Babası Harçlık Vermeyen Varmı?

ekonomik durumu iyi olduğu halde harçlık vermeyen var mı kafayı yediricek adam bunca yıl okula 1 kuruş para götüremedim hatta küçükken paralı kermesler yapılırdı zorunlu ben oradan kaçıyordum rezil olmamak için param yok diye sevgilide yapamıyorum orta okulda vardı bir tek onlada parasızlıktan dışarı çıkamıodum o yüzden ayrılmıştı okul eve çok yakın tamamda bari günde 1-2 lira versin çay poğoca iyiyim kıyafetlerimide annem alıyor zaten 3 sene önce annem 5 lira vermişti 5-6 dakika şaşkınlığım gitmemişti arabasına ayda 400-500 tl masraf yapıyor ama bana yapmıyor yani ben arabadan daha değersizim bu konuyu ona az önce dile getirdim kapa çeneni dedi affedersinizde böyle baba iskele babasıdır (yatırım yapıyor falan demeyin öyle bir şey yok)
Güncellemeler
+1 yıl
ulan birde harçlık almamanın normal bişey olmadığını 9sınıfta farkettim beynime nasıl soktuysalar
Güncellemeler
+1 yıl
ehh birde bu var 8 sınıfta birşey istemiştim 200tl değerinde almam demişlerdi bende çok istediğim için berbere girdim günlüğümm 7tldi istediğim şey için bütün yaz tatili çalıştım bir de kazandığım paraları tırtıklıyorlardı ulan şimdi babamı uyandırıp küfür edicem
Babası Harçlık Vermeyen Varmı?