Para göz herşeye karışan bir baba?

Maalesef evet sorun bu Arkadaşlar babam söz konusu babam yeni emekli oldu benimde ayriyetten başıma bela oldu söz konusu bu Anlaşamıyoruz çözüm var mı yok mu ben bulamadım şu zamana kadar 2 Sınıf emekli bir emniyet müdürüydü kendisi bütün askeri olsun polis cocugu olanalr bu sıkıntıyımı çekiyor bilmiyorumda. Yaptığım işe okudugum okula başarısızlığımı sürekli her seferinde yüzüme vurmasından usandım falanca filancanın oglu şöyle oldu sen halen boş bir adamsın. yaşıtlarını şimdi polis yaptım şöylede böylede babama ta önceden beri söylemiştim ben polis olmam diye adam inatla beni polis yapmak istiyor lanet ediyorum ya bu polisliğe adam yurduna konulmamaktan arkamdan sürekli küfüredilmesinden hoşnut değilim açık ve net çok şey var ama saymak istmeiyorum olmadım istediği mesleği yapmadım diye beni hiç tutmuyor oğlu olarak nerdeyse görmüyor. senden birşey olmaz diye diye beni hayattan soğuttu ciddi anlamda. ne yapmalıyım artık sizce evdne cıkıp farklı bir şehire gidip çalışmak mantıklı olurmu yanı bilmiyorum yorum istiyorum sizden lütfen.
Para göz herşeye karışan bir baba?