Kadın; Yediği yemekle değil, gördüğü sevgiyle doyar... Harcadığın para kadar değil, gösterdiğin sevgi kadar güzelleşir... Aldığı solukla değil, verdiğin güvenle yaşar... Öptüğün dudakla değil, ettiğin dua ile mutlu olur... Sözleriyle değil, gözleriyle konuşur...
“Kadınlar ne ister?” in cevabını hala bulamadınız mı?
21. yüzyılın getirileri hesaba katılarak düşünülecek olunursa kadınlar: insani tepkilerini rahatlıkla ortaya koymak (kıstas ölçütlerine vurulmadan ağlamak, gülmek, kavga etmek, isteklerini açıkca dile getirmek vs.), cinsiyet farklarından arındırılarak değerlendirilmek ister, şeklinde bir yanıta kavuşabilir.
Kadın olabilmeyi başarmış her dişi için bu sorunun cevabı "evet" tir. Sadece paraya, tipe kariyere önem verenlerin istekleri asla bitmez. 10 kilo yemek getirsen bu kadar mı der! İkna etmek için 2 saat dil döksen "az devam et" der. Seni seviyorum dese duymadım megafonla bağır der. Kısaca kadın olamayanların egosunu tatmin etmek zordur. Kadın olabilmiş her birey yazdıkların gibi en ufak nedenlerle mutlu olabilen insanlardır. Hak eden herkese öyle kadınlar denk gelmesi dileğiyle...
Valla istediği şeyi yapamayacağımı kabullendigim günden beri kafam rahat. Nasıl olsa ne yapsam olmayacak. En azından bunu kabul edeyim de hayatım huzurlu olsun 😊
Kadın yediği yemekle doymaz ama yalan söyleyerek erkeği çok güzel doyurur. Harcadığın para güzelleştirmez belki ama gösterdiğin sevgi de hiçbir zaman yetmez. Aldığı solukla seni çok güzel satar. Aldığı ahlarla mutlu olsun.
iyi güzel yazmışsın, kadın asla sevgiye doymaz paraya köledir çoğu güvensiz dua tek kesmiyor, öpmekte şart Allah erkeği kadının dilinden korusun.. ama kadın her daim çiçektir
kadınları hiç bir zaman anlayamayacağım bu kesin, keşke hepsi eski kafalı olsaydı diyorum bazen, yeni düzende baya bozmuşlar kendikerini, batılılaşma vs..