Sevgilimin beni sevip sevmediğini anlamıyorum?

Şöyle bir soru sormak istiyorum biz 1,5 yıldır beraberiz ve ilk başlarda her şey çok güzeldi hayatımın aşkını bulduğumu sanmıstım ama 6. aydan sonra ne olduysa o ilgisi o sevgisi azaldı ben öyle hissediyordum ve bunun yüzünden hep bi tartışma çıkartıyordum. Bazen kızlarla konustuğunu yakalıyordum ama hep telefonunu saklıyordu veya çeviriyordu ben yakaladığımda da telefonundaki mesajları hep bi ben haksız ve suçlu çıkıyordum sevdiğim için hep göz yumdum ama yanyanayken öyle hissettirmıyor ve 4 ay ayrı kaldık benim kendimi düzeltmem gerektiğini ona zarar verdiğimi söyleyerek ayrılmıştı 4. ayın sonunda barıştık ama halen bir şeylerden şüphe ediyorum ben nasıl tekrardan bana ilgi duyup beni kaybedecekmıs hissi yaratabilirim çünkü ben herhangi bir tartışmada çok geriliyorum ama kendisi normal bir şekilde sanki hiç bir şey olmamıs gibi devam edıyor ve bazen haklı olsam bile gidip özür diliyorum maddi manevi hep destek oluyorum sadece kendisi tarafından sevilmek istiyorum işe gidiyor gün içerisinde çok arayıp yazmıyor ona bu konuda hak veriyorum ama eve gelince de oturup çok sohbet edemıyoruz çünkü arkadaslarıyla yakın oturuyoruz ya onlar bizde ya da biz onlarda bi fikriniz var mı nasıl yola getirebilirim eskisi gibi nasıl hissettirebilirim
Sevgilimin beni sevip sevmediğini anlamıyorum?