Okulda birinden hoşlanıyorum ama tanışmıyoruz sizce ne yapmalıyım?
git onunla konuş
'Merhaba' de
Kız dediğin bekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu biraz kovalamayla ve gözlemle ilgili. sana verceğim taktik büyük ihtimalle işine yarayacaktır. önce karşıdakini gözlemle illaki okulda gün içinde yaptığı rutin şeyler vardır. gözlemden sonra şimdi sıra harekete geçmekte o kişinin yaptığı rutin şeyin içine bir şekilde dahil olman gerekiyor. eğer bunu yapabilirsen hem karşıdakine itici gelmez hem de ona karşı beslediğin duyguları belli etmemiş olursun. daha sonra karşıdakinin tutumuna göre seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlayabilirsin. bunun bir de profesyoneller için olanı var. o da gözlemi anlık yapıp o an konuya dahil olabilenler.
şimdi maddelerle sıralayalım
-gözlem yapılacak. ertesi gün senin de dahil olabileceğin rutin bir aktivite bulunacak.
-o an geldiğinde doğal bir biçimde hamle yapılacak.
-süreç içerisinde karşıdakinin davranışları gözlemlenip sana karşı olan tutumına bakılacak.
yaşından dolayı üniversitede olduğunu varsayıyorum bir örnek vereyim. diyelim ki beyfendi fotokopi çektirmeye gitti sen de peşinden git belli etmeden
a-çektirdiği fotokopiye bakıp "merhaba ben de fotokopisini alabilirmiyim bunun" diyip muhabbete gir. gülümsemeyi unutma.
b- diyelim ki aynı bölümde değilsiniz senin o dersle bir işin yok. acelen varmış gibi davran ve beyfendiden sırasını iste "afedersiniz çok acelem var da sıranızı rica edebilirmiyim" diyip fotokopini çektir güzel bir gülümsemeyle teşekkür et ve ayrıl oradan. daha sonra gördüğünde selam verirsin gayet doğal karşılar.
not: eğer sırasını vermiyorsa boşver zaten hayvanoğluhayvanı ondan hayır gelmez.
not2:kesinlikle karşıdakine hoşlandığını belli etme bırak önce o belli etsin.
sen kadınsın bunun gücünü kullanmalısın.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu dediklerini aklıma kazıdım denicem 🙂
gelişmelerden haberdar et aklına takılan bir şey olursa mesaj atmaktan da çekinme :)
Ay çok mutlu oldum. tamam tekrardan teşekkürler :3
daha fazla beklemen gerektiğini düşünmüyorum onunla bir yerden sohbet başlatıp yavaştan onu tanımaya başlayabilirsin mesela insanlar birbirini tanıdıkça bazı duyguları tamamen netleşir uzaktan bakmakla kalma senden önce başkası açılırsa elden kaçabilir :D
yorumun için teşekkürler. Sence nasıl bir konuşma başlatabilirim..
onu bir süre gözlemleyebilirsin mesela yaptığı şeylere göre bir konu açabilirsin o an uğraştığı konu hakkında bir konu açabilirsin veya böyle 5-6 kişi arkadaş grubu yapıp onuda aranıza dahil edebilirsiniz böylece daha yakından tanıma şansın olur ve sohbeti başlatman senin için daha kolay olur
hm mantıklı aslında
teşekkürler..
arkadaş çevresinden olan biriyle muhabbet kur önce. ya da ona ilgin olduğunu hissettir sürekli bak onun da sana varsa gelir
zaten sevdiğimi hissettirmeye çalışıyorum inşallah kendisi gelir çünkü ben fazla utangacım. yorumun için teşekkürler..
Ona hoşlandığını hissettir biraz sonra arkadaş çevresinden yardım al muhabbet kur falan gerisi gelir zaten
teşekkürler inş gelir
Merrak etmee gelirr kötü düşünme
Cevap
8Cevap
sosyal medyadan ekle kabul ederse yazarsın çok kolay yani.)
arkadasla haber yolla
Ortak arkadaşımız var ama fazla yakın değilim malesef..
yolsun soyle sen ona
oturdugu yerse firikik ver dekolte ver
Onun yasi kac senin yasin kac
aynı yaştayız 18
Merhaba de
ama yanına gidip direk pat diye merhaba demekte biraz garip olmaz mı?
o size açılsın hanımefendi
Üniversiteye gitmiş utanıyor
Utanmanın yaşı yoktur 7 yaşında bir çocukta utanabilir 19 yaşında bir genç de 30 yaşında bir yetişkin de. Bence düşünce tarzını değiştirmelisin!
tanış :))
kur yap tanis
ben onla arkadaşça tanışmak istiyorum ama
ozman acikca siyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar