herkes istediği gibi giyinebilir çünkü herkes bireydir öncelikle zevkleri vardır nerede ne yapacağını bilir karışan insan kısıtlayan özgüvensiz insandır birinin dekolte giyinmesi normaldir seni aldatırım izlenimi değildir sahi ya neden dekolte giyen kadına öküz gibi bakan ahlaksızları konuşmuyoruz da konumuz yine kadının giyimi ve kısıtlanması iyi ki sevgilim bana karışmıyor güven her şeyden önemlidir
Böyle moderne medeniyete sokuyum bu modern medenoyet degildir kızların o. rusbu kaşar olmasıdır yorumlarda savunan kılzat var bunlar o. rusbu işte bedenini sergilemek ne zamandan beri modern medeni oldu zaten baska bie halta yaramazlar sadece tek bildikleri bedenlerini sergilemek böylesinden ne eş olur ne de anne bunlardan uzak duracaksın veya yataga atip s. ikip s. ikip atacaksın mayaları kanları bozuk onu istiyorlar bu yabancılara bakmak olmuyor onlarda normal karsilaniyor ama bunun normal karsilanacak bir tarafi yoktur
Karışmayanın modern olduğu söylenemeyeceği gibi karışanın da modern olmadığı söylenemez. Fikir beyan etmek değer verdiği kişilere karşı herkesin hakkıdır. Ama yalnızca "fikir beyan etmek..." karışmak değil asla.
En sondaki ve 2. fotoğraf bence çok yerinde bir dekolte kibar ve güzel ama Türk erkeği karısına bunu giydirmez. Kızına da giydirmez, kız kardeşine ablasına da giydirmez.
Merhaba. Eşinin dekolte giymesine müsade eden adam modern değil bence dekolte giyilir fakat belirli ölçüsü giymek için ise yeri zamanı ve mekanı olur diye düşünüyorum. Aksine izin veren adama düpe düz g, avat derler.
dekolte var dekolte var bir de bunu kullanılan mekan, ortam önemli şimdi resimelre bakalım, alttan dördüncü abla mal teşhiri yapyıor. bunu destekleyen adam g. vattır gözümde. diğerleri bir özel gecede kullanılan dekoltedir, ortam kaldırır, tadında bırakarak kullanılabilir. seven adam, kadınını sakınır, KAMUYA AÇMAZ
Modern olmakla alakalı değil Saygı ile alakalı. Önemli olan yerine ve yordamına uygun giyinmesi kendini teşhir etmek yerine yakışanı giymesi. Örneğin yaz tatilin mini elbise veya bikini giymesi vb..
Ne zaman nerede ne giyeceğini bilen birisi olduğu için karışmam. Bunun genişlikle alakası yok. Tahrik olan adamlar kapalı kadınları görünce bile tahrik oluyor.
Anlamadığım şey şu sevdiği kadının bir yerlerinin başka insanlar tarafından görünmesi ya da görünüyor olması ve erkeğin de buna karışmaması modernlik mi oluyor. Komik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herkes için söylemiyorum ama bizim ülkemiz bu tür konularda biraz tutucu. sokakta mini etekli, şortlu kadın görünce gözle taciz eden cok insan var. Şimdi durum böyle olunca, karısının vücuduna ağzının suyunu akıtarak bakan adamlar varken bir erkek nasıl bu durumdan memnun olabilir? Buna modernlik diyemeyiz bence bana garip geliyor. Yerine göre giyinmek taraftarıyım her zaman. dekolteyi, miniyi dozunda ve yerinde kullanmak gerek bence
sana demedim abi şimdi karışmayanları g&vat olarak gören maymunlar çıkacakta onlar görsün kudursun diye yazdım "evet karışmıyorum problem var mı" gibisinden