Size göre aşkta olması ve olmaması gerekenler nelerdir, ilişkiler için + - challenge gibi düşünebilirsiniz. ❤️💔
Aşkta olması gereken bir şey ve olmaması gereken bir şey söyleyebilir misiniz? 🌸

Size göre aşkta olması ve olmaması gerekenler nelerdir, ilişkiler için + - challenge gibi düşünebilirsiniz. ❤️💔
Aşkta olması gereken bir şey ve olmaması gereken bir şey söyleyebilir misiniz? 🌸
Olması gereken şeyler: Olacağı varmış.
Olmaması gereken şeyler: Kısmet değilmiş.
Bende senden önce uzak mesafe ilişkisi istemiyordum bak oldu. 😂 Olacağı varmış demek ki.
Olanla ölene çare yok demişler 😂 ben de seni engellemiştim ama aşık oldum, pişman değilim 😘
Olmaması gereken şeyler; geçmişe girilmemesi lazım yani bundan kastım ikili ilişkiler, herkesin birileriyle bir geçmişi var iki tarafında eskileri kurcalamaması lazım. Tartışmalarda kırıcı kelimeler kullanılmaması lazım. Güven kırıcı hareketlerde bulunmamak lazım... Yani bize yapılmamasını istediğimiz şeyleri karşıya yapmamak gerekiyor.
Olması gereken şeyler de; saygı, sevgi, güven, sadakat. Bence bunlar da olunca yeterlidir diye düşünüyorum. Fazlasına gerek yok😃
Teşekkürler prenses 🌸
Rica ederim canımmm❤❤❤
Aşkta olması gereken şeylerden biri, içinde bastıramamış olduğun o heyecan...
Olmaması gereken şeylerden biri ise kırıcı sözler... Geri dönüşü olmayacak...
İlk aklıma gelen bunlardı.🦋
Teşekkürler canım 😊
Olması gerekenler başında
Olmaması gerekenler
Teşekkürler 🌸
Cevap
10Cevap
Sevilmediği halde peşinden koşmak. aldatmak, yalan, kıskançlık
Kıskançlık ama başarı kıskançlığı. Normal kıskançlık değil fesat olanını diyorum
Olması gereken?
Uykuluyum kusura bakma yarim okuyup yarım cevap vermişim
Kesinlikle anlayış. Anlayışı olan bir insan sadakat de gösterir, hoşgörü de gösterir, fedakârlık da eder. Ama karşılıklı olacak
Estağfurullah, çok doğru anlayış olmadan ne yapsan boş 🌸
:))
Olması gereken güven sadakat.. olmaması gereken yalan.. en ufak bir yalan bile yalan doğurur büyür gider
Olması gereken sadakatse, olmaması gereken sadakatsizliktir. Anlayıştır. Hatununumu anlamak için önce benim kendimi anlamam gerektiğidir
Olması gereken saygı tutku sadakat
olmaması gereken yalan sözlerde tutarsızlıklar
birlikte eğlenebilmek
Kesinlikle, olmaması gereken de söyler misin? 😊
aşırı dozda ve gereksiz kıskançlık
Teşekkürler 🌸
ricalar
Dürüstlük ve güven şart! 👍
– Yalan ve sahte davranışlar 👎
Gurur -
Seks +
Sevgi ilgi şefkat olmalı bencillik olmamalı