Hissettiklerinizi karşı tarafa rahat rahat söyleyebiliyor musunuz? Yoksa aşkınızı İçinizde mi yaşıyorsunuz?içinde tutup kanser olacağına dışarı sal konser olsun 😄

Bu devirde mi? :)
Aşk denildiğinde aşırı heyecanlanıyorum, ve bu konuda daha başlamadan yoruluyorum.
Bir kızı düşünmek benim için çok yorucu ve bu yola hiç girişmemek hayatımın tatsız geçmesine rağmen ideal yollarından birisi.
- Neredeyse aşk'tan dili yanmayan kimse kalmadı erkek veya kız, O yüzden midir bilmiyorum ama Aşk denildiğinde herkes tekrar aşık olamayacağını düşünerek ya bu yola girişmiyor, ya da artık kendilerine ciddi kriterler belirleyip, ben kendimi hiç yormam aman diyerek,
Karşı tarafa yüklüyorlar tüm sorumlulukları, ben istediğimi yaparım bana sesi çıkmasın, çıkarsa kendimden ödün vermem, ben böyleyim vs benzer çeşitte düşünceler ile karşı tarafa yükleniyor ve sonunda ya yalnız kalıyor ya da çok sevgililik yolunu tercih ediyor.
- Haksız mıyım?
ya da ben çok yanlış düşünüyorumdur.
Maalesef sevdiğime sevdiğimi söyleyemiyorum. Sonra bir bakıyorum bir kızı bir oğlu varmış. Kendi hayatına dalmış. En acısıda beni hatırlamamış unutmuş çoktan.. 😒😐
Evet çat diye söylerim, hiç platonik olmadım zaten ben söylemeden genelde bana söylendi hoşlandığım kişi tarafından. Ama söylediğim oldu o tarz şeylerden hiç çekinmem bence bunun cinsiyeti de yok. İlk adımı erkek atmalı vs. Traş şeyler bunlar. Cesaretin varsa kız da olsa gidip söylemelisin çünkü şu hayat o kadar kısa ki bazı şeyler beklemeye gelmez
Hoşlanıyorsam gider açılırım. Neme lazım; çocuğu kapıverirler sonra :D
Cevap
22Cevap
Dile getirmem, onun da benden hoşlanacağı günü beklerim 😂
Aşktan korkuyorum aşık olmaktan da bundandır aşkı görünce topukla an 😊 dile getirmekten ziyade yok etmeye çalışıyorum
Niye içimde tutayım? Karşıdaki en fazla hayır der. Desin. Bu benim özgüvenimi zedelemez aksine ne kadar özgüvenli biri olduğumu gösterir.
Gurur yapmam kesinlikle aski ilan yapmazsam catlarim uc gunluk dunya sansimi dener yoluma bakarim yeterki beynimi kemirmesin 😊
Resimdeki şahsın hayal dünyası ve yaratıcılığını 👏🏻👏🏻 ..
Herzaman duygularını yansıtan içimde bırakmayan birisiyim 😂
Eşime EVLİLİK TEKLİFİNİ ben yaptım 😌
Aynen öyle.. Ben de hislerimi kolayca dile getiririm.. Seviyorsam gurur falan da dinlemem.. Hayat kısa, aşk zor zanaat.. İçimde yaşamaya ne gerek var..
Kısa bir süre içinde hoşlandığım biriyse söylerim. Ama uzun zamandır tanıdığım, muhabbet ettiğim, dertleştiğim biriyse kaybetme korkusundan dolayı söylemem söyleyemem.
Ne yazık ki hayır. Reddedilmekten aptal gibi görünmekten çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası olmuyor. Yine de açılıyorum yine de reddediliyorum.
İçimde yaşatıyorum ve bitiriyorum. Artık daha fazla hayal kırıklığı yaşamaktansa hiç yaşamayım daha iyi.
Alalaşşalalakkş bu ne 😂
Ben bu tür şeyleri dile getirmem. Sevmiyorum
Abazalıkta zirve...
İşte bu internet falan yokken böyle üretken abazalık şekilkeri vardı. 90 lar olması lazım.
1980'li yıllarda bu kartlar çok ilgi görüyordu.
Ergenlik yıllarımı hatırladım.
bırakın içinizde kalsın yıllardır düşündüm böyle böyle dersin yarana tuz basarlar keşke dememek için
tutmadim zaten soyledim de ama kardesimden ayirmiyorum seni diye bir cevab aldim😐
en guzelı hıssetmemek. aşkın zaten %98 i mutsuzluktur. ne gerek var
Dışarıya vuracak cesaretim olmaz bu yüzden platoniğimdir :)
Hele bir duygu patlaması yaşayayım, megafon bile alırım elime. :D
Evet kolay iletişim kurabiliyorum ve söyleyebiliyorum 😊
Söylemem ama söylemesi icin ona destek olurum bak o konuda mukemmelim 😁
Önce içimde yasiyorum. Tartiyorum. Kisilegine. sevdigi bri var mı yok mu. Baktim kotu. Vazgecmeye calisirim. Yok olmuyo. Soylerim
Bana biri boyle yapsa direk atarim cope hayvan miyiz
Yarın ölecekmiş gibi yaşarım neden soylemeyimki aşkta gurur olmaz söylerim baktim beni umursamiyo sonra dönüpte bakmam buda en güzel huyumdur köpek gibi pişman ederim ama iş işten geçmiş olur onun ıçın 😂
Lise zamanlarıma döndüm. Resim deki gibi bizde birbirimize benzer şeyler yazardık böyle. Tabi o zaman facebook telefon falan yoktu.
Aşk bağırsak gazı mı :/
Ben söyleyemem utanırım :/
Çok ilginç bir yorum çok yaratıcısın =)
Aik iki kişilik değil mi kendim ve içim nasıl yaşarızki
en son bu cümlenin benzerini kurduğumda,, ( hiç yaşamamaktansa yaşamayı tercih ederim ) hayatım karardı
hep içimde yaşarım karşıdan adım gelmezse platonik olur maalesef :(
Amaaaan bir daha mı gelicez dünyaya sal gitsin, hem o da senin benim gibi etten kemikten değil mi ya evet der ya hayır
Bir kere itiraf ettim onda, da bir cuval inciri berbad ettim. Bende ayar bozuklugu var.
Platoniklik güzeldir ne dışa vurup terslenme ihtimali nede bırakma ihtimali var 😂😂
Hayır hiç beceremiyorum sanırım bu konuda tam bir beceriksizim.
Evet söylerim
#emre00
sen naparsin
direk soler misin :D
ahahahahahahahah guzeeeell :D
Ne hissettiğimi gerçekten biliyorsam evet.
Anlamaz öküz, ne anlar 😄😄
her konuda hislerimi ifade edebilirim ☺️
İçimde tutup kanser olaydım daha iyi
Karşı tarafa bağlı %70
Soyledikde ne olduki en iyisi soylememek
Dile getirmem içimde yaşarım.
Dile getiremem, karşılığı yoktur diye..
Erkek olsam kolay dile getirirdim
Önce içimde yaşıyorum, kendimi yıpratmasam olmaz😂
Aşık olsaydım dile getirirdim.
Ben genelde içimde yaşarım
Evet reddedilmekten korkmam