Evet böyle sesine aşık olduğunuz, mesafelere rağmen flört edip evlendiğiniz birisi oldu mu ya da etrafınızda böyle olanlar var mı 👫
Cevabın nedir?
Askerde operasyonlarda radyo dinlerdim ya da nöbetlerde trt kanalları birde Diyarbakır radyosu ve tgrt vardı. Trt fmde geceleri bir kadın hemen her gece bağlanırdı sene 2000 kadının sesi o kadar güzeldiki, acaba teskereden sonra Ankaraya gidip onu bulabilirmiyim diye düşünüyordum. Bir zaman sonra daha çom tanımaya başladım fakat bir gece bağlandığında emekli olduğunu ve yalnız yaşadığını söyledi sesinin genç oluşuna sunucuda şaşırmıştı. O zaman böyle bir aşk olabilirmi hatta bunun senaryosunu yazsam film yaparlarmı diyd çok düşündüm. Yaşlı kadının sesine aşık olan, sırf o aşk için herşeyi kabul eden, kadının bu aşka ikna süreci, insanların tepkilerine kadar kurguladım ancak gerçek şuydu 14 ay değil karşı cins sivil bir insan görmeyen 21 yaşkndaki bir gence çok normal gelen bu durumu askerlikle birlikte aynı süreçte bitirdim. Ancak hala güzel bif film olacağını düşünüyorum arada.
11 Yorumla
Soran+1 yılVuavv :) Okurken keyif aldım diyebilirim fakat bir film senaryosu için ne kadar uzun burası tartışılır diyebilirim abiciğim ^^
Ama gerçekten güzel bir anı olmuş. O senelerde böyle sosyal medya olmadıgı ıcın sosyal medya gıbı tv'nınde pek söz konusu olamayacağı için bir çok insanımızda buna benzer anılar mevcuttur gerçi pek anlatmıyorlar aslında bnlara kulak verecek gençlerimizinde pek olmadıgını düşünüyorum ama bu tür hikayelerle karsılasmıslığım oldu fakat tekrar sylüyorum okurken keyif aldım ellerine sağlık ^_^
En İyi Cevaplar
+1 yılmesafeler her zaman sıkıntıdır
bir yere kadar devam eder evlenene daha önce hiç rastlamadım gerçi 18 yasındayım daha ama bence cok uzun surmez16 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyelimm ^_^
- +1 yıl
hayırlısı olsun evet skype'dan falanmı gorusmeyı planlıyorsunuz :d
Soran+1 yılHenüz kimse yok hayatımda ama bu olmayacağı anlamınada gelmez, skyp'da görüşmemize gerek kalmaz bir bilet 100tl mesafeler önemli değil ^^
- +1 yıl
haklısın tabii seversen bileti boşver yürüyerek gidersin :)
Soran+1 yıl👏'lıyoruz ☺
- +1 yıl
:):):)
Ben öyle birine aşık oldum şu an sevgilim ve birkaç aya da evleneceğiz. 😄 sonradan gördüm yanında da oldum tabii ama aşık olduğum zaman uzaktaydı.
15 Yorumla
Soran+1 yılAyyy ☺ Allah tamamını erdirsinn canım benm 🎀
Darısı benim başıma allam rareppimm :D
Soran+1 yılHayır bebişimm ama kısmet ☺Burdan birini istemiyorum bu zihniyette insanlara uyum sağlayamıyorum ve yanımda ıstemıyorum artk uzak olsun yüz göz olmak iyi olmuyor haftada bir gidebilirim zaten uçakla bir saat mesafelerin engel olmadıgını düşünüyorum bende zaten uzatmak istemiyorum flört aşamasını hemen nişan sonrası gelir zaten ☺Hayırlısı olsun en hayırlısı tatlımm 💋
Soran+1 yılİnanıyorum buna bebiş 🙃 Umarım devamı gelir umarım musmutluu olursunuzz 💋 ☺
Mesafe hissetmeme engel olmadı asla, kalbimi uzaklardan bile titreten o kişiye aşığım şu an 😊
19 Yorumla
Soran+1 yılVuavv ☺ Umarım devamı gelır canm benm 🎀
Soran+1 yılBen bakıyorum böyle uzakta olanlar çok mutlular ☺ Önceden çok saçma gelıyordu ama byle bıraz daha ılımlı yaklaştıkça imkansız ve saçma olmadıgını anladım. Zaten yan yana olunca yüz göz olunuyor o yüzden bıraz mesafe iyidir. Özlemek, o zaten bambaşka bir şey oluyor 😇
Fazlada uzatmayın ama flört dönemınızı ne kadar uzun olursa o kadar ilişkiniz zedelenebılıyor 😑- +1 yıl
Evet canım bu konuda haklısın, mesafeyi uzatınca elbette istenmeyen sonuçlar olabiliyor, insanların beklemekten sabrı bitebiliyor ve ayrılık bile sessizce oluyor can acıtıyor. Mesafe şu şekil heyecan verici; bulunduğu yerde yanındakiler değil de sen onun için özelsin ya da o senin için özel ve tamamen duygulardan emin olunabiliyor :) onun yaşadığı şehir bile anlam kazanıyor :) Umarım senin de kalbini mesafelere rağmen titreten biri olur :)
Soran+1 yılUmarım olur canım benmm ☺ Aşık olmak, özlemek, ne bileyim byle ayrılsan bile hafif bir acı olur içinde ama tatlı gelir işte ben bunları yaşamak istiyorum fakat sanırım daha zamanı var ^^
Hep hayırlısı dedım en hayırlısı olana kadarda bekleyeceğim bakalım ☺
Bunları hissetmen bıle cok guzel bir şey umarım bırbırınızı kaybetmezsınız umarım devamı gelir musmutlu olursunuz bebişimm ☺ 👫- +1 yıl
Çok çok teşekkür ederim canım :) acısı da çok kötü, mesafe katil oluyor bazen, ne acını ne mutluluğunu görmüyor ama ancak sosyal medyadan silmeden de devam edince tek bağlantın o oluyor. Hep keşke zaman yer doğru olsaydı diyor insan içten içe yiyip bitiriyor kendini, herşeyin suçlusu mesafe oluyor, tesellimiz o oluyor belki :) zaman iyileştiriyor sonra ve yine mesafeli bir aşk insanı hayata bağlıyor :) olmuştu öyle bir durumum, hayat böyle :)
Soran+1 yılTeşekkür ederimm iyi dileklerin için canım benmm ☺ 💋
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yıloldu Yurt dışında yaşıyordu kendisi, ben her türlü fedakarlığı yapacaktım ama kendi istemedi...
26 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışı zaten olmaz fakat türkiye sınırları içerisinde olamayacak diye birşey yoktur herhalde dimi ^^
- +1 yıl
illaki, öyle ama ben ciddi düşünüyordum.. onunla yani Yurt Dışında yaşaması onu sevmeme engel değildi. . en büyük mesafe insanın kalbine ördüğü duvarlardır bence
Soran+1 yılSen sevdiğin için engel olmadıgını düşünüyorsun fakat gercekten zor bence doğru olan bu daha fazla yıpratmadan ılerlemeden bır yerde kalması senın için daha ıyı olmus ^^
- +1 yıl
bilemiyorum belkide öyle. .. sonuçta istemediği için bir anlamı kalmadı zaten. .
Soran+1 yılİnsan nasıbını bulana kadar kırk kapıdan geçermis hayırlısı olsun bu saatten sonra, Tanrı alnında yazmayanı karsına cıkarmasın diyelim sanada ^^
- +1 yıl
Teşekkürler iyi dileklerin için hepimiz için hayırlısı ve doğru olanın karşımıza çıkarması ümidiyle. .
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıllık sevgilimle mesafe girdi artık aramıza. Brz alıştım ama hala ara sıra zor geliyor. Bazen canım sıkılıyor özlüorum ama yanında yok ne blm 😔
12 Yorumla
Soran+1 yılSonradan mesafe gırdıyse zor gercekten çok zor umarım devamını getirebilirsiniz canım benm ^^
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah canım 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bende olmuyor o benim için gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor canım be
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bu hava limanları, otogarlar boşuna yapılmadı değil mi bebişim ☺
olmaz mi.. Sonu hüsran malesef. Yapacak bir sey yok :)
10 YorumlaMesafelere ragmen seviyorum
Ve cok guzel giden bir iliskimiz var10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni wp den flört etmeye çalıştığım ve sonunda çok karmaşık bir ilişkiye dönüşen hikayem var ve artık çok yoruldum müthiş derecede başım ağrıyor ve hala kalbim inadına seviyor... :(
00 Yorumla
+1 yılŞu anda yaşadığım olaydan bahsediyorsun..
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidiyor pekii ☺
- +1 yıl
Ben kıza kör kütük aşığım. O kadar sıcakkanlı ve iyi kalpli bir kız ki, bu devirde böyle kız kaldı mı diye düşünmüştüm. Onsuz olmayacakmış gibi geliyor bazen. Mesajlarıma erken cevap veriyor. Ben mesaj atmadigimda bana mesaj atıyor. Bana karşı boş olmadığını düşünüyorum. Ya beni arkadaşı olarak görüyorsa.. Bu ihtimali düşünmek bile çıldırtıyor beni.. Sence hoslaniyormudur ki?
Soran+1 yılSen böyle düşünüyorsan emin ol boş değildir ve konuşurken keyif alabiliyorsanız özleyip sesini duymak ıstıyorsan 10 saat konuşunca vay be ne cabuk gectı zaman dıyebılıyorsan o iş bitmiştir zatenn ☺
- +1 yıl
İş benim için çoktan bitti zaten.. Bildiğin tutuldum kıza. Ve ben bu yaşıma kadar hic böyle hissetmemiştim.. Benim merak ettiğim acaba kız ne düşünüyor. Beni arkadaşı olarak görmesinden korkuyorum.. Öyle ki şu cümleyi yazarken bile elim titredi😄 Eğer kız beni arkadaşı olarak görüyorsa ben ona hislerimi açtığımda bana bunu söylerse benim kiyametim olur..
Soran+1 yılCanım benm biz bayanlar zaten sizin bize karşı nasıl baktıgınızı anlıyoruz o yüzden rahat ol yani relax ☺ Artı onunla ılgılen mesela 3 saat aramadın dıyelım msjlasıyorsunuz ama konusmak ıcın musaıt değilsiniz bu süre zarfında onun sesini özlediğini söyle ne bileyim vs vs o anlar zaten tamam mı akışına bırak sıkmadan, bunaltmadan, yormadan, yorulmadan sev flrt döneminide kısa tut ne kadar uzarsa o kadar yıpranırsınız. Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim artıık ☺ 👏
Soran+1 yılVe sana verebileceğim en iyi nasihat şudur, eğer yara almak istemiyorsan aşık olmadan sevmeden önce muhakkak kavga et sakın kavga etmeden ilişkiye başlama. Başta herkes iyidir ama insanların gerçek yüzleri giderken görünür ^^
Yani, yiğidin hasıda belalısıda ayrılıkta belli olur. Bunu denemeden tammdr bu iş deme 👍- +1 yıl
Verdiğin tavsiyeleri dikkate alacağım teşekkür ederim☺. Umarım aklımdan geçenler başıma gelmez. Şu yaşımda anladım aşk ile hoslantinin cok farkli seyler oldugunu. Bana bir kız göster ve şu kızla flört et desen gider rahatça kızla konuşurum. Ama insan aşık olunca eli ayağı birbirine dolanıyor. Bugüne kadar flört ettiğim kızlar bana evlilik konusu açınca onlardan kacardim. Hatta evlilik denen şeyin çok saçma olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi bu kızla nasıl evlenebilirim diye düşünüyorum. Aşık olan arkadaşlarımla dalga gecerdim. Öyleki kız bana evet desin dünyayı önüne sereyim😍 İçim kıpır kıpır oldu. Bu hale dusecegim hiç mi hiç aklıma gelmezdi..
Soran+1 yılOlur öyle şeyler tavsiyelerime dikkat et yavas ol ağır ol. Kımseyle bırlıkte olmak zorunda değilsin insan yalnızkende mutlu olabilmeli birilerine ihtiyaç duymana gerek yok. Bundan öncede yalnızdın ☺ Muhakkak tartış ıllakı kavga et eğer kavga ettıkten sonra hala iyi biriyse yanındayım diyorsa kişiliğinden ödün vermiyorsa kacırma onu ☺
- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun da kızla aramızdan su sızmıyor. Ben bu kızla nasıl kavga edeceğim? Valla böyle birşey yapmaya kalkışsam bile vazgecerim kıyamam..
Soran+1 yılİllaki fikir uyusmalığı olacaktır aranızda. İşte bu aşk her zaman karsı tarafın hatalarını örttürür. Sen hatalarını örtme bu hatalarla yüzleş. O esnada tartısma çıkacaktır zaten. Görmemezlikten gelirsen sizin ilişkinize artı katmaz bu yolun başındayken bilmek öğrenmek yüzleşmek en mantıklısı.
- +1 yıl
Galiba haklısın..
Soran+1 yılGaliba değil haklıyım bak şimdi mantıklı düşünelim. Kendin söylüyorsun ben byle ıyı nıyetlı bırıyle ılk kez karsılastım dıye. Bu nedir? Bu senın bır boşluğun değil mi? Evet öyle boşlukta oldugun ıcın aşık oldugunu zannedıyorsun fakat aşk bu değil bu sadece bir alışkanlık. Bir sese, bir msja, bir ilgiye ne bileyim alışmışsın yani şimdiden artılarıyla değil eksileriyle yüzleş. Eğer eksileri sana zarar vermıyorsa ılıskınızı zedelemıyorsa, tekrar sylüyorum kendi kişiliğinden, karakterinden kendi mizacını bozmuyorsa o zaman emin olup bir yola çıkmalısın. Bunları kulak ardı edipde yola çıkarsan pişman olursun etrafındakilerin yaşanmışlıklarına kulak ver. Eğer sonuç kötü olurda üzülürsen bana talihsizliğim diye açıklama yaparsın ama bu aksine talihsiliğin değil enayiliğin olur 😊
- +1 yıl
Bak kızım, ben bu mesajı yazarken saat 02:30 bir elimde tütünüm bir elimde kalemim önümde kagidim var. Bugün 3 paket sigara bitirdim. Arkadaslarim gozlerimin neden dalgin oldugunu soruyor. Ve ben onu düşünüyorum diyemiyorum. Elini vicdanına koy ve cevap ver. Bunun adı aşk değilde nedir? Ben hayatımda hiç kimseye bu kadar yaranmamistim. Boşlukta filan da değilim. Bana sen sipsevdisin diyebilirsin ama aşık değilsin diyemezsin. Bu kız için sevgilimi bıraktım. Bir bataklıkta olduğum kesin ama bana şöyle yap böyle yap deme. Ya yardım eli uzat ya da herkesin yaptığı gibi umursama ve git.
Tanidigim bir cift aynen böyle tanisip evlendi😉
15 Yorumla
Soran+1 yılAyyy ☺ şu an mutlular mı pekii ^^
Soran+1 yılYok yok ben hemen evleneceğimm 😂 İmrendimm valla canm benım ^^ Allah analı babalı büyütsün bir yastıkça kocasınlar diyelim darısı başımıza 😊
Soran+1 yılAmiin ^_^
olur dedik de olmadı ya
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsan nasıbını bulana kadar kırk kapıdan geçermiş canım benm hayırlısı olsun bu saatten sonra, Tanrı alnında yazmayanı karsına cıkarmasın diyelim ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen heveslenme benim senin gibi sevgilim olcak uzakda bırakmam kıskanırım lan :D
10 Yorumlayok hacı olmuyor. olmuyor yokluk kötü
12 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😂 O kadar yani ☺
Oldu ama sonuç hüsran 😁
10 Yorumla
+1 yılbu gidişle olacak sanırım...
10 Yorumlaİki taneyle evlendim üçüncüsü yolda 😕
10 Yorumla
+1 yılEvlenme yolundayken elimi birakan oldu evet..
10 YorumlaÇok güzelsin bana mesaj atar mısın lütfen seni çok beğeniyorum <3
00 YorumlaHiç görmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılImm nasıl yani :/ Görmeden mi sevdin anlamadım ben :s
+1 yılSevmek istedigim oldu asik oldugum degil
10 YorumlaEvet oldu, Ankara'da birisi
10 Yorumla
+1 yılolmustu
13 Yorumla
Soran+1 yılTu dediğine göre sonu gelmedi bebiş :s
- +1 yıl
maalesef
Soran+1 yılHayırlısı değilmiş boş verelimm ^^
+1 yılOldu..
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitti peki özel olmazsa 😕
- +1 yıl
Bitti demedim oldu dedim
Bittigini biliyorsan neden bitigi bilirsin bayan
Soran+1 yılBayım; -dı, -du, -dü, -ti, -tı, -ekleri geçmiş zamanı temsil ediyor bir dahaki sefere daha sağlam gel -,-
- +1 yıl
Peki Eda hanım oldu mu? Diye bir soru cumlesine nasil cevap verebiliriz
Buda gecmis zaman eki du değildir olmustu dersem gecmis zaman olur
Ayrica senin sacini yolcam haberin olsun
Soran+1 yılAyyy inanamıyorum canım benmm ☺ 😂
- +1 yıl
Uyuzmusun kız sen 😕😄
Eda Denizli uşak Alanya arasinda. Secim yapcaz - +1 yıl
Müsait olunca dönüş yap konuscaklarimiz var
Soran+1 yılAlanya'ya varımm benn ☺ bir kahve yapıp arıyorum hemen ☺
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
@yaqmuss Eda musait olunca iletisime geçelim
+1 yıloldu ama uzun sürmedi
10 Yorumla
+1 yılevet suanda var
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi hayırlısı olsunn bakalımm darısı başımaa ☺
- +1 yıl
:D :D :D amin diyelim o zaman
Soran+1 yılAmiin :D
+1 yılOlmaz mııı
15 Yorumla
Soran+1 yılOluur ☺ Peki sonuç ne oldu ^^
- +1 yıl
Yine bana hasret yine bana hüsran var
Soran+1 yılAma özleyince gidebilirz yani bu hava limanları boşuna mı yapıldı ^^
- +1 yıl
^^ ? :/
Soran+1 yıl^^= ^_^
evet
aşk mesafe dinlemez10 Yorumla
+1 yılOlmadı.
10 Yorumla
+1 yılMesafeler aşka engel değil kardess
10 Yorumla
+1 yılOldu ve bitti
10 YorumlaFazlauzak olmamali
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden bir biletle 1 saat sonra yanında olabılıyorsun ☺
Soran+1 yılSende çok üşengeçmişsin abicim :D
Soran+1 yılSormadım çünkü ben daha üşengeçim :D sjhsjsh
Soran+1 yılHiçte bile insanları dinlerim, dinlemeden yorum yapmam haddime düşmez birini yargılamak. Çünkü ben ınanıyorum kı bırı benım gunahlarımın adına yanmayacagı gıbı bende baskasının gunahları adına yanmayacagım ^^
Soran+1 yılFilsifi yipmi bini :D jshsjs
Soran+1 yılEvet çenem çok abi benim :D jshjss
Olmadı.
10 Yorumla
+1 yılevet
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonuç ne oldu :)
- +1 yıl
ne olacak hüsran :D
+1 yılvar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidiyor peki mesafeler engel oluyor mu ^^
- +1 yıl
sevgılı degılız henuz ama olunca mesafeler engel olmaz bence
Soran+1 yılBencede 😊 Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah olur 🎀
- +1 yıl
bakalım herseyın bır zamanı varmıs beklıyoruz :)
+1 yılBir aralar
10 Yorumla
+1 yılHayır olmadı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla
+1 yılOldu ama evlenmedim
10 Yorumla
+1 yılMmm hayır?
10 YorumlaOlması
10 Yorumla@06Kartaliçe1903 evt sen.
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir hayâl alemin var senin ya
- +1 yıl
@06Kartaliçe1903 icinde hep sen dolu.
- +1 yıl
Anladım
+1 yıloldo ve sevdim
10 YorumlaEskide kaldı mazi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılolmadı
10 Yorumla
+1 yılOldu
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mesafelere rağmen sevmek istediğiniz birisi oldu mu hayatınızda ☺ ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler