1.5 yıl boyunca aldatıldım nasıl unutabilirim?

23 yasındayım ilk defa bu kadar uzun süreli bir ilişkideydim. ilişkinin ilk senesinde neredeyse hep bir arada yaşadık işe gider bitirip yanıma gelirdi hep ve her zaman beni arar bana yazar her şeyde bana danışırdı. arkadaslarının yanında, tekken hep ilgisi uzerimdeydi. Kasım ayı gibi benden ayrılmak istedi. bir anda. iliski istemiyorum artık dedi. korkunc hissettim. 2 gun once hiçbir sey yoktu. gittim kapısına ağladım önünde. sorun neyse çözeriz dedim kalbim çok kırıldı. beni eve bıraktı yol boyunca ağladım. o hafta belki kafası dagınıktır dedim barışabilmemiz için neredeyse her gün bir şekilde yazdım. hep bir kontakt halindeydik ama nasıl soğuk. kafam çok dolu vizeler işim vs falan dedi. inandım ben de keşke beraber çözsek dedim. sen beni benim seni sevdigimden cok daha fazla seviyorsun dedi o gun yuzume. o hafta sonrasında barıştık ve bir daha hiç kavga etmedik. Şubat ayına doğru onu görememeye başladım hicbir zaman bana bulusalım seni özledim demedi. ya hep ben gittim yanına ya ben ayarladım bir şekilde buluşma. en ufak ricalarımda bile kavga çıkarmaya başladı. her tesekkurumle ozur de diliyordum ama sonra bir anda düzeliyordu. sonra bir gun her sey normalken sadece bir uzuntuyle ona cok onceligi gibi hissetmediğimi soyledim. tartısma cıktı. günlerce soğuk yaptı. bulusucaktık o ben ve en yakın arkadası. arabada ellerimi öptü yol boyuncasanki düzelmiştik. yeni koltuk taşınacaktı benim evime. uzandık koltukta sarıldık uzun uzun. hatta uyuyakaldı o kadar guzeldi ki her sey. birlikte olmak istedi ben istemedim. normalde olurduk ama o an istemedim. gitti sonra. mesaja donunce yine soguk olacagımızı biliyordum yazmadım ona o yazdı. bitirmek istedi. daha az once beni istiyordun sarılıp uyuyorduk dedim. alıskanlıkmıs artık sevdigimi hissetmiyorum dedi. sen beni özlüyorsun ben özlemiyorum dedi. çok ağladım. sonraki gün oldu yine çok ağladım. yazıyorum tabii o süreçte ona. birkaç gün geçti ki eski bir yakın arkadasıyla muhabbetim oldu. bana bir sürü ekran goruntusu attı. uzun zamandır instagramı onda acıkmıs. yüzlerce ekran görüntüsü. kızlarla bulusmak istiyor hatta kimisiyle birlikte oluyor. bunlsr hep benimle birlikteyken oluyor. midem bulandı. kasımda ayrıldıgımız o gun komsusuyla birlikte olmuş. ben de hep sorunu kendimde görmüştüm. o hafta hep beraberlrmis. birlikte oldugu kız bile benim oldugumu öğrenince engellemis onu. kızlar bana acımış o acımamış. herkes, beni tanıştırdığı herkes tüm bu aldatmaları biliyormuş. hepsiyle konuşmalarını gördüm. aradım onu neden sadece ayrılmadın benden sevmekten değer vermekten yanında olmaktan başka ne yaptım sana dedim. hiçbir şey dedi. bir ay geçti şu an. sabahları uyanıyorum işe gidene kadar ağlıyorum. işte tuvalete gidip ağlıyorum. uyumadan ağlıyorum. bazen tutamıyorum kendimi ona yazıyorum. o da cevap veriyor her seferinde. özür diliyor pişmanım haketmedin diyor. çok pişman olucam biliyorum diyor. cok sevdim hala da seviyorum bir anda bırakamıyor insan sevmeyi. ama nasıl düzelicem bilmiyorum çok kötüyüm
1.5 yıl boyunca aldatıldım nasıl unutabilirim?