendi de baktığı için herkesin baktığını bilir ve başkasının da aynı şekilde kendi sevgilisine bakmasını istemez çok doğal ve çelişki değil ayrıca bakmayanlar da var

2
    0 Yorumla
  • mechul2025
    mechul2025 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.

Ne giydiririm ne de giyene bakarım. Biraz edep yahu.

5
    0 Yorumla
  • Yusufcalk
    Yusufcalk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

Allah bir çift göz vermiş nasıl kullanacağımız bize kalmış bakarız ancak önemli olan niyet ben allah sahibine bağışlasın gözüyle bakarım. Kız arkadaşıma giydirmem ancak o tarz şeyler seviyorsa da zorlamam bir tek yanımda giydiririm olur biter...

0
    0 Yorumla
  • __SNR__
    __SNR__ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Evet ben giydirmem tayt da yasak şortda yasak dekolte transparan yasak Çünkü Keyfim öyle istiyor diye neden bakar ben kendimi bilirim bazen bakıyorum hoşuma gidiyor çünkü ama rahatsız edici bir şekilde bakmıyorum çaktırmadan bakıyorum.

0
    0 Yorumla
  • invisiblexss
    invisiblexss Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

Şu yüzden olabilir.
    Mini etek giyen kızlara bazı erkek dediğimiz insanlar başka gözle baktıkları için ve aynılarını kendileride yaptığı için kendi sevgililerine/kadınlarına mini etek giydirmek istemezler.

0
    0 Yorumla
  • 3abyface
    3abyface Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

"Ben herkesin bacaklarına teleskop gibi bakarım ama kimse benim arkadaşımın bacaklarına bakamaz" hesabı..

bencillik değil mi ki?

3
    0 Yorumla
  • yokartıkbune
    yokartıkbune Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

giyene bakıldığını bildiği için istemez giymesini
    erkek kıskanır sahip çıkar
    her erkek kendi eşini kıskansa ve giymesini istemese
    kim kime dumduma olmayacak
    kızlarımız hem bakmayı kıskançlık malzemesi ve aldatma olarak görmesine rağmen hem de giyim konusunda özgür olmak isterler bu ne yaman çelişki
    diğer taraftan erkeğin bakmasını haklı çıkaracak bir durum da değildir bakmaması gerekir

0
    0 Yorumla
  • Lusarx
    Lusarx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

eğer erkekler kısa gıymesıne ızın verse bu seferde kızlar neden kısa gıymemem ızın verıyorsun benı sevmıyormusun seven ınsan kıskanır der. kadınları memnun edemessınız.

1
    0 Yorumla
  • Asiboy_58
    Asiboy_58 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

kendileri baktıkları için diğer erkeklerinde bakacaklarını biliri bunun için giydirmezler fakat hayatında daha önce çok fazla kızla aynı ortamda bulunmayn erkekler gözlerini alamıyorlar normal erkekler ise genelde çok dikkat etmez fakat kendi gördüğünün aha üstünde bir görüntü görürse bakar

1
    0 Yorumla
  • sananelazimsa
    sananelazimsa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çok açık bir şekilde açıklayacağım kınamayın
    Onu gören erkeklerin akşam eve gittiğinde hayal ettiği insan olmasını istemediğimizden
    Abaza çok ondan dolayı benim sevgilim milletin hayalini süsleyemez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü seksi duruyor ve başka bir erkeğin sevgilisini hayal etmesini istemiyor.

1
    0 Yorumla
  • Yumpi
    Yumpi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Yav mini etek giyip, kendisini ona buna baktıran, hayallerine meze eden kadına ben kalkıp da zaten sevdiğim demem yav.

2
    0 Yorumla
  • salcedo
    salcedo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bunun birde sevgilisi olan, gezen tozan ama kız kardeşinin erkek sinekle bile diyaloğa girmesine yasak koyan erkek modeli var.. bu öyle bir çelişki adı konamaz.

2
    0 Yorumla
  • Sevdamdenizid4
    Sevdamdenizid4 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ya bence şöyle erkeklerin zihniyetinde zaten sapikliktan başka bisi yok sevgilisine giydirmez tabi ki a a şaşırmadım gerçekten... erkekler birbirlerinin ne düşündüklerini iyi bilirler hepsi ezbere aynı... hani filmlerde olur ya "bu mesela namus meselesi"derler ama anlayana🙄

0
    0 Yorumla
  • C6H12O
    C6H12O Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kızım bir kere insan önce sahip olduğu şeyi korumak ve kendine bağlamak ister. E ben şimdi X kızının popona baktım neden? Çünkü mini etekli daha Seksi görünüyor, e şimdi ben sevgilime giydirsem dışardan bakan bir erkek de aynısını düşünüp o da benimkine bakacak. Yani mini etek giydirmemek ile kendimizi sizi koruduğumuzu düşünerek de kandırmış olabiliriz

0
    1 Yorumla
    • danscigeridondu1
      danscigeridondu1
      +1 yıl

Sorunun cevabını buldum sanırım. Olabilir.

Yorumla
  • sertkaya4
    sertkaya4 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Mini etek dikkat cekicidir baktırır
    Sevgili dikkat cekici olmasin bakılmasın istenir

Tıpkı dedikodusu yapılınca çılgına dönen kadınlarin hunharca dedikodu yapması gibi

0
    0 Yorumla
  • BrightLight
    BrightLight Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 55%
    +1 yıl

Aslında sorunun içerisinde sen cevabını yazmışsın.

Evde sevgilin/eşin varken veya tek başınayken giymekte bir sakınca yok ama diğer türlüsünü kimsenin hazmedebileceğini düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Ourfatherinhell
    Ourfatherinhell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Kendisi her gördüğü mini etekliye bakıyo, kişi kendinden bilir işi yani. Ben bakıyosam başkaları neden bakmasın diye düşünüp mini etek giydirmek istemiyo awlkerklşdsalkşr

0
    0 Yorumla
  • brtbal
    brtbal Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Dışarıda kıskandığım için giymesini istemem, evde giysin
    Dışarıdaki kızlarla işim olmaz sevğim bana yeter de artar bile açgözlülük yok

2
    0 Yorumla
  • doktorkedi
    doktorkedi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

Zaten onlar baktığı için giydirmezler. Sevgililerine bakılmasını istemiyorlar.

3
    0 Yorumla
  • _MeyuS_
    _MeyuS_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Giyene herkesin baktığını neler düşündüğümü bilir çünkü. Herkesin namusuna göz atar ama kendi namusuna baktirmaz. Öyle bir zihniyet

1
    0 Yorumla
  • Cemuzuner
    Cemuzuner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

Kendi cinsini bildiği için giydirmez. Neden giydirsin ki? Kadın neden mini etek giyer mantıklı bir açıklama var mı?

1
    0 Yorumla
  • fury-le
    fury-le Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Kadinin mini etek giymesini yakistiramayan degilde icine sindiremeyen, kadini yaninda tasimaktan korkan erkektir.

1
    3 Yorumla
    • fury-le
      fury-le
      +1 yıl

@Gizemkarasu Hayır gizem. Konu nitelik olarak kiskanclik degil. Bunu hazmedemeyen erkek yanimda mini etekli bir kadin var ve herkes ona bakiyor dolayisiyla bende teșhir oluyorum onun yaninda dusuncesiyle buna sicak bakmaz. Halbuki soruyu soranin soru basliginda dedigi gibi mini etek giyene bakar.. Ama yanindakine bakilmasini istemez.. Istememe sebebi ayrica yanindakine degilde kendisinedir oysaki. Bu kadar eziktir bu dusunceyi benimseyen erkek 👍

Yorumla
    • Pennywise7
      Pennywise7
      +1 yıl

Böyle anlayışlı birini görmek şaşırttı da tebrik etmek istedim. Boş kafalı milyon tane yorum içinden parlıyorsun, hep böyle saygılı kalırsın umarım. Bazı hemcinslerim dahi aksini düşünürken üstelik...

Yorumla
    • fury-le
      fury-le
      +1 yıl

@Pennywise7 Sagolasin kucuk hanim 👍

Yorumla
  • sallem
    sallem Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Nasıl bir mantık bu? Mini etek giymiş birisinin fiziğine bakılır, gözler üzerine düşer. Bunu erkek bildiği halde sevgilisine mini etek giydirip, gözleri abazaları etrafta toplatacak kadar genişse birşey diyemem.
    Sahiplenme duygusu*

0
    0 Yorumla
  • ersnkrcn
    ersnkrcn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

Bende onu anlamıyorum, karısına kız kardeşine bakılsa adam olur hemen.

2
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Kendinden bildiği için, yani başkası bakmasın diye :-D

2
    0 Yorumla
  • BusChan
    BusChan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl

Erkekler sevgilisini sahiplenirler korumak isterler bunda garip bir şey yok

2
    0 Yorumla
  • qizemli01
    qizemli01 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.

Mini etek giyen kızlara erkeklerin baktıklarını bildikleri için sevgililerine giydirmezler.

2
    0 Yorumla
  • Cool_Lion
    Cool_Lion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

Çünkü onu seksi bulur ve ilgisini çeker ama sevgilisine herkes bu gözle baksın istemez. Cevabı tahmin etmek güç mü?

1
    0 Yorumla
  • PsikolojikkDeli
    PsikolojikkDeli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Başka erkeklerin sevgilisine bakacağını bildikleri için..

2
    0 Yorumla
  • postmodernyazar_
    postmodernyazar_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Gülünü seven dikeninede katlanabilmeli eğer yapamıyorsa kendine göre olanı seçmeli. öyle kızları seviyorsan öyle olmasına da karışamazsın

0
    0 Yorumla
  • ewrrewq
    ewrrewq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Suçunu bildiği için diğer erkeklerinde sevgilisine o gözle bakmasını istemez (namus meselesine bağlar yani)

0
    0 Yorumla
  • Boşverbendekalsın
    Boşverbendekalsın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Sevgili giyince başka erkeklerin bakacağını bilir ondan istemez özel zamanlarda giyse sorun yok tabiki başkaları giyince de bakması normal tabi ki

0
    0 Yorumla
  • _Bıleksımok
    _Bıleksımok Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Giyenlerle ilgilenmiyorum sevgilime de giyme diye baskı yapmıyorum. Abartmadığı sürece de giyme demem, kendisi ne giyeceğini bilecek yaş ve bilinçte.

0
    0 Yorumla
  • naberbenboyle111
    naberbenboyle111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Ben de karışan erkeklere cevabını vermeyip başını eğen kızlarımızı anlamıyorum. Öyle biriyle çıkmam bile

0
    0 Yorumla
  • saruhan3301
    saruhan3301 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

bakar çünkü sexy giydirmez çünkü diğer erkeklerin onu sexy bulmalarını istemez :D aslında o kadar da kafa karıştırıcı değil

0
    0 Yorumla
  • KırkBirinciHarami34
    KırkBirinciHarami34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 66%
    +1 yıl

Giyene bakıldığını bildikleri için sevgilisine giydirmez. Ama giyene niye bakıyolar bende bilmiyorum. Çekicilik alımlılık mini etekle dekolteyle olmaz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (294)
Devamını Gör(339)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler niye sevgilisine mini etek giydirmez ama giyene bakar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden sevgilisine kısa veya dekolte giydirmez? 28 cevap verildi
Erkekler neden sevgilisinin dekolte giymesini istemez? 19 cevap verildi
Erkekler sevgilisinin dar pantolon giymesine nden karışır? 24 cevap verildi
Mini elbise giyince erkekler niye bu kadar bakıyor? 17 cevap verildi
Erkekler neden sevgilinizin mini giymesine karışıyorsunuz? 16 cevap verildi
Sevgilisine mini etek giydirmeyen erkek? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨