Arkadaşlar moralmanlarım yerlerde... Bugün sevdiceğim yarim Recai'min eski sevgilisi Barbara'yı unutamadığını öğrendim. Manken olan hani.. Maviş çirkin bir şey..
Meselenin en güzel sahip olmak olmadığı bir mecra da (aşk sevgi veya hayal) ne kadar doğru bir tabir olur ki.. barbara, angelina, Jennifer, bunlarla mutlu olabileceğini düşünenler zaten Hollywood sektöründe iş başı yaptı. .. biz kendi hayatimıza odaklanalım..
Çay demledim daha 2. bardaktayim bana bunun bitmeyeni lazım. Daha gercekci olan bu..
Özellikle şunu belirtmek istiyorum Erkek Milleti Doyumsuz bir millet olduğu için her erkeğin gönlünde böyle bir kraliçe kesinlikle yatar erkekler yani Bizler doyumsuz insanları kim destek kim hayır derse Bence yalan konuşuyor erkekler doyumsuz Ben bir erkek olduğum için bunu itiraf ediyorum teşekkür ederim
guzel degil valla bide zaten erkekler umrumda degil😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski sevgilim ayrildiktan sonra beni bu kadinla kislandirmaya calisiyordu 😀 fotolarni instagramda paylasip barbaraaa diye keko keko paylasimlar yapiyordu😂
Yok benim sevdiğim başkasına gidemez olamaz çok seviyorum onu banane bundan ben sevdiğimle mutluyum ama şu an mutlu değilim yanına gidince mutlu olacam ben neler düşünüyorum bunlar nerede be
Barbara çirkin mi yani lütfen bari buna çirkin demeyin benim gönlümde bu yatmıyor lakin Ukrayna kızlara bayılıyorum hem sokakta hem yatakta on parmağında on marifet
En İyi Cevaplar