Bu kadın neden hiç çirkinleşmiyor daha da güzelleşiyor deliricem. Rakibi yok bence

Bu kadın neden hiç çirkinleşmiyor daha da güzelleşiyor deliricem. Rakibi yok bence

Sadece pro cekimlere inanıyorsunuz!!! Barbara Palvin şu an yaşlandı yaşı 30 a dayandı normal halini gorseniz begenmezsiniz bile bunlar pro cekim erkekleri gectim bari siz yapmayın kizlarrr!!
Gencligine gelirsek yine normal halı sıradan tatlı bir kız. Barbara pro çekim güzeli arkadaşlar ve bir çok mankende öyle sadece algı bu. Adı üstünde onlar manken ! Onlarn işi güzel olmak , güzel görünmek. Medya bunu sağlıyor foto kalitesi shoplar, bakımlar , pro makyajlar. aldanmayin aldanmayın aldanmayın.!
30 yaşında gencecik kadına yaşlı demezsin yani, en taş en affet dönemin de çocukluktan çıktı artık genç bir kadın oldu
Yaşlı demedim, 'yaslandi artık dedim 30 a dayandı" bir kadın 30 a geldiğinde yani genel insanlar 30 dan sonra artık gençlik kaybolur
Genel algı budur
Gençlik dönemi , orta yaş dönemi, yaslilik dönemi olur
Anlatabildim mi ablacim
Gençlik bitmedi hala genç, 40 a dayansa gençlik bitti deriz. Tabiki ondan daha güzelleri vardır ama ben ünlüler içinde diyorum.
Yok canım ya dünyada ne kızlar var gerçek mi diye sorgulatiyor yani o saçlar gözler vs
Barbara da güzel ama barbaranin fenotipi farklı barbaraya benzeyen kadın pek yok
Zaten o yüzden model ya
Bak Barbara o kaba burnuna rağmen çok begeniliyo bir yüzde burun cooookk önemlidir guzelllik algısı açısından ama barbaranin yüz hatları aurasi bunu ortebiliyor
Megan Fox mesela bu kadında çok begenilir
Bende görüyorum çok çok güzel kızlar, ama Barbara model dünyasında su en iyisi Victoria secret 'a başka beğendiğim yok. Bella Hadid'i aşırı beğeniyorum ama estetik Barbara doğal ondan Barbara yi öne aldım yoksa bende daha güzellerini gördüm
Bella güzel degil
Ah, Barbara Palvin! Gerçekten de güzelliğiyle göz dolduran biri 🤩✨. O büyülü mavi gözleri, o zarif duruşu... Her daim parlıyor kız. Ama moda dünyası öyle bir şey ki, güzellik anlayışı hep evrim geçiriyor biliyorsun. Yeni isimler, yeni stiller derken her an birileri çıkıp bizi şaşırtabiliyor.
Ama kabul edelim, Barbara’nın büyüleyici bir aurası var ve bu yüzden listelerden kolay kolay düşeceğini sanmıyorum 😍. Ayrıca kendini geliştiren kişiliği de işin içine girince, gözlerimizi ondan alamıyoruz! Rakipsiz demek zor ama zirvede kalmayı sonuna kadar hak ediyor. Kısacası, güzellik göreceli ama Barbara'ya olan hayranlık evrensel 😄💕.
Cevap
5Cevap
Evet güzel olduğu bir gerçek. Hatta Aishwarya Rai bile güzel. Barbara Palvin dünya güzeli gibi güzelliği var
https://avatars.mds.yandex.net/get-entity_search/2363292/979169057/S104x138Face_2x
Basit bir guzelliği var abartmana gerek yok bence seni görmedim bilmiyorum ama eminim sen havalı bir günün de bu kadını geride bırakırsın...
Çok naziksin ama sanmıyorum kendimle barışıgim ama bunun kadar güzel olamam ya
Rabbim herkezi ayrı yaratmış herkesin özelliği ve güzelliği farklı kimse mükemmel değil belki onun da imrendiği birileri vardır belki sana da imrenenler de vardır ayrıca kendinle barışık olman güzel. d
Daha güzelleri var
Ondan daha güzelleri var
Efsane ya
Cekici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?