Aradan 2 sene geçti ben aldatılmayı unutamadım?

İki sene önce bi tanışma uygulamasında gördüm tabi yazdım hemen kaçırmıyim bu çocuğu dedim demez olsaydım hayatıma aldığıma bin pişman oldum bi kaç ay konuştuk ettik sonra sevgili olduk öylede bi kaç ay geçti bi gün şüphelendim aldattı zaten bayada ortamciymis kirli bi geçmişi var yani sonra terkettim her seferinde tekrar yanımda ol eskisi gibi olalım vs diye yazdı etti ikna etmeye çalıştı yapamadım olmadı yani bende ondan ayrıldım yeni biriyle konuştum onada karıştı onun yüzünden ilişkimi bitirdim vs böyle çok şey oldu bi gün genelde hep engeller kaldırirdim tartıştık ve çok kötü bişey söyledi ve engelledim o günden beridir o hayatımda yok 1 sene engelli kaldı her yerden engelledim o silmemisti görebiliyodum wpsini vs neyse bi gün ben numara değiştirdim mecburiyetten bi zaman sonra aklıma geldi baktım artık görünmüyor davet et vs yazıyor numarasının yanında anladım dedim bu sevgili yapmış aradan aylar geçti geçen yaz Instagram'dan baktım yapmış harbiden yazsam yazarım ama istemiyorum yazmak neden yazıyımki sorum şu böyleleri hiç pişman olur mu aklına gelirmi mesela bu şeyler
Aradan 2 sene geçti ben aldatılmayı unutamadım?