Eşimle yeni evlendik sayılır. Kaynanam larla aynı evde yaşıyoruz. Bu nedenlerden dolayıda sorunlarımız ister istemez çoğalıyor. Bana olan ilgisi eskisi gibi degil. Önceden bana bakışı vardı iki metre öteden fark edilirdi bakışlarından beni sevdiği şimdi bana bakerken yabancıymışım gibi bakıyor. Akşam eve geliyo yemek yiyip salonda ailesiyle oturuyor ya da uyuyor telefonla oynuyor. Benimle bir vakit geçirdiği yok. Işine geldiği zaman benimle iyi olmuş oluyo Bende söyledim senin bana kocalık yaptığın yok benimle ilgilenmiyorsun ben senin karınım ilgi isterim baş başa kalmayı isterim seninle sohbet etmek isterim bunları benimle yap yapmıyorsun dedim haksız ben oldum. Kocaligima laf etme yapıyorum ya diyo bana bende tam senden bundan sonra ilgi sevgi hatta kocalık beklemem kocam olarak gormem seni bundan sonra dedim oda bende seni esim olarak görmem dedi ve şimdi yanimda uyumuyor salonda uyuyor ne yapmalıyım sizce ne olur yardım edin artık gerçekten bunaldim
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılKızım saçmalama ne demek kocam olarak görmüyorum. Madem eşin annesine çok bağlı sen de annesiyle yalandan da olsa iyi ol huylarına git ayrıca ilk adımı bu sefer sen at bir kere ayrı yatmaya alışırsa her kavganızda ayrı kalırsınız söyliyim. Eşinin ailesiyle içinden gelmiyorsa bile iyi ol, yakın davran akşam sen de onlarla otur muhabbet falan et. Demek ki eşine giden yol önce annesinden geçiyor, taktik biraz. İllaki kimsenin eşi bir olamayacağını fark edecek kocan.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma alttan alırsam bu seferde kendini haklı çıkartır hakli götürmez mi kendini huyu bu onun
- +1 yıl
Ona haklısın demiceksin ki, biraz cilve yapıp bak ben böyle dedim ama benle ilgilenmediğini düşündüğüm için dedim normalde öyle değil tabiki kocam olarak görüyoruö seni diye yağlayıp balla sonra da senin yaptıklarına çok üzülüyorum falan diye dertlerini dile getir işte.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılBen 6 aylık evliyim senin yaşadığını çoooook yaşadım ama bak şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz şu an çok saçma geliyor bana mesela daha dur yavaş yavaş alışıyor insan ben evden çıkıp gittiğimi biliyorum daha 2 aylık evliyken ama şimdi çok şükür benimle ilgisi eviyle ilgisi alıştıkça çoğaldı
09 Yorumla
Soran+1 yılInsallh benimkide düzelir ama sanmıyorum ailesini on planda tutuyor sürekli bizim evliliğimiz 10 aylık evliyiz daha duzelmedi
- +1 yıl
Aileyle yaşamak zor gerçekten allah yardımcın olsun ama benden sana tavsiye şakın ama sakın kavga çıkarma Gül geç emin ol o zaman daha sinir olup daha çok üstüne düşecek
Soran+1 yılŞimdi ayrı odalarda yatıyoruz kendi ayrı yattı benden ve bu konuda aslında hassas olduğumu onsuz uyuşmadığını da onu sevdiğimi de bildiği halde
- +1 yıl
tamam sende git yat biliyorum çok zor oluyor diyorum ya ben şu 6 ayda neler neler yaşadım sende yat hiç umursama elbet gelecek yanına elbetttt seninle uyumak olmak isteyecek o zaman da git dersin alırsın öcünü olup biter
Soran+1 yılBenimle ayrılmak flmi istiyor ki ayrı yattığına göre şimdiye kadar hiç ayrı uyumamistik
- +1 yıl
Alakası bile Yok istese bunu söylerdi bir şekilde ortaya çıkardı bunalmıştır oda onun içinde kolay değil büyüklerle olmak kendi açından düşünme sakın hep
Soran+1 yılAma o seviyor ailesiyle aynı evde kalmayı sence ne yapiyim yani konuşmaya calisiymmi yoksa o konuşmadıkça konuşmayım mi
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacağımı cunki karısı olarak gormuyceni soyledi bana ayrı yatıyor bu ayrılmaya işaret
- +1 yıl
Tamam al karşına konuş sen ona mahkum musun? İstemiyorum derse bakarsın çaresine
Sana ilgi alaka gösderilmedığı içi adama seni artık kocam olarak görmüyorum dıyebılıosun öylemi bence o adam sana az bile yapıyor senden köşe bucak kaçması yalnuz kalmaması ne konuşduğunu bilmeyen patavatsızın biri olman kocam olarak görmüyorum nedemek o adam seni hala o evde bekletıyor gitde teşekür et özür dile sen onuda beceremezsin ancak ks de evli bir kadın olarak geyik yaparsın
037 Yorumla
Soran+1 yılBen kocamdan ilgi sevgi beklerim anasına yapacağına sevgisini bana yapsın bunu ondan beklemek suçmu oldu şimdi ilgiyi sevgiyi beklemeyim ozmn kocam olarakda görmeyeyim kocadan ilgi sevgi istenir çünkü öyle olursa en azindan bir beklenti içerisine girmiş olmam dimi bunu o yüzden söyledim madem öyle oda yaşın ilgisini bende bu tür konuşmalar yapmayim
Soran+1 yılSevdiğin için her şeyi yapıyormuş insan gurur falan kalmadı evet artık
Soran+1 yılHalen bir umut diye bekliyorum evliliğim düzelir mi eşim bana karşı düzelir mi diye
Soran+1 yılVarsa yoksa ailesi onun icin ön planda
Soran+1 yılSende aynısın bu durumda ne yapılmalı peki sana esin aynısını dese sende karım olarak görmüyorum derdiydin dedin diyelim ayrı uyurmuydun uyudun diyelim eşinin mi gelip konuşmasını beklerdin yoksa halen vatani kabul etmezmiydin
Soran+1 yılBen ne yapiyim soylermisin artık aklım almıyor bak saçma sapan işlerle uğraşıyorum acaba bir şeyler düzelte bilirmiyim diye
Soran+1 yılKocam benim onun icin cabaladigimi görmüyor kendini haklı çıkartıyor ozendirmesin ozmn başkalarının evliliğine kısalığına onada dedim bunu ilgi istiyorum ondan sadece ama yapmıyor
Soran+1 yılAma yapsamda korktu bak o yüzden düzeldi ayrı uyudum ya der onun huyu bu adım attığımda şişer şımarır haklı görür kendini bu durum ne olacak
Soran+1 yılValla oluyor karsindaki kişiye göre insan hareket ediyor ve benimkide böyle hemen kendini haklı görür
Soran+1 yılEvet severek evlendik 10 ay oluyor
Soran+1 yılEvleneli
Soran+1 yılNasıl yani anlamadim açık konusurmusunuz ne oyunu yardımcı olun lutfn
Soran+1 yıl@ANIL-KS save ne yapmalıyım sorun halen devam ediyor
- +1 yıl
@ANIL-KS ben hani şu engellediğin kişi madem delikanlısın neden engelledin lan benim cvp vermemi beklemeden nie engelliyosun gördüğüm kadarıyla sen samsunlusun demi hani bana klavye delikanlısın diyosun ya o travesti popon yiyosa atakuma gelip bana burdan mesaj atsana gel bir de yüz yüze göürüşelim ya da gel sahil kenarına ülkü ocakları kahvehanesi nerde diye sor sana her tüccar gösterir oraya gelince adımı söyle yeter beni ararlar tamam mı pç orrrrrrrrrrççççççççç @DayıBey55
- +1 yıl
@DayıBey55 sen iyi misin sana nediyorum ben sen ne sallıyosun ulan arkadaşım o atakuma gel dediğim gibi oraya git ismim ANIL beni sor onlara beni ararlar kesin az sen deli kanlıysan gelir sorarsın sen tam insanlıktan nasibini almamışsın burda millete sataşıyosun iler geri davranıyosun ve ben bunları bu davranışını o insanlara öyle sana rahat rahat davrandırtmam anladınmı orç. bana gelip yalandan 25 yıldan söz etme ya çcuğu ocaklarımızın adını bari lekeleme ben şöyleyim böyleyim diyip o ağzını skrim senin sana ben o dediğim yere gel diyorum ismim ANIL bunu söyle tamam mı orç laga luga yapma gel sen
- +1 yıl
Sende bur oarca delikanlilik varsa 8 aya ortadan kaybolmasin bir bensana hala daha bur elime küfretmefim (ölmüs anaya küretmek nedemekmis sana glsdericem) iki o arkasina sigindigin ülkücülük kirahat hanedei oluyor ocakdami onuda sana gösdericem. sen benim ölmüs annama küfretcrksin bide yasicaksin öylemi simdi bir araasdir baklim bu gibi durumlarda carsambada ne yapiyolar sana bu aksam o arkasina sigindigin kahvehanenin önünde etek giydirtirim hic gelmeme gerek bile yok lakin sen cosdalda benim karsima geluceksin simdi bu yazismalarin hepsi benim elimde o agzindan cikan küfürler varya o agzindan cikan küfürler onlari hic unutma son kez söylüyorum senin arkanda duracak hangi kahvehane varsa simdikden topla
- +1 yıl
yok mu okadar adamliyin hadi yaz numarani kicina guydircem etwgin rengini bile secdim seni kadin yapup kulanicam pic haa bu arada samsun ülkü ocaklarinda senin ismine kayitli bir ülküc yok sansuna. Ben gelicem gelicemde puc sen irtadan kaybolcaksin yazik olucak sana aldigim etege okadar esdin gürledinya yaz hadi telefonunuda göreyim
- +1 yıl
Ama sende o adamlik be gezer klavye delikanlisisi pic sen bekle bak sana neler yapicam o ülkücülerin ismini kulandigin yerde sana dansöz kiyafeti giydirip o fikrofonuda popona sokmazsam bende adam degilim.. eger numarani yazcak kadar adamligin varsa yaz bir mesaj hakin var sadece. Bir mesaj
- +1 yıl
@DayıBey55 lan mk neyin kafasını yaşıyon lan sen skimin kafası bana klavye delikanlısı diyosun ya o yazdıklarını bana uygulamazsan anandan başlayıp bu güne kadar tüm tanıdığın kadınları skrim hayal dünyanı skyim olum boş yapma icraatla gel bana lafla bunlar olmuyo mk boş boş atıp tutuyosun salıyosunda sallıyosun mk seni ben çekip çıkaranın mkoyayım orrspnun evladı
Biraz daha ılımlı olman gerekirdi biraz rencide etmişsin çok ağır ithamlarda bulunmussun evlendigine göre delice seviyorsun dur kendine daha iyi bakıp daha güzel görüne bilirsin mesela bir erkek ne zaman adam olur karısı çocuğu olunca bir çocuk yapabilirsiniz.
19 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı oluyorum gerçekten eşinin karşısına asla bakımsız çıkmadım bu zamana kadar saçım makyajım sürekli gözüne çarpar kendiside beğenir bu yönünü ama çocuk konusu bir kere çocuk düşürsüm hamileydim ve bir daha onun üstüne de istemedim artışında var tabi aynı evde yaşıyoruz diye ailesiyle
Soran+1 yılBunu düşünücem ama çocuğumu benden alırlar diye korkuyorum hamile olduğunda sanki benim değil onların çocuğuymuş gibi davrandılar
Soran+1 yılYapamıyorum işte nasıl olacak o olmuyor
Soran+1 yılInşallah olur
Soran+1 yılInsallah amin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
50Cevap
+1 yılCanım bende 14 aylık evlşyim aynı senin yaşadışın gibi hep ailesiyle bana zaman ayırmıyor biz alt üst otırıyoruz evinizde hiç oturmadık sadece yatmaya indik başka bir diyr anlaşmamıştık ama evlenince böyle yaptılar. Benim düzelen bisey yok hergün anam her gün ablam diyo bitmek üzereyiz bem yine de çabalıyorum senin adına üzüldüm ama sabırlı ol eşine iyi davran. Güzel bir dille anlatmaya çalış benimki anlamadı ama her insan bir değil insallah seninki anlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor bende anlattım evlendigimiz günden beri aynı sorunlar bir tatil gününu bile bana ayırmıyor hafta sonları ek iş yapıyor babasının isini
- +1 yıl
Bizimkide hafta sonradı anlasının cocuklarınu lınaparka götürüyor sanki ablasının kocası yokmuş gibi.. canım srnin adına da çok üzüldüm 14 ayrır mücadele ediyorum onun benimki kadar umrunda değil varsa yoksa annesi ablası. Konuşmak istersen özelden yazabilirsin.
- +1 yıl
Gizli sormuşsun ya kullanıcı adını göremiyorum
Soran+1 yılEvet kullanıyorum
Soran+1 yılTam ediyorum
+1 yılAh neden öyle dedin ki erkekler odun işte işveli cilveli olucaksın hep normal sert hatun halleri ilk sıralarda işe yarar sadece sonrası hep dişiliğini kullanmak
Afedersin ama o kıçın hep oynayacak yerli yersiz vücuduna dokunup dikkatini dağıtıp öyle alırsın ancak istediğini06 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba ben hiç cilveli olarak konusmuyorum ona karşı kavgalarımızda sert çıkış yapiyorum
Soran+1 yılNe yapıyım peki ayrı yatıyor benden karısı olarak gormuyecekmis beni hemen öyle soyledi
- +1 yıl
Bence şu an git yanına gönlünü al hata ettim ilişkilerde illa böyle olur kocacım birbirimizi daha fazla üzmeyelim yataklarımız hiç bir zaman ayrılmasın seni özlerim ben de ili okşa öp biraz surat yapar ama istediğini alırsın
Sert çıkışlar yapmamalısın öyle bir erkeği kontrol edebilirsin ancak o sana ilgi göstermiyorsa sende Allah ın vergisi olan o vücudu kullanmalısın - +1 yıl
Ve kesinlikle ama kesinlikle yataklar ayrılmasın arkanızı dönün yatın ama yatakları ayırmayın yoksa o ilişki yolcu demektir
Soran+1 yılEvet şimdi ilk defa ayrı yatıyoruz ben ona kocam olarak girmicem seni dedim ve oda bende seni karım olarak girmicem dedi bu yüzden ayırdı yatağını şimdi ayrılmak mı istiyordur acaba
- +1 yıl
Aklına geliyordur ama bekara eş boşamak kolay derler bilirsin hemen öyle bir şeye kalkışmaz bahane aramıyorsa
Bence sen hemen şu an kalk uyumadan gönlünü al özür dile tabiki sen benim kocamsın ben o yatağa kaç aydır kimle girdim sensin benim erkeğim falan de yumuşat hadi
Yaşamış olduğunuz bu durumun birçok öncül sebebi olabilir. Eşinizle ailesi arasına girmeye çalışmamanızı eşinize ailenisinin olmadığı ortamlarda ilgi göstermenizi öneririm. Bir psikoloğum ve yazdıklarınızdan size ancak bunları söyleyebilirim sorunlarınızı paylaşmak isterseniz bana özelden mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılaskın devam ettıgını sanıyorsan unut. aşk biter aldatıcı bır duygudur o anlık buyuye kapılana da bır sure sonra soguk duş etkısı yapar. eşini en ıyı dort duvar arasında tanırsın gerısı hıkaye. Fakat bazı kılıt noktaları da onceden konusmak daha da dogrusu karsıdakının sugarcoated bır ınsan degıl de samımı bır ınsan olması sart sana karsı. cunku flort devresınde ınsanlar kendılerını sevdırmek adına daıma olumlu ozellıklerını ortaya cıkarır ya da burunur.
00 Yorumla
+1 yılal karşına konuş birdaha yatağa gelmemek ne demektir. kocalık bu mudur yani. kavga edip salonda uyumak mıdır. son kez sorucaksın ve anlatıcaksın bu konuları yoksa boşan gitsin. hayatını bir ömür sıkmaya değer mi. ama olgun bir şekilde soruna çözüm aramalasın önce bulamazsanız cevap belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu şekilde baya sorun yaşadım
Tabi ayri yatma olmadı hicbir zamanda
Zor kimseden yardim akil bekleme dua et Allah yardim ediyor sadece
Eşinle de mesafe koy kırıldığıni anlasin hic konuşma
özellikle hic suratina bakma senden birsey istediginde sorduğunda hatasini anlar mutlaka
Neden kaynananlarda yasiyorsunuz?
Annesigile rezil olmuyormu ne yaptığını sanıyor aptal052 Yorumla
Soran+1 yılUmursamiyorki annesi vardı babası yoldu dün gece evde bana ders vermiş oluyor galiba ama bu şekilde saçma ayrı yatmak ben kocam olarak görmüycem dediysem ilgili beklemeyim senden anlamında dedim sonucda herkes eşinden bekler ilgiyi oda bana karım olarak görmem dedi giti ayrı yatti
Cevap sahibi+1 yılYatsin boşver kendini küçük düşürür
Sen hiç takma umursama onu
Benim esimde öyle annesiyle ilgilenmesi aşırı bazende benim kiskandigimi fark edip inadina yapiyor
Annesi kusuyirmus
Sonra itiraf etti bunu kiskaniyor bizi dedi
Aptal kadinin üstüne kuma geldim sanki
Cevap sahibi+1 yılAyri eve cikma gibi bir durumunuz yok mu
Soran+1 yılŞimdilik yok borcum var diyor
Cevap sahibi+1 yılEvlendiginizden beei ailesiylemi yasiyorsunuz
Soran+1 yılEvet eklediğinizden beri aynı evdeyiz
Soran+1 yılEvlendigimizden
Cevap sahibi+1 yılSorun olmuyormu ya
Rahat edemezsin kendi evin yok eşinle rahat rahat takilamazsin bile
Kaynananla aran nasıl?
Soran+1 yılIyi degil aramiz ama iyiymiş gibi yapiyo
Cevap sahibi+1 yılOğluna karşı öyle yapiyor işte akıllı
Birsey olsa senin üstüne kalacak iyi gecinen hep o sorunlu olan sesin gibi
Sende öyle yap gicikligina sende annecim annecim diye dolaş nefret etsen bile
Umursama boyle layloylom ol
Elinde telefon gul sürekli kahkaha at onu sinir etmek için
Mutluyum huzurluyum imaji çiz
Soran+1 yılÖnerini uygulayacağım tavsiy3n için teşekkürler:)
Soran+1 yılZaten ben şimdi kocamla konuşmaya çalışsam o hemen havalara girer hatasını anlamaz demezmi yuvamızı kurtarmak için yapiyo böyle diye korktu ayrılmaktan yola geldi der
Cevap sahibi+1 yılYa niye öyle bir hal aliyon ki onun gözünde
Böyle devam ederse aileme söylerim bosaniriz de
Erkek mi yok kıtlık mi var
Ki yapacagindan değil gözünü korkut
Cevap sahibi+1 yılBende kaynanamla bütün ailesiyle kanli bicakloyim bayramda gidicem umursamaz bir şekilde giyinip kusanip gezicem kahkahalarla gülücem
Amam Allahim inşallah bir aksilik olmaz da
Soran+1 yılInşallah olmaz nedir bizim böyle çektiğimiz anlamıyorum ki
Soran+1 yılKaynanalar ortayı karistiriyor sonra geriye cekiliyo
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen
Cevap sahibi+1 yılbenimki ne yaptı biliyormusun
Soran+1 yılNe yaptı
Cevap sahibi+1 yılannesinin cenazesi kadına hiö tüz vermedim gittim başkalrıyla oturdum konuştum falan küstük
sen bunu yedireme kendine yaaa annen ölmüş annen
eşime senin karın dagıtılan tatlılardan bana vermedi diye iftira attı ki sen o zman tatlımı derdindesin
kadın annesinde degil bende aklı fikri biliyorum
o zamanda eşimle cok iyiyiz eşim bana tatlı getiriyor elinde
sıcaktı icecek getiriyor
ordaki herkes işte seninki seni cagırıyor yine
maşşallah ne güzel geciniyonuz falan diyo kadınlar kaynanama söylüyo görüyon mu oglun ne yapıyo diye =)=) kadın kıskanclıktan fıttırdı cıldırdı düşün
Soran+1 yılAy böyle şeylerde bile akılları kıskançlıkta anlamıyorum ben bunları ıyi olmuş kıskançlıktan catlasın
Cevap sahibi+1 yılşimdi yine gidicez bayramda odaya giriyoruz onu kıskanıyo surat yapıyo ben fark etmeden eşime manyak
Cevap sahibi+1 yılneyse sende
kaynanan öyle davran işte
eşinde bırak bakma sakın bak bakma surtına hic ilgilenme odaya girerse al telefonu eline ugraş
hatasını anlasın
hatasını anlarsa gündüz degil
gündüz sıkma bırak ne yaparsa yapsın gece ilgilen nazlan biraz bana masaj yap de canım şunucekti de
evizi olsa söyle söyle olur hayal kur onunla beraber
Soran+1 yılŞimdi geldi ben odamdaydım gelmedi bile yanıma salonda anasıyla oturuyor
Soran+1 yılTelefonun Şarj ını bile anası istedi gelip kendi almadı
Soran+1 yılNasıl sınır olmayım
Cevap sahibi+1 yılbırak bırak cocukmu bu kendini rezil ediyor umursama istesin yapsın
uzarsa anlat ailene ben bunları cekiyorumdiye sahipsiz sanmasın seni
seni cepte görmüş o
Soran+1 yılAynen gerçekten iyle ne yaparsam yapıyım gitmez bırakmaz seviyo nasıl olsa diyo
Soran+1 yılBen onun icin beyinki temizlik yapsın yemek yapsın annem yorulmasın diyo
Soran+1 yılSence içeri girmeyim dimi o geldi ya kalsın orda şimdi onada havalanir
Soran+1 yılAyrıca hasta olsam nasıl olur naz yapsam sence çok mu çocuksu olur şöyle ateşim falan ciksa😉
Cevap sahibi+1 yılhaaa haaa benimkide o kafada oluyo bazen tınlama boşver kalk sen yap de
düzelmezse ailene söyle bu adam anacıldı niye evleniyor gitsin anasının koynunda yatsın
Soran+1 yılAy beni anlayan biri oldu sonunda
Cevap sahibi+1 yılbak birde ben cok pişmanım geviktigim icin
eşim sürekli diyor ama erteliyorum
eşinle aran düzelir düzelmez cocuk yap kaynananın bir hükmü kalıyormu o zaman
Soran+1 yılGerçekten ya niye evleniyorlar böylesi adamlar
Cevap sahibi+1 yıltakip edlim birbirimizi benimde ara ara bçyle problemlerim oluyor dertleşir akıl alırız birbirimizden
Soran+1 yılBen zaten evliliğinin 2 ayında hamile kalmıştım düşük yaptım ama o sırada kaynanam bir guciktiki ben ne istesem almadı kadın kocamda yediğimi içtiğimi kaynanama soruyordu sürekli stresten çocuk düştü
Soran+1 yılOlur edelim
Soran+1 yılGizli profilin o yüzden takip edemedim ben senk
Cevap sahibi+1 yılayyy töbe töbe yaa
Allahım kınamıyorum verme başıma benimki yok öyle degil
hata etmiş eşin
kendi beyni yok mu bunun
Soran+1 yılBirde ayrı eve çıktığımızda yani diğer yaza kesi ayrılacak kardeşi evlenecek askere gidiyor şimdi o yuzden burdayiz
Soran+1 yılYok kiz sodayı eşim içiyordu bende içmek istedim hemen anasına sordu icsin mi diye
Cevap sahibi+1 yılhmmmm anladım
o zaman seninki büyük cocuk mu
Soran+1 yılYok küçüldü 2 aylık hamileydim düşük yaptigimda bu iki aydada burnumdan geldi ama baba olan ilgisi sevgisi gerçekten iyiydi
Soran+1 yılBu kadar kötü değildik ozmnlar ya ilk aylarıydı evliliğimizin o yüzden
Soran+1 yılIçeride geçmedim valla kendisi oturuyor annesiyle baş başa bir süre gitmeyin ben dimi yanına onemsemeyim onu
Soran+1 yılKız sence böyle durumda hasta olsam mantıklı mı daha önce hiç hasta rolü yapmadım kavgaliykende diğer günlerde de ateşimi falan yüksek olsa benimle ister istemez ilgilenecektir dimi sence
Cevap sahibi+1 yılbaka ranız iyiyken hatırlat senden birşey isteiginde dur bekle anana sorup gelicem
seninle bu gece yakınlaşsam mı yakınlaşmasam mı diye de
ne demek o derse yapıştır sen kücücük bir icecegi bile anana soruyor biz demek ki tek evlilik yürütemiyoruz bu daha önemli anana soralım de
bunu bir iki örnekle cogalt anlar hatasını yapmaz
Soran+1 yılBen hiç yüzüne böyle vurmadım hep kendi icimde savaştım durdum benimde hatam burda galiba
Cevap sahibi+1 yılhayır canım niye icine atıyon hatasız kul var mı şu dunyada eşiyle hep muhteşem gecinen peki kayanansı ile cok iyi gecinip cok seven
bizim maksadımız görsünler yaptıklarını canımızı yakmasınlar
Soran+1 yılInşallah düzelir benimki ama baya bir zaman geçmesi lazım önceden aramız kötü olduğunda ertesi günü ya da o akşamı düzeltir di konuşmak isterdi gelirdi şimdi iki hafta konuşmayın konuşmaz önemsemiyor artik
Cevap sahibi+1 yılgizliden cık birkac dakikalıgına istek atayım sonra tekrar dönersin
+1 yılSizin tek derdiniz kaynananlarla yaşamaniz. Evler ayrilsa emin ol düzelecek. Sana ilgi gösterecek sohbet de edecek şu an ailesi yaninda diye aliştigi bekar hayata akli gidiyo.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok doğru söylüyorsun bekar hayatından bir fark yok onun icin
- +1 yıl
Onu da anlamak gerek ev ayni aile ayni sen sonradan geldin düzenine ortak oldun. Sifirdan kurulmadi ya yeni bir ortam ondan. Ama fazla uzatmayin. Sen alttan al.
Soran+1 yılUzarsa büyütmek biliyorum ilk defa ayrı uyuduk bu kadar kırdık birbirimizi o bana ben ona esim olarak görmüyoruz dedik bunu nasıl atlatırız bilmiyorum ınşallah düzelir
- +1 yıl
İnşallah abla düzelir Hayirlisi olsun.
Kocana ilgi göster. Onu elinde tutman senin elinde olan bişey. Asla kocana öyle deme. O sözler dahada uzaklaştırir sizi.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki simdi ne yapmaliyim ayri odalarda kalıyoruz ve beni bu cok uzuyor beni sevmediginden mi acaba boyle yapiyor olabilirmi ayrılık flmi dusunuyorki
- +1 yıl
Ayrılık düşünmüyor. O da şimdi senin onu sevmediğini ayrılmak istediğini düşünüyor. Sevilmedigini sanıyor. Ufak şeyler için kirmayin birbirinizi. Git yanına çağır onu. Sarıl gönlünü al. Onunda ihtiyacı var. Güzel bir ilişkiye girin. İlişki sırasında birbirimizi uzmeyelim de. Sonra doya doya cinsel ilişkinin tadına bakın
sorunun cevabi kendin yazmissin zaten. kaynanayla oturman hata zaten. adi ustunde kaynana kendinixi skın ve ayri bir eve tasinin bu size iyi gelecek inan bana. hem oevde rahat hareket edemezsiniz. diken altinda olursunuz hep. kaynanayla kayin babayla oturanlari anlayamiyorum gercekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. İşin zor önce o evden çıkın ve Koçani mutlaka kendi tarafina al aksi takdirde evlilikte insanlar ilgi görmek için kayabilir ilgi alanı. Herkes değer görmek ister sevilmek ister.
00 Yorumla
+1 yılHiç yüz verme tilki mutlaka o dükkana girecek daha yeni evlisiniz adamın yaptığına bak ! hatasının farkına varmasını sağla
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyım o konuşana kadar konuşmayın mi cidden yüz verdiğmde daha kötü olur hatasının farkında değil kendini haklı görüyor kısalığına laf etmişim etmiycekmisim bende dedim ozendirme başka kocalara ozmn dedim ilgi beklemem sevgide beklem kocalikda beklemem kocam olarakda bundan sonra girmem degime ayrı yatıyor kendiside dedi ben dedikten sonra karım olarak görmem diye sence bu durumda ne yapmaliyim
- +1 yıl
Hiç yüz verme k konuşana kadar konuşma işini gücünü elimde geldiğince yap ama yüz vermeden trip atarak devam et
- +1 yıl
Yoksa beyfendi haklılık modundan çıkmaz 😄
Soran+1 yılDogru soyluyorsun ben aşkım yanlış anladın beni kocamdın sen benim desem bitti kendini haklı görür ama nasıl duzetsem bilemedim kendi elbette gelip konuşur zaten ben hiç kavga ettiğimizde gidip konuşmam o gelir konuşur öyle düzelir aramız bunda nasıl davranır bilmiyorum 🤔
Soran+1 yılAma hep diyor ben adım atıyorum diye
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. üzüldüm :(
ne denebilir ki. ben evlilikte ailemle aynı sehirde bile olmak istemiyorum110 Yorumla
Soran+1 yılAynen aile araya girdimi sorunlar çıkmaz oluyor o yüzden ayrı olmak en iyisi
Soran+1 yılBilmiyorum seviyorum onu hemde çok ve bu yüzden katlanıyorum her şeye ama anlamıyor şimdide ayrı yatiyo ve çok ağrıma gidiyor benden ayrılmayı düşünüyor olabilir karısı olarak görmeyeceğini soyledi ve yatak ayırdı demekki benimle ayrılacak ama ben ayrılamam ki seviyorum
- +1 yıl
Canım aynı benim gibisin bende seviyorum hemde çook o yğzden çok çabaladım olmadı bitirmek üzereyiz sona geldik biz. İnsaşlah senin öyle olmaz. Ama kesinlikle kötü kırıcı söz kullanma hep iyi ol tatlı dille hallet. İşin kötüsü kayınvalidem ayrıl bile diyor aşikare en azındam senin kayınpederinden çekinirmiş eşin kayımpederinle de iyi olmaya bak.
Soran+1 yılKayınpederimle ıyi aram anneside ayrılsak hemen ayrılın der kayınpederimde tartistigimizda olmuyorsa ayrılın diyor o sadece karı kocanın birbirine kümesine ve ayrı uyumasına sınır olur sevmez o yüzden cekinir
- +1 yıl
Benim kayımpederim yok kayımvalidem de ayrıl diyor nişanlılıltan beni bıral bu kozı diyormuş zaten yakında muradına ericek. Ama ermemesi için cabalıyorum
Soran+1 yılInşallah ayrılmazsınız seviyorsan çok zor bir durum benim ailemle bile arası iyi değil ama yinede sevdiğim ici katlaniyorum
- +1 yıl
Benimde öyle ailem eşin ve annenin arasını bulman lazım başka sorun kalmaz dediler o yüzden kötü oldular. Bende seviyorum diye bu çabalarım.
Evlilik 2 kişiliktir hanımefendi. Eğer gerçek bir yardım almak istiyorsanız aile psikoloğu ile görüşmeniz sağlıklı olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBence çok ağır bir laf etmişsin. Zaten aranız limonşyken seni kocam olarak görmem ne demek
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
- +1 yıl
Bence git sen gönlünü al. Yani bana ne kadar hatalı da olsam eşim seni karım olarak görmüyorum dese daha o eve gelmem yani yaptığım hata da umrumda olmaz suratına bakılmayı bşle haketmez benim gözümde
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum detayını ama ne yap ne et eşinin ailesiyle yaşama... asla yaşama hatta imkanın varsa başka şehirde yaşa...
00 YorumlaAl karşına deki Allah’ımı daha çok seviyorsun yoksa kulu olan annenimi de eğer allah derse ozaman emanetine neden sahip çıkmıyorsun de
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnem derse peki
+1 yılPsikologum danışmak isterseniz takip edin lütfen yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılSalla yaaa bence seksi giyin bugün sen güzel ol feci ama canı çekiçek seni kedi gibi dolandır etrafında yüz verme ohhhh sürünsün
11 YorumlaÖncelikle onu mutlu et. Önce ver sonra iste. Al karsına nakış nakış işle
00 Yorumla
+1 yılyeni nesil gelinler bunlamış ger*zekalı sanki 9 çocukla mağarada kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama ağır konuşmuşsun bundan sonra seni kocam olarak görmem diyerek
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet orada hata yaptım ve oda bana karşılık olarak bende seni karım olarak girmem dedi ayrı bile uyudu şimdi ne yapmaliyim sizce nasıl düzeltirim ve kocamı bana cevirebilirim ailesini sürekli tercih ediyir
- +1 yıl
O yatmışken git yanına yat sarıl özür dilerim kocacım falan de öp. Ben tartışınca kendimi kaybedip dememem gereken şeyleri diyorum de. Ve kavga etme bundan sonra da. Ve yeni bir eve taşının
Soran+1 yılOzanda kocam hatasını kabul etmezse sonucda o da bana dedi karım olarak görmüyorum bende seni diye ayrı uyudu ilgisiz dediğim için suçluyum hatasını nasıl anlayacak peki
- +1 yıl
Anlamasına gerek yok barışın yeter. Sonra da taşınırsınız sorun çözülür inşallah
Soran+1 yılInşallah çözülür
Sende ilgi istersin tabi sohbet etmeyi sevilmeyi yatak odanda sevismeyide dahil cunku seninde isteklerin vardir opusmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı uyumayı hiç anlamıyorum ayrı uyumak evliliği bitirir
214 Yorumla
Soran+1 yılBizim evliligizde bitermi acaba bu yüzden mi ayrı uyuduki karım olarak görmüyorum dediği için
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum biraz fazla sert çıkmışsın gururunu kırmış olabilirsin onu kocalık yapmamakla itham etmek yerine böyle böyle yapmadığın için üzülüyorum ben seninle vakit geçirmek istiyorum tarzında yıkıcı değil yapıcı davranabilirsen ilişkiniz için daha sağlıklı olur. Çünkü karısını seven bir adam onun üzülmesi istemez. Senin o şekilde konuşman bir zıtlaşma oluşturmuş erkek ne kadar kendini üstün görse de ilişkiyi ayakta tutan kadındır. Mesela şu an yanına gidip kıvrılabilirsin kendini suçlu hissedicektir. Tekrar böyle birşey yaşarsanız bu sefer o kendisi gelicektir sana. Sevgililik veya flört döneminde iki taraf da gurur yapabilir ama evlilikte gurur olmamalı. Ayrıca evinizi ayırmalısınız onun huyuna giderek yavaş yavaş evini ayırma fikrini de kabul ettirebilirsin herşey senin elinde 😀
Soran+1 yılŞimdi yanına gittigimde onun gözünde küçük düşmüş olmazmiyim yani ozmn bak korktu falan demezmi
Cevap sahibi+1 yılBen öyle düşünmezdim şahsen ama eşin biraz alıngan galiba kortuğunu düşünebilir belki ama kesinlikle küçük düşme diye birşey olmaz siz karıkocasınız. Fakat Üzüldüğünü belli et özür dile öyle demek istemediğini sadece ilgi istediğini başbaşa vakit geçirmek istediğini belirt bir iki damla gözyaşı döküver nolucak o zaman suçlu hissedicektir ve o da özür dileyecektir. Tabi sana kalmış bunu yapmasan bile tatlı dille çözebilirsin bilemiyorum
Soran+1 yılTesekkur ederim öneriniz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılEn iyisi biraz kafasını dinlesin belkide düzelir seviyorsa dimj
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama sevgisinden şüphe ettiren ne ki
Soran+1 yılAilesiyle aramda seçim yapsa onları seçer ya da ne biliyim şimdiki olay karısı olarak görmeyeceğini soyledi
Soran+1 yılNe yapsam acaba bu konuda ama ben kocam olarak girmicem seni dememde onun bana ilgisizliğinden kaynaklanıyor ilgiyi kocamdan isterim ben ve o göstermiyorsa bende kocam olarak görmeyim tam ilgi istemeyim senden dercesine yani hep sinirden söyledim
Soran+1 yılBana drs mi vermiş olaydır acaba
Cevap sahibi+1 yılTamam işte o da bu sözlerine karşılık sana o şekilde tepki vermiş yani sevmiyor anlamını çıkarma belki o da senin onu sevmediğini düşünüyor meseleyi büyümeden halletmelisiniz
Soran+1 yılYarın akşam eve geldiğinde benmi adım ayıyım konuşmak için cunku hep bundan şikayetçi ilk ben adım atıyorum kavgalarımızda konuşmak için diyor
Cevap sahibi+1 yılBak işte ilk bunu değiştirerek başlayabilirsin ilk sen adım at
+1 yılSayın hastamız yaşadığınız ne ilk nede son Üzülmeyin bu da gelir bu da geçer alışmalısın demişler
00 Yorumla
+1 yılmalesef evlilik sonrası değişen böhyle öküzler oluyorr
10 Yorumlabir sure orali olma baya mal seninkide seni bu sekilde terbiye etmeye calisiyor istersen gel birszcik dertleselim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHuyuna git işveli cilveli ol. Yatak odasına çek aklını😋
Nasıl ilgileniyor bak 😁00 Yorumla
+1 yılHep söylerim ama kızma lütfen. Kadınlar nerde bir öküz var gidip onu buluyor. Nokta
20 Yorumla
+1 yılBiraz kendinden uzak tut bir an öncede ayrı eve çıkın
00 Yorumla
+1 yılBaş başa kalıp sıkıntınızı konuşun halen aynı ise daha fazla eziyet çekmene gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSalak salak kendin kocam olarak görmem felan die laf ediyorsun ağır laf bu. Git özür dile
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu şu anlamda dedim o benimle ilgilenmiyor bunubyaomiyorsan bende senden bundan sonra gelmem ilgide sevgide kocalikda dedim yine ondan kaynaklı evet biliyorum ağır bir laf peki nasıl düzelte bilirim özür dilesem koktu bak bu yüzden düzeldi diyecek hatasinin farkına varmiycak
- +1 yıl
Korktu felan demez kocacım bn sendn özür dilerim bidaha olmucak seni seviyorum aramız düzelsin de. Zaten adam seni seviosa barışır
Soran+1 yılBana dediki Allah bir senin dediğin de iki benim için artik dedi
- +1 yıl
Sen yine adım at
+1 yılAyni eve kari koca gibi değilde sevgili gibi yasayin anı yakalayın herkesin yatma saatini sabırsızlıkla bekleyin o zaman güzel olur
00 Yorumla
+1 yıldaha cok kavgalar olacak evlılık oyle cocuk oyun cağı değil
00 YorumlaSorunların altını deşmeyin sevgiyle çözümle yaklaşın
00 Yorumla
+1 yılne kadar igrenc kocalar var ya burcun ne
016 Yorumla
Soran+1 yılKova
- +1 yıl
onun burcu
Soran+1 yılKoç
- +1 yıl
iyy hic cekilmez siz uyumsuz olmussunuz ya
- +1 yıl
ben sana diyim yanina yaklastirma az kararli oll kizim birak ne yapiyosa yapsin
- +1 yıl
hayirrr
- +1 yıl
Çok merak ediyorum bu mevzu nun burç la ilgisi ne. Hayretle cevap bekliyorum
- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
koc inatcidir bogada surekli kavga olur
Soran+1 yılBiz neden uyumsuzus koç erkeği kova kadını
- +1 yıl
koc erkegi serttir surekli kavga cikarir inatcidir kiskanctir cekilmez kova kadini ozgurlugune duskundurr bu tarz seylerden hoslanmaz basta hersy hos gelir ama sonra sıkılır
- +1 yıl
Hâlâ bu dünyada bu burç aptallığı kaldımı. Kızmayın ama bayanlar burç diye diye kendi kendinizi yediniz farkında değilsiniz. Nerde bir öküz var onu buluyorsunuz.
- +1 yıl
erkekler umrumda degil benim
- +1 yıl
ayrica uyum onemli
+1 yılSenin derdin cinsellik mi anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil aksine o konuda çok düşkün kendisi benim derdim onunla konuşmak sohbet etmek vakit geçirmek
- +1 yıl
Kocalık demişsin de ondan dedim ailesi neden burda yatıyorsun demiyor mu peki
Soran+1 yılAnnesi sordu git yat odanda diye o yok dedi babası burda değil sehir disinda is nedeniyle egerki burda olsaydı ayrı yaymazdı belki onun kizcani biliyor
- +1 yıl
Yeni evlisiniz ayrı yatmak olur mu zaten
Çok saçma ya. Birak ne yaparsa yapsn
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz kadınlar böyle ilgi istedik diye haksız oluyoruz hep bizi anlayan erkek yok bu dünyada
Zor bir durum. Üzücü.
10 YorumlaKavgalar evliliğin olmazsa olmazıdır
00 YorumlaUla bu kaynanalar sanki hiç yeni gelin olmamışlar
00 Yorumlabaşta hata etmişsin ev üzerine ev kurmak nedir?
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşında peki eşin🤔
013 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında ama çok anaç annesi ne dese onu yapıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum peki onu kaç yıldır tanıyorsun ve flört dönemi nasıl geçti
Soran+1 yıl1 seneye yakın geçti sonra hemen evlendik
Cevap sahibi+1 yılAnladım arkadaşım peki ayrı eve çıkma gibi bir durum yok mu şimdilik
Soran+1 yılÇıkmıyor 1 sene daha kalacmisiz yanlarında kendisi öyle istiyor borcunu bahane ediyor bir kadın olarak siz erkeklerin gerçekten görüşleriniz daha çok merak ediyorum böylesi bir durumda kadının nasıl davranması lazim
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni arkadaşım peki anne baba nasıl onların tepkisi
Soran+1 yılOnlarda ayrı eve çıkmamızı istemiyor daha doğrusu annesi babası çıkın diyor annesi benimle iyi değil geçinmesi ama iyiymisiz gibi bir izlenim veriyor
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım peki bütün bunlar olurken eşin sessiz mi kalıyor ve tepki göstermiyor mu hiç karşı tarafa
Soran+1 yılHiç bir tepki vermiyor ailesini tutuyor ben haklida olsam bildiği halde onlar haklı diyor ya da görmezlikten geliyor
Cevap sahibi+1 yılAma böyle giderse senin de bir gün onu görmezden geleceğini biliyor mu bunun farkında mı peki
Soran+1 yılFarkında değil ve şaşırdım artık bilmiyorum ne yapacağımı sevgimi kullanıyor resmen bunu bildiğim halde seviyorum onu
Soran+1 yılGizliden cevap vermişsin giremiyorum profiline
Cevap sahibi+1 yılÇok pardon arkadaşım şimdi
+1 yılkaynanan onu doldurmuş olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dolduruyor zaten surekli
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ayrı eve çıkmadıkça sorunlarınız bitmez
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet bitmiyceni biliyorum ama borclarmiz var diyip çıkmıyor onada ikna edemedim evlenmeden önce böyle demiyordu 15 gün kalırız ayrı eve cikariz demişlerdi ama yapmadı
Soran+1 yılGerçekten alttan alıyorum sırf ıyi olalım diye ailesiyle ıyi geçiniyorum o benim ailelere ıyi değil sorunlu bir evliliğimiz oldu
Soran+1 yılBende bilmiyorum artık böyle bir durumda ne yapmalıyım sizce ayrı uyuyor benimle karısı olarak gormuyceni soyledi bana bir erkek olarak düşünceniz nedir bu durumda
Soran+1 yılO konuşmadıkça konusmayım mı neden ayrı uyudun diye bile sormayım dimi
Soran+1 yılYatağa gelmek istediğinde almayayım ben ona bu konuda ders vermek istiyorum yani pişman olsun bir daha böyle bir şey yapamasın sizce ne yapabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir çocuk yap durum düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmıştım evliliğimizin 2 ci ayında düşük yaptım ama o surede annesi ne soruyordu sürekli yiyip içeceğim şeyleri bende istemedim zaten düşük yaptıktan sonra korktum bir daha düşük yaparım diye çok zor bir dönem gecirdim
+1 yılumarım düzelir.. sıkma canını..
00 Yorumla
+1 yılNerden buldun cokmu aradin
00 YorumlaOturup konuşmalısın yoksa büyür bu şekilde
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalıştım ayrı yattı benimle bu konuda ne yapcam bilmiyorum
Soran+1 yılInşallah düzelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam dangalak. uzuldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılEv üstüne ev olmaz işte baştan hata yapmışsınız
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun yorum yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılyapacak biiey yok fazla bunaltma ayrıl ondan
00 Yorumla
+1 yılKaynana varsa işin içinde sıkıntı büyük
00 YorumlaBir yüzük birde çicek al
00 Yorumlaya diyardan gidecen ya he diyecen
00 Yorumla
+1 yılAnneci erkekle zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok zormuş ve böyle giderse düzen tutmayacak evliliğimiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaynananlarla ayni evdeysen normaldir kavgalar
20 Yorumla
+1 yılCocuk yapın sizi baglar birbirinize
00 Yorumla
+1 yılAyrı ev şart gibi :/
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle kavga ettik ve ne yapacağımı bilemiyorum artık yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler