ne kadar mini olduğuna bağlı olarak bir yerden sonra karışırım ben de. Açıkçası erkekler eğer karşısındaki kadın alımlı ise her türlü bakar. Bu hayvanlardan gelen bir içgüdü mekanizması. Bunu bildiğimden dolayı eş/sevgilimin giyimine çok da karışmamaya çalışırım. Ancak rahatsız eden biri olursa önce rahatsız edeni hastahanelik eder sonrasında da kız arkadaşıma uyarıda bulunurum. Diniyle osuyla busuyla alakası yok bunun insan olmak ve karşındakine saygı duymakla alakası var. Zaten beğendiğin insan senden önce böyle giyiniyorsa sen sırf senin için giyim tarzını değiştirmesini isteyemezsin.
Doyumsuz erkekler ve ahlak bekçiliği yapmıyor mu aman allahım ölücem yaa herkes aman benim namusuma bakmasınlar göz değmeyisin kısknaçcım ben ayaklarına yatıyor ama diğerleri kadınlar açsada gözümüz gönlümüz açılsın kafasında... Size bir hikaye ankatıcam zamanında bir altın işiyle çalışan bir tücar varmış o kadar ahlaklıymış ki eşide öyle ve eşi dışarı çıkmazmış bir gün tücar dükanına gelen bir kadını beğenmiş ve elini tutmuş ve etkilenmiş kadının gözlerinden aynı gün evine önünden geçen yılardır sütçğlerri olan adam geçmiş eşide süt almak istemiş kapıyı açıp tenceriyi uzatınca adamda kadıın elini tutmuş kadın şok olur yılardır dokunmayan adam ahlaklı adam şimdi başkasının namusu olan kadının elini tutuğuna akşam eşi gelir ve kadının yüzü beyazlar içinde adam kadın kocasına olup biteni anlatır adamda anlar başkasının namusuna göz koyarsan el alem seninde namusuna göz koyar... şimdiki zamandaki erkeklerde o misal
Mini eteği giyen kendisine bakılmasını istiyor olabilir mi? Mesela bacakları güzeldir göstermek ister. Göstermek isteyene bakınca anormal bir durum mu ortaya çıkıyor. Yalnız şunu söyleyeyim bakmakla kalmıyoruz. Şunu bir skebilsem dediğimizde oluyor.
Peki sevgilim neden mini giyinmek istesin? Bacaklarını benden başkasının görmesini istediği için mi, ? Kendime yakıştırıyorum ondan giyiniyorum demek bana inandırıcı gelmiyor. Burası Türkiye. Biz henüz cinselliğe doymadık malesef.
Güzel bir soru. Çünkü erkekler birbirini iyi tanıdıkları için , ben açık bir kıza ya da kadına bakıyorsam , benim eşime ya da sevgilime de başka erkekler bakar diye düşünüp ve bunu adları gibi bildikleri için giymelerini istemezler. Aslında mini etek giyen de bilir erkeklerin kendisine bakacaklarını. Ama yine de kendilerini öyle daha hissettikleri için mini etek giyerler. Hatta hemcinslerinden daha güzel olmak için ve yine kendilerine verdikleri değerden dolayı makyaj da yaparlar.
kendilerini öyle daha rahat hissettikleri için olacaktı. Vallahi beni linç etmeyin , zaten doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ben sevgilim , eşim olmadığı halde , değişik bir çok konuda empati , çevre , gözlem ve hayal gücümü kullanarak yanıt veriyorum.
örneğin ben mafya mıyım ama fikirlerim vardır. istihbarat mıyım ama fikirlerim vardır. mason muyum ama fikirlerim vardır. uyuşturucu mu kullanıyorum ama bir fikrim vardır. eşcinsel miyim ama fikirlerim vardır. alkol mü alıyorum ama bir fikrim var. öngörü , bilgi , gözlemleme , çevre, empati ve hayal gücü önemli.
Ekeklere kısa etek sıkı etek filan çok sexy gelir akıllarına direk cinsellik gelir ve bunu bildikleri için de sahiplenme ruhu ile izin vermezler çünkü baskalarının kadınına bakıp cinsellik düşündüğünü düşünmek bile onları çileden çıkartır zaten izin veren erkek de ya sevmiyodur ya da sikinde değilsinizdir kendi keyfine bakar başkasına bakacağına size bakar adam gibi adamlar da zaten sevgilisi varkrn başkasına bakmaz baksa da sonuç olarak seni sevmese yanında olmaz ama tabiki bakmaması daha iyi benimde sevgilim var😅
Bence erkekler sahiplenmeyi sevdiklerinden dolayı, onların olan bir şeyi kimseyle paylaşmak istemezler ve bunu gerçekten arasında duygu ve sevgi bağı olan insanlar için yaparlar. Diğer mini etek giyenlere bakmalarıda bir duygu hissetmeden yapılmış bir iğrençlik.
Erkek dediğin diğer kızların namusuna bakmaz , bakarsa namussuzlarin yaptığı hareketi yapmış olur. Dışarı da namussuz ve şerefsiz biçok adi varlık var. O yüzden sevdiği kişiyi korumak ve kollamak için mini etek giymesini hoş görmez. Kalpler göze bağlıdır, göz namahreme baktığın da nefsani şeyler uyanır, o yüzden mini etek giyilmesini hoş bulmaz erkekler. Dışarıda herturlu kişi bulunduğu için.
türkiyedeki çoğu erkek zihniyeti böyle maalesef. onlara göre herkes mini etek giysin cıplak dolaşsın hatta kendileriyle seks yapsın kezban dememek için. ama kendileri kızları karıları bacılarına gelince mini giyemez evden cıkamaz sevgilisi olamaz öpemez sevişemez. birazda kadınların zaafiyeti
Peki bu soruyu soracağiniza mini etek neden giyilir sorusu sorun. Mini etek giyip butun erkekleri size baktirmanjn anlami ney sevgilisi olan biri icin? Mini etegi giyipte baskasi ona baktiginda ne bakiyorsun diye kizlarida anlamiyorum bakarim kardesim sen onu bakmamam icin mi giydin? Hayir bakmam icin giydin sicakti bilmem neydi gecin bu isleri bizede sicak bizde mi giyelim. Yozlasmis dusuncelerinizi bizim sucumuzmus gibi tum erkeklere lanse etmeye calismayin
Giyene baktığı ve bakıldığını bildiği için giydirmez herhalde.. Bu tutumu yanlış buluyorum. Evli olunmadığı sürece bu kadar hak iddia etmemeli insanlar birbirleri üzerinde. Evli olmak ayrı bir durum.. kocam giyme dese tamamen giymeyi bırakmasam da hiç değilse bir tık uzununu giyerim. Onun dediğine yaklaşmaya çalışirım.
Karaketersizlik. giyen ve giydiren ve bakanlar... bazi salaklar var sahilde de gidermiyor o da ayrı konu... basit bir örnek vereyim bodrum ilçesinde anormal değil giyilmesi ama de durumda giyilmez. özgürlük saçmalıyorum artık.. erkek bakmayacak ne olursa olsun kadında yerine göre giyilecek nokta...
Şahsen ben sevgilimin giydiği hiçbir kıyafete karışmam. İsterse en kısa mini eteği giysin. Bakanda baksın. Sevgilim rahatsız olmadığı sürece sorun yok. İnsanlar bakıyorsa bu sevgilimin ne kadar güzel çekici ve hoş birisi olduğu anlamına gelir ve bununlada gurur duyarım.
öncelikle belirtmiş olduğun ikinci maddeden başlayalım, mini giydiren kızlar var demek ki, mini giymesine izin veren erkekler var demek. hiç izin vermeyip, giyenlere bakan erkekler için ise şunu söyleyebilirim; insanlarımızın çoğu muhafazakar bir kesimden geliyor, günümüz şartlarında da dışarıya çıktığında eşine, sevgilisne izin vermeyen erkek mini giyen kızdan da gözünü alamıyor. bakmamak elde değil zaten.
Kadınlar artık su olguyu anlamalı fıtrat gereği nşr bayan çıplak erkek bile görse yüzde doksanı hemen cinsellik düşünmez ama erkeğin yarafılışı cinsellik ilk defa olmasa bike ikinci bskışınds aklına gelir önemli olan eyleme dökmedş değil zaten o zaman taciz tecavüz ahlaksızlık nişin içine girer ams cinsi duyguları etkilenir
Simdi sunu soyle anlatayim benim yapim geregi ben giydirmem giyenede bakmam ancak mini etek giyenede saygi duymak zorunda kaliyorsun bir sefer bana carsida denk geldi kizin malum yeri gozukuyordu kisaliktan abinin teki dediki suna para verelimde kiyafet alsin kendine dedi dondum baktim oyleydi haklisin abi dedim gectim ama giyende degil giydirende suc yaninda erkek arkadasi vardi sordan adamliktan dem vururlar
Sevgilimin mini eteği giymesine karşı çıkmamın nedeni benim gördüğüm ve arzuladığım yeri bir başkasıyla payşaşamama durumudur. Bir başkası kendi istediği, gördüğü yeri paylaşabiliyorsa farketmez bakarım. Sevgilim istemiyorsa gözümü kapatabilir, ses etmem razı gelir bakmam. Durum benim açımdan bu kadar basit
Böyle mini giyeni görüp de bakmaması olmayacak bir iş. Bakmamasını beklemek de ayrıca komik. Bu kadar mini etek giyen kadın da bunu bilerek giymiştir zaten. Ama bizim erkekler hastalık derecesinde kıskandıkları için sağlıklı düşünemiyorlar.
benim karakterimi yansitir yanımdayken ama benden uzakta ne giyerse kendi karakterdir. .. sevgilimin bacaklarına baktirmam güzel kardeşim yerine koydurmam ama giyerse kız kıza gezerken giysin... yanımda değil
Erkekte de nefs olduğu için (bakmasın ama) bakabilir , ama hiçbir erkek kadınını hayvanlaşmış nefislerin gözleri önüne sunmak istemez... Burada çelişki yok
Kendi de baktığı için herkesin baktığını bilir ve başkasının da aynı şekilde kendi sevgilisine bakmasını istemez çok doğal ve çelişki değil ayrıca bakmayanlar da var
Allah bir çift göz vermiş nasıl kullanacağımız bize kalmış bakarız ancak önemli olan niyet ben allah sahibine bağışlasın gözüyle bakarım. Kız arkadaşıma giydirmem ancak o tarz şeyler seviyorsa da zorlamam bir tek yanımda giydiririm olur biter...
Evet ben giydirmem tayt da yasak şortda yasak dekolte transparan yasak Çünkü Keyfim öyle istiyor diye neden bakar ben kendimi bilirim bazen bakıyorum hoşuma gidiyor çünkü ama rahatsız edici bir şekilde bakmıyorum çaktırmadan bakıyorum.
Şu yüzden olabilir. Mini etek giyen kızlara bazı erkek dediğimiz insanlar başka gözle baktıkları için ve aynılarını kendileride yaptığı için kendi sevgililerine/kadınlarına mini etek giydirmek istemezler.
giyene bakıldığını bildiği için istemez giymesini erkek kıskanır sahip çıkar her erkek kendi eşini kıskansa ve giymesini istemese kim kime dumduma olmayacak kızlarımız hem bakmayı kıskançlık malzemesi ve aldatma olarak görmesine rağmen hem de giyim konusunda özgür olmak isterler bu ne yaman çelişki diğer taraftan erkeğin bakmasını haklı çıkaracak bir durum da değildir bakmaması gerekir
eğer erkekler kısa gıymesıne ızın verse bu seferde kızlar neden kısa gıymemem ızın verıyorsun benı sevmıyormusun seven ınsan kıskanır der. kadınları memnun edemessınız.
kendileri baktıkları için diğer erkeklerinde bakacaklarını biliri bunun için giydirmezler fakat hayatında daha önce çok fazla kızla aynı ortamda bulunmayn erkekler gözlerini alamıyorlar normal erkekler ise genelde çok dikkat etmez fakat kendi gördüğünün aha üstünde bir görüntü görürse bakar
Çok açık bir şekilde açıklayacağım kınamayın Onu gören erkeklerin akşam eve gittiğinde hayal ettiği insan olmasını istemediğimizden Abaza çok ondan dolayı benim sevgilim milletin hayalini süsleyemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü seksi duruyor ve başka bir erkeğin sevgilisini hayal etmesini istemiyor.
Bunun birde sevgilisi olan, gezen tozan ama kız kardeşinin erkek sinekle bile diyaloğa girmesine yasak koyan erkek modeli var.. bu öyle bir çelişki adı konamaz.
Ya bence şöyle erkeklerin zihniyetinde zaten sapikliktan başka bisi yok sevgilisine giydirmez tabi ki a a şaşırmadım gerçekten... erkekler birbirlerinin ne düşündüklerini iyi bilirler hepsi ezbere aynı... hani filmlerde olur ya "bu mesela namus meselesi"derler ama anlayana🙄
Kızım bir kere insan önce sahip olduğu şeyi korumak ve kendine bağlamak ister. E ben şimdi X kızının popona baktım neden? Çünkü mini etekli daha Seksi görünüyor, e şimdi ben sevgilime giydirsem dışardan bakan bir erkek de aynısını düşünüp o da benimkine bakacak. Yani mini etek giydirmemek ile kendimizi sizi koruduğumuzu düşünerek de kandırmış olabiliriz
Kendisi her gördüğü mini etekliye bakıyo, kişi kendinden bilir işi yani. Ben bakıyosam başkaları neden bakmasın diye düşünüp mini etek giydirmek istemiyo awlkerklşdsalkşr
@Gizemkarasu Hayır gizem. Konu nitelik olarak kiskanclik degil. Bunu hazmedemeyen erkek yanimda mini etekli bir kadin var ve herkes ona bakiyor dolayisiyla bende teșhir oluyorum onun yaninda dusuncesiyle buna sicak bakmaz. Halbuki soruyu soranin soru basliginda dedigi gibi mini etek giyene bakar.. Ama yanindakine bakilmasini istemez.. Istememe sebebi ayrica yanindakine degilde kendisinedir oysaki. Bu kadar eziktir bu dusunceyi benimseyen erkek 👍
Böyle anlayışlı birini görmek şaşırttı da tebrik etmek istedim. Boş kafalı milyon tane yorum içinden parlıyorsun, hep böyle saygılı kalırsın umarım. Bazı hemcinslerim dahi aksini düşünürken üstelik...
Nasıl bir mantık bu? Mini etek giymiş birisinin fiziğine bakılır, gözler üzerine düşer. Bunu erkek bildiği halde sevgilisine mini etek giydirip, gözleri abazaları etrafta toplatacak kadar genişse birşey diyemem. Sahiplenme duygusu*
En İyi Cevaplar