Dünyaca ünlü bir oyuncu olamk ve Türkiyeyi temsil etmek istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. Ne yapmam gerekiyor nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum. Ama gerçekten çok çalışıp bunun için herşeyi yapmaya hazırım. İngilizcem iyi ama Amerikaya gidecek uygun bir yol bulamıyorum. Aklınıza gelen fikirleri söyler misiniz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yıluzun süre önce sorulmuş ama, dış görünüş olarak doğallık ya da doğallığı az bozulmuş olanlar ön planda diye biliyorum. gerekli eğitimleri al. Merve Taşkan'ı tavsiye ediyorum. google a yaz röportajını bul, oku. emin ol değecek. umudun cesaretin tavan yapacak. oku bi. sonra orada kast ajanslarına gidip, bir menajer bul. aksanını da düzeltsen fena olmaz.
00 Yorumla
Bu soruyu böyle bir sitede sormamalıydın. Sonra bu dileğine saygısızlıkla yaklaşıp " asdfdsdfdsa" diyenler olur.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur, istemeyen mazeret bulur.21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ciddi bir cevap beklemiyorum zaten sadece sıkıldım eğleniyorum :)
Türkiye'de ajanslara başvurmanı tavsiye etmem, Yurtdışına çıkıp ünlü insanların kayıtlı olduğu ajanslara başvurabilirsin,
50 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=iUBBAnNg7sQişte artist olmanın yöntemi bu klipte var..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
+1 yılKesinlikle yahudi değilsen olamazsın 🎗🎗🎗 ben Amerika da okudum ve oyunculuk şarkıcılık vs. Bu camia sadece ve sadece yahudi olanları alıyor eğer değilsen mason olmak zorundasın hatta sabataist olmak zorundasın yani bir nevi ülke ajanı olcan 🙈 ve çok ciddiyim ayrıca diyelim ki oldun bu sana hiçbişe kazandırmaz eğer normal bir Türk ailesinde yaşıyorsan ve şu da var ki diyelim oldun bir şekilde geldin o camianın içindesin o zaman sonuçlarına katlanacağın bir ton ağır sorumluluklar yükletirler sanaaaaa🙏 nerden biliyorsun demeyinnn çünkü kesin konuşuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyaca ünlü oyuncu olmak için amerikaya gitmene gerek yok ayrıca dünyada tanınıyor olman senin için ne fayda sağlayacak mesela prno film yıldızları var emin olabilirsin tüm dünya tanıyor ve daha çok izleniyor fenada para kazanmıyor aslında herkesin tanıdığı mı olmak yoksa işini çok iyimi yapmak istiyorsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle güzel ve ya yakışıklı değilsen kendini öne çıkaramazsın. Son olarak seviyen ne olursa olsun başlangıçta oyunculuk eğitimi alman şart gerisi şans ve senin çabalarına kalmış.
00 Yorumla Bence ilk önce oyunculuk eğitimi al ve yurt dışında bir ajansa yazil çünkü orda tek ünlülere. Yonelinmiyor kaç yabancı ilk dizisinde başrol oynadı la casada papeldeki profesör mesela eğer olmazssa yurt dışı değil turkiyede de denersin yeterli iste ve çabala
00 Yorumla
+1 yılöncelikle anomim olmaktan çıkarak başlayabilirsin daha ks de üyelere profilini göstermezken dünyaya kendini nasıl göstereceksin en basidinden.
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir sitede tanınmak bana yarardan çok zarar getireceği için olabilir mi? :D
- +1 yıl
niye zarar getirsin ?
- +1 yıl
Kaç kez soru paylaştım açık gizli fark etmez biri saçma sapan bisey yazmadı bnce bir kez daha düşün. Ben zarar geleceğini sanmıyorum. Ve ikincisi bu dünyada tanınmamak daha iyi. Tanınsam nr olacak oturup bir yerde çay bile içemem 😀😀😀
buarada müjdat gezen gibi tiyatro veya oyuncu eğtimlerine katılmakla ve oyuncu ajanslarına kayıt olmakla işe baslayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce bir uykudan uyan rüya görüyorsun belli dlşsakdlşsa
06 Yorumla
Soran+1 yılinandıktan sonra herşey olur tatlım ben senin yasadığın dünyada yaşamıyorum :)
- +1 yıl
Dünyaca bir oyuncu olduğun zaman böyle konuşursun yavru ceylanım :)
Soran+1 yılO zamanı beklememe gerek yok. Düşünce yapısı ve kendine güvenme meselesi bu sınıf farkını oluşturan para veya şöhret değil. Yüzyıllardır insanlar yapabileceklerinin kısıtlı ve hayallerinin imkansızlığına inanarak süründüler. Tarihteki bütün başarılı bilim adamları sporcular sanatçılar herkes onlara yapamayacaklarını söyledikleri halde inanıp başaran insanlar. İşte sen bu başarılı insanlar sınıfında değilsin canım . Sıradan kalmaya devam et ve sınırları aşmadan yaşa öl.
- +1 yıl
ah bir üzdün ki beni böyle şeyler yazarak :D :D
Soran+1 yılSeni üzmek gibi bir derdim yok zaten hayatının sıradanlığı ve zavalılığı içinde depresyona girip ölürsün yakında. Ben belki beyninin bir kısmı çalışıp haksız olduğunu sana söyler diye ümitlendim. Öyle bir beyin yokmuş .Olmayan bişey için boşa zaman kaybedemem. Hoşçakal:)
- +1 yıl
ağzıma sıçtın işte şimdi :D:D:D:D:D:D:D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılbenim bildiğim türkiyeden çıkmış dünyaca ünlü tek oyuncu sibel kekilli onunda durumu malum...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltürkiyeyi temsil etmek oyuncuyamı kaldı git doktor ol bilim adamı ol filozof olda bizde arkanda duralım filmlerde öpüşme sahnelerinlemi türkiyeyi temsil edicen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana bak sakın elin gavurlarıyla sevgili olayım filan deme Türkiyeyi böyle temsil etme sakın yoksa utançla anarız
00 Yorumla
+1 yılDünyaca ünlü nasıl olabileceğini bilmem de Seni senden daha iyi anlayan allah var Ebediyen sürecek bir aşkla Allahı sev 😊
10 YorumlaÇok basit unlu olabilirsn aslında
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. türkleri oyunculukta pek tercih etmiyolar :(
00 Yorumla
+1 yılMegan Fox kadar güzelsen olabilir tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno starı ol Sahin K. Sibel Kekeli.
00 Yorumlaönce yüzünü göster utanma :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. bunu sorandan hiç bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yıl"Bunun için herşeyi yapmaya hazirim" :D
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yıldünyaca ünlü kişilerleğ takılmalısın
00 Yorumla
+1 yılİnsanları gözlemlenen gerekiyor.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kaçak git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldun mu?
00 YorumlaGüzelsen olursun
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
öncelikle şunu sormak istiyorum: Oyuncu musun? Yoksa oyuncu adayı mısın?
Hayalin çok güzel ama öncelikle oyunculuk eğitimi almayı hedelemelisin. Bunun için konservatuara gir. Olmadı bir oyunculuk atölyesine katıl. Sonra Türkiye'de bir takım dizi ve filmlerde oyna. Oynadığın filmler uluslararası festivallerde boy göstersin ki, bir takım yabancı yönetmen, yapımcılar seni keşfetsin.
Bizim uluslararası projelerde rol almış en önemli oyuncumuz Haluk Bilginer. İnternette onunla yapılmış pek çok röportaj bulabilirsin. Bak bakalım o nasıl başarmış.
İngilizcem iyi diyorsun, ne kadar iyi? Mükemmel mi? Örneğin Tamer Karadağlı'nın ingilizcesi çok iyi, hatta farklı aksanlarda bile konuşabiliyor. Onun da hikayesinin peşine düş, bak bakalım o ne yapmış.
Serra Yılmaz, İtalya'da çok meşhur. Onunla ilgili bir araştırma yap, gör o nasıl başarmış.
Sadede gelelim. Başarı basamakları tek tek çıkarak gelir. Önce kendi ülkende aranan, beğenilen oyuncu olmayı becer. Sonra arkası gelir.
Ama bil ki, peş peşe hayal kırıklığı yaşayacaksın. Kapılar hemen açılmayacak. Ama sen bacadan girmenin bir yolunu bulmalısın.
Yıllar önce Çılgın Bediş dizisinin ilk bölümlerini çekmiştim. Ön hazırlık ve oyuncu seçmeleri yapıyoruz. Banı adlı bir karakter var. Rolü Sonay Aydın kaptı. Geçenlerde onunla yapılan bir röportajda rolü nasıl aldığını anlattı. işte o röportajdan bir bölüm:
“Çılgın Bediş hayatımın dönüm noktasıdır. Seçmelere giderken göğsümü bağladım, saçlarımı yaptım, kaşlarımı indirdim. ‘Banu’ kılığında içeri girdim. Yönetmen Turgut Yasalar ‘Biri beni çimdiklesin, bu kız karikatürden mi fırlayıp gelmiş?’ dedi. Rolü kaptım.”
Kıssadan hisse.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.