Merhabalar henüz cok gencim, 9 aylık evli 5 aylık hamileyim... şöyle anlatayim başta son derece kibar nazik beni kirmamaya çalışan adam hamile kaldıktan sonra değişti... beni sömürdü arabamı hala daha kullanıyo mesela... neyse konumuz bu adam benim çenemi burnumu kırdı kulaklarımı patlattı iyilestim tabiki ama hamile hamile kovdu etti.. malesef milyon kere sans verdim... çok yakışıklı biri sokağa çıktığımızda bile kızlar omuz atar öpücük arıyolar eski sevgilileri intihar etmiş uğruna felen bu yüzden bir yanları kalkık.. beni aramadı sormadı Şu an ayrıyız ama affedersiniz seviyorum hala? Ne yapmam lazim bana bir akıl verin karakteri 2 kuruş etmiyo farkindayim ama herkese göre ADAM o? Yani dışardan mükkemel ama içten iğrenç bir erkek boyuna posuna güveni o çokta kıskanç birdir ama beni takmiyo gibi..
Cevabın nedir?
+1 yılHer şey yakışıklılık değil mesele senin çocuğun yeni bir hayat taşıyorsun sen kendi duyguların için karar veremezsin doğacak olan çocuğun psikolojisini de düşünmelisin eğer karaktersiz biriyse seni hiç bir zaman mutlu edemez sen kendin dedin yeterince şans verdim diye daha ne kadar acı çektireceksin kendine eğer sana uygulanan şiddete susuyorsan çok yanlış sen kendi hakkını araman lazım bir erkek bana şiddet değil bağırsa bile ben dünya meselesine getiririm tiple adam olunmuyor çocuğunun psikolojik sorunlu olmasını istemiyorsan ayrılmalısın diğer türlü çocuk sevgisiz ve şiddete meğili biri olabilir hem genç olduğunu söyledin daha yolun başındasın unutma karakteri oturan birisi bir daha değişmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durumda hala yakışıklılığını düşünüyosan sende sıkıntı var demektir.
23 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum kıskanıyorum sadcee
- +1 yıl
O ayıyımı kıskanıyosun? Bence onunla olana üzül
Soran+1 yılHahah bana böyle seylerle gelin haklısın kim çeker onu ya benden başka
+1 yılYakışıklı olup dış güzelliğe önem veren bir erkek, güzel olmayan bir kadın ile evlenmez. Bu önerme ile güzel kabul edilecek birisi olduğunu varsayarak konuşuyorum. Başka yakışıklı bulursun. Ama pek zeki bir insan değilsin anlaşılan. Zeki insanlar davranışlarını değiştirebilenlerdir. Bahsettiğin dayaklara rağmen hala seviyorum dediğine göre senin için zararlı olan bir davranışı değiştiremediğin sonucu çıkar. Silkelen ve kendine gel! Dünyaya bir daha sen geleceğini sanma. Tek hayatın var.
125 Yorumla
Soran+1 yılÖyle başta beni kaybetme korkusuyla hic boyle şeyler hissetmedim diyen adam beni bile evlilevliliğe ikna ettin diyen adam şiddet yapiyo ve dediği sey sen hayatıma girdikten sonra delirdim diyor ne demek bu? Ve evet gerçekten gerizkelaiyim hala bu halimle bakıyorlar bana ama kendimi çirkin ve eksik hissediyorum onun yüzünden. Okadar mukemmelestirmisim onu kızlar ona baktığında deliren ben erkekler vana baktığında sarılan oydu
- +1 yıl
Her şey değişir. İnsanlar değişkenleri hesaplayıp kendi yollarını belirleme yetisine sahiptir. Yapacağın şey bu olacak. O öyleydi böyleydi demeyeceksin. Şimdi nasıl, ona bakacak, yolunu çizeceksin.
Soran+1 yılAynen soğudum zaten ama ne bilim gönül?
- +1 yıl
Gönül sana zorluk çıkaracak bir organ değil. Mantıklı olduğuna inandığını seç. Arkana bakma. “Gönül işte” dediğin cümle arkaya bakıyorsan sana sıkıntı yaşatır.
Soran+1 yılHaklisin Şu an aci çekip unutmaya razıyım dövmesini affedemem
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Işte herşey yakışıklıgiyla olmuyor olsaydı bunları yasamazdin. önemli olan ahlaklı, karakterli, adam olmasıdır. baktin olmuyor sa dürüst ehli insaf namaz niyazinda birini bulup tekrar evlenmen. dinini bilen biri olsa bu serefsizligi yapmazdı çünkü kadın, allahın buyurduğu gibi. bize bir emanetidir o emanete sahip çıkmak lazım. uzmemek mutlu etmek lazım.
34 Yorumla
Soran+1 yılAynen yok dini yönden berbat durumda zaten
- +1 yıl
Birde bunları söylerken özeleştiri yapman lazim kusura bakmayın insan ne isterse allah onu verir. insan ameline göre yaşar kendini hesaba cekersen hatalarını görmüş olursun. Bunları söylerken sizi yargilamiyorum veya kinamiyorum hakkimda değil gerçeklerin farkına varmaniz için söylüyorum. sağlıcakla kalın.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
67Cevap
Sen nasıl bir kadınsın acaba? Affına sığınarak söylüyorum , seni de geçtim Akıllı olan bir hanımefendi kendine değer verir. Karnındaki bebeği de mi düşünmüyorsun? O da mı bu kadar değersiz? Ya ona birşey olmuş olsaydı. Olsun ne de olsa babası yaptı yeridir mi diyecektin? Şöyle insanları nasıl sevebilirsiniz ben anlamıyorum. Yapmayın bunu kendinize lütfen.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe dersen haklısın biraz değer vermeli insan kendind
boşan gitsin yazık değil mi sana sırf hamileyim diye de kendini ona bağlı hissetme yılların mecburiyeti ömrünü çürütür gider sen bir boşanma davası aç çocuğu da uzak tut doğduğunda göremesin ilerde başını taşlara vuracak eden bulur Allaha inan ve güven hakk yerini bulur.
17 Yorumla
Soran+1 yılInşAllah yaa haklisin
Soran+1 yılÖyle alacam ondan ama ya daga nefret edeese
Soran+1 yılOyle valla ya dayak yerken nefret ediyorum sonra yumusuyorumm
Soran+1 yılÖyle hic görmediğim şey
+1 yıl"çok yakışıklı biri sokağa çıktığımızda bile kızlar omuz atar öpücük arıyolar " , siz kızlar yakışıklılık ve iyi bir vücudu olmazsa olmaz olarak gördükçe, iletişim ve karakter gibi şeyleri önemsemedikçe bu saçmalıklar olmaya devam eder.
Bu arada o sana neden şiddet uyguladı, sen de ona şiddet uygulan mı başta, veya başka bir şey yaptın mı? Olayları tek taraflı anlatmamalısın, durduk yerde kimse şiddet uygulamaz çünkü. Bu arada ilişkide şiddet varsa, nerden geldiğinin bir önemi yok. Ayrılman en doğrusu.17 Yorumla- +1 yıl
Konu her ne olursa olsun eğer bir erkek bir kadına şiddet uyguluyor ve karnında onun çocuğunu taşıyorsa adam değildir
- +1 yıl
@edabuseyulmaz "her ne olursa olsun " bu söze katılmıyorum. Şiddet hiç kimseye uygulanmamalı. Farzet ki kadın adama tecavüz iftirası atıyor hamileyken, başka erkeklere kocasını dövdürtmeye çalışıyor, hayatını yerle bir ediyor, üstüne bir de şiddet uyguluyor, o zaman erkek de nefsi müdafa olarak kendini savunabilir. O yüzden duruma göre değişir. Ama bu verdiğim örnekler ekstrem durumlar. Bu tarz şeyler olmadığı sürece hiç kimse , hiç kimseye şiddet uygulamamalı. Bir de şiddetin cinsiyetle bir alakası yok, Erkeğe şiddeti normalleştirmemek lazım.
- +1 yıl
sen olayı çok farklı yere çektin şiddete karşıyım dah çok karşı olduğum bir şey varsa bir erkeğin bir kadına şiddet uygulaması erkek kadından daha güçlü eğer adamsa gitsin gücü yetmediğiyle uğraşsın uğraşamaz kadına şiddet uygulandığında kendini güçlü hissediyor ben bu anlayışa karşıyım şiddet olmamalı ama nefsi müdafayı zor durumda olan herkes yapar zaten
- +1 yıl
@edabuseyulmaz Farklı yerlere çekmedim. Konu şiddetle alakalı, ben de diyorumki kadın da erkeğe şiddet uygulayabilir, erkek de nefsi müdafa ile eşit derecede bir karşılık verebilir, verebilmelidir, eşitlik bunu gerektirir. Yanlış anlaşılmamak için de örnekler verdim. Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım.
"dah çok karşı olduğum bir şey varsa bir erkeğin bir kadına şiddet uygulaması " feministçe davrandığını düşünüyorum. Erkekleri önemsiz olarak görüyorsun. Kadınların erkeklere nasıl şiddet uyguladığını, bıçakladığını, öldürdüğünü ve sonra da o zanlı kadınların nasıl serbest bırakıldıklarını bir araştır internetten. Türkiye'de böyle yüzlerce vaka var. Google a erkeğe şiddet yaz bakalım. - +1 yıl
Hayır kesinlikle feminist değilim her insan önemlidir görüşündeyim kadının söylediklerine göre yorumda buldum sadece bazı erkekler kendini güçlü hissetmek için kadına şiddet uyguluyor veya kendi isteği olmadığı için bu sudan sebepler olduğunda şiddet uyguluyor kadın kendini savunamayınca özgüvenini kaybediyor şiddet görüpte mahkemeye başvurmaya korkan çok kadın tanıyorum ki haklısın erkeğe uygulanan şiddete de erkek kendini savunmalı kadında erkeğe şiddet uygulamamalı sonuçta her birey değerlidir eğer bir hak varsa şiddetle değil mahkeme karşısında aranmalıdır
- +1 yıl
@edabuseyulmaz "Hayır kesinlikle feminist değilim "
Öncelikle feminist olmadığın için teşekkürler. <3
"haklısın erkeğe uygulanan şiddete de erkek kendini savunmalı kadında erkeğe şiddet uygulamamalı sonuçta her birey değerlidir " Böyle düşünmene sevindim. :) Yüzüme bir gülücük verdin. Yorumun için teşekkürler. :) - +1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel yorumların için 😊
Lan bu nasıl bir kafa yapısı? Ruh hastası mısın? Bu adam müsvettesini hala koca diye nasıl yanında taşımayı düşünüyorsun? Çocuk olduktan sonra dövmeyecek mi ikinizi de sanki?
45 Yorumla- +1 yıl
Soru trol. Kızmayın boşa
Soran+1 yılHaklisin ama vazgeçemiyorum yani unutamiyorm
- +1 yıl
Siz niye magdur oluyorsunuz
+1 yılNe desek boş.3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen daha çok ağlarsın.
71 Yorumla
+1 yılNerede bir pislik var köpeği oluyonuz, sorsak kadınlar çok zeki.
613 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Aşağılamak değil niyetim ama sırf aşkta kazanan olmak için bazen karaktersiz olmak lazim diyorum kendime. Böyle manzaralari gördükçe. İnsanın aklı almıyor. Kötüye karşı cidden ayri bir zaafı var bazi kadınların.
Soran+1 yılDeme öyle cok pohpohlarmışım kendimi unutmusum ne demişler seveni degil kotu olanı severlermis felen aman umrumda degil o bu saatten sonra
- +1 yıl
S/M mi seviyorsun acaba psikolojinde sorun var annem bsbam allah korusun yapsa bunu bana suratina sicmam bir daha
- +1 yıl
Erkeklerinde boynuzlayan pislik kadinlara zaafi var kendini sadece dusunen
- +1 yıl
Ayrica iyi karakterli biri yok sen nasilsin acaba
Soran+1 yıl@berfuuuuuuu sevdim mi tam seviyorum ne diyebilirim
- +1 yıl
Bekareti ona mi verdin
- +1 yıl
Ilk sevgilin mi
- +1 yıl
Senin psikolojin bozulmus anasi babasi yapsa hosuna gitmez kimsenin
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Deliiii🤣🤣🤣😂
- +1 yıl
Sen nasıl bir manyaksın 🙃
herşeyden önemlisi sizin ve doğacak olan çocuğunuzun sağlığı olduğunu unutmamanızı öneririm. Onu sevdiğinizi düşündüğünüz ''somut'' gerekçeler ile onun olumsuz yanlarını bir araya getirerek yeniden bir durum tahlili yapıp düşüncelerinizi ona göre düzenlemenizi tavsiye ederim. Son olarak kendinize değer verin çünkü siz dünyanın en güzel ve en onurlu görevi olan ''Anne''ilk görevine sahip olacaksınız. Bu bile sizin için ayrı bir motivasyon kaynağı olmalı.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinizz
Kendine edersin.. ben sana diyim bosan bu is bitsin, içi çürük bir elma gibi düşün istedigi kadar kirmizi olsun o çürúklerden faydalanabilir misin? Kocan istedigi kadar yakisikli olabilir ama onun içi sana bir ömür de geçse fayda saglamaz zarardan baska bir seyi dokunmaz. Seviyorum diyorsun, sevmiyorsun. Şu an onun kisiligini anlattin dimi şiddet uygulamasini falan bundan yakiniyorsun, sevmiyorsun yani sen sadece dis gorunusunden hoslaniyorsun, begeniyorsun hepsi bu. BOSAN.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aynen oyle
+1 yılKardeşim Allah yardım etsin sana yaşadıkların çok ağır şiddet gormüşsün birde hamile halinle bana sorarsn o adamdan sana hayır gelmez yol yakınkın vazgeç derim evlilik bu bir omur o adamla bilemiyorum nasıl olur 9 ayda senin burnunu çeneni filan kırmış dokuz ayda bunları yapan bir ömür sana ne yapmaz Allah korusun bir kadın cinayetine kurban bile gidersin çocuğunun da psikolojisi darmadağın olur en iyisi her seyi annenlere anlat hatta şikayetçi ol darp raporu al boşan derim ben çünkü bu yolun sonu hic iyi gözükmüyo Allah yardımcın olsun guzel kardeşim
05 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın bitirdim zaten ya tek istegimm onu takmamak cok sağol uzun uzun yazıp moral vermeye çalıştığınçalıştığın icin
- +1 yıl
Bunun gibi insanlar yuzünden her yerde kadın cinayetleri çoğalıyor ama bizde bunlari yapmalarina izin vermemeliyiz kesinlikle şikayette bulunmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılOyle yaa darp raporu alcm uzaklaştırma alacam ama kızlar felen ilgi manyağı yaptığında deliriyorum iate
- +1 yıl
Boşver takma yoluna bak sen kurtulduğuna şükret
Soran+1 yılÖyle
başınıza gelmeyecekmiş gibi bayana yargısız infaz yapmayın gönül bu ne yapsan dinllemez. evliliğini kurtarmaya çalışıyor en azından biz erkekler niye hemen aşağılıyorsunuz yazık çok yazık.
dinleme kardeşim kimseyi koru kendini evliliğinide ha baktın olmuyor yolunu çizersin şöyle bir durumda var bazı kaderler insanın çabasına bağlıdır.05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yemin ederim onun koynuna dahi girmek istemiyorum ama her dakika beynimde geçmişimiz dönüp duruyor unutmaya çalışıyorum yapamıyorum milyon sans verdim olmuyo bide üstüne üstlük bundan çocuğum olacak hep görmek zorundayım yapamam ya
Soran+1 yılÖyle yemin ederim öyle yanındayken mutsuzum onun ama yokkende yapamıyorum ama yapacam benim olmadiktan sonra kiminse güle güle yaa
Soran+1 yılAnladım
+1 yılHastaneye gidip darp raporu almak sikayetci olup evden uzaklastirmak vok basit ve gercekten polis dr cok iyi ilgileniyor. Afedersiniz ama biz kadinlar buna goz yumdugumuz icin erkek siddeti asla bitmeyecek gbi. Madem kendini bisey saniyor ona gercekte kim oldugunu gostermediginiz surece bu eziyet ve uzuntunuz devam edecek
10 Yorumla
+1 yılhamileyken bunları yalan ilerde neler yapmaz? iyi düşün kararını ver
21 Yorumla
Soran+1 yılBitmistir zaten
+1 yılNe şans veriyorsun hamile halinle döven normal halinle ÖLDÜRÜR! Kurtar kendini, dayak atma ve aldatma alkol sigara gibi alışkanlıktır. Bir de 4. ayında ne akılla hamile kaldın? İstemek çok kötü bir şey biliyorum ama mümkünse aldır bebeği ki adama bir bağlılığın olmasın
00 YorumlaBoşan , senin malınıda kullandığına göre onsuz devam edebilirsin, kesinlikle seviyorum diye geri dönme ileride çocuğunu düşün onun psikolojisini , sana şiddet uygulayan onda da uygular ve uygulayacak onu düşünmeyip sana şiddet uygulamasından belli ve güzellik gelip geçicidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen soğudum ama başka kızlarla düşündükçe deliriyorum bishaa evlenmezde o fazla mükemmel görüyo kendini vur kac taktiğini yapacakmış kıskanıyorum ama dönmek istemiyorum
Soran+1 yılHaklisin kimse çekmez zaten affedersin yatağa kadar herşey delirdim galiba
Soran+1 yılÖyle cok teşekkür ederim yaa şiddet bitirme sebebi ne kadar yakışıklı olursa olsun
+1 yılNasıl birine nasıl hala seviyorum diyebiliyorsun şaşırdım dogrusu
12 Yorumla
Soran+1 yılBende şoktayım hala sorma
- +1 yıl
Ailen yanindaysa terket cocuguna da kendin bak boyle serefsizlere çocuk doğurmayacak kadar akıllanınca yine evlenirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun buram buram samimiyetsizlik kokuyor.
Yapmayın şöyle şeyler. Böyle senaryolar yazıp insanların vaktini çalınca elinize ne geçiyor?
Böyle şeyler olmuyor mu tabi ki oluyor böyle şerefsiz insanlar var ama sen bence başka yerde oyna ve umarım bir gün böyle şeyler başına gerçekten gelmez.11 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyatlık olduğum fotoları atayım sana inanırsın.
Yanılmıyorsam sizinle maddiyat olarak iyi gördüğü için evlenmiş
39 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle biri değildi kendiside malı olan biriydi
- +1 yıl
Aynen tipi iyi olan erkeklerin tek cikari kullanir atar
Soran+1 yıl@berfuuuuuuu aynen tipine güveniyo iste
Soran+1 yılYaparım tabi ama biliyorum yoluna koydugumda rahat birakmaz
Soran+1 yılAilem birakmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala adam yakışıklı diye yanında durmaya çalışıosun pes!!! Sanki dünyada bir o kalmış. Mal mısın kızım sen bir insanı karakteri için sevin önce. Hergün dayağını yer oturursun öyle . Azıcık aklın kaldıysa annenin evine dön en kısa sürede boşan darp raporu al süründür o iti
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemgildeyim ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yaptın sakın dönme sakın
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunu bile dövmeye başlar ilerde o
Soran+1 yılAynen
işte senin gibi arsızlar yüzünden kadınlar şiddet görüyor yazık sana Allah sana Hayırlısını nasip etsin
30 Yorumla
+1 yılSimdi kendin icin cekiyorsun ileride ayni seyi cocuguna da yapsa asigim diyip cekebilecek misin? Artik anne olacaksin ve cocugunu da dusunmek zorundasin.
10 Yorumla
+1 yılSenden haber alamaz olsun arama sorma seni merak etsin o zamanda olmazsa boşan daha gençsin bugün sana bunu yapan ilerde o çocuğa neler yapmaz kendi haklarına kişisel alanına sahip çık bu devirde tip kurtarmıyor adamı
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın aramıyorum sormuyorum zaten ama dönmeye niyetim yok sadece sevdiğini bilmekcisterdimm
- +1 yıl
Sevmiyorsada sorun değil bırak sen ve evladın daha değerlisiniz
Soran+1 yılÖyle ama niye ozaman ona cocuk veriyorum ben ya
- +1 yıl
Sadece onun çocuğu değil seninde çocuğun
Soran+1 yılÖylede me bilim
+1 yılSen hamile birisin karnındaki çocuğu da düşünmek sorundasın ayrıl hemen ondan. İleride hem senin hem bebeğinin hayatını zehir edecek birisiyle yaşama ikinize yazık etme.
10 Yorumla
+1 yılBizim napmamizi bekliyorsun 2 seçenek var ya ayrilirsin ya ayrılmazsin ama sen kafana koymussun ayrilmayacaksın o zaman sonuçlarına da katlinican bu kadar basit Ha bu arada yakisiklilik karın doyurmuyor adamlığa bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ayrıldık canim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılVe hala onunla berabersin yazık tipine değil insanligina bak bırak Ayrıl gitsin
21 Yorumla
Soran+1 yılAyriyiz
Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Sen de boyuna posuna guveniyi. Adamlik adamlik diye bosuna mi bas bas bagiriyorlar? Kendine yazik ediyorsun. Yakisikliligi söner gider de karaktersizligiyle bas basa kalirsin. Sen onu degil havasini seviyorsun!!
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yapmam gerekiyo böyleyse eğer
Soran+1 yılSeviyorum ama aklımdan çıkmıyor diyorum ama bir araya gelmek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama böyle saçma sapan konular yazma fazla inandırıcı olamıyorsun. Senin yalanını
36 Yorumla
Soran+1 yılYalan olsa bunumu söylerim Allah aşkına ciddiyim ve dökülmeye ihtiyacım var çevremdeki herkes amaan bosver tip olsa kac yazar diyorlar ama hamileyim ve kendime aciyorum
Soran+1 yıl@yampim erkek olsam boyle sorumu soracam salk sensin canim burnumda zaten kaybol.
- +1 yıl
arkadaşım yalanda olsa o zaman seni ilgilendirmeyen konulara girme.
- +1 yıl
@ŞımarıkÜye tamam da şu sallaklar bize de sarıyor. madem bizi ilgilendirmiyor atmasın şöyle şeyler. sonra erkekler hamile kaldığımızda bize şiddet uygulamayı hak olarak görecek. normal değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani yapacağın şey aslında boşanmak elbette
Boşandığında hayatını kurarsın başkası ile
Ama sana şiddet uygulayan , çocuğa da uygulayacaktır.
İşte bir daha görüyorsnu ki , DIŞ GÖRÜNÜŞ HİÇBİR ŞEYE YARAMIYOR.
Anlaştık?05 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde dedi görüntü neymiş bir hiçmis dedi ama bidaha onun gibisimi bulamam ama siddet yonu bitiriyor donmeyecem dönmemi bekliyo herhal
- +1 yıl
Bir daha onun gibisini çok bulursun :) Merak etme , işine yarayan şeyleri olan insanla daha mutlu olursun :) Sevgi saygı olmayan bir ilişki mide bulantısıdır
Soran+1 yılO yöndendd haklısın şimdi çevresindeki bütün kızlar onu tek gördüğünde bak artik haha psikopata bagladumm
- +1 yıl
Aynen kafayı yeme , başka kızlar da umrunda olmasın boşver :)
Soran+1 yılBazen diyorum amaan ben gibisini bulamaz sonra ne bilim el ele felen düşünüyorum deli oluyorum
Şaka yaptığını düşünüyorum sen insanla evli değilsin
20 Yorumla
+1 yılkürkçü dükkanından vazgeçemeyen tilki gibisin maşallah.. allah akıl fikir versin... hem dövüyor diyorsun hem vazgeçemiyorum diyorsun. nasıl bir fetiş var sende anlamış değilim doğrusu... bebeği düşün bari, bırak kendini düşünme o zaman...
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten ayrıldık
- +1 yıl
Çocuk ne oldu bacım
+1 yılBir erkekten nefret etmeniz için daha ne yapması gerekiyor anlamıyorum
Hamile bir kadına şiddet uygulayacak kadar karaktersiz biriyle hayatınızı paylaşmak zorunda değilseniz01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Tamam kızlar saçma sapan erkeklerle evlenir bunu biliyorum ama seninki erkek değil çünkü öyle beyinsizlerle hiç bir kadın evlenmez ce de yalan söylüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşta oyle degildi
Soran+1 yılAynen haklısın
+1 yılBacim arada cocuk var ah be güzelim niye erken hamile kalirsinizki Allah verdiği bir Kader cocukda yapack bisey yok iyisallah duzelir hersey ama duzelmese yapack bisey yok son caren ise ayrilmak olucakdir buyuk bir ihtimal dua et rabbim yuvanizi araniza sevgi saygi merhamet kattsin. Allah yardimcin olsun guzel bacim
04 Yorumla
Soran+1 yılAmiin inş. Ya cok teşekkür ederim ama bence o bitirdi bende unutmam lazimm
- +1 yıl
Bittirdiyse sen kadin kendi ayaklarin ustunde dur şu serefsizler zaten buyzdn adam olduklarini saniyolar biz kadinlar hep gucluyuz bunlsr bizim elimizin kiri bile olamamz buyzdn kizlara hep diyorm okuyun kendi ayaklafin uzerinde durun beyninizi calisdirin
- +1 yıl
Izin verme bkdaha sana el kadlirmasina mecbur degilsin hicbisey icin
Soran+1 yılHaklisin iyiki senin gibi kadınlar var yargılamayıp morel veren
+1 yılBenim görüşüm açık ve net, çocuk doğsun bir de öyle dene şansını ama sana bir sorum var,
Bir elmayı ısırdın, sonra ısırdığın yerde kurt çıktı.
Sence En güzel ihtimal ne olabilir?012 Yorumla
Soran+1 yılDediginiz gibi kurt çıktı soyle diyim onu istemiyorum artik eskisi gibi olamam ama aklımdan çıkaramıyorum ömrü boyunca evlenmesin beni sevsin ama beraber olmayalimcgibi birsey
- +1 yıl
Cevap şu, dua edelim ki kurt tamamı orada olsun olacaktı.
Şimdi o insanın karakteri patlak vermiş, seni hamile bırakmış ve kurtulmak istemiş.
Sonun da başarmış.
Çocuğu olsa da olmasa da artık sen bir nokta da ona itsin.
Seveceğin güveneceğin erkekler çıkacak karşına ama sen o şahsiyet yüzünden her seferinde kandırılıp hayatını düzene sokamayacaksın.
Söylenecek çok şey var ama sen kurt'u yemişsin, bırak elmayı artık.
Düşünme, böyle giden evlilikten emin ol sonu hep hüsran ve şiddet ile ölüm ile biter.
Soran+1 yılÖyle yoluna bakmam lazim ama soyle başkasını hayatıma soksam psikopat kendisi izin vermez ama kendisi yapar anliyosundur inş
- +1 yıl
Bak işte senin hatan burada, psikopat'sa psikopat. Senin artık hayatını etkilemesine izin verme.
Seni de Allah yarattı onu da.
Ondan korkacağına Allah'tan kork.
Onun bulunduğu şehirden uzaklaş, başka bir şehire yerleş imkanın varsa.
Soran+1 yılHaklisin babama söylerim halleder olmazsa yakınlarım da evi birde anası cagieitomus gelmem diyom us o Niye?
- +1 yıl
son kelimeleri anlamadım desem?
Soran+1 yılAnası bize gel demis oda gelmem demis kusura bakma
- +1 yıl
Özgür hayatı kim bırakıp annesinin evine gider, deli olmalı.
Ev müsait, tip yerinde her hafta bir iki dost bulup atar daha bunun nasıl açıklamsı olur anlamam
Soran+1 yılDeme yaaa ciddimisin sen? Ordada özgürdü ama yani dost atamıyordu ödff
- +1 yıl
Başka açıklaması olmaz. eskiden ev yoktu araba vardı, şimdi ev var araba var huzur var.
Soran+1 yılAman be sende
- +1 yıl
Sen kendin dedin arabamı verdim diye.
Madem doğruları okumak istemiyosun saygı duymak gerek. Hayatında başarılar.
Sevmek boyle birsey ama abartma kendini niye feda edicenki o yaratik mahluka guzelik yakasiklik nedirki bir kaza gecirir taninmaz hale gelirsin Bosa gitsin deyusu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin herhalde iste seviyorsun p. k var gibi
+1 yılOlumlu bak adamın yakışıklı genleriyle çocuk yaptın. Şimdi boşanıp çocuğu edepli düzgün yetiştirirsen iyi bir sonuç elde edersin. Hayatta her şeye rağmen hala umut var
019 Yorumla
Soran+1 yılEveet ağlamak istiyorumm
- +1 yıl
Ağlama kız boşanırsın daha gençsin
Soran+1 yıl@1UMUTCAN1 yaa boşanmak kolay ama ne bilim tuhaf ağlak değilim bee
- +1 yıl
Yakışıklıymış çocuk yapmış gen çeşitliliği nesline renk katmış. Pozitif yöne çektim.
- +1 yıl
Ağlama hakkına da sahipsin bu yanlış bir şey değil duygusal boşaltım
Soran+1 yılHahaha nasil bir kızsın güldürdün benii
- +1 yıl
İçimden geleni yazdım söylemek istediğimi söyledim. Güldürmek gibi bir amacım yok kendim oluyorum sadece. Gülmene sebep olduysam sevindim😊
Soran+1 yılYaa iyiki derdimi döktüm bee
- +1 yıl
Üzme kendini içinde çocuk var o da üzülür. Duygu da paylaşıyor olabilirsiniz
Soran+1 yılÖyle ya yazık ona daha küçücük bitirdim artik
- +1 yıl
Burdan boşan demesi kolay diye bize kızmıyor musun?
Soran+1 yılHayir çünkü doğrular
- +1 yıl
Duygular doğruları görmez ama
Soran+1 yılişte görmediği icin doktor kemiklerimi yerine taktığında koşa koâa gittim ona
- +1 yıl
Ama boşan dememizi takmıycak kadar da mantıklısın ilginç
- +1 yıl
Çocuğunuzda ilginç bir gen karışımı olarak. Onun için en doğru olanı yapın
Soran+1 yılHahahaha öyle ayrılmak doğrusu ya gerek yok yazi k banada babam annem o hallerimi görünce onlara bile acıdım
- +1 yıl
Olması gereken o evet.😊
+1 yılKızım manyak msn sen yok yakından dön ölümn olur seni geçtim bebeğine zarar gelir vazgeç bu sevdadan manayka msn sen böyle aşk mı olur başka kızlar öpück atyr felan filan duruyr diysn bide
023 Yorumla
Soran+1 yılYapıyolar ve deli gibi kıskanıyorum ama karnıma yumruk atti ardından çocuğuna birsey olursa yasatmam sizi dedi
- +1 yıl
Lan ayrıl öyle koca mı olur kızım kendine yazık çocuğuna yazık ya kıt akıl msnz siz başka kişi mi yok sizlere yapmayın ya
Soran+1 yılAyrıldık ama yediremiyorum kendimeeee
- +1 yıl
Ya üzülme sen emn ol daha iyilerini bulacaksn yakışıklı olup kaybettiğin için mi üzülysn böyle saçmalk olmaz karaktrri olmadıktan sonra ne yapacksn
Soran+1 yılHaklisin hemde son derece bu saatten sonra ona donenin yolunu peki hayatına giren kızları mutlu edicekmi
- +1 yıl
O bu kafayla kimseyi mutlu edemez bir insann yapısı neyse öyle devam eder muhtemelen onn karakteri elde edene kadar ondn sonrası değişiyr sizlerde egosunu çok yükseltmşsnz
Soran+1 yılAynen öyle geçmişinde intihar etmeye felen çalışmıslar ondan pohpohlarmış isterse etsin beni unuturmu?
- +1 yıl
Unutmaz seni yeri gelecek senden dolayı pişman bile olacak bana gğven ama sen sabret çünkü erkekler kaybettiklernn değeri geç anlarlar
Soran+1 yılAnlasın bakalım el alemle dolduracak boşlugumu biliyorumm
- +1 yıl
Dolduramaz senn yern ayrı olur çoxuğun bile seni unutmasını sağlayamaz akıllı ol biraz o kendine ego koyarsa sende koy ağırdan sat kendini sana erkek mi yok kardeşm niye böyle üzüysn kendini
Soran+1 yılHaklisin cocugu m bile unutturmaz
- +1 yıl
Sen artk ne onu ne kendini düşünme sennn tek düşüneceğin seveceğin bağlı kalacağın şey çocuğun olsn kardeşim Allah yardmcn olsn
Soran+1 yılAmiiin doğurup vercem ona görsün gununu
- +1 yıl
O çocuk onn herşeyi olur senide unutamaz merakn olmasn takma kafana fazla
Soran+1 yılAman unutmazsa... böyle millet yazınca silkelenip kendime geldim bee
- +1 yıl
Haha şöyle kendine gel bırak sen değil o üzülsn senn gibi birini kaybettiği için kardeşim yoluna bak sen mutlu ol neşeli olsn yüzn
Soran+1 yılÖyle hahaha bir doğurup süslenip püslensem kendime gelicem ha bende o potansiyel var :D
- +1 yıl
İşte bu kadar bir süslen çıkıp gezip dolaş alışveriş yap hayat devam ediyor sana da bu yakışırdı işte
Soran+1 yılYes haklisin it gibi gitti iste ne yapalım dimu
- +1 yıl
Aynen öyle kardeş hayat devam edyr yeni insanlar tanırsn emn ol senn değerini bilecek mutlu edecek insanlarda olacak hayatanda kendini üzme
Soran+1 yılinş. Yaa yeter artik çektiğim.
- +1 yıl
Şöyle kendini üzme ve özgüvenini kaybetme kardeşim Allah yardmcn olsun
Soran+1 yılAmiin
+1 yılOrtada çok ciddi şiddet var anlattıkların doğruysa e niye bu adamdan çocuk yapıyorsun ayrıca istediği kadar yakışıklı olsun karakter yoksa seni dövüp kovuyorsa neye yarar
04 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalasıya kadar herşey bilmiyorum belkide ona duyulan ilgiden dolayı oda diyor ben ortalamin cok üzerindeyim gidersen git felen ama soğudugumun farkindayim bence bir hırs veya hastalık? Ama doktorlar düzeltti beni
- +1 yıl
Bak hayat karşındaki yakışıklı diye çekilmez e abi bir gün yakışıklı 2. Gün gözüme şeytan görünür o. Kötü biri demekki ve sürekli kendini övmeside yanlış bak sen kendine saygı duymuyorsun o hiç duymaz yaşlarınız kaç ne iş yapıyor o
Soran+1 yılguzel maaşlı bir işi var ticaret isi yani
Soran+1 yılHaklisin ama o bana hep mükemmel göründü iste hala oyle
+1 yılSanırım yakışıklı olduğu için bırakmıyorsun dayaga ve hor görülmeye küfürle aldatilmaya raziysan devam et belkide bunlardan hoşlanıyorsun bilemem... bende bir kere bosandim
05 Yorumla
Soran+1 yılBelkide haklisiniz tipinden dolayıysa acınacak haldeyimm
- +1 yıl
Bu soruyu kendine soruyorsun sanırım. Tipinden dolayı vazgecemiyorsun hatta başka kızları onunla beraberken düşününce cildiriyorsun... erkek mi kalmadı kızım yaaa... takip gondersene
Soran+1 yılAynen herşey müstehak bana bana ne kimleolursa olsun p. şt
- +1 yıl
Çok komiksin... sende başkasıyla beraber ol...
Mesela ben - +1 yıl
bekliyorum mesaj ya da takip lütfen
+1 yılSana şiddet uygulayan insanı nasıl sevebiliyorsun hemde hamileyken!!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evlenirken bize mi sordun
Hamile kalırken bize mi sordun
Kocanla öpüşürken bize mi sordun
Beter olun22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle birini hala seviyorsan hakettiğini yaşıyorsundur. Şikayet hakkını kaybetmiş durumdasın durumu kabullen otur oturduğun yerde.
20 YorumlaNe yakışıklısı Allah aşkına be kızım. Dayak ye kulağını burnunu kırsın sonra hamile halinle kovsun seni sen otur düşün çok yakışıklı diye garip valla
01 Yorumla
Soran+1 yılÖf boyle anlatınca kendimden nefret ediyorumm
Allah yardımcın olsun adamlik yakışıklı olmayla olmuyor bende güzel kızlardan korkuyorum onlarda bir çoğu akilsiz ahlaksız edepsiz oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ya biryerden patlak veriliyor demek
Soran+1 yılÖyle
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bu adamı hayatından çıkar ağlama daha fazla sakin. Gerek yok ne kadar yakışıklı olsa da sana şiddet uygulamis aman diyim boşver
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun tipine öff haklısın yaa sanki tek bu var yakışıklı adam olmadiktan sonra
Soran+1 yılÖyle aynen
- +1 yıl
Yakışıklı olmak yaşla gider, çizgiler başlar ama önemli olan sana olan sevgisi, kalbi, hasssaslığı, yürekten sevmesi, hasta olduğunda bir tas çorba ypması, seni sarmalaması, ilacını vermesi, birlikte bir şeyler mutlu yapmanız, kafana dayak atmaması, sevmesi. Bunlar kadar güzel şeyler var mı?
Soran+1 yılYok tabi düzelir diye umdum düzelmez ama boyle görmüş
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılAnneannem yüzü güzele doyum olur da huyu güzele doyum olmaz der. Karakteri 2 kuruş etmeyen adamdan değişmesini bekleme. Allah hayırlısını versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin haklisiniz da iste öf
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle biriyle evlenerek hata yapmışsın. En kısa zamanda ayrıl bence.
10 Yorumla sen buna nasıl katlanıyorsun yaa sen karnında onun ewladını taşırken nasıl bir insanlıktır bu yaaa
110 Yorumla
Soran+1 yılAyneeen
Soran+1 yılUlan gücüm yetse pıçaklicem
Soran+1 yılHahaha değmez
Soran+1 yılSanmam
Soran+1 yılAyy cok sağol inş
Sevgi senin gururunu kadınlığını dayak yemelerini kurtarır zaten emin ol bir insan sevdiği için nasil dayak yemeye katlanır ya yazık valla
10 YorumlaHamile olduğun halde bunu yapıyorsa ve sende affetmeyi düşünüyorsun. Biyere kadar sevgi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgibi bir kenara bırak ya dövdüğü sırada yanlış bir yerine denk gelseydi de çocuğunun ya da senin canın tehlikeye girseydi ne olacaktı doğmamış çocuğundan daha mı değerli o vicdansız herife olan sevgini
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim cocugu dahi istemiorum bundan dolayı ama karnıma yumruk atiyo sonrada birsey olursa gebertirim aeni ditor
Cevap sahibi+1 yılNasıl izin verebiliyosun buna
Soran+1 yılBenden cok daha güçlü
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hemen niye çocuk yaparsınız ki kaldı ki sen idövdiyse asla geri dönme al çocuğunu çık git. Sevmen dayak yemeni gerektirmez
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılÇocuğunu öyle dövebileceğini düşün sonra yine yanına gitmek istersen senin vicdanın..
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz okadarini
Siz karektersiz ve cigeri beş para etmeyen yavşakları seviyorsunuz. Sıkı sarılın sakîn bırakmayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılHAYIR bitirdim
Soran+1 yılAynen
+1 yılKızım salak mısın niye hayla onu düşünüyon vallaha seni öldürmeye kalkar bunları her gün haberlerde duyuyoz
00 Yorumla
+1 yılGüzellik yakışıklılık geçici bu şekilde anlattıgına göre daha cok tipi için evlenmişsin koca eş bulunur, çocugunu ve kendini düşün bu saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılAbartmış gibisin kimki bu uğruna bu kadar intihar edilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim bende diyorum sen kimsin ya diye ama kendisi gösterdi sonra bakışları goruyorum
+1 yılDemek ki bu kadar yakışıklı oluşuyla baska kadinlarla takiliyor bunun baska aciklamasi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılTakılsın bana ne ya ben givisini bulursa getirsin düğünleri bensen
- +1 yıl
Sordugun sorunun gercekci oldugunu düşünmüyorum
Soran+1 yılÖf ne bekliyorsun?
Sen nasıl bir kadınsın böyle hiçmi gururun yok? Sırf yakışıklı diye buna nasıl izin veriyorsun kusura bakma ama hak ediyorsun dayağı!
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yıldevam et seni cok seviyor birbyere sigdiramiyor demekki dovuyor sevgisinden ya Allah aşkina sen raziysan neden yaziosun sinir bozucu
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilimm unutamıyorum ama ayrildij
+1 yılHer şey çok yeniyken polise git, çocuğunu ailenin yanında büyütme seçeneğini gözden geçir...
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğur cocugu ver diyor bana diyor manyak biri ama seviyorum herhalde
- +1 yıl
Seviyorsundur fakat sende çok iyi biliyorsun sevgi bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değil..
- +1 yıl
Ayrıca kanunlar var, onun söylemesiyle olacak şey değil :)
Soran+1 yılDegil iate ne yapmam lazim
- +1 yıl
Ne yapmaya cesaretin var ki senin?
Tek istediğin yakınıp insanların sana ne kadar güçlü olduğunu söylemesi mi? Sabırlı olduğunu alan?
Troll soru mu bu?
Soran+1 yılDegil tamam ne yapmam lazim
- +1 yıl
Polise gidip durumu anlatman lazım. Ailenle konuştun mu bu durumu? Birde senin yaşın kaç ya?
Soran+1 yıl19 babamgil bırak diyor güzelliğine gençliğine yazık karşına neler çıkar diyolar bide babam sıkıyosa gelsin diyor
- +1 yıl
Ben pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Özel mesaj attığında bu konuşmayı sürdürürüz, buradan bu kadar
Soran+1 yılNe alaka niye yalan soyliyim
- +1 yıl
Yalan söylemiyorsan bu konuyla ilgili uzun uzun mesajlaşırız. Yalan söylemiyorsan mesaj atmaman için bir neden var mı?
Soran+1 yılYok okeyde ne konuşacaz herşey ortada
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum sana :)
Soran+1 yılThanks
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim hamile halimle bile bana şiddet uyguladı ve beni kovdu. Ama çok seviyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler