Magazin Erkekler, Dünyanin en güzel kadını Barbara Palvin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz beyler çok mu güzel bu kadın beğenmeyen erkek var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Beyler yoruuuum Erkekler, Dünyanin en güzel kadını Barbara Palvin mi? Cevapla En Güzel Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl kesinlikle hayır eğer bir sevgilim varsa benim için dünyanın en güzel kadını sevdiğim kadın gerisi hikaye 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Barbaranin yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla ahmetsevda +1 yıl 8 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben beğenmiyorum vücudu çok düz 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla Soran +1 yıl Yüzü Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl yüzünü napayım vücudu çok kötü Yorumla Soran +1 yıl Yüzünü soruyorum 10 üzerinden kaç verirsin yuzune Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl 10 üzerinden 6 veririm o da senin hatrın için Yorumla Soran +1 yıl Cansin Yorumla Soran +1 yıl Benim için değil ama gerçek puanını ver yüzüne 6 mi Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl aynen 6-7 gibi bişey Yorumla
iBocanBjk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sondan birinci olur palvin 1 8 Yorumla Soran +1 yıl O kadarda değil ya güzel kadınSence yüzü nasıl senin yorumun ne Yorumla iBocanBjk +1 yıl Çirkin değil Yorumla Soran +1 yıl Neyi begenmion Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla iBocanBjk +1 yıl Onu bilmem sana ama 10 verdim Yorumla Soran +1 yıl Beni boş ver barbaranin yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla iBocanBjk +1 yıl 5. Verdim Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl En güzeli o mu bilmem ama çok güzel 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sence yüzü mükemmel mi güzellikte yoksa o kadar da abartılacak güzelliği yok mu dersin Yorumla nevflll +1 yıl Bence mükemmele yakın Yorumla Soran +1 yıl Bence güzel ama aşırı değilSen aşırı güzel mi diyorsun Yorumla nevflll +1 yıl Evet bence aşırı güzel bir kadın özellikle bakışları falan çok iyi Yorumla Soran +1 yıl Ya evet bakislarini kullanmayı biliyo ama gülünce begenmiyorum pek Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç veriyorsun yuzune Yorumla nevflll +1 yıl 9.5 veririm en az Yorumla
Bahadırr507 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kadın güzel ama dünyanın en güzeli değil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune Yorumla Bahadırr507 +1 yıl 8 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Bence değil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence yüzü nasıl Güzellik olarak derece versen ne derdin Yorumla Barmecide +1 yıl Yüzü güzel 8/10 ama her şey yüz değilki Yorumla
Coguzamanromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Yok be daha neler var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani evetSence barbaranin yüzü mükemmel mi güzellikte yoksa o kadarda abartılı güzelliği yok mu dersin yorumun nedir Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl Bence mükemmel falan değil evet müthiş abartılıyor. Senle şimde kemerde iki dk yürüyelim ondan bir sürü daha güzel kadın gösterebilirim Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl 6 veririm maksimum oda makyajlı haline Yorumla
Erkekler Ne Diyor
kesinlikle hayır eğer bir sevgilim varsa benim için dünyanın en güzel kadını sevdiğim kadın gerisi hikaye
Barbaranin yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin
8
Ben beğenmiyorum vücudu çok düz
Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin
Yüzü
yüzünü napayım vücudu çok kötü
Yüzünü soruyorum 10 üzerinden kaç verirsin yuzune
10 üzerinden 6 veririm o da senin hatrın için
Cansin
Benim için değil ama gerçek puanını ver yüzüne
6 mi
aynen 6-7 gibi bişey
Sondan birinci olur palvin
O kadarda değil ya güzel kadın
Sence yüzü nasıl senin yorumun ne
Çirkin değil
Neyi begenmion
?
Onu bilmem sana ama 10 verdim
Beni boş ver barbaranin yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin
5. Verdim
En güzeli o mu bilmem ama çok güzel
Sence yüzü mükemmel mi güzellikte yoksa o kadar da abartılacak güzelliği yok mu dersin
Bence mükemmele yakın
Bence güzel ama aşırı değil
Sen aşırı güzel mi diyorsun
Evet bence aşırı güzel bir kadın özellikle bakışları falan çok iyi
Ya evet bakislarini kullanmayı biliyo ama gülünce begenmiyorum pek
10 üzerinden kaç veriyorsun yuzune
9.5 veririm en az
Kadın güzel ama dünyanın en güzeli değil
10 üzerinden kaç verirsin yuzune
8
Bence değil
Sence yüzü nasıl
Güzellik olarak derece versen ne derdin
Yüzü güzel 8/10 ama her şey yüz değilki
Yok be daha neler var
Yani evet
Sence barbaranin yüzü mükemmel mi güzellikte yoksa o kadarda abartılı güzelliği yok mu dersin yorumun nedir
Bence mükemmel falan değil evet müthiş abartılıyor. Senle şimde kemerde iki dk yürüyelim ondan bir sürü daha güzel kadın gösterebilirim
6 veririm maksimum oda makyajlı haline