Hala emeklerine her şeye onu yıllardır tanıyor oluşuma bana uyguladığı psikolojik şiddete üzülüyorum sürekli resmine bakıyorum düzelemedim resmine bakmayı da bırakamadım ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aldatılmak her insanı üzen ve özgüveni yaralayan bir durumdur. Aldatılma ile karşı karşıya kaldığımızda özgüvenimizi yitiriyor, hayat sevincimizi kaybediyoruz. Sevgilimize olan inancımız kayboluyor.
- Detaylara kafanızı takmayın
Sürekli geçmişi düşünmeniz size yardımcı olmayacaktır. Geçmişte yaşananlarla ilgili detayları kurcalamaktan artık vazgeçin. Acınıza son verip güçlenmeniz gerekirken bunlar sizi daha çok yaralar. Onunla ilgili anılarınızı düşünmek yerine geleceğinizi düşünmeye başlayın.
- Kendinizle zaman geçirin
Kendinize zaman ayırarak olmak istediğiniz kişiye dönüşebilirsiniz. Zamanınızı geleceğiniz için harcayın. Hayatta yapmak istediklerinizi düşünün ve bunları gerçekleştirmek için efor harcayın. Acınızı bu şekilde yenebilir, özgüveninize tekrar ulaşabilirsiniz.
- Gerçek dostlarınızla birlikte olun
Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreçte ilgiye, şefkate ihtiyacınız olacaktır. Bunu en yakınınızda bulunan kişilerden istemekten çekinmeyin. Aileniz ve dostlarınız zor günlerinizde her zaman yanınızda olacaktır.
- Kendi gücünüzün farkına varın
Aldatılma sonrası bu olayı atlatırken kendi gücünüzün farkına varın. Bu olaydan ders çıkarmaya bakın. Bu tecrübeden yararlanın ve bu gelişim fırsatını kaçırmayın.
- Kendinizi yıpratmaktan vazgeçin
Sevgilinizin sizi aldatmasının nedeni siz veya yaptıklarınız değildir. Aldatan kişiler genelde ilişkiye bağlılık sorunları veya tek kişi ile ilişki sürdüremeyen kişilerdir. Bu yüzden siz kim olursanız olun, ne kadar güzel, bakımlı ve çekici olursanız olun sevgiliniz ilişkidensıkıldıysa veya hayat anlayışı farklıysa aldatabilir. Bu onun kendiyle ilgili sorunlardan kaynaklanıyor. Kendinizi boş yere üzmeyin.
00 Yorumla
- +1 yıl
Unutacaksın. Bak ben çok ciddi bir ameliyata girmeden çok ama çok kötü durumdayken aldatıldım sadece 3 gün sonra ameliyat olacakken öğrendim. Benim de 6 yıllık sevgilimdi ve onun için gerçekten her şeyi ama her şeyi yapmıştım aşırı fedakarlık gösterdiğim bir ilişkiydi verdiğim emeğin haddi hesabı yoktu ama unuttum şimdi onu hatırlayınca sadece ne kadar aptalmisim diyorum. Sen de unutacaksın ama gözünde onu iyi haliyle değil kötü haliyle canlandırman gerekiyor herkes aldatılabilir bu senin çirkin kötü olduğunu göstermiyor onun karaktersiz olduğunu gösteriyor sadece
00 Yorumla
- +1 yıl
Öncelikle yazık değil mi güzelliğine, gençliğine? Hem bir hiç uğruna kendini yıpratmanın kime faydası ne? Hayatımıza birçok kişi iyisiyle kötüyle belli bir iz bırakıp gidebiliyor. İnsanın kendini var etmesi de, yok etmesi de hep kendi elinde olan şeyler. Bence artık silkelenme vakti. Hiçbir şey için asla geç değil. Yalnız şimdi bir adım atmazsan kendine, yarın 2 veya 3 - 5... adım atsan dahi çok geç olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
18Cevap
bende 4 gün önce aldatıldığımı öğrendim inkar etti birde o trip yaptı gitti. şimdi ruh gibiyim yediğim yemek tat vermiyor sadece uyuyorum geceleri sabaha kadar boğuluyor gibi oluyorum. nasıl geçecek bende bilmiyorum ama geçecek her acının bir zamanı var. Ben aklıma şunu getiriyorum. çocukluk arkadaşım 3 yaşında kızını araba kazasında kaybetti. Onu aradığımda hastahanedeydi ve bana kızım gidiyor ve ben hiç bir sey yapamıyorum diye ağlamıştı o sesi hiç unutmuyorum o çaresizliği ve acıyı hayal etmeye çalışıyorum inan iki dakika dayanamıyorum ki bide onu düşün. Yani demem o ki insanlar bunları yaşıyor ve sakinleşip hayatına devam ediyorsa bizde bunu atlatabiliriz sadece biraz daha zaman her acı gitmek için kendi zamanını bekler demek ki senin zamanına daha var.
00 YorumlaÜzülceksin kardeşim. Ama alışacaksın bi süre sonunda canını bile acıtamayacak. Doğanın kanunu bu değil mi zaten?
Senin adına üzüldüm. Ne yap ne et kendini mutlu et. Depresyondan uzak kalmaya bak gerçekten kötüye gidiyor her şey kendini bıraktığında.
Her şey senin elinde. Çekeceğin sıkıntının süresi sana bağlı. Mutlu kal (:10 Yorumla- +1 yıl
niye hayatınızı birinin üstüne inşa etmeye çalışırsınız. niye nefes kaynağı gıda kaynağı gibi görürsünüz anlamıyorum.
insan birisini sevsin ama sevgi verebileceği için sevsin. onun üstüne yıkılmak için değil. onsuz olamam onsuz yapamam demesin. zaten bana kadınların dediği o sözler 20 yaşımdan beri boş geliyor. ben evlenmicem diyen bile 6 ay sonra söz kesti. ben sevgimi sunacağım kadınla oluyorum. üstüne yıkılacağımı anlayacağım kadınla değil. dilenci olmamak lazım.00 Yorumla - +1 yıl
Çok sevdiysen kolay kolay atlatamazsın kardeşim.. ama bu ömrünün sonuna kadar onun acısını çekeceğin anlamına gelmez.. dua et kardeşim hayırlısı için emin ol sevseydi seni aldatmayı aklının ucundan bile geçirmezdi.. dönsede affetme affetmek hiçbir şeyi değiştirmiyor yine yapacak çünki bende yaşadım aynısını.. emin ol evlenseydin belkide pişman olacaktın o kişiyi seçtiğin için o yüzden hayırlısını istemek en güzeli ☺️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Resmine bakmayı bırakmalısınız önce, bu çok onur kırıcı bir durum sizin için. Önce kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevebilsin.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Valla kuzu ben 4 senedir aldatılıyor muşum 4 ay önce öğrendim şimdi ise ben değil o üzülsün ben değil o kaybetti..
Bu hayatta en çok kendini seviceksin başkası için kılını kıpırdatma üzülmeye değmez..00 Yorumla - +1 yıl
Şiddet uygulamasını mı özledin? Kendine saygı duy bence 😏
00 Yorumla Öyle bir kişiliğe sahip olan insana aşık olduğunu düşünmüyorum. Sadece geride kalan anılarını verdiğin emekleri özlüyorsun bence -ki bu çok normal- yerinde olsaydım hayatı akışına bırakarak çok daha güzel anılar edinir ve o anıları unutmuş olurdum.
00 YorumlaResmini filan sil zaten üzülme çünkü pisliği yapan o sen hakettiğini yapmışsın.. eger üzülüp ayrılmasaydım ı düşünürsen kendine saygısızlık etmiş olursun .. bir süre sonra yeni arkadaşlıklar edin hatta yeniden aşık olmayı dene..
00 Yorumla- +1 yıl
Yeni kişilerle kpnuşmak yeni arkadaşlıjlar edinmek belki işe yarayabilir unutabiliceğini zannetmiyorum sonuçta derin bi yara ve izi kalır ama kendinden başka değerli bi insan yok bunu unutma. Sanırım ne desem fayda vermez ama yine de yazmak istedim
00 Yorumla Seven aldatmaz sozu her erkek icin dogru mu ki?
Bazilari sevse bile aldatmayi aldatmak olarak gormuyor ve onlarin sebebini dinleyince de sacma gelmiyor.00 Yorumlasöylemesi kolay biliyorum, herkes aynı şeyi söylüyor klasik olacak ama kendisine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. dilerim hak ettiğin gibi insanlar çıkar karşına.
00 YorumlaMutlaka bır yara olmuştur ıçınde. Bunun ıçın kendınde bır hata arama. Yaşanmış bır tecrube olarak bak. Hayat zaten yaşanmışlıkların bır toplamı değılmıdır. Bır hobı bul ve unut...
00 Yorumlabence önce resimlerini silmekle başla yeni hobiler edin derslere bak o aklına gelince hemen başka bir işe koyul. Koyul ki aklından çıksın hemen eğer pek etkisi olmazsa bir yardım almalısın
00 Yorumla- +1 yıl
2 yıl oldu öğrenip ayrılmam :) hala da acısını çekiyorum, kendime yediremiyorum. Çok normal bir süreç. Kimse aldatılmayı hak etmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende 2yillik iliskimi bitirdim aldatildim ama hayat bos takmya degmez onünumuze bakmamiz lazim emin ol daha iyi erkeklerde var birgun unutucaksin kuş gibi pamuk gibi hissediceksin kendini yeterki bosvermeyi bilelim bize bunu yapanin hala aci cektirmesi cok sacma o disarda gülup eglenirken biz onun yaptigi kabahat yuzunden aci cekicek degiliz ya
- +1 yıl
Niye üzülüyorsun canım mısın ya. He is an ex f*ck him.
00 Yorumla - +1 yıl
Üzüldüğüne değmez aldattiysa zaten sevmemistir boşver :)
00 Yorumla e sen kendin biseyler yap ki as bu durumu diger turlu hayatin kötu etkilenir
00 Yorumla- +1 yıl
Cok acı çektim senin gibi takma değmez hasta olsan kim bakacak kendin ol dik dur
00 Yorumla Ya oldugun yeri terket ya da piskoloja git
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Okullar açılsa gideceğim başka şehre de işte
Uzulecek birsey yok dusunme salla gitsin :)
00 Yorumlakabul etmekte fayda var
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl beee ondan namusuz
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrıldım zaten
- +1 yıl
İyi yaptın unut
- +1 yıl
Öyle isanlar sana yakışmaz
- +1 yıl
Gecsede icinde bir kırıklık kaliyor ya
10 Yorumla duvardaki resminle avunur gönlüm.
00 Yorumla- +1 yıl
Cik gez toz ne bakcan ona
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Resimleri yok et
00 YorumlaZamanla acısı hafifler
00 YorumlaZerre değmez bacı gardaş
00 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi gay kankan olsun bişeyin kalmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Demekki bir yerde yanlis var
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ağla içini dök. Sonra unutursun.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Psikoloğa git mutlaka
00 Yorumla - +1 yıl
canımsın ki
01 Yorumla- +1 yıl
s*laksın ki*
Umarım atlatırsın
00 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm agloyorım
00 Yorumla Kiyamamm 😕
00 YorumlaÜzülmeye değmez
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldığımı öğreneli 1 yıl oldu hala üzülüyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Haksızlığa uğramaktan kim hoşlanır ki, değil mi?
Yollar sizindir.🙏🏻😊