Güzellik & Bakım Barbara Palvin'in yüzü bi tek bana mı erkeksi geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes çok övüyor bu kadını ama ben yüzünü çok erkeksi buluyorum. Mesela sevgilisi dylan dan hiç bir farkı yok aynılar hatta Barbara saçını kestirse ondan daha yakışıklı olur 😅😅 (Linçlendin) Barbara Palvin'in yüzü bi tek bana mı erkeksi geliyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇκіVoᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Şu kadını öve öve bitiremiyolar ne güzelliği var allah aşkına sıradan bir tip abartılcak bir güzelliğide olsa gam yemicem ama oda yok 1 0 Yorumla
daliiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kendisini ben de hiç beğenmiyorum ama tabi beğeneni çok herkesin zevki farklı diyelim 🙃 2 0 Yorumla
qesqin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sanırım evet bana erkeksi gelmiyor gayet güzel biri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin demedim erkeksi dedim Yorumla qesqin +1 yıl Tamam işte diyorum ki erkeksi gelmiyor Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Asıl sevgilisinin yüzü kadınsı, kadının sakalı mı var öyle diyorsun, gayet ince yüzü :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çenesi nasıl sivri Barbara'ın tam erkeksi işte kadında çene narin olur ya Yorumla SoLiDeR +1 yıl Onu da güzel yapan bu yanakları orayı kapatıyor Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayir çok güzel yüz hatları var ama çene yapısı sivri oldugu icin erkeksi gibi gozukuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çenesinden işte. Bir de bakışları da sert ya çok erkeksi geliyor bu kadın bana Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. Gayet güzel birisi hatta ergenliğimden beri beğenirim onu 🙄 1 0 Yorumla
14102020 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Şu gacıyı bi salın artık bee melek gibi hatun işte ne erkegi aku aynada sen bi kendine bak asıl erkek orda çünkü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana bebek yüzlü derler ☺️ Yorumla
Siyah_kuğuu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bana çok bebeksi geliyor kadınsı değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bebeksi erkek yüzü işte bana öyle geliyor Yorumla Siyah_kuğuu +1 yıl Ama çirkin değil güzel biri ama dediğim gibi fazla bebek yüzlü Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Melek gibi ya :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakışları çok sinsi nesi melek 😅 Yorumla ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ +1 yıl https://voca.ro/1k9amGTlgP5D Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. bu kadınla alıp vermediğiniz nedir çocuklar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu kadını öve öve bitiremiyolar ne güzelliği var allah aşkına sıradan bir tip abartılcak bir güzelliğide olsa gam yemicem ama oda yok
Kendisini ben de hiç beğenmiyorum ama tabi beğeneni çok herkesin zevki farklı diyelim 🙃
Sanırım evet bana erkeksi gelmiyor gayet güzel biri
Çirkin demedim erkeksi dedim
Tamam işte diyorum ki erkeksi gelmiyor
Asıl sevgilisinin yüzü kadınsı, kadının sakalı mı var öyle diyorsun, gayet ince yüzü :d
Çenesi nasıl sivri Barbara'ın tam erkeksi işte kadında çene narin olur ya
Onu da güzel yapan bu yanakları orayı kapatıyor
Hayir çok güzel yüz hatları var ama çene yapısı sivri oldugu icin erkeksi gibi gozukuyor
Çenesinden işte. Bir de bakışları da sert ya çok erkeksi geliyor bu kadın bana
Gayet güzel birisi hatta ergenliğimden beri beğenirim onu 🙄
Şu gacıyı bi salın artık bee melek gibi hatun işte ne erkegi aku aynada sen bi kendine bak asıl erkek orda çünkü
Bana bebek yüzlü derler ☺️
Evet ağzı çenesi biraz erkeksi
Barbarayı ben de hiç güzel bulmuyorum
Bana çok bebeksi geliyor kadınsı değil
Bebeksi erkek yüzü işte bana öyle geliyor
Ama çirkin değil güzel biri ama dediğim gibi fazla bebek yüzlü
Evet biraz erkek çocuklarına benziyor
Melek gibi ya :D
Bakışları çok sinsi nesi melek 😅
https://voca.ro/1k9amGTlgP5D
bu kadınla alıp vermediğiniz nedir çocuklar
Bence çoksel