İki yıl oldu aldatıldığımı unutamıyorum, nasıl toparlanıcam?

benim 4 yıllık bır ilişkim var fakat 2 yıl önce sevgilimin baskasıyla görüştüğünü öğrenmiştim. Her sordugumda baska turlu anlattı yalan söylediğini biliyorum ama çok sevdiğim için bunada tamam deyip geçmiştim. Hatasını anlamıstır demiştim. Ama olmadı çünkü iş evlilik boyutuna geldiğinde o konuyu hala merak ettıgımı söyledım bu seferde çok baska bırsey anlattı. gece 12.30 a kadar onu arayıp ulaşamamıştım. ya mesgule atmış ya açmamıştı. bir kız için bunu yapması her ne durumda olursa olsun o telefonda beni bir hiç yerine koyması şimdi eskisinden daha çok canımı acıtıyor.

bana sen benim gönlümdesin baskası olmadı dıyor. Ben kızı arabada bekledım ona yardım ettım dıyor tamam yalnızken nıye telefonumu acmadın dıyorum cevap veremıyor. Yalan söylemek alışkanlığı olmuş. Ben şimdi toparlanamıyorum kafayı yemek üzereyim. Bu ulayı unutamadım yediremedim içimde dahada büyüdü bu beni seven adam bir başkası için beni telefonda saatlerce bekletıp aglatmaz diye diye kafayı yıcem siz ne düşünüyorsunuz nasıl toparlanabilirim yapamıyorum ?

biz birbirimzi hep sevdik yada ben sevdım bılmıyorum ama o kızı bulamazsam delircem ne yapmam lazım ?
İki yıl oldu aldatıldığımı unutamıyorum, nasıl toparlanıcam?