AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Sevgilim hiç olmadı olmayacakta eşim olsa mini etek giymeyen biriyle evlenirdim kimseye göstermesin eşi dışında
sevgilim yok olsa izin verirdim ben bakmıyorum rahatsız karşımdaki kızın rahatsız olabileceğini bildiğim için
Değerlisini saklar ancak hevesini yaşar şeklinde. Bir kullanımlık vardır birde ömürlük. ALLAH affetsin.
Çelişki yok aslında, erkek, erkeğin baktığını kendinden bildiği için bunu yaptırmamaya çalışır
Ben giydirmem kendisi giyerse de karışmam. Nerede ne giyeceğini bilmeyen birisi ile birşeyler yaşamayacağım için sorun yok
Kendisi baktığı için diğer erkeklerde bakar diye giydirmez 😂
Ay evet bu büyük bir çelişki. Bunun yanıtını erkeklerden bekliyorum.
Hadi buyrun :)
Kaliteli bakışlar alıyorlar, bakıyorsam o da giyebilir.
Vermemiz gereken özgürlük mesajı buydu
E onlarda bakiyolarki biliyolar. Kimse anasiyla bacisini karisini sokaktaki bir kizla aynı kefeye koymaz malesef.
Cevabını siz vermişsiniz zaten giyene bakarlar diye
bakmakla bir sey olmuyor ki. gereksiz bir olay bence. bu ulkede carsafla gezsen dahi bakarlar :)))
Sorduğun soruda yine almak istediğin cevap :) biliyorsun işte nedenini artık
Çelişki değil giyersen bakarlar başkasının bakmasını istemiyorsan dikkat edeceksin..
Kendi bakar elaleme ama kendi sahip olduğu şeyi sakınır elalemden tuhaf.
Hayat bu, tuhaf.
Giyene baktigi icin baska erkeklerde yanimdakine bu gozle bakmasn diye
Yanımda ki bayana öküz gibi bakılmasından gerçekten nefret ederim. Ama bende başımı çevirip bakmam
Yerinde giyebilir bence gunluk aliskanlik haline getirmedigi surece 😅
Kendileri baktığı için başka erkeğinde bakıcağı gerekçesiyle sorunun içinde cvp var zaten
Kendisi gibi bakacak insanları düsünerek kıskanır ondan giydirmez. Neden bakar🤔 orası kişisiyle alakalı😁
Baska bir erkek tarafndan bakilmasin diye olabilir mi?
Çünküüüüüü... Nasıl pis ve kötü düşündüklerini bilirler.
başkası benım sevgilime bakmasın ama ben başkasına bakıyim diye o kafadalar
Giyene baktiklari icin iste
Kendi sevgilisine bakilsin istemez
Kılık kıyafet, saç rengi vs farketmez dikkat çeken herşeye anlıkta olsa bakılır.. bir de kediye, köpeğe, bile hallenen insanların yaşadığı toplumda baska bir şey demeye gerek yok heralde
Aslında yanlış orda sen giyeceksin ki sevgilin sadece sana bakacak seni olduğundan farklı birine dönüştürürse başkasında senş aramaya başlar sonra ilgisiz olur
Kendine güvenen erkek böyle şeyleri kafasına takmaz. Giymesine karışmaz. Seviyorsa Zaten Görsede kafasını çevirir başka kızada bakmaz. en azından delikanlı olmak bunu gerektirir. yapana adam denir. yapamayana çakal...
Çünkük kendilerinin baktığı gibi başkaları da sevgililerine bakmasın diye
Giydirmemesini anlarım ama giyene bakıyorsa ne sevgilisine ne kendine, 1 gram saygısı yoktur.
Adam olmadıkları için , birde erkeğim diye gezinirler.
Kendi yediği haltı diğer erkeklerinde yaptığını bildiği için..
Giyersen bakarlar bakarsa giyerler bakana giydirirler öyle birsey.
Sevdiğim olduğu için kafamı çeviriyorum görünce, elimden geldiğince nefsime hakim olmaya çalışıyorum ve hayır dinle alakası yok aşkıma yakıştıramam ben bunu
Benimki izin veriyo valla o sizinkinin sorunu bu zamana kadar da bir kıza baktığını görmedim
Çünkü kendi sevgilisine başkalarının bakmasini istemez çünkü hakkı yoktur ama kendisi o hakki baska kadınlara bakarak kendinde görüyor
Giyene bakıldığı için giydirmiyor olabilir miyiz? Bu da bir mantık çeşidi tabii.
Kızlarda erkekler için aynı şeyi düşünüyor sevgilileri sexy gozuksun istemez bozmaya çalışır saçını elbisesini
Giymeye ne gerek var? Baksın napalım ondan başka erkek mi Yok bizde başkasına bakarız
Giyebilir ama arkadaş oluruz. Ben kılık kıyafetine karışmam
Her adam erkektir ama her erkek adam değildir ondan
Açana herkes bakar önemli olan senin olana bakılıp bakılmaması
Çok basit. Herkesin baktığını bildiği için herkesin baktığına bakar ama kendininkine sadece kendisi bakmak istediği için giydirmez. ^^
Bakılmayacak değil ki ama bu ne güzellik mini etek ne güzel şeymiş meğer
Basit, kuskanıyorum sevdiğimi uçan kuşta bile kıskanırım başkasında gürdüğümüzde ise hoş manzara ilgimi çekiyor ama herkesede yakışmiyor.
kendileri baktıkları için giydirmez bilirki bütün erkekler bakacak
Bunlar böyle
Makyaj yapma şöyle doğal öyle böyle doğal ol. Çat önüne Kylie i getirir.
Kendilerinden biliyorlar çünkü bakipda ne düşündüklerini
sevgilisi olan baskasina bakmaz, sevgilisi olmayan elemanlarinda sevgilime bakmasini kaldiramam olay cikar
Bende ona şort dar gömlek gömleğin düğmeleri açık vs giydirmem.. kadınlarda bakıyor erkeklere ben nekadar kapanırsam o da kapnıcak... yok öyle...
Erkek dediğin birisi kolay kolay etek giyene sort giyene bakmaz öyle medeniyetsizlik ve barbarliktir. Bakarsada sapıkça değil beğenerek bakar yakişmiş tarzi sonrada onuna bakil devam eder
Kendin soylemissin iste bunda celiski yok ki ne var anlamayacak?
Giyen kızlara baktıkları için. Ve sana da öyle bakılmasını istemezler. Sacmalik 😒
Türk erkekleri çok değişik kafaları ben bile çözemiyorum herkes kendi işine gideni yapıyor anlıyor
😁😁 baskasina bakip aklina gelen dusunceden dolayi olsa gerek
Baktığı için giymesine izin vermez zaten bir başkasının onun Sevgilisini bakmasina izin vermez bunu siz kızlar anlayamazsiniz
Kendi sevgilisine gelince kıskanır ibneliğe gelince ondan iyisi yoktur.
Sen kendin cevabı vermişsin zaten giyene bakıyorsa sevgilisi giyse milletde bakar 😂😎
Giydirmez baskası bakmasın diye bakar gözü doysun diye saçma bir durum yani
Erkek olarak fıtratımız zayıf kızlara karşı. Güçlü olması lazım bakmamak lazım
Çocuklar anne ve babaların kopyaları sayılır demek aileden onu kapmış yapicak bişey yok
Kimse bakmasin diye kardesim gayet acik degil mi? Cevap soruda gizli.