Beni sevip sevmediğini anlayamıyorum

Yaklaşık 6 aydır güzel bir şekilde devam eden bir ilişkim var. Sevgilimi bazen tanıyamadığımı ve güvenemediğimi hissediyorum arkadaşlar ve bu durum beni de sevgilimi de çok üzüyor. Sevgilim her dediğime evet diyen, beni asla üzmeyen biri. Bu huylarını seviyorum. Fakat öyle bir sorun var ki işin içinden çıkılmıyor anlayamıyorum onu bazen. Erkeklerle samimi bir şekilde konuşmama kızmıyor, içkili bir ortama gitmeme birşey söylemiyor, onu kızdırıcak hareketler yapıyorum bilerek bunu bile alttan almaya çalışıyor. Bana asla bağırmıyor kızdırdığımda huyuma gitmek için elinden geleni yapıyor. Bu durum beni sevmediğini düşündürüyor. Ama benden çıkar sağlıcak birşey de yok anlamıyorum. Arkadaşlar sizce bir kızı gerçekten seviyorsanız onun her dediğine evet diyip, herşeyi alttan alıp onun huyuna gider miydiniz? Bu gerçekten beni sevdiğini mi gösteriyor sizce ? Beni hiç kısıtlamıyor ama ben onu kısıtladığım zaman benim her sözümü dinliyor yapma dediklerimi yapmıyor. Ama bana kalkıp da şunu yapma bunu yapma demiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek için Siz erkeklerin bir şifresi yok mu :)
Beni sevip sevmediğini anlayamıyorum