Gizli Üye(30-35)+1 yılAynanın karşısına geç şöyle bir kendine bak.. kendinle konuş uzun uzun.. böyle olmanın sana artısını ve eksisini söyle kendine.. bu dünyanın sonu mu? Değil.. bardak kırıldığı zaman o bardaktan su içemezsin evet ama su içmeyi bırakmazsın.. evet bir kişi tarafından aldatılmak tüm kapılarını kapatmana sebep olması çok normal.. çünkü daha önce birisi içeri girdi darmadağın etti ve gitti.. bir başkası dağıtmasın düşüncesi var sende.. kapılarını kapat ama bırak kapını çalsınlar içerde yokmuş numarası yapma.. en azından kim o de.. kapıya her gelen dağıtmaz içeriyi.. tanı ve içeri al ya da eşikte tut.. yazacaklarım çok uzun ama bu kadarla anlamışsındır umarım..
14 Yorumla
Soran+1 yılAnladım biraz haklisiniz. Heerkesede ayni muameleyi yaomamak gerek
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.. değmeyecek bir için hayatını da mahvetmeye değmez.. insan darbe aldıkça daha güçlenir.. sen yeter ki yanlış yapma doğru her zaman seni bulacak.. daha çok konuşmak isterim seninle.. daha çok rahatlarsın bende rahatlarım bir nevi.. özelden konuşmak istersen gizliden çıkarım yoksa böyle kalsın.. belirtmen yeter düşünceni..
Soran+1 yılCik gizliden o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
En İyi Cevaplar
+1 yılYardımcı olabilirim size. Bu yazılarımı okumanızı istiyorum. Faydasını göreceksiniz iyi gelecektir.
İlk önce bu linkteki yazımı okuyun;
Acılarımızdan Kurtulmak? ↗
Sonrasında bu yazıyı okumanızı istiyorum;
Nereye Kadar Bu Acı İle Yaşayacaksın? ↗
Final yazımıda okuyun;
İstemediğin Bir Sorun Yaşadığında Neler Yapmalısın? ↗
Yardımcı olabilecek diğer benceler;
Nereye Kadar Hayatında Ona Yer Vermeyi Düşünüyorsun? ↗
Umarım yararım dokunmuştur ☺19 Yorumla
Soran+1 yılYazilarinizi okurumda siz psikologmusunuz
- +1 yıl
Yok değilim deneyimim ve araştırmam ile yazdım burada vermediğim linkler var sayfama gidip diğer benceleri de okuyabilirsiniz
Soran+1 yılAnliyorum tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ben aldatıldım çok sevdiğim ilkimden sonra burada bence yazmaya başladım insanlara yardım etmek için onlarda bu acıyı çekmesin diye yazılarım yardımcı oluyor ama zaman en iyi faktör
Soran+1 yılHaklisiniz bu tur yazilar ve zamanda cok onemli.
Soran+1 yılSanki bu nicki daha once gormustun
- +1 yıl
Olabilir görmüş süper bence ve süper sorum olmuştu birde millete yardım etmek için tarıyorum soruları ve yorum yapıyorum bu linkleri veriyorum oradan görmüş olabilirsiniz
Soran+1 yılOoabilir.
Soran+1 yılSizin instagram var mı
+1 yılUnutamazsın. Bu kadar sevdiğin birinden aldığın ölümcül darbeyi tamamı ile unutamazsın. Sadece bundan sonraki hayatına onsuz devam edeceğine kendini alıştırman gerekiyor. O hayatında yokken nasıl nefes alıyorsan şimdi de öyle olacak ve bu dünyada sayısız insan varken başka birilerinin sana hala nefes olabilme ihtimalini göz ardı etme. İnsan gelir ve gider ama eminim ki en sonunda kısmetin olan ömür boyu yanında kalır. Kendinle barışık ol, tek başına da her şeyin üstesinden geldiğini ona hayatının hiç bir konumunda ihtiyacın olmadığını kendi kendine göster. Hayatının boşluklarını dolduran başkaları olmasın sen ol. Sevgilerimle, iyi günler ❤
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler canim ben zamanla ujutacahiki en azindan aklima gelince aci cekmeyecegimi dusunuyorum.
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda düşündüğün olur
Soran+1 yılUmarim. Ben cok sevmistim galiba ya 😣😣😣
Sen Allaha dua et canım seni korumuş sen öğrenmişsin bunu aynı durum benimde başıma geldi bir ilçede konuşmadım kız yoktu yavsamadığı yoktu çocuğun kimle aldattı belli değildi bir kız vardı işte şimdi onla 3 yıla yakındır çıkıyorlar onun yaptıklarını aklına getir ve güçlü bir kız olup bunu unutqcqginu o karakteri olamayan varliktan uzak duracağını unutcaginu sürekli aklına getir soğuk ondan aldatma bak seni seni istemeyen birini böyle boyun eğme sen yapsan başka söylemde bulunurdu ama o erkek bir şey diyen olmaz sende bu yüzden unut ki yerini bilsin boş ver sen unut gerisini Allaha dua ét karşısına birini çıkarır
11 Yorumla
Soran+1 yılUnutmaya calisiyorum birgun umarim iyi biri cikar .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güvenin, inancın zedelendiği için.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvetv
+1 yılEve kapanma mesela , kendine aktivite bul insanların arasına git renk renkli kişilerle tanış ne kadar hepsi aynı desekte aslında çoğu aynı değildir sen kendin icin yaşa yalnız kalma , bol bol Gül kendin icin birşeyler yap ozaman ZAten kendiliğinden gecicek acın
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten boyle yapmaya calisiyorum tesekkurler
+1 yılGuven duygun zedelenmiş ve aşk hayatında kimseye kolay kolay güvenemiyırsun. bir çözüm bulmazsan bu sosyal hayatını da etkiler. Örnegin iş arkadaslarım arkamdan konuşuyor mu ki dersin. Sana tavsiyem insanlara ederinden fazla deger verme. Önceliğin kendin ol. Kendini sev.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten deger vermiyorum kimseye.
İçinde bir şeyler yarım kalıyor, insanlara güvenini yitiriyorsun, hissizleşiyorsun, duygusuzlaşıyorsun üzgünüm unutman pek mümkün olmuyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu yasiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu erkeklerin hepsi aynı unutamazsın ancak alışırsın zaman gerekiyor zamanla hatirlamazsin yaşadığım hayat ondan ibaret değil arkadaşlarımla ailenle vakit geçir gez dolaş zamanla onu en derinlere gomersin yeni birilerini tanımaya calis guvenin sarsıldı bir dağa asla tam. manasiyla güvenme akıllı ol
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimseye tam manasyla guvenmemek gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta yaşadığın şeyler malesef unutulmuyor hayatına onune bak geriye bakarsan hayatı yasayamazsin önüne bak ve hayatını yaşa dünya tek bir kişi etrafında dönmüyor ve o kişiye bağlı kalma sana karşı kötü tavırlarına bak ve onları aklında tut içini sogut o kişiye karşı
15 Yorumla
Soran+1 yılIcim sogudu ama aklima gelince sinir oluyorum. Ihanete ugradim
Cevap sahibi+1 yılSinir olma çünkü herkes kendi karakterine yakışanı yapar bundan sonra ki hayatına girecek olan kişilerde daha dikkatli özen göster
Soran+1 yılOyle yaoacagik tabi birine guvenebilirsem
Cevap sahibi+1 yılHayatın neler getireceği malesef belli olmuyor onun için akışına bırak hayatı
Soran+1 yılBemde oyle yapicam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbdest al otur dua et namaz kıl unutursun... Hayat kimseden ibaret değildir unutma bunu
53 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz dua herseyin ilacı
- +1 yıl
Aynen öyle... Allah'a sığınmak en doğru olandır... Dediğim gibi hayat kimseden ibaret değildir unutma
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamazsin kabullenirsin sadece devam etmenin yollarini arar bulursun hayatina kimseye tamamen guvenemezsin zaten hayat boyle
15 Yorumla
Soran+1 yılUnuturun 😣😣
- +1 yıl
Anlamadim
Soran+1 yılUnuturum dedim neden unutmayim zaman
- +1 yıl
Sana yapilan sey bit haksizlik oldugu icin ve bir kez guvenin kirildigi icin unutamazsin dedim ki zaten unutmaman senin icin daha guvenli olur unutup yeniden ayni sekilde koru korune guvenirsen daha cok yaralanirsin bidaha ki sefere
Soran+1 yılBundan sonra kolay kolay guvenmmem
Maalesf ubutamıyorsun ve kötü giden her ilişkinde onu sorumlu tutup daha da vüyütüyirsun içindeki kini
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle gercekten bir cocuga guvenicektim oda yalan soyledi
Soran+1 yılHaklisin buyumu yaptrdi ya
Hacı birni sewmeye calis birilerne o sansi ver edemem yapamam dersen hep uzulrsun o adamin umrundami bosa kuruntu yapin tam sewiyo ola bilirsin ama hayat bezen boyledir sen sewersin deger veririsin o deger i bilmez bosvercen
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeterin beteri var canim. Kocam beni daha yeni beni aldatti. galiba gördügüm izler biraz karisikti sonra anladim evde swinger partisi yapmis. Bende en kisa zamanda bosuyorum tabiiki. Daha cok gencsin kuzum üzülme ins Allah karsina cok iyi birini deger verecek yürekten sevecek birini cikarsin cok mutlu ol.
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemde kendi evimizde be yetmiyor gibi oglumu evde uzun bir süre yülses des müzikle basbasa birakmis. Burda bir kücük isim daha kaldi onu bekliyorum sonra tamamdir.
Cevap sahibi+1 yılIlkinde bir yakinimi ziyarete gitmistim. 2 gün öncede 1 saat toplam yoktum. Dünde arabanin ici. Gider gitmez gelebildigine ya da gelebildiklerine göre cok yakindalar bu kisiler. Elimde 2 tane ses kayit var. Burda zaten apacik neler oldugu ortada. Ve herseyi bir kenara attim benim kücücük oglum bu zamsn icinde yalniz birakilmis kapilarda kalmis. 4 gündür travma yasiyo yspmadigi seyleri yapiyo. Koltuk masalari ciziyo, özellikle banyo wc ye girdigimizde sürekli küvete takiliyo. O yüzden bir kayda daha ihtiyacim var cünkü benim yavruma bu yasatilanlar tabiiki cezasiz kalmicak. Burasi almanya onun anasindan emdigi sütü burnundan getiricem.
Cevap sahibi+1 yılKeske dedigin gibi olsaydi, cok isterdim. Kesin bilgiler ve izler
Soran+1 yılNe partisi anlamadım. Cocuk kac yasinda ve sen onunla nasil yalniz biraktin
Bak kendi agzinla diyorsun kendi yoluna devam etti kaç kızla çıktı senin ayni yerde kalman tuhaf sende sineye cek olanlari ve kendine yeni bir sayfa ac her erkek ayni degildir ilaki karsina indan iyisi cikar
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarim cikar.
Hayat hiçkimseden ibaret değil bunu yalnız kalmadığında anlarsın ancak gez toz en önemlisi bulunduğun ortamı değiştir. Yanlış insanla birlikte olmuşsun kurtulduğuna şükret. Artık yeni insanlar tanıma şansın var elbet biraz acı çekeceksin ama geçecek emin ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılGececehine inaniyorum zamanla
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Arkadaşım demwkki aç gözlü karaktersiz biriymiş neden kafana takıyorsun yeni insan yeni başlangıçtır
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni insan olayi yanlis
Adam seni aldatmış üstüne 2 3 tanesini götürmüş sen hala unutamıyorum diyorsun kızım sen baksana hayaatına alla alla ya
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle kolay olmuyorniste
Soran+1 yılNe kumasi yok daha neler
Erkeklere olan güven sorunun oluşmuş. En güvendiğim erkeklerden biri bile seni aldattıysa başkası da aldatır diye dusunuyorsun
120 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılNssil peki
Soran+1 yılBiliyorum bunlari
Soran+1 yılHayir boyle iyi olacagini dusunmuyorum kimse guvenilir degil kim olsun hayatimda
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGaliba hiç...
Soran+1 yılDuygusal
Soran+1 yılIkisininde yok
Soran+1 yılIkisinide affettmem ben
+1 yılİlk olduğu için. Üzülme yoluna bak mutlu olmana bak😋😊
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle yaomaya caliisyorum
- +1 yıl
İnşAllah
Soran+1 yılAmin
+1 yılAllah sabirlik versin anca hayatina duzgun biri girerse mutlu olursun guvenmek te uzun surer
11 Yorumla
Soran+1 yılCok uzun surer
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok sacma senin ondan nefret bile etmemen lazim hic bir duygu olmamasi lazim aldatildin kizim nasil seviyosun ya inanmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ama yeni birinide almiyorum diyorun
+1 yılAllahım yasakladığı herşey haramdır.
Haram olan şeyden de huzur ve mutluluk arayanlara , Allah mutluluğu ve huzuru haram ediyor.
Sadece huzuru Allah ile bulursun. Allaha yönel. Günde
5 bin la ilahe illallah de. Rabbim verecektir çaresini.08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz inanc cok onemli
- +1 yıl
Mevlana ne demiş;
Istediğiniz olduysa bir hayır,
Olmadıysa bin hayır ara demiş.
Hayırlı değilmiş demek ki, Allah sana hayırlısını verecektir arkadaşım.
Sen yeterki Rabbine yönel.
Hz Muhammed Mustafaya (sav) ne demiş;
Namaz kılmayan kişi derdine çare aramasın.
Bütün dertlere derman Allah'a yöneliştir.
Allah'a yönelmeyen , şeytana yönelir.
Rabbim herşeye kafidir. Sen yönel , o sana istediğini verecektir.
Soran+1 yılAnliyorum. Haklisiniz cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
Yazdıklarımı okuyup da hak verdiğiniz için cook teşekkür ederim.
Allah selamet versin
Soran+1 yılRica ederim. Sizede
- +1 yıl
Eyvallah arkadaşım
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
😇😇😊😊
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, her şeyden önce bunu gerçekten istemen gerekiyor. Yavaş yavaş acıta acıta Unutuyorsun. Sonra hiçbir şey kalmıyor inan.
10 Yorumla
+1 yılKendi yoluna bak kafanı takma biliyorum zor ben de aldatılmadım ama en az onun kadar kötü bir şey yaşadım bence bir dene. Yani olduğu gibi bırak o kızlarla çıkmaya devam etsin bana ne? de.
13 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle soyluyorum icimdeb
- +1 yıl
Belki zamanla geçer böyle diye diye
Soran+1 yılZamanla evet
+1 yılSaplantı seninki onu düşünmeyi bırak zamanın boşa gitmesin mutlu olmayı başlasında dene
50 YorumlaAldatmadm ama katbetti boş bir insqn yüzğndw ondan siktr çektim ona boşver
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
+1 yılEvet guvensizlikten canının tekrar yanmasından korkuyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Unutamazsın, sadece alışırsın arada bir adamın önüne pişirip pişirip koyarsın
116 Yorumla
Soran+1 yılGorusmuyoruz ne koyması
Soran+1 yılHicbirsey yok bende ona ait.
Soran+1 yılYok yabkimse herkesi reddesiyorum guven sorunundan dolayı
Soran+1 yıl4 ay gecti ustunden ama duzenli konusmadigimiz vakit nerdeyse 1 yil. En son konusma o tarih
Soran+1 yılBencede olmamali ben oni degilde aldatilmayi unutamadim hazmedemedim galiba
Soran+1 yılIste sorun orda ben hayatima kimseyi almıyorum
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılYeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılBosvermeyi ogrendigin zaman buyudugunu anlarsin bosverrrr
12 Yorumla
Soran+1 yıl😣😣😣
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılBununla ilgili kitap yazıcam artık gına geldi şurada yazmaktan. Unutulmaz, unutulmaz, U N U T U L M A Z
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ahirette bu dünyada tanıdığımız herkesle hellalik haramlık olayı olacak. Taa o zamana kadar unutulmaz
+1 yılOndan yinede nefret edemiyorsan senin en sevmediğin bir şey yaptığını düşün aldatilmakta kötü * bilemem
024 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Yinemi?
- +1 yıl
Anlamıyorum kimsiniz
- +1 yıl
Ya pardon kim olduğunuzu söylerseniz ona göre davraniyim
- +1 yıl
Profilinize baktım ama çıkaramadım
- +1 yıl
Siz benim daha nerede olduğumu bilmiyorsunuz hayırdır nereden geliyor bu rahatlık ya
- +1 yıl
Uzaktan derken nerden
- +1 yıl
Lütfen rahatsız etmeyin iyi günler..
- +1 yıl
@TuRKo12 te allahım ya
Soran+1 yılNeboluyor burda 🙄
- +1 yıl
ben ne güzel yorumu atmışım salak arkadaş; yok yine mi sen, sen hep karşıma çıkıyosun falan kısacası rahatsız ediyor kusura bakmayın
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
@TuRKo12 kim olduğunuzu söylemiyorsunuz nerden biliyim ben sizi ayrıca sevilmek beni rahatsız ediyo mümkünse sevmesin
- +1 yıl
@TuRKo12 isminizi söyler misiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrendeki başka bir erkekten hoşlanmaya çalış takii bu çocuğu unutana kadar daha sonra duygularına hakim ol ve diğer çocuğa da bağlanma. Biraz saçma gibi geliyor ama aşk, sevgi gibi psikolojiktir soz geçiremiyorsan onu kandırmaya çalışırsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılInsan psikolojisi oyle kanar mı. Hic sanmiyorun
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir erkekle görüşmeye mesajlaşmaya başla. Mesela yakın çevrende seninle tanışmak isteyen birisiyle uzun bir süre konuş ve mesajlaş. Emin ol etkisini göreceksin.
Soran+1 yılBunun dogru olacagini dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi açıdan?
Soran+1 yılBaskasiyla konusmak
Cevap sahibi+1 yılHaklisin bende doğru bulmuyorum ama bu durumdan kurtulman için bir çözüm onerisiydi.
Soran+1 yılAnladim
Takılma fazla böyle şeylere bee önüne bak sen herkes bir değil-dir bence
15 Yorumla
Soran+1 yılDegil ama kimseyede guvebilmiyor bu devirde
Soran+1 yılİstanbul
Psikolojik destek al. Gerekirse de anti depresan kullan. Bu olayı kabullenememe sorunun var. Üstelik ciddi boyutta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Kanka güvenmişsin ve başina kötü bir olay gelmiş ve bu sende ciddi bir tramva yaratmış. Profesyonel destek alman gerekiyor. O adamında mq.
00 Yorumlaunutmazsn hafifler ara sira aklina gelir bide baskasni bul civi civiyi söker
06 Yorumla- +1 yıl
Alev
Soran+1 yıl@seviyoruminan civi civiyi soker olayi cok yanlis ya
Soran+1 yılHaklisin artik birine sans vermeliyim
Soran+1 yılHaklisin sadece zamana ihtiyacim var
+1 yılbende aldatildim o karaktersizi unuttum ama ona verdigim degere ona olan sonsuz guvenime ve beni aptal yerine koymasina üzuluyorum nasil kandim oyle bir densize bunlar beni uzüyo..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenide bunlar uzuyo iste ama insanlar anlamiyor.
- +1 yıl
takip at dertlesiriz
+1 yılŞunu yap bunu yap demekle olmaz qeçer ama elbet 🙏🙏🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. aldatan aldatır baka yoluna
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBaşkasıyla görüşürsen unutursun.
15 Yorumla
Soran+1 yılBu yanlis
- +1 yıl
Yanlış değil. Herkes senin gibi yaparsa kim sevgili olacak evlenecek
Soran+1 yılKizlar kimseye guvenkiyorki artik
- +1 yıl
Görüşmeye başla hele bir güvenip güvenmemeye sonra karar verirsin. Arkadaş tavsiyesi genelde daha başarılı olur.
Soran+1 yılHaklisiniz
zor olsa da unutmalisin
118 Yorumla
Soran+1 yılIste nasil
Soran+1 yılYok kimse
Soran+1 yılGuvenmiyorum 😣
Soran+1 yılAnliyorum
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılNeden kadin resimleei var
Soran+1 yılOrjinal hessbin ne
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılFake hesap
+1 yılDunya bir insandan ibaret degil koy popona rahvan gitsin annen baban yanndaysa olay bitmistir
00 Yorumla
+1 yılunutmak zor unutamaz ama hani ondan ayrılıp uzaklaş onu düşünmemeye hatırlatacak seyler yapmamaya çalış
00 YorumlaGeçecek sadece biraz zaman ver kendine...
11 Yorumla
Soran+1 yılZamana biraktim zaten
Sen aldatildiysan unutamazsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAnladim
+1 yılGeçmiş olsun.. çok üzücüğ
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Önüne bak artık unutmaya çalış
Soran+1 yılOyle uapiyorum
Kazanova sevgilin unut gitsin...
Çivi çiviyi söker00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatılmak zor tek diyeceğim
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPsikolojin bozuluyor
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Güvensizlik unutamazsın sadece acısı azalır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman azalir
Soran+1 yılAnladım
+1 yılUnutabilecegini düşünmüyorum ama hatırladıkça güçlene bilirsin
00 YorumlaBu soru yıllardır soruluyor burda cevaplari okusaydın keşke 👍
01 Yorumla
Soran+1 yıl😣😣
+1 yılhayat yeniden basla herkes ayni kalekterde degil
13 Yorumla
Soran+1 yılYani hayatima bir badkasini mi alayim vy ddmek mi
- +1 yıl
evet bugun aldatan akillanmaz herzaman yapar bence unut onu yeni bir aska yelken ac
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılonu yaptıklarını yap değiştir hayatını
18 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptiklariji derken
- +1 yıl
unut onu sevgili bul
Soran+1 yılOyle pat diye nasil bulunuyor
- +1 yıl
mesela bana şans ver
- +1 yıl
özelden yazamadım
- +1 yıl
bana takip yollar mısın
- +1 yıl
bekliyorum
- +1 yıl
takip yollayan siz miydiniz
Unutamazsın..
14 Yorumla
SoranNeden
Soran+1 yılAynen boyle oluyor zaten
+1 yılSağlam bir intikam çok güzel örtü çeker
11 Yorumla
Soran+1 yılIntikam istemiyorum
+1 yılUzuldum senin adina
11 Yorumla
Soran+1 yıl😣😣😣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılnekadar zaman gectı aradan?
04 Yorumla
Soran+1 yılEn son 4 ay ama duzenli konusmadigimiz vakit nerdeyse 1 yil
- +1 yıl
alakasız bı sekılde benı eksıleyen s.. kko kım? :D ne sacma ınsanlarsınız lan :D
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet kabullenmek gerek haklisin 😣😣
+1 yılHer erkekte aynı değildir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayanini bulursan bir tanistir ya
+1 yılaman bosver burcun ne😂
017 Yorumla- +1 yıl
hayatta o kadarrr cokk sey oluyor kii herkesss pisman olup cezasini gorucekk bosverr erkeklerin hepsi pislikk cekilmiyolarr onune bakk
- +1 yıl
sankiii hayatin yasaman ona mi bagliii salakmisin hem seni aldatmis salla gitsin herseyi sil 1 aya kalmaz hepsini unutursunnnn
- +1 yıl
kes yaaa
- +1 yıl
bananeee😂
- +1 yıl
bananeee senin derdin ne ya benle
- +1 yıl
yorumlari ma gelmekten vazgec biktim senden
- +1 yıl
evet defol
- +1 yıl
kene gibi yapistin
- +1 yıl
sen kaybolll salak
Soran+1 yıl@TuRKo12 artik su yorumlara yazio kizlara asilmayi birakin
- +1 yıl
he valla ya bende biktim bunlardan kene gibi yapisiyolarrr
Soran+1 yılEvet
+1 yılZor atlatirsin bence
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Zorunagidiyor insaninn
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama nefrete dönusturmek lazim ancak öyle unutulur
Soran+1 yılNefrette bir duygu
- +1 yıl
Aldatmayi ancak nefret bitirir
- +1 yıl
Nerede dönusecek aski. Ve ondan ireneceksin
Soran+1 yılNefrette bir duygu hissizlik bitirir
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. burcuna göre unutma şekillerin değişebilir bence🤔
00 YorumlaZamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaman
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım