+1 yıl'Evliyim, çocuğum var vs.' bunlar bahane değildir. Evli olmasam sana koşar gelirim'in alt metnidir, ümit vericidir. Boşanırsan ona gitmeli bir cümledir. 'Evliyim ve eşimi çok seviyorum, sevgin için teşekkürler ama benden uzak dur!' eğer devam ediyorsa 'sen kimsean oğloooom, uzak dur senin hayatını kaydırırım' gibi posta koyulamıyorsa çok da uzak tutmak istemiyorsun demek ki. Üstelik eşine AŞIK değil sadece evlilikten ve çocuktan ötürü ALIŞIK olduğun izlenimini yaratır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGörüyorum ki aramıza yeni kara cahiller katılmış. Ayak yapma. Sen net tavır koysan komse sana yürüyemez. Çözümğnğ de bulırsun. Evlendiysen sadık kalıcaksın. Boşan ne bok yiceksen ye. Ve bu yazdığını eşin okuyabilir. Bir gün bir zaman. Niye bu kadar onursuzsunuz anlamıyprum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seni s*kmek anladın mı? rezil evli barklı kadınsın utanmıyor musun elin itleri ile konuşmaya. engelleyeceksin. yoksa senden bir bok olmaz konuşursan.
Allahım nasıl kadınlara kaldık ya hu.
Senin kocanın yerinde olsam iyi bir tokatlardım seni.48 Yorumla
Soran+1 yılSensın rezıl Sanane sana sormadım sen sus konusma cenenı kapat
Soran+1 yılSanane sıkısen benım yapan benım Sanane oyle bır derdım olsa senın gıbı bır yerı yangın konturmam
Cevap sahibi+1 yıllütfen yapma. yakışmaz sana
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum.
Soran+1 yılZaten oyle bır derdım yok olsaydı çoktan olurdu sen benım esımle ne yaşadığımı bılıyon mu bılmeden yargılama Benı
Cevap sahibi+1 yılama çocukların için yapmamalısın. senin için söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılnickin ne?
Soran+1 yılYaşadıklarımı bılmıyosun kendınce haklı olabılırsın ama oyle derdım yok benım
+1 yılNumarani nasil aldi peki ariyo diyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılGorumcem aradı ben deyıl
- +1 yıl
Basina geldigi ilk zmanlar kocana soyleseydin mevzu bu kadar buyumezdi eşin anlayisli biriyse daha fazla beklemeden anlat ona
Soran+1 yılAnlayışlı deyıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörümcemin eski sevgilisi vs kim olursa olsun karaktersizliğinden yapıyorsa dersini almalı eşine söylemezsen ve bu durumu daha sonradan kendisi öğrenirse suçsuz iken suçlu olursun kendini de yakarsin. Eşine söyle haberi olsun gereğini yapar keşke dememek için zaman kaybetme.
00 Yorumla Onunla birlikte olma ve esini aldatma sende bu kanidaysan sakin meyl etme yuz verme sana bunlari diyebilmesi bile eksikliktir sadakatte ve ona umut olur net acik ve ciddi sekilde tavrini koy engelle gitsin
20 Yorumla
+1 yılTamam lafi dolandirma.. veresim var da nasil olacak diye soruyorsun.. eger dogru duzgun bir kadin olsaydin adam sana o lafi dedigi anda dünyasını basina yikardin.. gerci trol oldugunu dusunuyorum ama degilsen de yaziklar olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane versem buraya nıye yazayım sende geysın o Zaman bılmeden konusma
- +1 yıl
Tabi ki banane.. soruyu sen sordun biz de fikrimizi soyledik.. zaten fikirleri almak icin sormadin mi? Mesele şu ki, senin de gönlün var bu iste.. eger oyle olmasaydı, senden yüz bulamasaydi sana boyle bisey soyleyemezdi.. hadi arsız utanmazin teki cesaret etti dedi diyelim.. gelip bunu burda sormaz dunyayi o kisinin basina yikardin.. gider kocana soylerdin en basta
- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılpeki aynı şey senin eşinin başına gelse? birisi onu arasa, seviyorum seni dese, sen benimsin dese. kendıne yapılmasını istemediğin şeyi sen de yapmamalısın. yarın bir gün ortaya çıkar, aldatıyorsun zanneder kocan, kalırsın ortada.
10 Yorumla cok sacma yaaa ıstemesen bıcok yolu var benımde benzerı basıma geldı amaa gayt net konusunc HICBSY YAPAMIYORLAR BENCE SENDE COK NET ISTEMESEN KARSI TARAFI DEFEDEBILIRSIN
16 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılEğer ben ıstesem burda nıye sorayım gıder yatarım cok mu zor sankı benım derdım yatma deyıl
Soran+1 yılBen ondan korkmuyorum sadece arkadas dedıgım kısı görümcem benım cok sevıyo ne yapacağımı bılmıyorum
Soran+1 yılOlaylar karısık
Soran+1 yılHayır ama ayrılmasını saglayacam oluyo onun ıcın bugun ona resım gonderdı anladın ıste cok sevıyo Ada'mı
Soran+1 yılArada kaldım ben
+1 yılSenden hoslanoyor seni begenmis hatta asik olmus bile olabilir suam aptal asik modumda gozu senden baskasini goiyor ama evlisin sikinti cikabilir esin yakalarsa kotu sonuclar doğurabilir
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle Benı takıntı yaptı Benı begendıgını bılıyorum hoşunada gıdıyorum ama dıyorum evlıyım olsun dıyo sen benımsın dıyo
- +1 yıl
Oy nen olem oy ben yanam oy ben daglara cikamda kurtlar yesin beni sahiplenmis seni onunmussim ulan aksam kocanon koynuna giriyosun o salak yastiga sariliyor nasil onun oliyosun kafayi yemis iyi güldüm ama sen ne dsunuyosun peki
Soran+1 yılBen ona sevmedıgımı hayatına bak dıyorum yok diyor
- +1 yıl
Senden yana bisey yoksa uzaklas ondan sen sokinti cekersin dikkkatli ol derim
Soran+1 yılYa bılıyorum ama arkadasım cok sevıyo
- +1 yıl
Secim senin kafani karistirir gonlun kayabilir
Soran+1 yılGönlüm kaymaz ama arada arkadasım var
- +1 yıl
Arkadasim seviyo diyosun cocuk sana yaziyor
Soran+1 yılIste dıyorum anlamıyo kı benım ıcın sevgılı oldu onla
+1 yılNe mi yapmalisin? Terslemelisin
Gozunu oymalisin hatta.
Esine ya da polise sikayet etmekle tehdit et
Bu kadar da seref sizlik yuzsuzluk olmaz
Evli kadina ne sulaniyor20 Yorumla
+1 yılAh ah cok sey var soylencek ama bazen icimizden gecenleri yazamiyoruz malesef esine soylemelisin bence karsindaki adamada net tavrini koyduktan sonra zaten arayamaz zorla guzellik mi olurmus
11 Yorumla
Soran+1 yılSen tanımıyorsun
+1 yılKocana söyle. Ş. çsın ağzına. Ahlaksıza bak sen ya evli olduğunu ısrarlar söylemene rağmen peşini bırakmamak nedir?
20 Yorumla
+1 yılNumaranı nerden almış ki?
Heryerden engelle, yüz yüze görüşme şartlarını bitir, bitiremiyorsan savcılığa şikayet ederim falan de. Sana ilgisinden hoşlanıyorsan da boşan.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Önce eşini karşına al ve asla sinirlenip yanlış bir şey yapmayacağına dair sana söz versin.
Sonra eşine durumu anlat.
Ve sonra da karakola gidin, sana sarkıntılık ettiği için şikayette bulunun.00 Yorumla
+1 yılSonucta evlisin iletisimini kesmen gerekiyor tehtid edebilirsin sikayet ederim seni diye veya esime soylerim de belki korkar ve rahat birakir dikkat et ustune iftira falan atar
00 Yorumla
+1 yılNasl amaci ne? 1 nummarani nasl aliyo acaba, 2 kocana git söyle!!! Rahatsiz ediyosa allahm ya, hosuna gidiyor heralde
10 Yorumla
+1 yılHayır yani amacı söyledikleriyle doğru orantida olsa nolacak, eşini boşayıp ona mı varacaksın 🤣 önce kocana sonra da polise.
10 Yorumla
+1 yılKurtulmak isdiyorsan cvp verme bir kere zayıf yerinden yakalamış galiba oyuzden cesaret aliyor devamlı söylüyor biraz ayakda dur ıyi ce uyara cvp verme bidaha yaparsa ozman eşine soyle kazık caksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zayıf noktamdan vurdu benım cok sevdıgım bırı onu cok sevıyo benım sayemde sevgılı oldu onu üzer dıye korkuyorum
Cevap dahi vermemeni tavsiye ederim o istediği kadar yazsın ve kesinlikle eşine soylemelisin.
20 YorumlaHerkese aynı cevap. ''SANA SORMADIM'' peki kardeşim sen bu soruyu kime sordun. İşine gelmeyen cevapları alınca milleti tersliyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılAnasına avradia sayarım ula kim o sahipsiz güzel kardeşim
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
O arada başkasıyla konuşuyordum eksik gelmiş ben gelmedi sandım.. onu bulur gebertirdim
Soran+1 yılTsk ama ne yaptıysam bırakmıyor ne yapacağımı bılmıyorum
- +1 yıl
Numaranı degis
Soran+1 yılBulur ya
Soran+1 yılBenim görümcemin sevgilisi o yüzden bulur yanı
- +1 yıl
Üzerine iftira atar bu suskunluk seni korumaz
Soran+1 yılAtamaz
- +1 yıl
Atar niye atmasin
Soran+1 yılAtamaz cunku elımde onla ılgılı kanıt var
- +1 yıl
Kanitin varsa rahat ol ve esine de uzamasin bu yoksa ilerde büyük bir sorun yasatır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sadece gerçekten kandırıp kullanmak için bunu yapıyor ve işi bitince hevesi de sevgisi de bitecek bundan emin ol ve asla seni kullanmasına izin verme. bir erkek istediğini elde etmek için her kılığa girer lütfen dikkat et ne olur
00 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki yaşamak istiyor üstelik eşini aldatacak mısın biri böyle diyor diye sen birine aitsin zaten konuşmayı kes bence
010 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Özür dilerim kusura bakma
Soran+1 yılBak benım derdım o deyıl o olsaydı elıme cok fırsat gectı ana yapmadım
- +1 yıl
Mutsuz bir evlilik mi yaşıyorsun peki
Soran+1 yılBazen ıyı bazen kotu
- +1 yıl
Her evlilikte tartışma olur ki büyütme gözünde ama evliyken başka biriyle konuşmak istemenin nedeni nedir
Soran+1 yılIstemıyorum kı
Soran+1 yılIstesem nıye burda oyle konuşayım esım sureklı calısıyo gıder yatardım oyle derdım yok
- +1 yıl
Ortada birşey kalmıyor o zaman görüş yazacağım sen bilirsin diyor kapatıyorum😄
Soran+1 yılAynen sus
+1 yılEşinle konuşarak çözebilirsin durumu. Ama kocan da gidip katil olmasın. Kocasız kalma. Başka şekilde çözümler için yardım etsin
00 Yorumla
+1 yılKısacası ben başıma bir bela aldım nasıl kurtulurum diyorsun.
10 Yorumla
+1 yıle sen ne dusunuyorsun biri sana asik oldugunu soylemesinden cok senin ne hissettigin ve evli oldugunun kisiye karsi sorumlu oldugunu unutmaman
00 Yorumlaadamdan hoşlanmadıysen kes konuşmayı görüşmeyi engelle hayatından çıkar bir şekilde. bu çok mu zor birşey?
00 Yorumlasen neler hissediyorsun birde o var arkadaşım bende evliydim ama evli birini sevmiştim oda beni.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu Benı seven bekar
+1 yılNasıl arıyor telini nerden bulmuş. Ayrıca rahatsızsan terslersin kapatırsın mevzuyu. Belli ki sende boş değilsin.
00 YorumlaŞikayet edin.
Ne demek ne yapıcam amacı ne olabilir?
Tabii ki de amacı kullanıp atmak.10 Yorumla
+1 yılya gercekten boyle takintili insanlar var seni cokk iyi anliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bizim orda bir kiz vardi kiz evli cocukk buna takmis kizi kacirdi polisler buldu
Işine gelmiş seninde yoksa burda çözüm aramadin bı bahaneyle nonu değişirsin vede arayana eşime söylicem dersin ya da savcılıga verecem dersin susar ama işine gelmiş ki burda soruyosun
053 Yorumla
Soran+1 yılSanane sanamı soracam
Soran+1 yılİşime gelmıs olsa zaten demem dırek yaparım onla ben oyle bırı deyılım
Soran+1 yılBen sevmıyorum kı onemlı olan benım sevmem pekı unutabıldın mı onu
Soran+1 yılIns unutursun
Soran+1 yılNe yapacaksın
Soran+1 yılHahahaha cok komık guleyımde kokma
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBu sadece bırı herkes oyle dıyo bende ne varsa anlamadım
Soran+1 yılOlmaz aramam
Soran+1 yılZaten basım dertlı bıde senle uğraşamam
Soran+1 yılMusaıt olursam yazarım. Sen yazma esım gelecek
Soran+1 yılHep oyle dıyorlar basıma dert oluyorlar
Soran+1 yılEtme merak ben güzel falan değilim
Soran+1 yılEtme merak sana resim gönderecek değilim
Soran+1 yılSanane seni bağlamaz
Soran+1 yılTrol ney
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yıl23 yasındayım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBıde sen çıktın basıma delımısın Sanane
Soran+1 yılYok ya goguslerımı anlatayım gotumu onumu ben bırınden gurtulmaya çalışıyorum bıde sen mı çıktın yanı eğer oyle bısey olmus olsa senle yapacağıma onla yaparım zaten bana boyle şeylerle gelme eğer geleceksen yazma
Soran+1 yılSenle arkadas olmak ısteyen var mı
Engelle her yerden. Kadınsın kolay kolay yapacağını dusunmuyorum ama zamanla ilgisi cazip gelir şeytan girer olan sana olur
00 YorumlaŞimdi sana detaylı bseler anlatırım bu gbi birşey geçti basimdam ama burdan olmaz yani
00 YorumlaBekarken nerdeymis sordaydın evlenince mi değerli olunuyor
00 Yorumla
+1 yılFox bir kaç ây sonra haberin isml ya da fatih portâkal paylaşır diye kadın cinayeti😂😂😂
214 Yorumladfghjbdkgkjdfgfdfgg
Soran+1 yılHahahaha cok komik
- +1 yıl
Şaka maka kadın tuz atmsa erkek tuzu yemek için uğraşmaz
Soran+1 yılHe he Benı tanımadan yargılama
Soran+1 yılYarın aksam soz
- +1 yıl
? olur mu
Soran+1 yılTM olur
- +1 yıl
At o zaman haydi iki saatir
- +1 yıl
Atacak mısın
Soran+1 yılYazma ama özelden
- +1 yıl
Sil ne zaman yazacan aöyle
Soran+1 yılYarın aksam yazarım
- +1 yıl
Peki tamam bakalm
- +1 yıl
? ?
+1 yılSende cevap verme sil engelle sizde az değilsiniz yaa
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu eşini sevdiğini söyle tabii böyle hissediyorsan
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli zatende. Sen eşine söyle. O birine cezasını versin
00 Yorumla
+1 yılSonra pısman ol burada gel agla muhatap oluyorsun yanı bır de
00 YorumlaKeser döner sap döner gün gelir o keserin sapi sana da döner
00 Yorumlaeşine sölemelisin ilerde eşin duyarsa sen aldatıyor gibi görünürsün
10 Yorumlaengelle gitsin evlisin sonuçta görüşme bile evliliğin bozulmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. hmmm zor bir durum. onu terslemediğine göre milyonda birde olsa şansı var sanırım
030 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok sadece gorumcem ıcın katlanıyorum
Soran+1 yılZaten Ada'm sevmıyo gorumcem sevıyo Ada'm soğutmaya calısıyo
Soran+1 yılGorumcemın sevgılısı
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılBakalım ıns ayrılırsa benım basıma dert olur Ada'm senı sevıyorum asla bırakmam diyor esım senı oldurur dıyorum hayır senın ıcın olurum dıyo
Soran+1 yılSenı sevıyorum dıyo anlamıyorum kı bende ne var
Soran+1 yılSordum çağırdım bak evlıyım senle olmaz gıt hayatına bak senle ben olmaz yok ılle sen bende gozlerımı dudaklarımı begenmıs
Soran+1 yılEsımın yanında aramasın dıye ben sana yazmadan yazma dıyorum
Soran+1 yılZayıf olmam tipımı falan goguslerımı
Soran+1 yılDıyorum bekarsın benden daha guzelı var taze el deymemıs yok ılle sen ben kendımı guzel bulmuyorum ama ona gore cok guzelım
Soran+1 yılYanı fazla olmasada edıyo
Soran+1 yılBundan kurtulmam lazım
Soran+1 yılYanı ama o Ada'm daha düşkün bana
Soran+1 yıl4 5 gun oldu ıste Benı ılk gördüğünden Berı sevıyomus
Soran+1 yılBen sevgılısı deyılım onu sevmıyorum
Soran+1 yılCozemedık kı ama bır kere görüştük görüşelı 4 5 gun oldu
Soran+1 yılGecmıyo kı ben sana özel den yazarım esım gıtsın
+1 yılEvliken aşık felan olunmaz eğer sevdiğin kişiyle evlenmişsen başkasıda evliliğine dahil olamaz olsa dahi buna izin verilmez sen izin vermeyceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılSana soracak deyılım
Soran+1 yılBen zaten aldatmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Ne diye soru sordun o zman 22 yaşındayım ayrıca
Soran+1 yılEğer aldatmayı düşünsem burda soylemem yaparım amacım o deyıl
- +1 yıl
Sana kocanı aldattın iffetsiz felan demiyoruz zaten
Soran+1 yılTM Eee ne dusunuyon
- +1 yıl
Amacın ne
Sana diyoruz işte dahil etme hayatına yani bu demek?
Heryerden engel atacaksın karşına çıkıyorsa kocana bildireceksin
Soran+1 yılOyle yapacam
Bence akışına bırak daha önce ikinciyi yemediysen o sana tattiracak zaten bence ikincisi sana iyi gelecek rahatliyacaksin kocanda bulamadığını o sana verecek dene
026 Yorumla
Soran+1 yılOnla yapamam esım Mutlu edıyo ama bazen anlaşamıyoruz
Soran+1 yılHıc bısey
Soran+1 yılAma benden etkilendiğini bılıyorum gozlerım dudaklarım hosuna gıdıyo ama neden ben anlamıyorum
Soran+1 yılPekı neden Benı secmıstır neden Benı ıstıyodur
Soran+1 yılTamamda neden benle gece gecırmek ıstıyo
Soran+1 yılDolu kız var hepsıde guzel ama gözü benden baska kımseyı gormuyomus
Soran+1 yılBenım kımseyı aradığım yok olsa cok kısı var ben kımseyı ıstemıyorum esımle Mutlu olmak ıstıyorum o kadar
Soran+1 yılElın serefsızı yuZunden esımden olamam
Soran+1 yılYazamam esım evde yazma
Soran+1 yılHangı dağın ıtısın
Soran+1 yılSanane sana sormadım
Soran+1 yılAnan orusbu gor senı hangı erkekten yaptı bana bak serefsız oyle bır derdım olsa zaten burda yazmama bıle gerek kalmaz gıder yaparım bılıp bılmeden musaıt bır yerını sokma
Soran+1 yılIstesem yaparım serefsız orusbu cocugu sıkerım senın belanı ananın çiçeğine kazık sok
Soran+1 yılSenı baglamaz sensın onlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın küçük eşinden ne kadar çabuk soğudun, Bende evliyim sadece bir kereliğine giderim.
014 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım nereye bır kerelıgıne gıdersın
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğunu söyleyen kişiye
Soran+1 yılNasıl gıtme oda 23 yasında
Cevap sahibi+1 yılDeğil, bir sefer gidersin anlamında
Soran+1 yılSımdı onla buluşmam mı lazım yanı
Cevap sahibi+1 yılSende istiyorsan niye buluşmayacaksın
Soran+1 yılBen buluşmak ıstemıyorum kurtulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun ile gorusmemeye bak ya başka yere taşın, sonunda seni elde etmeyi başarabilir
Soran+1 yılBulur Benı elde edemez
Cevap sahibi+1 yılGüveniyor isen kendine dinleme, konuşma
Soran+1 yılGuvenıyorum kendıme
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok iyi, hani insanin bir boşluk tarafına gelir ya.
Soran+1 yılAynen bakalım
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru
amacına ulaşır ve ona her vermek istemediğinde tehdit edecek yuvan dağılacak.
10 Yorumla
+1 yılAramasına izin verme engelle onu seninle iletişim kurmasın aklını karıştırmasın yanı bilmem kac yıllık evlisin sen neden onu dinliyor ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılevli insanın öyle bir konuşma içinde olması bile igrenç..
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlıyım uzak dur dıyorum ama onla ask yasamıyorum
- +1 yıl
engelle? basit? demekki konuşmak isteyen sensın.
Soran+1 yılHayır benım arkadasım onla sevgılı benım ıcın sevgılı oldu arkadaşımın uzulmesını ıstemıyorum
- +1 yıl
yaw boş yapma. evliysen engellersin geçersin. engellemıyorsan senınde hoşuna gidiyor demektir.
Soran+1 yılEğer oyle bısey olmus olsa burda dermıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zaten öyle biriyle konuşarak kocani aldatmis oluyorsun 22 yaşındasin ama akıl yasin 5 herhalde ne kadar ucuz birisin kocana yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNumaranı değişir baktın peşini bırakmıyor kocana söyle.
10 Yorumlasiikecek seni amacı ne olabilir başka birde bilmiyorum ayaklarına yatmayın artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki amaci seni becermek. Baskada bir hedefi yok. Sen istiyirmusun bnu? Ozelden cvp verebilirsin?
127 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabıkı ıstesem nıye burda paylaşayım
Cevap sahibi+1 yılOzaman ilk elden kocana demelisin. Kocan senden duymali. Baskasindan duymadan sen soylemelisin aksi halde evin yuvan dagilir insan icinde zor durumda kalirsin. Cunku suphe cok kotu birsey bir sey. Bir damla zehir bile dustugu yeri mahveder.
Soran+1 yılOffff söylesem bır dert söylemesem bır dert
Cevap sahibi+1 yılSoylemezsen cok cok dert.
Cevap sahibi+1 yılKocanla aran nasil?
Soran+1 yılIdare
Cevap sahibi+1 yılHmm seni ihmal ediyor dimi
Soran+1 yılOyuzden karısık kafam
Cevap sahibi+1 yılOzel gelsene bir
Soran+1 yılYarın aksam
Soran+1 yılEsım gelecek
Cevap sahibi+1 yılTkpi senmi attin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıltamam :) saba mesaj attim musait oldugunda cvp verirsin.
Cevap sahibi+1 yılBisey yasayacakszn bile bunu asla yakinlardan yasama. Cunku yarin birgun basin belaya girer duyulmasi kolay olur arti birde basindan atamazsin adin o. pu ya cikar.
Soran+1 yılAynen bılıyorum bana mesaj atma yarın akşam 7 de yaz
Cevap sahibi+1 yıltamam sen musait olunca yaz bna. Şu an napiyorsun
Soran+1 yılIsım var
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam :)
Cevap sahibi+1 yılAsagida birine evde goruscem demissin. Sakin bunu yapma seni tuzaga cekiyor. Asla bir yerde onunla var olma. Sana o ulasmaya calissin. Arti bunu birak telden yapsin ki elinde delil olsun. Yoksa adam benimle yatmak istedi bni azdrdi kabul etmiyince iftira atti derse isbatliyamazsin.
Soran+1 yılTM dogruyu söylüyon
Cevap sahibi+1 yılBak nap biliyormusun sana mesajmi atti. Attigi mesaji baska bir kamerali birseyde cek. Boylece mesaji silsen bile elinde kanit olur.
Cevap sahibi+1 yılGizli seylerde bya heyecanli oluyor :))
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılGizli gizli se. ks yapmak cok degisik ve heyecanli oluyor :)
Soran+1 yılBen sevmem oyle özelden yazmaya gerek yok ıstesem yaparım zaten burda demem
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki.
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSen şaka mısın hayırdır ya polisi var ve kocan var bu kadar geniş olma
00 Yorumla bence kurtulmanın yolunu ara belaya bulaşma hayatın düzenin altüst olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki erkeklere bile akşam yaz bana diosun sen aranıosun kızım belli. Yarın bir gün cinayet haberi görürseniz şaşırmayın gazetede. Genelde adamlar yakalıo senn gibileri öldürüolar.
23 Yorumla
Soran+1 yılSanane senı ılgılendırmez oyle dıyorum dıye yazacakmıyım sanıyon sana sormadım
Cevap sahibi+1 yılKızı sen tam bir yollusun. Kocana yazık namuslu diye gösterme kendini ayrıl hakkına girme adamın bari
Soran+1 yılSanane yollu olsam burda anlatmam gırerım koynuna delımısın hem senı ılgılendırmez
+1 yılAmacı belli onun da senin amacın ne ben onu çözemedim :)
00 Yorumla
+1 yılSence ya... yani salakmisin ya. Git aldat kocani mi diyelim sana
06 Yorumla
Soran+1 yılSana sordum mu
- +1 yıl
Belirli bir kisiye mi sordun?
Soran+1 yılBen senin gibi öküzlere sormuyorum canım
- +1 yıl
Ozmn bir dahaki sefere "öküzler cevaplamasın" gibi birşey yazarsın sorunun altına. Ben nereden boleyim cevaplamamam gerektiğini
Soran+1 yılTamam sus senden cevap istemedim
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin.
+1 yılYalan evlide. Gözü olan adamın gözü herkeste olur balı Tatıktan sonra kovanı terkeder
00 Yorumla
+1 yılSenin de dediğin gibi evlisin. Bunu düşünme bile o adam sadece senin canını yakacak bir pusu.
00 Yorumlanumaranı nerden bulmuş
031 Yorumla
Soran+1 yılGörümcem benden aradı bazı olaylar oldu da anlatması uzun ve karısık
- +1 yıl
anladım ama onu reddetmen gerekir daha fazla konuşman ikiniz açısından iyi olmaz sen evli bir kadınsın kendini sadece eşine adaman gerekir bu tarz ikinci üçüncü kişiler araya girerse allah korusun yuvanı bile dağıtırlar. şimdilik kocana bir şey söyleme baktın uzattıkça uzatıyor rahat vermiyor o zaman bahsedersin.
Soran+1 yılAynen oyle yaparım ama once onla buluşmam konusmam lazım
Soran+1 yılYok merak etme sen ama dışarda konusamayız esımı herkes tanıyo eve cagıracam bısey olursa bağırırım komşular gelır ama sanmam bısey yapamaz
Soran+1 yılYa ben bana gore cırkınım ona gore dünya prensesıyım bana dıyo gozlerın dudakların cok guzel
Soran+1 yılBana gore guzel deyılım ama Benı begenıyor
Soran+1 yılOldurur senın ıcın olurum dıyo
Soran+1 yılBen kendım ıcın bakarım kendıme onun ıcınde deyıl
Soran+1 yılArada görümcem olmasaydı görürdü
Soran+1 yılOh be anlayan oldu Benı arada görümcem var kız delı gıbı asık ona eğer arada o olmasaydı neler yapardım
Soran+1 yılArada kaldım bır esım bır gorumcem
Soran+1 yılEvet ben dedım senı sevıyo sevgılı ol oğlanda sevgılı oldu sımdı çıkıyorlar ıste
Soran+1 yılYa sevmıyo onu ben ıstedıgım ıcın onla sevgılı ama kız ona oluyo yanıyo ona gore guzelmısım ben kendımı guzel görmüyorum kı
Soran+1 yılGorumcemın ayrılması lazım ama delı gıbı sevıyo onun ıcın neler yapıyo
Soran+1 yılYapamıyorum ıste onlar degerlı benım ıcın
Soran+1 yılZaten ıyı nıyetımden oluyo
Soran+1 yılGorumcem var arada
Yakının da mi yani istese sana ulaşabilir mi
030 Yorumla
Soran+1 yılEvet yakınımda gorumcemın kaynı
Soran+1 yılBen onunla bırlıkte olmam asla
Soran+1 yılZaten oyle yapıyorum
Soran+1 yılBısey olmaz bıraz kotu bıraz ıyı yorum aldım ama sucum yok benım
Soran+1 yılBu kac oldu yeter ya ne varsa bende herkesi cekıyorum kendıme sıkıldım
Soran+1 yılBen kendımı begenmıyorum ama o kısı begenıyomus guzel oldugumu soyluyo
Soran+1 yılNasıl yanı anlamadım
Soran+1 yılBazen ıyı bazen kotu o konuda anlasmıyoruz fazla
Soran+1 yılAynen sureklı bana bakıyorlar sadece bır kere göz göze gelıyoruz bakıyorlar teklıf edıyorlar
Soran+1 yılO dedıgım kısı bır kere gördü sadece asık olmus
Soran+1 yılNey oluyomu
Soran+1 yılEvet cok oluyo ama anlamıyorum neden ben
Soran+1 yılYooo genelde Vıcdansız ım
Soran+1 yılMusaıt deyılım
Soran+1 yılSonra
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026