Böyle para vermeyen bir baba iyi mi kötü mü sizce?

Arkadaşlar 19 yaşındayım. Babamın ihracat-italat yapan büyük bir şirketi var. Ay olarak düşündüğümüzde net kar olarak 100-120.000 tl kazanıyor. Ben lisedeyken çok güzel bir hayatım vardı. Özel lise mezunuyum zaten. Lisedeyken üni.de çok mükemmel para dolu bir hayatım olacağını düşünüyordum. İyi bir devlet üniverstesini kazandım. Ayrı eve çıkacam dedim. Tabi çok lüks bir ev tutacağını sanıyorum ben o aralar. Bana 450 tl ye giriş kat ev tutmuş. Ve şuan aylık hesabıma sadece 800 tl yatırıyor ev ayrılınca bide mutfak alışverişi var. Kıyafetlerde bana ait oldu üni.ye geçince. Arabanın zaten lafını bile etmiyorum tabiki almadı.

Liseden zengin arkadaşlarım altlarında bmwleriyle üstlerinde vakko-polo ile geziyor. Ben 800 ile zor geçiniyorum. Niye bukadar zenginken bana bukadar kötü bir hayat sunuyorsun dediğimde 'Sen şuan üni. öğrencisisin ve öğrenci gibi yaşaman gerek.Buda hayatın güzel bir dönemidir.Bu dönemide yaşamalısın.23 yaşında mezun olacaksın 1 yıl dışarda çalışacaksın 25-26 yaşında evlendikten sonra şirkete geleceksin yönetim kurulu üyesi olarak.işte istediğin hayatı o zaman yaşayacaksın şuan sen bir öğrencisin ve buna uygun yaşayacaksın haz almaya bak.' diyor.Mantıklı düşününce haklı gibi ama bazen inanın çok canını sıkıyor bu drum.Bide ablam var.Devlet üni.s,ni kazanamadı beyinsiz.Özelde okuyor.Şuan 4.sınıf.O üniye girer girmez en lüksünden bir araba alındı.Ayda en az 5-6.000 tl yatıyor hesabına evide ayırmadı mutfak masrafıda yok bunun için.Ona niye fazla veriyosun diye sorduğumda ' Özelde ezilsinmi yani.Hem o bir kız onlarda kıyaslama küçümseme fazla olur.Sonra makyaj bakım giyim masrafları çok fazla ve o şirket yönetmeyecek ilerde hayatı öğrenmesine gerek yok.' diyor.Sizce haklımı haksızmı ?

Böyle para vermeyen bir baba iyi mi kötü mü sizce?