Öğrencimle birbirimize aşığız ama açılamıyoruz. Neden?

Öncelikle öğrencim reşit biri. Ama aramizda epey farkı var. Birbirimizi görünce seviniyoruz, çaktırmadan baktığımızı fark edince kızarıyoruz, bana bir kaç kere dokunmaya çalıştı ama ben etik olmaz diye her seferinde kendimi geriye çektim. Sorun şu ki ne zaman aramız çok iyi olsa derslere gelmeyi bırakıyor. Bir kaç kere bana açılmaya çalıştı ama sanırım başaramadı. Çok da bakımlı, hoş ve çevresi geniş biri bense onun kadar hoş değilim hatta kiloluyum. Acaba bu yüzden beni unutmaya çalışıyor olabilir mi? Doğrusunu isterseniz ben de mantıken aramizda yaş farkından ve onun kadar fark edilen biri olmayıp yanında sönük kalırım diye istemiyorum ama çok aşığım ne yaptıysam olmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Rica ediyorum hadsizce yorum yapacaklar buradan çıksınlar. Benimkisi ne bir çıtır sevdası ne de kafanızdaki saçma fanteziler! 30 yaşında gayet aklı başında bir kadınım. Elimde olsa kendimden küçük birini sevmezdim, öğrencime aşık olmadım. Ama gönül bu, aşkın kıyısından geçmemiş insanlar yorum yapmasınlar! Ben aylarca kendimi kaptırmamak için ders anlatırken onun yüzüne bile bakmadım. O bahanelerle bana adım atarken kendimi çekebildiğim kadar geri çektim her defasında.
Güncellemeler
+1 yıl
Öğrencim reşit dedim ,23 yaşında. Maksadım burada biraz da bazı aklı başları olanların cevapları doğrultusunda kendime bir ihtimal de olsa bir yol bulabilmekti. Ayrıca psikoloğa bile gittim ve bu durumun normal olduğunu dedi. Eğer anormal olsaydı ben mesleğime leke gelme endişesi ile buraya bile konusunu yazmazdım. Duygularımdan asla utanmıyorum. Çünkü ben elimden geleni yaptım sadece unutmaya ya da durumu anlamayana çalışıyorum kendimi avutma bahanesiyle.
Öğrencimle birbirimize aşığız ama açılamıyoruz. Neden?