Oysa hayat kısaydı, kuşlarsa uçuyordu.
Birini sevmek demek yaşamını onun uğruna harcamak mı demekti?
Sahi neydi sevmek?
Yoksa bu sözlerin hepsi beyhude mi?
Boş ver palyaço rakı koy bize, yine eksildik biraz.

kaybetmedim can yürüyor kusura bakmayınız yoğu akın var cevap vermekten geciktim hakkınızı helal ediniz efendim
çocuk istirmalarından kadına işkenceden millet olarak özgünüz acı çekiyoruz efendim TEVHİD İNANCI OLMIYANLARIN TBU VE TAPINAKCILARIN SİYONİZMİN YENİ BİR SAVAŞ VARSİYONUDUR
efendim bu çocuk istismarları aziz milletimizi ve ümmeti büyük acılara gark etti bu terör örgütlerinin siyonizimin gizli bir savaş varsiyonudur tüm çocuklarını zay eden ailelerimize baş sağlığı dilerim rabbimden sabrı cemil yolu takip etmelerini dilerim hükümet derhal meclis ilk oturumda bu fitne şer ittifak hainlerine ağır bir ders versin teferruatları bıraksınlar kadınlarımıza işkenceyi çocuk istismarı yapanara teröristler için bırak ab ve dünyayı derhal idam yasasını çıkarın millet olrak arzımızdır terörün her türünü telin ediyor şiddetle kınıyor vede ayıplıyorum e hainler türk asker ve güvenlik güçleri karşısısında fistanlar giyerek kaçarsınız allahın adaleti ve milletimizin sağ duyusu karşısında perişan olacaksınız türkün adaletini tırnaklarınız dahi acısını hissedecektir biz devletimize ve aziz milletimize inan
Yıkıcı bir ilişki sonucunda çivi çiviyi söker mantığı ve biraz da öfkeyle çok geçmeden bı ilişkiye başlamıştım ama kız dünyanın iyisi çıktı, gerçek manada bana bağlanmadan ayrıldım, o da beni anladı ve anlayışla karşıladı, öyle birini kaybetmiş oldum.. o sevilmeyi sonuna kadar hak ediyordu..
Gerçekten sevilmeyi hak ettiğine inandığım biri uğruna ömrümü harcamayı göze aldım. Ama yanıldım. Kimler için neleri feda etmeyi göze aldığını düşününce insan aptallığıma doymayayım diyor. Daha karşılaşmadım o gerçekten sevilmeyi hak eden zat-ı muhterem ile
Şu sıralar karşılaştım sanırım ya da yanılıyorum. Umarım yanılmıyorumdur.
Cevap
14Cevap
herkes bir tarafıyla sevilmeyi hak ediyor. ama herkes gene benzer sebeplerden bu hakkını tepiyor, boşa harcıyor.
gene de, ben kendim için, sevilme hakkım için, sevme yeteneğimle, olabildiğince sevgiyi yaşamayı seçiyorum. beylik laflar... uygulamaya gelince uçurum var ama, ne diyelim, niyet bu.
Açık ve net *şşekliğimizden, hakedeni sevmedik hiç bir zaman.
Henüz karşılaşmadım, karşılaşırsam kaybetmemek için her şeyi yaparım.
Esas soru : Evet
Detaydaki 1. soru : Evet, az da olsa harcarsın.
2. soru : Teslim olmaktır.
Yok ben reelde karşı cinsle muhatap olamıyorum
Ama hemcinsim de böyle birisi var o aynı ben benim ikizim gibi ve çok değerli sevilmeyi hakeden bir kalbi var korunması gereken bir kalbi...
Sevilmeyi hak etti ama sanırım bu kadar fazla sevilmeyi taşıyamadı, ağır geldi. Kaybetmedim henüz ama bu da biter...
Karşılaştım fakat kaybetmedim özgür bıraktım. Sevmek yaşamın ta kendisi bence öyleyse kendi uğruna harcanılmak aptallık
Sevilmeyi hak ediyordur ama doğru insan değilimdir onun için bu yüzden olmadı. Uzatmanın anlamı yoktu.
o gerçekten sevilmeyi hakediyordu ve çok sevildi benim tarafımdan ama değişti acılar onu değiştirdi
Sevilmeyi gerçekten hakeden biri var hayatımda ve ben kendimi ona layık görmüyorum..
Dayak yemeyi hak edenler ile karşılaştım, hala da durum aynı. 😂👍
Evet karşılaştım, onu sevmekten korktuģum için ondan uzaklaştım.
Niye korktun ya hem buluyorsun hem kaçıyorsun değişiksiniz
Keşke anlatsaydın paylaşsaydın onunla belki aşardınız
Senin gibi düşünen birisiyle bende karşılaşmıştım birzamanlar çok üzücü kırıcı kendi başınıza karar veriyorsunuz
Hayatımı birine adamak yerine biriyle paylaşmayı tercih ederim
Sevilmeyi haketmeyen birini sevdik bu yüzden kaybettik.
Sevilmeyi gerçekten hak eden birini tanıdım... Sebebi bendim.
Karşılaşmadım karşılaştıysam bile değerini bilmedim belkide ondan dolayı değerimi bilmeyen insanlar vardır
Başta hakettiğini düşünmüştüm sonra baktım yanlış düşünmüşüm
kararsizliğimdan kaybettim..
Evet, karşılaştım. Sebebi ise benim yüzümden oldu.
Özeleştiri yapan insanları seviyorum çünkü ben de hatam sonucu dünya tatlısı arkadaşımı kaybedenlerdenim ama hayatta kaybetmeyi bilmeyen kazanamaz
Zor sorular sormuşsun yine hocam😐
Kaybetmedim kendimdeyim
Karsilastim ama cesaret yoktu iste.
Karşılaştım kendi salaklığımdan kaybettim
Karşılaştım, belki de öyle sandım.
Hic karsilasmadim karsilasacagimi sanmiyorumda
Mesafeler.
Evet, sevmeye yeteneksizim
Karşılaşmadım.
Karşılaşmadım
Karşılaşmadım maalesef
Karşılaştım, karşılık veremedim