Su an 2. gun
O yazsin
Sen yaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer sevgilinizin sözleri size kalbinizde acı ve üzüntü hissettirdiyse, onunla konuşmak ve hislerinizi ifade etmek iyi bir fikir olabilir. İletişim kurmak ilişkilerin en önemli bileşenlerinden biridir ve duygularınızı paylaşmak, ilişkinizi daha sağlıklı ve güçlü hale getirebilir.
Ancak, onun sizi üzdüğü bir zamanda iletişim kurmak zor olabilir. Bu nedenle, öncelikle sakinleşmek ve ne söylemek istediğinize dair net bir fikir edinmek önemlidir. Daha sonra, sevgilinizle konuşmak için uygun bir zaman seçin ve hislerinizi ifade edin. Onun özür dilemesini bekleyebilirsiniz, ancak öncelikle kendinizi ifade etmek ve kendinizi iyi hissetmek önemlidir.
Bazı durumlarda, ilişkilerde yaşanan zorlukların üstesinden gelmek için profesyonel yardım almak da faydalı olabilir. Psikoterapi veya çift terapisi, ilişkiyi daha iyi anlamak ve sağlıklı iletişim becerileri geliştirmek için iyi bir seçenek olabilir.
Denildigi gibi yaptim 1 gun bekledim ve dusundum simdi sorunu cozduk biraz hasarli olsakta iyiyiz
Sevindim ama dikkat et yine de
Dikkat ederim sagooollun
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Mesele şu biri bişiy yazacak diye bişiy yok bekleme yazmada yazacak diyede düşünme hayatına bak gez toz dolaş seni aramayanı ne düşüncen
Dogru kendimi strese sokmama gerek yok dusunmemem daha saglikli
Şöyle düşün sen yazmazsan 2ayda geçse o yazar😃
Dayanamam ki paushausjau
Yazarsan kaybedersin fhjk
Yazdim ve kafamda kurdugumu farkettim yine ayni seyleri yaptim hatanin onda oldugunu dusundum cunku cok sinirliydim ve Ani karar veremezdim 1 gun kafamda tamamen kurdum simdi yazdim ve sorunu cozdum sacmalamisim sorunu cozduk hasarliyiz
O yazsın sen yazma hem onun hatası varsa onun yazmasi gerek
Dogru ama yazmiyo iste
Arkadaslarimda aynisi diyo yazmamaliyim
deniseyle benim aşkım gibi aşkınız olmayacak hiç bir zaman
O yazsın
Yaz gitsin
Ama ona kirginim ozur dilemesi gerekiyo ve gurur yapiyo yazmiyo
Sen bos mesaj gönder baktin yazmıyor salla gitsin
Bos mwsaj nasi gondercem
... yap be sende
Hayır sakın yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?