Merhaba... Polis birine aşık oldum bende thy de çalışıyorum... Ama evli 2 tane oğlu var evli olduğunu duyunca kendimi çekmeye çalıştım Londra ya gittim unutmak için , hastanelik oldum serumlar yedim o da çok acı çekti... Seni bırakmam diyo allah bile aşkımıza inandı diyo... Kırmadan dökmeden boşanmak istiyo benden yardım arıyo ne olur yardım et nasıl ne diyim ah almadan boşanayim. Diyor yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
geçmiş olsun ateş bacayı sarmışsa yapılması gereken helalinden evlenmektir. üzücüde olsa eğer sen ikinci eş gibi yaşamayı istemiyorsan mecburen adam ayrılacak sana gelecek bu durumda elbette diğer kadın ve çocuklar mağdur olacaktır fakat siz birbirinizden vazgeçemiyorsanız başkada çare yok...
06 Yorumla
Soran1 yılBoşansa ah alır mıyım:((( korkuyorum benden yardım istiyor.. Her gün tlfnda ağlıyoruZ
Soran1 yılSabır diyor sadece çok dürüst aslında
Soran1 yılNikah kıydınız mi dini olarak
Soran1 yılKıskançlık olmuyor mu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHer şeyi geçtim ama eşinden nasıl ayrılacağını da sana soruyorsa onun kişiliği oturmamış demektir. Karşında asla olgun davranamayan, yaşlanmış bir çocuk var. Belki asalak, belki özgüvensiz ve eğitimsiz. Kendi kaosuna seni çektiği yetmezmiş gibi gel bana yardım et diyor, bu ne yüzsüzlük? Gerçekten dediği gibi bir durumda olsaydı kararını verip boşanırdı. İki cümleyi bir araya getiremeyen insandan sana eş olur mu? Bak güzelim mesleğin var, seni ve hayatını berbat etmesine izin verme. Yarın öbür gün seni de kırmamak için neler saklar kim bilir… Yani arkadaşım, senin sorunun evli bir adamla aşk yaşamak değil. Onun “gel bir el at, bizi boşandır” diyecek şuursuzluğa ve cahilliğe sahip olması. Bir de seni triplere sokmuş, serumlar yedirmiş. Sen ne günah işledin de böyle bir yaratığı kendine layık görüyorsun? Hiç mi etrafında oturmasını kalkmasını bilen, aklı başında, psikolojisi sağlam erkek görmedin? Bence bilinçaltını iyileştir. Sende neyi tetiklediyse onu bul ve şifalandır. Sonra onun yüzüne bile bakmak istemezsin zaten.
08 Yorumla
Soran1 yılBu yorumu yazan ellerin dert görmesin... Kendime getirdin beni... Şu an aradım onu acilen önemli bir konuda konuşmak istediğimi söyledim bu yorumu okuduktan sonra çok heyecanlandı kalbine yine bir şeyler oldu dedim ki çok önemli konuşacağız birazdan hazırlanıp açık açık seninle görüşmek istemiyorum Allah yolunu açık etsin karınla mutlu ol diyeceğim ben bu işte yokum diyeceğim kendi kararlarını veremeyen dediğin gibi özgüveni eğitimi eksik bir insanla gerçekten polis olmuş Doktor olmuş işim olmaz çünkü kendi karakteri oluşmamış dediğin gibi çok doğru kelimeler kullanmışsın yaşlanmış çocuk var karşımda o kadar doğru ki çok teşekkür ederim bu yorumun sayesinde Bugünden itibaren kendime söz veriyorum Bu iş bitti
Cevap sahibi1 yılCanım benim, inşallah çok mutlu olursun. Polislerin psikolojisi iyi olmaz diyorlar, demek ki o da öyle. İradeni koru ve kendine layık olduğun gibi davran. Asla daha azına razı olma. Sen belki kendi hayatını kurtardın, durumun iyi, ama başka birinin gelip seni dibe çekmesine izin verirsen sahip olduklarının hayrını göremezsin. O kişiye söyleyeceğin lafların sebeplerini de ölç, tart. Neyi neden düşündüğün ve söylediğin belli olsun. Böylece daha da emin hissedersin. Etraf ağlayıp zırlayan erkek çocuklarıyla dolu ve bizim en ufak bir boşluğumuzdan istifade ediyorlar. Allah sevgimizi kabul etti vs gibi canım saçma laflara inanma. Allah o kişiye akıl fikir, cesaret, sevecek yürek vermemiş ki. Sana davranışları sadece çektiği azabın yansıması. Senin için ölen insan başkasını görür mü? Gerçekten neresinden tutarsan elinde kalacak bir durum. Hayatına alacağın erkeğin kurtarıcısı olma asla. Kendini belli bir konuma getirmiş, huzuru bulmuş birini hayatına ortak et. Öyle daha mutlu ve tamamlanmış hissedeceksin. Lütfen ama lütfen duygu sömürülerine kanma. Erkek dediğin güçlüdür, kadınını korur, kollar, sorunlarını çözer. O kendine erkek arıyor adeta!
Soran1 yılŞifacı gibisiniz... Terapisi az kalır diye o tabiri kullandım... O kadar çok kalbime değdi ki... Arkadaşima kuzenime anlatamadığım burada paylaştım... İsmin ne kimsin bilmiyorum ama allah razı olsun gönlündekini versin çok mutlu ol inşallah... (Amin) çok iyi geldi... Uçurumun kenarından düşmek üzere olursunda, ellerini tutar biri ya öyle oldu şu an çok teşekkür ederim az kalır yanında...
Soran1 yılVe O en sonki mesajını ekran aldım gece de okuyacağim
Cevap sahibi1 yılAy canım çok mutlu oldum ben de ☺️💞 doğruyu bilmek kolay da uygulayabilmek zor, hele böyle canının yandığı bir dönemde elin kolun bağlanabiliyor. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Özgüvenin ne kadar yüksek olursa o kadar çabuk toparlarsın. O kişiye acıyıp merhamet, şefkat falan hissedeyim deme sakın. Arkadaşın olsam seni daha iyi korurdum ama buradan yapabildiğimi yapmaya çalışıyorum. Öyle bir insanla kendini heba etmeni hiç istemem. Gitsin kendisi gibi rezil durumda birini bulsun, karşılıklı ağlaşsınlar. Yorulunca da evlerine geri dönerler zaten. Seviyesiz rezil rüsva insanların bataklığına düşme, oralardan çıkmak çok zor oluyor. Senin için yapabileceğim bir şey varsa seve seve yaparım. Hep mutlu ve güçlü ol, seni el üstünde tutacak ve dünyayı önüne serecek partneri seç 🌸💝
Soran1 yılBende elimden geleni yaparım... Sizin için... Çok çok teşekkür ederim... Şifacı gibisiniz
Cevap sahibi1 yılRica ederim, güzel sözlerin yeter. Sen de bana motivasyon vererek büyük bir iyilik yaptın. Şifacılık mesleğimde ilerlemem için bir destek oldun. İyi ki varsın; varız! 🤗
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 💝💐
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılPolis birine diye niye vurgulama gereği oldun meslekler ne alaka. metresken huzurluydun ayrılma süresi uzadı diye mi fenalaştın. Gerçekten insanın aklı almıyor iki evladin babasız büyümesine sebep olacak olman vicdan azabı çekmene sebep olmuyor da aşk dediğin şey mi seni hastanelik etti. yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah bile aşkımıza inandı ne alaka beyinler yanmış Allah in da hiç işi yok gezegen evren dursun ben bu Polisle metresinin aşkına inanayım mı demiş.
17 Yorumla
Soran1 yılMeslek belirtmemin sebebi bu mesleklerde çok çıkıyor diye duydum... İnan bıraktım şimdi
Soran1 yılRüyama girdi manevî olarak inandi dedim
- 1 yıl
Canım benim seni kırdıysam özür dilerim ama senin için doğru olanı yapmışsın ben de öteki kadın yüzünden babasız büyüdüm hiç bir çocuğun babasız büyümesine sebep olma hem kendine hem çocuklara yazık.
Soran1 yılCiddi mii':( çok üzüldüm... Hayır asıl Ben çok teşekkür ederim kendime getirdin beni...
Soran1 yılAnnemede anlattım bu durumu sakın dedi birde bana soruyor nasıl boşanayim diye
- 1 yıl
Umarım seni hakedecek biriyle olursun 💐
Soran1 yılAmin inşallah yaa
Seninde gönlüne göre versin allahım... İçim bir huzur doldu... Şimdi konuştum onunla ağlıyor şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılOnun boşanmasına sen nasıl yardım edeceksin, seni duyduğu an zaten eşi ya bosamaz ya da ah eder. Boşanma kısmını onun halletmesi lazım. Evliliği iyi gidiyorsa sorunu yoksa sen uzaklaşmaya bak, durduk yere sana aşığım diye yuvasını yikmasin
02 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru... Bu yorumlardan sonra bitirdim başım çatlıyor
- 1 yıl
En iyisini yapmışsın 👍😊
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of ya, kalbim senin yerinde olsa ne yapardım bilemiyorum 😕. Aşkın karmaşası tam da böyle zamanlarda daha da yoğun hissediliyor değil mi? Ama unutma ki, ilişkinizde bir başkasının hayatı da söz konusu. Onun eşi ve özellikle çocukları.
Bana sorarsan, zor da olsa doğru olanı yapmaya çalış. Belki senin kalbinde aşk var, ama dönüp dolaşıp vicdanınla yüzleşeceksin. Ona biraz zaman ver ve kendi evliliğini düzenlemesini iste. Eğer gerçekten boşanacaksa, boşansın ve sonra ilişkinize yeniden başlayın. Ama bu süreçte mümkün olduğunca uzakta kalmak sana da ona da yardımcı olabilir. Umarım kalbinin sesini dinlerken mantığını da elden bırakmazsın 💔.11 Yorumla
Soran1 yılÇok zor biliyor musun Suriye ye gitti ondan ayrı kalmak için çok kötü durumda keşke ses yapma özelliği olsa çaresizimmmmm:(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
1 yılSenin her ne kadar masum gibi göründüğün şeyleri masum olarak anlatsan da masum olmadığını sana açık bir şekilde söylemek isterim bir adamla yakınlaşmak üstelik evli bir adamla ve sen de kendin de evlisin insan bazen duygularıyla değil mantığıyla hareket etmesi lazım ve sizin yaptığınız çok büyük bir şey sonra da akşam haberlerine çıkıp ülkede neden cinayetler attırıyorsunuz örneği burada bir an önce bu işi bitir hayatına bak başına bela alırsın kendi başına bela almayı geçtim başkasının başını yakma bari en azından boşan da adamın da başını yakma
12 Yorumla- 1 yıl
Allah bile aşklarına inandı bir dur yahu 😂
- 1 yıl
@ölümmmeleğiii bir şey yapmadım ya 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin konumun şu anda yuvayı yıkan kişi olarak duruyorsun istediğin kadar seviyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diyebilirsin ama yaşadığın durumu kime anlatırsan anlat sana vereceği tepki sert olacaktır.
33 Yorumla
Soran1 yılAilesi de öyle düşünür beni herkes düşman olarak görür dimi:(
Soran1 yılŞairin dediği gibi her şey birdenbire oldu :(
Soran1 yılKendimi çok tuttummmm ayrıldm Londra'ya gittim
1 yılbenim babamda gençlik aşkıyla aldatmıştı annemi. seni kötülemek için söylemiyorum asla, duygular insana yapmam dediğin her şeyi yaptırır. fakat şunu bil ki evli bir erkek ayrılmaz. babamdan biliyorum. kurulu düzeni bırakmıyorlar. iki kadın da üzülüyor, biri onunla, diğeri onsuz (bu durumda sen).
üzülmeni istemem, bende yeni ayrıldım sevgilimden çok zor hiç bir şey geçmicekmiş gibi geliyor ama herkes nasıl devam yaşıyorsa, sende ve bende yaşarız.14 Yorumla
Soran1 yılYüreğim çok acıyor... Londra'ya gittim kaçtım sırf unutayim diye... Olmadı arıyo karşıma çıkıyor bi şekilde yine oluyor benden akıl istiyor yıkmadan nasıl boşanacam diye
- 1 yıl
sakın üstüne vazife olmayan şeylerde omuzlarına yük alma. senden yardım istemesi çok yanlış, onun bileceği ve yapması gereken bir şey. ciddi anlamda değmiyor ya, bilmiyorum. erkekler çok değişikler, 2 dakikada sallıyorlar
Soran1 yılAyrılık kelimesini kendi aldı ağzına zaten görür usulü evlendim ailemin dediğini yaptım işte annesinin ses kayıtlarını dinletti bana Anne artık arkamda durun boşanacağım diye eskiden bunu yapmıyordu ama daha yeni yeni seni istiyorum diyor seninle yaşamak istiyorum diyor buradan gidelim kaçalım gerekirse diyor ama yıkmadan yardım et bana diyor
- 1 yıl
maalesef senin yardın edebileceğin bir durum yok bu konuda. elbet bir taraf üzülecek, ya sen ya ailesi. çok zor bir durum olsa gerek 🥺
1 yılCok zor aci bir durum bu.. Ama six. Hosted oldugunuza gore alimli bir bayan olmalisiniz ve cok guzel bir isiniz var cevrenizde hep belli gelirin ustunde insanlar goruyorsunuzdur. Servis verirken ilgili olun servisi cok iyi yapin ve distan ve. hareketlerine. dikkat edin.. ve iyi oldugunu hissederseniz bir seyler baslayacaktir inshallah.(. Yalnizca ekonomi bolumune dikkat edin fazla yuz goz olmayin onlarla
01 Yorumla
Soran1 yılKabin memuru değilim... Thy de check-in biriminde çalışıyorum:)
1 yılKarşı tarafı geçtim ama kendinize bu saygısızlığı yapmayın, bu acıyı kendine yaşatman pişmanlıktan daha beter..
Sana hiç bir zaman ait olmayacak biri için harcadığın zaman ve enerjine günah inan ki..12 Yorumla
Soran1 yılO kadar doğru ki... Konuşuyoruz... Bitirdim haklısın... Şu cümle içimi yaktı... Bana hiç ait olmayacak biri için harcadığım zamana enerjiye yazık...
Soran1 yılBırakmıyor ailenle konusayım askıma inan diyor.. Havalimanına geliyor çalıştığım yere benimde gönlüm var karşı koyamıyorum
1 yılAllah aşkına Allah zinanın neresine inansın bak seni. bu şeyde dolayı ayiplamiyorum ama ondan boşasa senle evlense eee başkası içinde sana aynısını yapar mantık kullan abla yeme bu numaraları dahada fazla uzatma bence bu ilişkiyi eden bulur derler 2 çocuğun ahıni alma seninki aşk değil bunuda bil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılAllah nasıl inanmış aşkınıza? Yuva yıkanın yuvası olmaz böyle bunları aşk adı altında masumlaştırmayın
30 Yorumla
1 yılEskilerin bir sözü vardır yuva yıkanın yuvası olmaz diye bu sözler basit cümleler değil daha önceden birçok yuva yıkan kişiye o çocukların ahı tutmuş ömür boyu huzuru bulamazsın sevdiğine kavuşursun ama sonunuz ne olur bu bilinmez..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHer türlü almışsındır o ahı, sonuç olarak birliktelik olmuş. İlla ki duyması gerekmiyor “ah” için. İki çocuğun ahı da var. Hata yapıyorsunuz kendinize bile yalnış yapıyorsunuz. İlk önce kendinize saygınız olmalı sonra başkalarının ahını düşünün!
00 Yorumla
1 yılSorsana allah aşkınıza nasıl inanmış? Vahiy mi indirmiş? Ay onun ben testesteronuna tüküreyim Çok kötüsün
10 Yorumla
1 yılayni hatayi ben de yaptim direk uzaklas kim olursa olsun
11 Yorumla
Soran1 yılSen nasıl oldu nasıl unuttun kalbim acıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli birine nasıl aşık olabiliyorsun çocuklarını hakkını da mı düşünmüyorsun onlara günah değil mi sizin kıcı kırık 1 sene sürecek aşkınız için yuva mı yıkacaksın? Kimse aşkından ölmemiş kopar bağı adamı sal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biri olarak. Bu üç kağıtçı ile nasıl birlikte oluyorsun. İlk başta neden gizledi evli olduğunu
02 Yorumla
Soran1 yılBeni kaybetmemek için güya... Şimdi hala konuşuyoruz tlfnla... Bırakmak istemiyor çok acı çekiyor
- 1 yıl
Yalan dolan inanma. Onda 0 eşi boşanmaya popiş yok. Sende bu vebalin altına girme
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu saplantı işlerin sonu hep kötü biter benden demesi
05 Yorumla
Soran1 yılCiddi mi
Soran1 yılYerimde olsan naparsın çok aşıksan
Soran1 yılYüreğimin attığı yerde
- 1 yıl
Karşılıklı olarak mantığınıza yenik düşmüşsünüz. Duygularınız ön planda.
Duygular korlanan ateş gibidir mutlaka bir gün sönecektir. O duygularını yaşamak istiyorsun , herşeyin güzel olacağını zannediyorsun ama hiç bi zaman öyle olmuyor. Korlanan bu aşk yerini zamanla nefrete bırakacaktır. Hem sen hem karşı taraf dönülmez pişmanlıklar yaşayacaksınız.
Sen devam ettirirsen, önce onun ailesi sonra kendisi sonra aile içindeki tüm bireyler birbirlerine nefret gözü ile bakacaklar. Çocukları olmasaydı ayrılıp senle devam edebilirdi ayrıldığı eşide başka hayat kurabilirdi ama tren çoktan hareket etmiş.
Bence bu aşkı kolay olmasa da toprağa gömmelisin.
Soran1 yılBunları biliyorum kimse kabul etmicek benim yüzümden boşanacak çünkü
1 yılSen boşanmalarına hiçbir şekilde yardım etme yuva yıkanın yuvası olmaz unutma bu heyecanlar güzeldir başkadır ama o evli olduğunu saklamış bir art niyetle yaklaşmış eğer gerçekten bir aşk varsa ortada bu senin yardımınla olmasın
13 Yorumla
Soran1 yılBana yardım et yıkmadan nasıl ayrılcam diyor benden önce mutluymuş 1 senedir sıkıntı kaç kere ayrıldimm her gun ağlıyoruzzz tlfnda birlikte
- 1 yıl
O da belki anlık heyecandadır sen sadece bekle
Soran1 yılAma sevdiğine eminim her gün onun kokusuyla uyanıyorum her gün
Sana yardım eden sürünür abla bizden uzakdur yeterince belamız var zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir zaman boşanmaz. Sen kendini kopar bir şekilde.
00 Yorumla
1 yılthy de çalışırken nasıl londraya gittin? biraz troll kokuyor sorun
00 YorumlaO sana zaten yardım ediyordur ama dikkatli ol peçete gibi kenara firlatilacagin güne az kaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMetres olarak neden kalmiyorsun. Metres olmaya devam et
00 Yorumla İlişki var mı aranızda yoksa sadece karşıdan karşıya gibi mi?
012 Yorumla
Soran1 yılİlişki var tabiki
Soran1 yılYorumlarda bir tane devam diyen olmadı bilmiyorum bitireceğim Suriye'de şu an aradım ağliyordu en son silahını falan almış arkadaşları
Soran1 yılAynı ilde yaşıyorduk
Soran1 yılKriz geçirdi sinirden
Soran1 yılKapat tlfnu diye bağırdı bana
Soran1 yılHaklısın
1 yılO kadar bekar adam var yuva yıkmayımı seçtin kendine yazık sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılSizin sonunuz yok biliyorsun değil mi? Konuşmuştuk
05 Yorumla
Soran1 yılSonumuzz yok mu cidden boşansa dâhi mi
- 1 yıl
Ben olmayacağını düşünüyorum evliyken seninle olan seninleyken de başkasıyla olabilir
- 1 yıl
Gel konuşalım istersen
Soran1 yılAma öyle kötü biri değil bana yardım et diyor yıkmadan vebal almadan ah almadan nasıl boşanayim diyor
- 1 yıl
Gel işte konuşalım burada uzar sürekli yorum altına gelmek
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Troll diye düşünüyorum
00 YorumlaHemen dön bu işten.
Tecrübe konusuyor...01 Yorumla
Soran1 yılBaşınıza geldi galiba
1 yılbekar adam mı kalmadı abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz..
00 Yorumla
1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz
00 Yorumla
1 yılAşk laftan anlamaz ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu işin sonu facia
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibii
- 1 yıl
Ölümlü son gibi
1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz
00 YorumlaNasıl yardım edelim?
00 YorumlaTroll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl tanıştınız
06 Yorumla
Soran1 yılEvimiz vardı sahibinden sitesi'nde aynı adana içerisnde beni aradı o şekilde konuştuk tanıştık polis memuruydu evi de kiraya verdik buna
Cevap sahibi1 yılSonra ne oldu
Soran1 yılBir iki konuştuk evle ilgili ben de Havaalinda clisiyorum sohpet ilerlerdi benden bilet vs aldı ilerledik 1 sene oldu sevgili olduk çok ayrıldım evli diye çok neler çektik bilsen
Cevap sahibi1 yılAnlatmak istersen bana dm den anlatabilirsin dertlesiriz
Soran1 yılİsterim. Çok isterim siz yazın ben yazamıyorm size
Cevap sahibi1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz ne yapalım?
06 Yorumla
Soran1 yılSizinki nasıl ki
Cevap sahibi1 yılBen den 12 yaş büyük ve dul.
Soran1 yılOlabilir... Ben 28 yaşındayım... O da 30 yaşında ama ask varsa kutsal bişi saygı duyarım
Cevap sahibi1 yılAnladım.
Soran1 yılSu akar yolunu bulur
Cevap sahibi1 yılSen güzel misin?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni tutmak icin soylenmis hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEtmem ayıp yaptığın
00 Yorumla
1 yılEvlen
00 Yorumla
1 yılKeyfine bak