Evliyim ama başkasına aşık oldum lütfen yardım edin napıcam ben ;((?

2 yıldır evliyim mantık Evliliği yaptım. 1.5 ayda tanışıp evlendim. Evlendikten sonra hareketleri konuşmaları sözleri hep Gözüme Battı ilk aylar görmezden geliyordum ama sonraları dayanamamaya başladım. Ben çok hassasım. O ise Kütük gibi beni düşünmez kendini düşünür hep mantıklı ve zeki bir adam değil ve ailesini de sevmiyorum. ;( bir yıl boyunca ilişki yaşarken Ağladım ben ama o umursamadı hep kendini düşündü. Yaklaşık bir yıl önce bir oyunda biriyle tanıştım evli olduğumu en başta söyledim o bekar bunu bile bile ben seni tanımak istiyorum dedi hatam da burada oldu zaten nerden bilirdim bu hal alacağını. Şimdi hala görüşüyorum onunla yüz yüze sadece iki defa görüştük konuştuk ayrı yerlerdeyiz aramızda ilişki olmadı konuşmuyoruz zaten çok nadiren arada bir kaç cümle geçiyo o kadar ve aşık oldum eşimden de iyice soğudum. Eşime mutlu değilim falan diyorum. Yaptıkları daha çok Batıyo Gözüme. 25 yaşındayım aşık olduğum kişi eşimle aynı yaşta 27. Ama ben hayatımın geri kalanını aşık olduğum insanla geçirmek istiyorum. Çünkü bir çok özelliği tam benim istediğim gibi ve o da bana aşık. Ne yapayım ben lütfen yardım edin ;((
Güncellemeler
+1 yıl
2 aylık bir bebeğim var ;(( o kadar pişmanım ki Babalık duygusunu eşim olacak adama yaşattığım için. Çünkü hamilelik Döneminde odun gibiydi bana karşı çok anlayışsızdı.
Evliyim ama başkasına aşık oldum lütfen yardım edin napıcam ben ;((?