Babam çok kazanıyor ama çok cimri?

Babam çok zor şartlarda büyümüş ama şu an çok rahat ve çok kazanıyor. Belki inanmayanlar bile olabilir ama aylık geliri 1,5 milyon liraya çıkabiliyor. Ona rağmen çok sefil yaşıyoruz. Evimiz kötü bir yerde istese bir kaç ayda ev alabilecekken 10 yıldır aynı yerdeyiz tabi 10 yıldır maddi durumumuz böyle değil son 3-4 yıldır böyle. Ne zaman bir şeyler istesek sabırlı olun vesaire diyor. Geçenlerde kazancını öğrendiğimde çok iyi dedim o ise daha fazla bekliyordum dedi kendisi TOKİ de taşeron. Lokantalar pahalı diye dışarda yemek yiyeceği zaman sanayi lokantasına gidiyor Ve çakma kıyafetler giyiniyor önemli bir görüşmesi olmadıkça. Ama kendisinin 2 tane şehir merkezinde dayalı döşeli bürosu ve son model bir arabası var, kendisi gösterişi olunca paraya kıyıyor ama ailesine gelince vızzz tabi sadece çekirdek ailesine böyle kardeşlerine ve yeğenlerind gelince onlara çok iyi bakıyor. Bende kişilik olarak hal vurup harman savuran biri değilim tabiki ama en azından ölmeden önce insanın istediği bazı şeyleri yapabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Babamın bu cimriliğini nasıl yok edebilirim? Çünkü son zamanlarda nerdeyse kafayı yedirtecek bana onun cimriliği yüzünden çoğu şeyden mahrum kaldım çok canım sıkkın. Lütfen yardımcı olun

Babam çok kazanıyor ama çok cimri?