Kendimi zaten hiç beğenmiyorum güzel olan ünlülerin makyajsız hallerine bakıyım da bir rahatlayayım dedim ve gerçekten de makyajsız çoğu güzel değil fakat Barbara... kadın makyajsız bile güzel yeter Allahım neden :(
Hayatımda çok şey değişti değişenlerden bir tanesi güzel insanlardan inanılmaz nefret ediyorum asla güzel biriyle evlenmek istemiyorum çünkü benim aradığım manevi huzur :)
3. ve sonuncuyu o kadar beğenmedim lakin sondan ikinci muhteşem gözüküyor tabi biraz çekim ve efekt var... Anna da güzel bayanmış :) evet şimdi sharika olayını tekrardan göz gezdirmem lazım :) bu kadar link verip uğraşman için teşekkürler.)
Aynen ya çirkin bir tarafı bile yok aslında var mesela burnu hiç güzel değil ama onda çok güzel duruyor sonra fiziğide öyle diğer mankenler gibi zayıf değil ama ben çok beğeniyorum
Haksizlik ya adalet bu mu neden allah bunu guzel yaratmis haksizlik bende iserdim mavi gözlü olmak neden ya neden bu kizi öldüresim geliyor arkadaş bıktım bundan bune bee kendini ne zannediyor ama birgün ölecekler diye düşününce rahatliyorum biktim su barbaradan nefret ediyorum ondan haksizlik tamam mi haksizlik neden heryeri guzel estetikte yokmuş nasil bu kadar sorunsuz ya anlamiyorum ya haksizlik bence bu kiz seçimlere bagli olmus yani annesi babasi nasil olmasi gerektiğini soylemis oyle doğmuş yoksa imkansiz bu kadar sorunsuz olamaz yaa kiskancliktan catliycam bu ne bee burun kemigi yok ben leri yok çil yok ne bu be bıktım şundan yok olup gitsin barbaradan nefret ediyorum sivilcesi de yok dogum lekeside nefret ediyorum bundan ya nefret uffff sadece bumu böyle yaa sinir oldum cennete gidersem en guzel kiz olmayi istiycem nefret ediyorum ondan ve ben neden boyle dogdum o da sorunlu olur insallah pis barbara senin o gözün kör olsun nefret ediyorum cok kıskanç bir insana bu yapılmaz
Barbara insallah kor olur guzelligi kaybolur nefret ediyorum bu kizdan guzelligi maf olsun goz rengi değişsin kaza gecirsin insallah bu ne be biktim sakin yargilamayin bu beni ilgilendirir ben sevmiyorum var mı banane guzelliginin gittigini ogrensem ayyy icimin yağları erir ferahlarim yani biktim şundan yaaa pis. cirkin igrenc barbaraaa
En İyi Cevaplar