AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
neyini seviyorsun be ya bu kadınları anlamak imkansız dayak yedikleri zaman daha çok aşık oluyorlar çok enteresan
Bence sen vitrin mankeniyle evlensen daha iyiyydi bencr boksa başla dayak yemeği kabul ediyorsun anladığım kadarıyla
Edemiyorumm
Öyle düşünme o zaman sırf porselen diye klozette ömür boyu oturacak değildin
Aynen haha
Hamile kalmadan önce ilgili miydi? Kıskanır gözünden sakınır mıydı? Hamilelikte mi değişti her şey yani?
Evet hamileyken yine kıskanıyor kıskançlığından bile dovuyo
erkekler bizim yerimize yazıp şiddeti meşrulaştırmaya çalışıyorlar. biz de sana inandık
sal. aak ya
Zararın neresinden dönsen kar. aklini başına topla çocuğun ve kendine güzel bir yol çiz arkadaşım. Yoksa çocuğuna da yazık olur.
@Dilara0057 takıp eder mısn benı
sallamasyon gibi geldi bana eğer bunlar doğru ise boşanacaksın
Yemin ederim niye yalan soyliyim
böyle biri sana boynuzda takıyordur hem de dayak var boşan
Aldatmadigina eminim ama kahr etsin sokağa dahi çıktığında aç kızlarımız beni felen aldirmiyor
en sevdiğim kısım bu işte hakettin. sen sırf yakışıklı diye şans tanıdın ona sadece gösteriş aaa (örnek) selinin sevgilisine bak be demeleri için evlendin. kusura bakma ama bunu sen istedin.
Böyle birine seviyorumdemek bile akıllı işi değil katlan madem seviyon
Siz esinize esiniz de dayaga tapiyor siddetlere hala kabullenebiliyor olan bir toplumuz :-(
Bu kizlar harbiden ezik ya
Arda99xx laf attip engellemek ne demek. Mal sensin gerizekali pislik
Yakında başına birşey gelir ya sakat olur ya yüzüne genelde öyle oluyor
Ciddimisin çirkinleşsin ozamnn
Genelde öyle karşılaştım çevresine kötü olanların
Çevresinde sevilen sokakta mükemmel evde p. k
Boşan. Çocuğunu tek başına da büyütebilirsin.
Bu yaptiklarindan sonra hala onu seviyorsan Yazıklar olsun sana beter ol hak ediyorsun
Abartmisin
Çenemi burnumu kırdı diyorsun buna rağmen soylediklerimi abartı görüyorsan gerçekten beter ol
Pardonda iyice kafayi yemisin sen. Bir kere ben baska biriyim. Ayrica her önüne gelene beter ol diyorsan sen ol.
Sende onun gibi m a l birisin aranizda fark yok
Keşke her şeyden önce merhametine Allah korkusuna baksaydın. İçi 5 para etmiyorsa dışı güzel olsa ne yazar bak acı tecrübe. Rabbim yardımcın olsun
Uzdun vazgec kendin icin
seni neden dövdü ve o öyle yapıyorsa sende eşin benzerin yokmuş gibi davran üzerine düşme
yav kizim salakmisinnn bosverr
Allah askina ozelden fotosunu atsana cirkinin tekidir gecen bir kizda boyle diyodu bokk gibi tipi cikti hayir sizin gozunuz mu kor anlamamki
Hayir gerçek anlamda 190 boy kurmal ten siyah sakallar saclar felen uzun kirpikler yeşil göz ne diyim daha ağlıyacam bak sokağa çıkıyoruz ben yanındayım kızlar öpücük atiyo göz kirpiyo önüne oturuyorlar felen öffff
aman ya birak ozelden at bakim
off bokk gibui tiplere yuz veriyosunuzzz
sendee tek basina takil aman ne yapiyosa yapsin umursama Allah askina siktirett sen bebegine bak mala yuz vermeee gitsin ne bok yiyosa yesin bide onunla mi ugrascan ay hic cekemem
Öylede elalem çeker iste buna bana koyuyo
sen salaksin kizim harbi salai
Dayak cennetten çıkmadır sende bu kafa varken daha çok yersin
Biliorummm
Ayrıl hiç durma
Ne bilim hala saha gezip herzmaanki gbi kiristiriyomudur diyorum felen
Sen onu sevdiğin için seni cepte sayıyor nasıl olsa gidemez mantığıyla yüz verme ve ayrıl çocuğunu da verme
Haklisin başlarda kac sevgilim oldu ilk defa boyle şeyler hissediyorum diyen adam değişti dövmeye basladi
şiddetin olduğu yerde sevgi olmaz.
Allah akıl fikir versin ne diyim
sen dayagı seviyorsun bence adami degil !!!
Adamı sevmesem dayagini affedermiydim ama bu iez son
yukarda yazdığını bir daha oku adam seni öldüresiye dövmüş bu son artığımı kalmış
Yemin ederim sana 2 kova kan geldi kirdiginda hala aldırış etmedii
bunlar erkek değil ki adam hic degil yakışıklı olsa ne olur neyse uzarsa küfür edicem
Senin kadınlığını s...
oho ver coşkuyu ver coşkuyu
Ayrıl. İzini kaybettir. Çocuğuna sen bak
böyle biriyle yaşanmaz
bence onsuz bir hayat düşünmeye başla..
Yaşıyorum bilee
Eşinde suç yok ki sen gerizekalısın
Bazen çok sevsende vazgeçmek zorundasın
Seviyorsan hala sen normal degılsın.
sana her şey müstahak. ne halin varsa gör
Oyle demeyin
ya o zmaan daha ne diye o adamı derdine oluyorsun. biz senin derdine oluyoruz burda. sen kendini heder ediyorsun
Ediyorum iste bazen o kaybetti lan diyorum sonra yok tok yok diyorum
kaybeden şu an da elbette o ama bir daha dönme ona. bu dünya böyle bitmez. ve senin yakışıklı dediğin şey biter gider. kendine gel
Haklisin hem deli gibi kıskanan o beni ama ben kendi güzelliğimi unuttum onun karşısında yaa
kendine gel. kıskandırmak istiyorsan ikimiz birde düğün yaparız kıskansın diye :) ama ina dönmeyi düşünme
Haklisin ama psikopat ruhlu biri hep kavgaya karışmak isteyen viri belki bunlarda etkiledi sonra geçmişi kadınları mutlu eden biri aman unutacam daha küçüğüm bee
çocuk ne oldu
Karnımdaki mi
evet
herkes hakketiğini yaşar
İnsan haketmediği şeykeri de yaşar bu kadın ne yapmış neyi haketmiş
Acı türkiye gerçekleri :/
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin
Kendine yazık etmek istiyorsun galiba
Valla öldürme potansiyeli var
Onun boyu posu için ölmek istiyorsan diyecek birşeyim yok
Of ne diyebilirim
hayatından çıkar gitsin
Allah sabır versin
At kezzabı suratına gitsin.
Senin verecegin akla uyayım ben emi.. mal yaa..
Öldürür beni öldürmeyi bile dusunsumm
Al işte.. yaa uyma sen buna sacmalıyo bu.. sen de çıkar aklından öyle sacma fikirleri..
@güncel_deli öyle aman dünyada tek kalsa dönmem bu saaten sorma ama bidaha asik olamam.
Olursun olursun.. daha yolun başındasın.. bas tekmeyi boşan bide nafaka al.. sürünsün şerefsiz..
@güncel_deli para veriyor zaten ya kim çekerse çeksin bu saaten sorma gencim cocuk doğacak sonuçta eski halime dönecem hayiridrr
Neyine hamile kaldın!
Şikayet edip boşan yapabiliyorsan
Sen aptalsin
Tanımadan nasıl evlendin onunla
Son derece merhametliydi
Aferin devam et ona yaranmaya
Cocuk olmasa iyidi bosanirdin
Suan?
Sabirli ol biraz daha al karsina konus akilli olsun devam ederse ayril
Kac kere şans verdim her defasında ben kendim döndüm ona bu kezde bunu bekliyo
Ozaman ayril kafan rahatlasin
Çocuğu aldır boşan
5.5 aylık oldu bile
Bu nasil bir rahatliktir? Sen kimsin de Allahin verdigi cana kastetmeyi secenek haline sunuyosun bide? Ne igrenc insansiniz utanc verici bunlari okumak
Canım çocuk sorunsuz bı babala büyüyüp piskolojik olarak ne topluma ne aileye yararlı bı birey olmayacağına aldirsin yani çokmu kolay sanki babasız çocuk büyütmek uzakdan size göre hava hoş bu hayatta olan hep bayanlara olur erkeklere bisy olmaz asla unutma sağlıksız huzursuz mutsuz bı evlilik sürdürüp hayatı kendine zindan edecgne ayrılması daha mantıklı bebeğinin 5.5 aylık olduğunu bilmiyordum eğer bir iki aylık küçükse diye aldır demişdim. İğrenç lafinida sana iade ediyorum
Polise ihbar et
Ayril bence
Sende onu takma
Nesini seviyosun yatağını mı
Ne bilim yaa
Çünkü anlattığına göre bir o kalıyo da uçuruyo herhalde
bir git
Neden başka seçenek mi kalıyo
Öf nasil desem dış görüntüsüyle mükemmel karakterik bazı şeyleri guzel
O saman çekcensineye
Komikmiş ne diyim
Boşan