Merhaba. Kizla son konusmam bu şekilde. Kizdan çok hoşlanıyorum. Reelde görüştüğüm de cok sicakkanliydi. Ne bileyim hoşlandi saniyordum. En son ki konusmam bu.2 gün geçti üstünden. Burda sormuştum yazmayin demislerdi. Sizce yazması için ne yapmalıyım? (Seven insan yazar biliyorum ama cidden cok yalnızım tek konuştuğum kizda buydu) :( Hiç mi şansım gulmeyecek aşk konusunda. Sizce yazar mi? Yazmasi icin ne yapabilirim? Yoksa gurur yapip yazmamaya devam mi?
Konuştuğum kıza yazmadım. O da bana yazmadı sizce ne yapmalıyım yazmasi icin?
Kardeş bu kız olacak dersen bu kıza ilgi gösterme bırak köpek çek ya. Arada bir yazarsa kısa cevaplar ver işim var de geç konuşmayı sen bitir. Günün belirli saatlerinde asla yazma telefona bakma. Bu konuda sorarsa kaçamak cevaplar ver hesap verme bak gör tam yer değiştirmiş olacaksınız
Verdiği cevaplar da biseye benzese bari. Sakin bu kıza aşık olayım falan deme. Boşuna kendini yipratirsin. Bu kızın sana bakacağı falan yok. Ne yaparsan yap, mesaj atacağını da düşünmüyorum açıkçası. Vazgeç gitsin.
Niye trip atıyorsun ki kızın tek işi tek odağı sen değilsin sonuçta olamazsında ‘hızlı cevap vermiyor’ gibi basit şeyler yüzünden sevgisizlikle suçlamayı bırakın insanları
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen sevdigin insani 1 saat bekletir misin? Bunu gunde 4 5 defa yaparmisin? Ya da şöyle düşün. Sevdigin insan sana 1 saatte bir yaziyor vrya goruldu atıyor 30 dk sonra yaziyor. He pardon erkeğin isi vardir :))
Ben biri bana mesaj attığında beni telefonun başında bekliyordur hemen cevap veriyim demem ki yani beni mi bekleyecek derim o kafasına göre yazıyorsa sende kafana göre yaz niye bekliyosun
En İyi Cevaplar