Kaçıncı flörtleşmem kaçıcı buluşmalarım
Sayısını unuttum ciddi bir ilişki kuracağım kadın yok.
Kadınlar neden ne istediğini bilmiyor?
Kaçıncı flörtleşmem kaçıcı buluşmalarım
Sayısını unuttum ciddi bir ilişki kuracağım kadın yok.
Kadınlar neden ne istediğini bilmiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
günümüzde böyle dostum sosyal medya çok popüler oldugu için ya abazalarıda her türlü kızlara yürüdükleri için seçenek çok onlar için
Çok kötü ya bu gidişle nasıl evleneceğiz
ne evlenmesi hacı ben 20 yaşındayım 17 den beri basıp geçiyorum 20-30 kız olmuştur artık ortaokulda bakireliklerini kaybediyorlar bide patlamış karımı alıcan
Fotoda ki kim baban mı
Yok la galerici yusuf o asdiflsdflsdf sd
Ne alaka yusuf
en bastan yanlis yapiyorsun cünkü
Ne yapmışım? Yanlış olan ne?
kuran der ki : Zinaya yaklasmayin.
yapmayin degil yaklasmayin sonra böyle aci cekiyorsunuz iste
Zina amaçı güldmüyorum. Ciddi bir ilişki kurup evlenmek istiyorum.
flörtlesmek? usülünce yapacaksin o halde net bir sekilde
Ne yapıcam? Görücü usülü diyorsan anamın babamın umrunda değilim.
ben zamaninda 1 kisiyle konustum yaklastim yani cok pismanim keske hic yapmaasaydim ögrenmeseydim diyorum asla artik
hayir annemle babam mesela yanlarinda arkadaslari ile gidip tanistilar yalniz degil sonra konustular cay ictiler bir sonra Nisan karari verdiler yalniz bulusmadilar hep evlenene kadar sonrada evlendiler iste
Çok mu ileri gittin? İlişki mi yaşadın?
Pişman ise tübe ettiysen ne mutlu sana
hayir ya sadece duygusal olarak hoslandim sosyal medyadan biriydi baglandim falan sohbet ettim kisaca ama tavrim vb. hic iyi degildi simdi bir erkekle asla öyle bir etkilesime girmem
yinede cok pismanim berbat bir his
Ergen olabilirsin aşk güzel bir duygudur acısıyla tatlısıyla
ask? ask zannediyorsun galiba bu tür iliskileri? Benim prensibim senelerdir uzaktan sevip asla muhatap olmamak olmustu 1 kere bozdum cok pismanim cok sevdigim halde nefret ediyor gibi yaptigim bir sürü cocuk vardi anilar falan keske yine öyle yapsaydim ahlakim bu kadar kirlenmezdi
Senin ki biraz enteresan duygu karışı bir şey
Neden sevmeyeceksin ki? Sevipte neden uzakta durup muhattap olmayacaksın ki?
Saçma
sacma? ondan sonrada ben niye bu kadar kari meraklisiyim kizlarla konusmadan duramiyorum bosluga düsüyorum diye mesajlar sorarsiniz buralarda sevilecek cok fazla sey var yaklasmayacaksin iste kardesim
hem bizim aklimiz sinirli Ne emredilmisse o Zinaya yaklasmayin diyor Kuran. ALLAH herseyin en iyisini bilir kisaca.
Ben karı - kız düşkünü değilim.
Ben ciddi bir ilişki arayan ve yuva kurmak isteyen biriyim.
İkide bir zina zina deyip durma ben kimseye o niyetle yaklaşmadım. Yaklaşmam.
e madem öyle flörtlesmeyeceksin cocuklasmayacaksin adam olacaksin zinayi sadece temas olarak mi algiliyorsun sen ha?
neden ne istedigini bilmiyor demissin üstelik o niyetle gelen birisini ne istedigini ztn bilir sacma sapan adetler gelistirmeyi kesin asabimi bozmayin yeter artik
kendi duygularin ve bencilliginden dolayi dogru olan birseyi esnetemez ya da degistiremezsin.
Senin psikolojik sorunlarım mı var?
Niye sinirleniyorsun?
hayir. Tepkili oldugum toplumsal bir sorun beni sinirlendiriyor sadece o kadar.
eh konusasim var bugün. Simdi. Bir insanin kendi arzu duygu ve isteklerinden ötürü Dogru olan birseyi gözardi etmesi bana küstahca ve igrenc geliyor bu yüzdende dogal olarak sinirleniyorum daha dogru ile yanlisi bile kendinizden dolayi farkedemiyorsunuz diye bilmem anlatabildim mi güzel insan
Sana şöyle söyleyim canım benim
Her insanın doğrusu yanlışı değişkendir 1
Herkes düşüncesi senin gibi olmaz 2
Ve seninle aynı düşünceye ve hassasiyet sahip olmak zorunda değil kimseye duygu ve düşünceni dikte edemezsin bu da 3
Ve kendime gelicek olursam zaten bu toplumdan ve kültürden o kadar iğreniyorum ki herkes birbirinden nefret eder hale gelmiş sosyalejik olarak yerlerde bir toplumuz.
Ben insanları dine göre yargılamayı yıllar önce bıraktım. Tanrı olmayım insanların başına bırak tanrı istediğini yapsın kendi kurallarınca.