Sevgilim beni seviyor ama aşık değil, anlamadım

arkadaşlar bir sevgilim var.biz onunla arkadaşlık dönemini fazla yaşamadan tanışır tanışmaz sevgili olduk neredeyse.. 5-6 aydır devam ediyor ilişkimiz.ve bir çok sevgilinin bu süre içerisinde yapamayacağı şeyleri yaptık.hızlı gelişti ilişkimiz..bir çok kez büyük kavgalar,ayrılıklar da yaşandı ilişkimizde.

sevgilimin ilk aşkı ,sevgilimden 5-6 yaş büyük birisiymiş..sevgilim üniversiteye yeni başladığı için kendisi ayrılmış ve çocukta bir süre sonra gitmiş başkasıyla evlenmiş falan.. sevgilim: insanlar sürekli bir kere aşık olur . ben bir daha aşık olamam .sadece aşkı onda yaşadım.diyordu bana..

ben sevgilimi mutlu etmek için inanın elimden geleni yapıyorum..her buluşmada ama istisnasız her buluşmada ayrı bir süprizle karşısına çıkıyorum.. farklı farklı şeyler yapıyorum onu mutlu etmek için ve mutlu oluyorda..ben avrupa yakasında, o asya yakasında oturuyor..arabamla gidip kapısında yattıgım günleri biliyorum..sadece özlediğimden dışarı çıkamadığı için, camdan görmek istiyorum onu ve hiç düşünmeden arabayla kapısının önüne kadar gidiyorum 40-50km..camdan görüyorum telefonla konuşuyorum geri dönüyorum evime. bazen dönmeyip kapısında uyuyorum

bundan bir hafta önce bana , ''' ben aşk istiyorum..seni çok seviyorum kaybetmekten çok korkuyorum ama hiç heyecanımız yok.önceki ilişkilerimde içimdee bir heyecan vardı.sen babamdan sonra en çok sevdiğim erkeksin.seni kaybetmeyi hiç istemem.ama heyecan yok..''' dedi..telefonla konuşurken bana aynen şunları dedi:

seni bırakmıcam..ama ya bir gün karşıma aşk çıkar da ben kapılırsam..ya seni üzersem.. nolur olmasın böyle bir şey.seni her halinle severim ben. ama sana gelecek için söz veremem..bunca verdiğim sözden sonra karşıma bir aşk çıkar diye çok korkuyorum

aklım unut artık..bunca yaşananın üstünde bir kalem çek yoluna devam et diyor.ama yüreğim hala ona bağlı. aşk adamıyım ben.. kadınları mutlu etmeyi severim. onun mutlu olması için herşeyi yaparım ama onun bu sözleri beni çok incitti..artık kafamda hep soru işaretleri var.onlarla mı yaşayacağım..ne yapmalıyım?
Sevgilim beni seviyor ama aşık değil, anlamadım