AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
Abi seviyorsa paşa paşa evlenir birlikte öğrenirler yemek yapmayı böyle olursa aşkla olur ömürlük olur 🖤
Ben evlenmem cunku kadin dedigin bu islerden anlamali yemegi benmi yapiyim ev islerini benmi yapiyim. Ha yardim ederim ayri mesele ama bunlari bilmeyen biri tuhaf gelir bana ya
Evlenilir.. Yemek icin evleniliyorsa evlenmeye gerek yok :D
Nasıl yani adam aşık ama kadın yemek yapmasını bilmiyor diye aşık olmadığı biriyle mi evlenecek sevdiğini her şeyiyle sevmek gerekir
Çok bilmesine gerek yok ama konudan uzak olup ben yapmam tavrına girmesin. Yapabildiği kadarıyla yetinirim.
Bence evlenmez evlenecek yaşa gelmiş birinin dünya dan mutfaktan haberi yoksa bırakın öyle kalsın..
O kadının görevi nedir peki evde hem calismiyor hem yemek yapmıyor hem başı ağrıyor anlamıyorum ben galiba kadınlara tapmak için onlarla evleniyoruz
Ben yaparım, yeterki eğitimli, külturlu biri olsun.
Yemek yapmak zor bir sey degil erkek de kadın da bilmeli
Aaa ben hic birsey bilmeyerek evlendim simdi yeni yeni ogrenip alisiyorum arada yapamayip aglama krizlerine girdigim oluyor ama olsun 😁😁
Ev işi yapmasını bilmeyen karıyla niye evleneyimki kendim yapacaksam hayatimda değişen bir şey olmaz yine
Öğrenmeye meyilli de değilse bence luzum yok, zaten dışarda genelde yemek yiyiyorum, evide temizlikçi temizliyor, kadın neye lazım :)
Yapmaya niyeti var ama yapamıyorsa evlenirim
Ama hiçbi sekilde yapmam deyip ugrasmıyosa kesinlikle evlenmem.
Cünkü ev bir ülke olacak bizim için. Herseyi ithal ede ede olmaz ekonomi alt üst olur
Sadece seks seven kadınla evlenilmeyeceği gibi yemek yapmasını bilmeyen ev ilinden anlamayan bir kadınlaşacak evlenilmez diye bir kural olmamalıdır
Evlenilir de kazanç azsa sıkıntı çok olabilir, yoksa ev işlerinin hepsini bilirim, yaparım ama hiçç yapmam havasında olursa hep sakat.
Erkeğinde yemek yapmayı ve ev işlerini bilmesi gerekiyor eğer evleniceği kadın bilmiyorsa ona öğretip beraber yapabilirler
Evlenilir. Ev işi, yemek vs için evleniyorsa direk olarak mesleği hizmetçilik olan ile evlensin. Bu hayatta daha önemli değerler vardır...
Niye evlenilmesin ki evlendikten sonra iş başa düşünce nasıl olsa öğreniyor insan yeterki insanın içinde olsun.
Evlenilir.
Farkındaysanız aldatılan kadınlar çoğu hamarat oluyor börek çörek ne istersen yapıyorlar.
Ne skime yarıyor?
Bilmeyenle evlenilir de öğrenmek istemeyenle evlenilmez bence. Kimse anasinin karnında öğrenip de gelmiyor dünyaya.
Valla sevmiyorsanız yemek yapmayı bilmiyor vs diye bahaneler uydurursunuz. Seven adam için yemek temizlik önemli değil beraber öğrenilir bence
Evlenmeyi yemek için istiyorsa hic evlenmesin aşcı tutsun.
Kadın bilmiyorsa eşi ile beraber öğrenecek ve artık öğrenmiş olacak👍🏼
evlenilir hatta ben ona yardım ederim ikimiz birlikte yemeklerimizi yaparız
Evlenilmez. Kalbime giden yol göbüşümden geçer beybi.
Neden evlenilmesin ki😏 bilmiyorsa yemeği beraber yaparsınız.
evleniyorsinuz sonra da yemek iyi olmayinca kizip hakaret ediyorsunuz
Elbette. Var öyle tipler. Odun birilerini bulacağınıza doğru düzgün birilerini bulun bence. Sonuçta siz de haklısınız. Kavun değil ki koklayıp, alasınız.
Sırf bu yüzden evlenmeyecek adamla evlenilmez zaten. Öğrenilmeyecek şey değil
Ben şahsen evlenirim sonrasında ona yemek yapmayı öğretirim :D Yok öyle yemek yapmadan yaşamak :D
Evde yemek olmayınca sinirleniyorum o yüzden evde yemek yapılmalı
Şirin görünmeye gerek yok evlenmeyi bırak evimden içeriye sokmam.
Evlenilir.. farklı kusurlar varken bunun icin evlenilmiyorsa yazık bu topluma
Beraber öğreniriz. Sonuçta yetenek işi sayılmaz. Öğrenilir elbet.
Ben de hiç yapmıyorum. Arkadaşımın annesi de bilmiyomş evlenince öğrenmiş
yemek yapmayı bilmeyen kadınla işemeye gidilmez bırak evlenmeyi
Evlenilir niye evlenilmesin. Ev işlerini de erkek yapsın biraz.
Eşine aşık bir kadın her şeyin üstesinden gelir yeter ki içinde olsun
Erkek ve kadın birbirlerinin yaşamını kolaylaştırmalı zorlastirmamali erkek dışarda kadın içerde çalışkan olsun 😉
Evlenilir neden evlenilmez kim diyo bunu 55 yaşındaki teyzelerimiz mi
Ev işi kadının görevi değil ki. Ortak yapılacak işler. Eğer yemek bulaşık çamaşır için evlenecek ise hiç evlenmesin parayla eş satıyorlar çok fonksiyonlu onlardan alsınlar
Ben iyimser düşünürüm olabilir derim ama geneli kesin evlenilmez der
Evlenilir. Bunlar sonradan da öğrenilebilir.
Yeter ki karakteri sağlam olsun.
Evlenilmez diyen erkekler eve aşçı mı arıyorlar acaba? Ne garipsiniz yaa 🙄
Çocuğun ortalığı dağıtıp yemek isteyince ona bunu söyle. Siz evlenmeyin zaten.
Ben evlenmem yemek yapmasını bilmeyen kadını napıcamki onlar çünkü hem hazırcı hemde tembel oluyolar hep herşey önüne gelsin uğraşmak istemiyolar
Düşün sen çalıştığın işten atıldıldın işsizsin evleneceğin kadın sen işsizsin napacam seni evlenmem dedi ozmn da düşüncen aynı olurmu
Kardeş farkındaysan senin sorduğun soru Evlenmeden önce sorulan soru evlendikten sonra olmuş olsada sorulan soruya baksana yukarıda yazıyo yemek yapmasını bilmeyenle diyo evlenilmezmi bende evlenilmez diyorum onunla bu senin sorduğun soruyu çeliştiremedim saçma geldi
Nasıl saçma geldi gayette açık b ir soru soruda evlenmeden önce diyor bende sana diyorumki evlenmeden önce işsiz olsan ve evleneceğin kişi seni istemese bunun için sen diyorsunya yemek yapmayı bilmeyenle evlenmem
Evet ben evlenmem şahsen o yemek yapmadığı bilmediği için evlenmem diyorum ben sana iş bulmak çok zor bişey değil yemek yapmayla işsiz kalma arasında fark var iş bulmak kolay çok zor bişey değil her işi bulup çalışabilirsin ama yemek yapmasını hiç bilmeyen birisiyle ben napim abicim ya o yaşına kadar bu kadın yemek yapmasını öğrenemediyse onun eksikliği yani
Gayette kolay yemek yapmayı öğrenmek 3ayda aşkı gibi yemek yapmayı öğrenebilir bak ne kadar kolay diosun ben iş bulurum bunda birşey yok ama kadın yemek öğrenmesi zor bilmiyorum yani düşüncen yanlış geldi yanlış anlama kızma bana
valla 3 ayda öğrenicek bir kız bulursan hemen evlen o zaman sen bence kardeş :)
Hiç farketmez ben yapmayı biliyorum öğretirim :)
😂😂
Bu bir kriter olamaz..
Evlilik bu kadar basit mi?
#Vesselam
Artık bunlar kriter bile değil...
Evlenilir... evleniliyor...
Evlenilir.. Yeter ki insan birbirini sevsin hersey olur..
Bence bilmelo bilmese bile teknoloji çok ilerledi bakar youtubeden yapar ne var ki bunda :D
Her pizza yemektense yemek yapmayı bilen kadın iyidir tabii.
Hep pizza diyecektim yanlış olmuş.
Yemek yapmasına bakılmaz kadın olması şart evlenmek için yemeği yapmayı öğrenir ne de olsa
Yemek yapmayı bilmek mi kaldı artık aç interneti yemek tariflerine bak
Öğrenmek istemiyorsa evlenmemeli. Kocanızı düşünmüyorsanız çocuğa yazık...
Ben evlenirim ne olacak yani. Sırf yemek yapsın diye mi evlenicem :-/ Beraber öğreniriz gerekirse.
erkeklerr gotumuzde degil ki gitsin analari yapsinlarrr herseyini
evlilikk karsitiyim kizlar az akilli olun evlenmeyin bence kafaniz rahat olsunnn
Gifi gordukten sonra başka kazaları da gor onune ee bekar kalmak daha mantıklı. Ocağa incir agacı dıkebılır.
Onlarla evleniyor herkes duymadın galiba hamaratlık göze batmıyor
Nasıl bir kadın olmasına bağli eğer iyi birisi olursa evlenir
Feminist damarıma basıldı kadın erkeklerin hizmetçisi değildir kendi işini kendi görebilir.
Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Herkes her işi yapabilmeli...
Evlenilir ve yemek yapmayı çoğu kadın evlendikten sonra öğrenir aynı şekilde ev işide
Evlenilir ya yemek nedir yani tek sorun bu olsun keşke çözülür bir mesele