Ne yaptiysam tesir etmiyor bir haftadir. Annemin yanina mi gitmeliyim sizce bir sure? Yoksa kalmali miyim? Yatagimi ayirmak istedim izin vermedi ama küskün hala. nedeni ise gitme dedigi bir yere gittim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende konuşmassan iş dahada büyür ve böyle gider git yatağa ilgilen eşinle yumuşat onu ilk önce istemiyorum felan der ama sen pes etme hemen başka odaya gitme özür dile. Sakın odanı ayırma bak birşey Anlatcambir gün bir adam birini sevmiş ve evlenmek istemiş ama erkekliği yokmuş kadın demiş ki ona sen çok iyi birisin ama seninle evlenemem çünkü bir gün kavga edersek nasıl barışmaz diyeceğim o ki eğer istersen yumuşatırsıb eşini yeter ki sen pes etme hadi bakalım şimdi eşinin yanına git uzamasın iyiyce
11 Yorumla
Soran+1 yılSimdi yatti o gidecegim birazdan yanina :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılGit Özür dile biraz zaman tanı ona öyle hemen pes etme. ne demek anneme mi gideyim gidersen gelmez belki arkandan zaten sen suçluymussun ☺
413 Yorumla
Soran+1 yılDiliyorum zaten hep sariliyorum itti beni annemin evine gideyim derken bir sure gozune gozukmeyeyim diye dusundum
- +1 yıl
Hayır gitme pes etme alıp karşına ciddi bır şekilde konuşmayi denedin mi peki sarılmak falan yerine
Soran+1 yılKonustum seni cok seviyorum azap cektirme bana yaptim bir hata dedim beni sevsen yapmazdin kimi seviyorsan onla ugras dedi :(
- +1 yıl
Nereye gittin ya sen bu kadar küseceği
Soran+1 yılYa universiteden bir arkadasim var kiz biraz serbest genis bir kiz hastaymis ziyaretine gidecektim gitme mesaj at dedi ben gittim o da kustu
- +1 yıl
O da abartmis yani güvenmiyor mu da sana alti üstü hasta ziyareti
Soran+1 yılAynenn ya asiri kiskanc kendi olmadan bir yere gitmeme izin vermiyor pek
- +1 yıl
Aa olur mu öyle evlilik bu güven üstüne kurulur eğer nereye gidecegini biliyorsa birsey dememeli bence ☺belki o ortamdaki erkeklerden falan rahatsız olmuş olabilir bu olayda sonuçta nasıl kişiler bilmiyor ama abartmamasi gerek
Soran+1 yılEvet sever abartmayi ben seni biliyorum ama gozumden bile kiskaniyorum ben seni gitme pek bir yere diyor
- +1 yıl
Bu kadar kıskançlikla ancak sen yipranirsin demedi deme ☺ bır orta yol bul bu kadar baskı yapmasin sana kiskaniyorsa kiskaniyor yani 😀 o hiç mi çıkmıyor sensiz dışarı
Soran+1 yılO cikiyor arkadaslariyla ikimizde yasi genc o 23 ben 22 playstation oynamaya gider tavlaya falan bir gun tutturdu okeye gidecegim diye ben izin vermedim basta sonra git ama bekle bir dedim gittim icerde baya suslu giyindim bende geliyorum dedim dusundumde gitmesem daha iyi havada serin diyor pislik 😊😊😊
- +1 yıl
Ahahah daha gençsiniz maşallah ya 😀 bence sen de biraz tavır koy yeterince çabalamissin zaten sadece sen de onu görmezden gel yoksa yemeğini hazırla ütüsünü falan yap yani 😀 yatağını falan da ayırma sadece konuşma ☺
Soran+1 yılYapiyorum zaten dur bende pek konusmayayim o zaman ne yapacak beyefendi
Neticede sen kocanın namususun gitme yapma dediği şeyi dikine giderek yapmak evliliği yıkar evlenirken kendi kafana göre hareket edemiyeceginin bilincinde olman gerekirdi.
Yatagjni ayirmana müsade etmediyse senden şu sözü bekliyor Özür dilerim bundan sonra yapma dediğini yapmam gitme dediğin yere gitmem demeni bekliyor evliliginden degerlimi kocanın sözünü dinle.12 Yorumla
Soran+1 yılKac kere ozur diledim soguk yinede
- +1 yıl
bir hata yaptım haklısın birdaha olmayacak de
Iznin rizan olmayan bişey yapmayacağım de
Hala ayni sekilde. Devam. Ederse iyi ben bir hata yaptım. Hatami kabul ettim Özür dilerim senin iznin rizan olmayan birseyi yapmayacağım birdaha dedim ama sen hala. Soğuk duruyorsun ne bitirmekmi istiyorsun tamam ben gidiyorum ozaman de
+1 yılBir süre sessizliğini koru işini gücünü yap ilişkinizde sana düşen sorumlulukları yerine getir sadece sessiz sedasız bekle o zaten kendisi gelip sana sarılacaktır ;) (Boynu bükük modunu aktif et kıyamasın belli ki o da seviyor ;) Yani üzgün üzgün takıl ;) )
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
Rica edeirm ;)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
57Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kavga da etseniz iki taraf birbirini seviyorsa!
Hatalardan ders çıkarıp sakin olarak konuşmak en mantıklısı.
Yatakları ayırmak, anne evine gitmek pek çözüm değil gibi geliyor. Daha büyük sorunları tetikleyebilir.
Erkekler sahiplendiği zaman kolay kolay bırakmazlar arada bir söz dinlemek de fena olmaz sıkmayın canınızı düzelir inşallah aranız.13 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah aci cekiyorum onun bana bu kadar uzak olacagini dusunmedim hic
- +1 yıl
Bol bol empati yaparsanız karşılıklı ikinizde mutlu olursunuz ;)
Erkekler biraz daha ataerkil olduğundan "gitme konusunda" hassastırlar :)
Soran+1 yılDogru :))
+1 yılOyle her kusneye ananın evine gideceksen isin var senin. Ayrica yatak ayirmak ne demek. Hem suclusun hem guclusun. Hem adamin gitme dedigi yere gitmissin bide zeytinyagi gibi uste cikiyosun hatun. Yatagini ayirana kadar gonlunu almaya bak kocanin. kadinsin sen kullansana kadinligini..
04 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum kadinligimi yeterince memnun bebden kizdigi icin ilgilenmemis gibi yapiyor
- +1 yıl
Agla o zaman ☺ kiyamaz barisir
Soran+1 yılAgladim dayanamadi zaten eve erken gelicem dedi bakalim
- +1 yıl
☺☺☺☺☺
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle ne yatağı ayırın ne de evden gidin bunlar gerçekten yapılmaması gereken şeyler siz bir yola baş koydunuz hemen araya ayrılık ile ilgili şeyler girmemeli biraz bırakın sakinleşsin zaten sizle konuşur sakinleşince siz üstüne gittikçe sinirini daha canlı tutuyorsunuz eşinizin tavrı biraz yumşamaya başladığı zaman nabzına göre şerbet vermeye başlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Buraya bunu yazana kadar adamla ilgilensen düzelirdi... İşte sizin gibi gerizekalılar yüzünden gelecek nesilde devam etecek böyle vay beni ittirdi vay beni kaktırdı mevzularıyla bitecek ilişkiler ve ayrılıklar başlayacak evli oldugun için gerçekten üzüldüm ya da benden büyük oldugun için benden önceki nesilden utanmaya başladım artık hiç bir b*k bilmiyorsan git koynuna gir cocuklarını hatırlat düzelir sert oldu kb.
10 Yorumla
+1 yılOnunla konuş yanlış yaptığını kabul ettiğini ona belirt. Bir daha olmayacak de. Senin yatakları ayırmayı teklif etmen kötü olmuş. Anne evine gitme sakın ha yarayı daha da büyütür yanlış iş yapma. Yapacağın şey, boynunu büküp suçunu kabul ettiğini ona hissettirmen. Ama ona karşı soğuk davranmamalısın. Sakın anne evine gitme.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoguk degilim ama uzgunum ve aci cekiyorum o da biliyor
- +1 yıl
tamam. Sabır et biraz, düzelir. Anne evine gitmek daha büyük sorunlar getirir olay ailene yansır ister istemez olay büyür sakın ha.
Eşler arasında ne olursa olsun ayrı yataklarda yatılmamalı bence eşin bu konuda doğru davranmış barışırsınız bugunlerde geçer en az hasarla atlatmaya çalış çözüm olarakta eşinin hoşuna gidecek birşey yap nebilim o işten gelmeden güzel bir sofra hazırla güzel bir film seç , özür dile konuşmak istiyorum konuşalım de birşeyler yap emin ol affeder seni , üzülmene dayanamaz oda :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum biraz duzeldi gibi ama hala soguk bana karsi
Soran+1 yılYapiyorum biraz yumusadi gibi bir daha sakin aglama dedi aksam erken gelecegim dedi bakalim :)
Soran+1 yılCok tesekkurler canim :))
Merhaba, eşler arasında birçok sorun yaşanabilir. Bu sorunları 5 aşamada değerlendirip çözüme ulaştırıyoruz. Eğer durumunuz gerçekten çok ciddi ise bir evlilik terapistine gidip konu ile alakalı yardım alabilirsiniz. Çünkü günler geçtikçe daha da zor günler yaşayıp bir soğuma durumu yaşanabiliyor. Bende bir terapist stajeri olarak önerim budur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha uzun surerse gidecegim
+1 yılEminim oda biran once barismanizi istiyordur ama muhhtemelen gurur yapiyor kendimden biliyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyoe o da dayanamiyor ama gururu iste
- +1 yıl
Ustune cok gitme mesela ara sira kahveydi caydi bsyler getir ona sevdigi bir yemek ne bilym.. ayrica seni cok seviyor emin ol
Soran+1 yılBen onu cok seviyorum ama korkuyorum onun sevgisi bitti diye
- +1 yıl
Eminim sni nbudenli sevdiginden kiskaniyordur ve gurur yapiyordur.. sana bir tuyo veriym hasta numarasi yap bak neler yapiyo
- +1 yıl
Tabi dolayısıyla cinsel hayat yoktur bu aralar sanirim
Soran+1 yılEvet kqvga etmeden once berdeyse her gun doyardik birbirimize ama 1 haftadir yoj korkuyorum adim atmaya
- +1 yıl
Yok zaten sen adim atma tabi ama kiskirtici hareketler yap habersizmis gibi adam kudursun cilve isve bsy yap sen bana yazsana ozelden ifade gucluyu cekiyorum :)
+1 yılözür dile ! ve ona deki bırak kendimi sana affettireyim diyip dudağına yapışş ve hep gözlerinin içine bak ha bide yani akımlı ol ve yatak odasına gidin devamını anladın sen... :D ;,,,,)
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatim hep oyleydik zaten iste kavga edince ben yok musum. Gibi davraniyor opuyorum karsilik veriyor ama konusmuyor
- +1 yıl
eve anahtarla mı giriyor yoksa kapıyı sen mi açıyon?
Soran+1 yılYok caliyor kapiyi
Oncelikle sakinlesince karşılıklı konuşun sorunları çözmek adına. Geri adımda atma suçlu duruma düşme sonra kendine düşün hataların varsa çıkar onları birdaha yapma ve ona bir süpriz yap romantik bir aksam yemegi olabilir eminim aranız düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
sakın annenin yanına falan gitme küskün olan o sen neden gidesin kiii.. boynuna sarıl özür dile onu cok sevdiğini söyle ona güzel bir özür sürprizi hazırlamalısın. tatlı bir hediye alabiirsin mesela..
07 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum biraz yumusadi gibi bir daha sakin aglama dedi aksam erken gelecegim dedi bakalim :)
Soran+1 yılAnladim canim haha :) yazdim zaten o da yaramaz kiz dedi :) erken gelicem diyince mutlu oldum ta oglenden hazirladim yemeklerini :)
Soran+1 yılTamam canim tesekkurler
+1 yılsakın gitme annenin yanına felan, büyük hata olur adam yatağını ayırmak istememiş :) düzeltirsiniz kaç gün küs kalıcak.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemedi ayirmak hem itti sarilinca hemde gitmemi istenedi bende zorla koynuna girip keci gibi yattim :)
Soran+1 yılKeci yazmisim kedi gibi
- +1 yıl
neyse tamam işte bence sen bişey olmamış gibi davran bir konuşmaya başladığınızda özür dile gerçekten bir daha yapmayacağını söyle. sakın annene felan gitme.
Soran+1 yılAynen oyle yapayim umarim konusurr
Gitmek gibi bir hata yapma:) tipik erkek iste biraz tribine devam edecek sende sakin davranmalisin cunku erkekler ozellikle bu durumda daha baskin karakterle karsilastiklarinda daha hircin inatci olabiliyor yani tamemen ters tepki oluyor NOKTA :D
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesskkurler
yahu gitme dediyse vardır bir sebebi ama sen onu dinlemeden başına buyruk bir şekilde hareket etmişsin olan da bu işte. hak etmişsin. evden gidersen bu işin çözümü bulunmaz. ve ondan sonra da ona ne yapıyorsun diyemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen pisman oldum dedim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapmış bu evli kadınlar üniversitedeki bozuk geniş Arkadaşlarının gazına gelip kötü yola düşüyorlar kendini kaybediyorlar gitmeseydin sende Çek şimdi burnun sürtsün aklın başına gelsin bidaha gitmezsin belki. sen çok seviyorum dediğin adamı kötü işler yapan birine değişmişsin haberin yok. allahtan benim karım değilsin daha kötü şeyler de olabilirdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz cok hastaydi kizin kisiligi karakteru beni ilgilendirmez ayrica esim senin gibi degil karisini dovmez
Cevap sahibi+1 yılBen asla hiçbi kadına el kaldırman. çok daha kötüsü olabilirdi derken şiddet anlamında değil. boşanmaya kadar giderdi bu konu.
Soran+1 yılEaim kizar kuser ama pisman oldugumu biliyor sevgi emek yuva kolay degil beyefendi hemen bosanalim ne demis atalarimiz bekara kari bosamak kolay
Cevap sahibi+1 yılBekar olduğumu nereden çıkardın?
+1 yılhastalık bu bunun için küsülürmü canımın içi de onun özel haytından bize ne seni dinlemediğimiçin özür dilerim deve ona sıkıca sarıl iinan bana seni affedecek
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallahh
+1 yılGitme dedigi ywre gitmememliydiniz ozelikle habersiz.. annenize gitmeniz cahillik yanlis olur ama boyle sabredin ayni yatagi paylasin ve fantazi biseyler giyin ciplak uyuyun bir gun sabrinizin karsiligini ozlemle giderip alirsiniz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBigun eve erken gelecegim dedi nedense bakalim
- +1 yıl
Hazirlanmaya baslayin bence goz makyaji on planda olsun birazda erotik biseyler giyin kisacasi teşir edin bastan cikartin.. sonucta ereksiyon oldugunda o sizden ozur dilemek zorunda kalabilir..
Keşke bir kocam olsada küsse bana. Yatağımı ayırmama izin vermesee :( yok ama yokk
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur daha yasin genc
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım Sakın üstüne düşme Baska sefer kavga ettıgınızde bu sefer sen haklı o haksız oldugu zaman gene ılk hamleyı senden bekleyebılır sen sadece sakinleşmesını bekle :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum ya izgun olmasina dayanamiyorum
Git saril affetdim diene kadarda birakmam de sonunda der en azindan buzlar eriri
03 Yorumla
Soran+1 yılSariliyorum itti bir kere optum karsilik verdi ama konusmuyor
Soran+1 yılYaptim veriyor karsilikta soguk davraniyor hala
+1 yılSevdiği bir yemeği yap güzel bir sofra kur özür dilerim bir daha yapmayacağım cart curt de. Bir daha yapma barışırsınız inş. Gerçekten yapma ama tekrar
01 Yorumla
Soran+1 yılDedimde sen beni sevsen yapmazdin ustume gelme diyor
+1 yılMücadele ilgi alaka ve tabi biraz da söz dinle gitmeyi istemiyorsa sen de gitmeyi ver ne olurdu sanki:) neyse sen de farkındasin yaptığının tekrarlama. Hatalı kabul et ders al ve tekrarlama:) pes etme
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla tekrarlamam
- +1 yıl
Ne güzel aferin sana ama bana değil de eşine söyle :))
+1 yılGüzel bir gecelik giy yanında biraz öyle dolaş evin içinde sonra odaya geç ve bekle :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbiraz yumusadi gibi bir daha sakin aglama dedi aksam erken gelecegim dedi bakalim :)
- +1 yıl
biliyorum ya :D
burada takilacagina cozum yolu arasan daha mantikli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi gidecegim yanina uyuyor ama korkuyorum uyandirmaya :(
Annenin yanına git ve herşey daha beter olsun. Beraber yol alacağınız bir hayat seçip ayrı yollarda mı yürüyeceksiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
eşinle arayı evden uzaklaşarak ya da yatağını ayırarak mı çözmeye çalışıyorsun? böyle olmak istemediğini bir daha yapmayacağını söyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılOzur diliyorum zaten hep sariliyorum itti beni annemin evine gideyim derken bir sure gozune gozukmeyeyim diye dusundum
Soran+1 yılYok iyice kusmesin diye asmiyorum zaten guluyorum sakalasmaya calisiyorum
Soran+1 yılBende oyle planliyorum
Gitme dediği bir yere gitmişsin, üstüne yatağı sen ayırmak istemişsin, bir de annemin evine mi gitsem diyorsun. Allah sabır versin kocana ne diyim.
010 Yorumla
Soran+1 yılGitme dedigi bir yere gittim orda hakli. ben cabaliyorum barismak icin ben yokmusum gibi davraniyor yatarken sarildim itti beni bende rahatsiz etmeyeyim askim dedim gidiyordum yat bile demedi zorla tuttu yatirdi. annemin yanina gideyim derkende bir sure gozune gozukmeyeyim diye dedim
Soran+1 yılHazirladim guzelce yemekler banyosunu her seyini yok konusmuyor :(
Soran+1 yılEvet o da dayanamaz :) agladim zaten cunku aci cekiyorum odaya kapanip agladim oda geldi yuzumu cevirdi gozyasimi sildi parmagiyla optu yanagimdan ama konusmuyor yinede
Soran+1 yılHem suclu hem giclu der dogru
Soran+1 yılAgresif biraz ve cocuk gibi ya
+1 yılAdam sana kirilmis belliki sen niye annenin yania filan gitmeyi dusunyosun ilişkiyi kötü biyere goturmemek için yatagini ayirmamis dogrusunu yapmış gönlünü al hakli ble olsan haksizligini kabul et o zaman konusur seninle.
00 Yorumla
+1 yılDaha gencsiniz boyle seyler yuzunden kirmayin birbirinizi biriniz atesken digeriniz su olsun hem bak adam yaninda yatiyo hala sadece biraz kizmis zamanla sinirleri yatisir fazla buyutme olayi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
şu an seni cezalandırıyor, bekliyceksin kuzu kuzu.. bir de hemen gitmek nedir yahu, komik olma
01 Yorumla
Soran+1 yılYa gozune gozukmeyeyim bir sure diye dusunmustum
+1 yılyatagını ayırmıyo sen anneme gıdeyım dıyosun.. işte turk erkegı
00 Yorumla
+1 yılo fikri aklından çıkar.
ne demek anneye gitmek / yatağı ayırmak.
hem suçlu hem güçlü mantığı bu.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru ama beni itince ne bileyim
+1 yılgitmeseydin sende yanlis yapmissin hakkettin kusurabakma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sonucta pisman oldum uste cikmadim
Arkadan vereceğini söyle affeder dene bak ama iyi bir gecelik giy öyle romantik güller le döşenmiş yatakta
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Habut ahlaksiz iste cevap verme geregi bile duymadim bacim
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. ayip etmisin, eger o senin gitme dedigin yere gitseydi sen nspardin, cocugun sana olan guvenini sarsmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ettim pismanim
+1 yılboşanan boşanana 1. bayan boşandı arkadaşım öteki erkek oda boşandı sürüsüne bereket ve bunlar her zaman aşkm sözleri söyleyeneler, ben her zaman derim aşkm sadece çıkara dayalı bir söylem
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum
- +1 yıl
sevgi herşeyi affedermi o zaman
+1 yılBirşey yapmana gerek yok kendiliğinden düzelir. Vakit geçtikçe kızgınlığı azalıyor insanın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
Zamana birak canim evden gitmeyin dusunme belki bir sikintisi vardir senin olayin uzerine gelmistir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sakin annenin evini yatağı ayırmayı düşünme. Çünkü hatalı davranmissin. Sen biraz ilgili ol o da zamanla dönecektir. Evlilik bu sonuçta. Alttan almalı bir taraf illa ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen cok ilgileniyorum yinede konusmuyor
Cevap sahibi+1 yılDüzelir zamanla. Esin inatçı sanırım biraz. Sen alttan almaya devam et. Annenin evine gidersen kucucuk sorun kocaman olabilir.
Soran+1 yılDogru inatci malesef
Cevap sahibi+1 yılSıkma canini düzelir zamanla. Burnunun surtmesini istiyor belli ki.
Soran+1 yılGaliba :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme. Duzelicektir zamanla. Birinizin alttan alması gerekir.
+1 yılEvini bırakip gitme yatagini ayirma ne olursa olsum bunlar olmamali duzrlir insallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer seyde annenin yanina gidersen boyu evlenip bosanirsin birak zamana düzelir uzerine gidersen de ters teper
03 Yorumla
Soran+1 yılBarismak icin cabaliyorum ben yokmusum gibi davraniyor :(
Cevap sahibi+1 yılYok birak biraz rahat zaman için de yoluna girer
Hem hatalı hem yatak ayırmayı düşünüyosun. Yanlış yoldasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSarildim beni itince bendd yatagimi ayirayim dedim
- +1 yıl
He ne olursa olsun yatak ayirmayin... cinselligi cazibenizi kullanin bence akilli kadin eşini nasil yumusatacagini bilir
Niye konusmuon diye kavga et hala konusmuyosa karı gibi naz yapma de Şaplaa Yapiştir ikitane Halıya Yapiştir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herseyi akisina birak seviyosa zaten sana kiyamaz barisir senle
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
+1 yılİnsan sevdiğine küser. Sevildiğini bilmenin tadını çıkar bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu cok seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey soracam, kocani anlattigina gore bu haberi yok bu hesaptan dimi? Yoksa izin vermezdi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkide senin kafadaydı, anneme gidicem anneme gidicem derdi hep
bir gitti tam gitti şimdi dulluğun tadını çıkarsın anneciğiyle20 YorumlaAldatılıyosun saf olma ayrıca sen neden yavşoyosun ağırdan al yoksa bavulu alırsın
00 Yorumla
+1 yılSöz ver onun gitme dediği bir yere gitmemeye barisir
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum bakalim
- +1 yıl
Benim esimde gitme dediğim yere gid eşe hayatta affetmem sen dua et sana yanağını ayırma demiş ben ayrı derdim
Soran+1 yılBenim esim cok seviyor beni bende onu hayat musterek bir hata yaptim bekara kari bosamak kolayy
- +1 yıl
Bekar değilim de neyse bosver
- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılküsünce yatağını ayırıyosan sen büyük bir kavgada gider marsa yerleşirsin heralde..
00 Yorumla
+1 yılakşam yatakta ateşli bir seks yaparsın her istediğini yaparsın yatakta kuzu gibi olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBu gece bende oyle dusunuyorum :)
Bak bak yatagi ayittirmiyo ama konusmuyoda adam bilio isi sende yok artik de bak nasil yola gelio :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen demem oyle esim o benim
Sakın gitme seviyorum diyorsan kal o zaman la geçer.. Özür dilerim dediniz mi.
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim
Bokmu vardi gitmeseydin. bu kadinlarin hepsimi ayni?
05 Yorumla
Soran+1 yılPisman oldum zaten
- +1 yıl
Yanlis anlama, Sorgulamiyorum, sadece soruyorum, bir gun bende evlenecem, bilmek isterim. Ne var bunda? Yani rahat olan bir kiz arkadasinin ziyaretine gitmis. Kocaman kiz,22 yasinda. Ne olacak ki? Yani neden hepimiz ayniymisiz, ne var bunda? Hemde kiza izin vermiyormus ama kendisi arkadaslarla takilmaya cikip kizi yalniz birakirmis. Kusura bakmasin ama bana izin vermiyorsa o zmn bende ona izin vermem mesela. O zmn o da bensiz bir yere gidemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha eşinden izinsiz gitme dediği bir yere gitme. Ayrıca evinden de bir yere gitme.
022 Yorumla
Soran+1 yılPisman oldum o da biliyor
Cevap sahibi+1 yılBir erkek için ağır bir durum bu. Eğer inançlı bir kadınsan bilirsin erkekten habersiz izinsiz bir yere gidilmez. Eğer baştan izin alırsan o zaman sorun yok ama izin vermemişse kesinlikle gidilmez. İlk önce eşinin gönlünü al belki zamanla olur bu sonra tövbe et dua et. Bir daha da bu işlere girme.
Soran+1 yılEvet biliyorum hasta ziyaretine gittim
Cevap sahibi+1 yılNereye gidersen git söylemen lazım. Baştan evdeyken soracaksın. Hayır mı dedi? Gitmeyeceksin. Açacaksın teli diyeceksin ki kıza. Kusura bakma eşim izin vermedi. Geçmiş olsun bil gelmek isterdim. Kusuruma bakma diyeceksin. Hem hastaya geçmiş olsun dileğini söyleyeceksin hem de eşini kırmamış lafını dinlemiş olacaksın. İNŞALLAH bundan sonra böyle davranırsın.
Soran+1 yılBir daha asla yapmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç bir sorun kalmaz. Önemli olan hatanı anlamandı.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca git eşinin yanına daha takılma bide burada hasbel kader görür 2 kat kızar hiç barışamazsın.
Soran+1 yılDogru kizar ama korkuyorum yanasmaya ilk defa
Cevap sahibi+1 yılGit git yavaşça sarıl uyu. Merak etme onun içinde de sana ne özlem duyuyordur. Erkek milletiyiz bu açıdan zoruz ama duygusuz değiliz. O seni seviyor her ne kadar kızsa da dokunmanı onu sevdiğini hala bilmesini istiyor. Git yanına siteyi kapa uyu bacım. Sana bu yakışır.
Soran+1 yılPeki gidiyorumm
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlı geceler. İNŞALLAH bir ömür boyu hiç ayrılmazsınız. Kendinize iyi bakın.
- +1 yıl
Bir sorum var, yanlis anlama sadece soruyorum. Kiz izinsiz bir yere gidemezmis, kiz arkadaslarla takilamazmis esi izin vermeden peki ya cocuk? O da o zmn arkadaslarla takilmasin. Kiz bir yerde yazmis kendisi arkadaslala gidip tavla falan oynuyormus kizi evde yalniz birakiyormus. Brn olsam izin vermezdim o zmn. O da hicbiryerde kiz olmadan gitmesin o zmn. Boyle sey ki olir ya? Ben sıkıntidan patlarim o zmn herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@sinemy20 Bacım yok yanlış anlamıyorum. Benim lafım islam'a göre olduğundan dolayı sözlerim sizlere sert gelebilir yoksa bende duygusu olan yüreği olan bir insanım ki diyeceğim şu İslam'a göre Aile yönetimi Erkektedir. Kadının erkeğe itaat etme yükümlülüğü vermiştir. Ben demiyorum eşi gezsin tozsun arada bir arkadaşlarıyla her erkek takılmak ister ama bir erkek hanımına "Gitme" derse hanımı gitmemek mecburiyetindedir ama hanımı "Gitme" derse o da erkeğin insiyatifindedir. Eğer 2 kişi inançlıysa ve islami koşullara göre evliliklerini yürütüyorsa buna uymak zorundadırlar. Elbette eşler arasındaki bağ ve anlayışa göre olacakları bilemeyiz ama ben dedim ki eş önceden gidebileceği muhtemel yerler için izin alır eşi de söylemeden giderse zaten izin almış olacağı için buna gerek yoktur ya da izin almaya çalışmış eşi izin vermemişse buna itaat etmeyip aksini yaparsa büyük günaha girer. İslam'ın evli çiftler için eşe verdiği yetkiye itaatsizlik etmiş olur bunun da günahı belli yoksa elbette...
Cevap sahibi+1 yıl@sinemy20 Hanımının da ricası erkek için makbulse kırılmamalı. Şahsen ben kırmazdım ya da çok azaltırdım. Oda eşinin bileceği hanımıyla muhabbetine göre yanıtlayacağı bir şey olduğu için bunun kararını ben veremem ama mutlu bir evliliğin temel şartı erkeğin aile içinde yerini net bilmesidir. Bu demek değildir ki eş önemsiz. Sadece eşinizin yeri belli olsun yoksa evlilik yine sizin evliliğiniz. Unutmayın erkeklerin de duygusu var. Sadece geçmişten günümüze sert mizaçlı yetiştirilen toplum olduğumuz için erkek içindeki duyguları dışa çok zor vurur. Bunu bilerek hareket etmeniz herkese fayda sağlar. Benim diyeceklerim bunlar. Bir şeyler sormak isterseniz veya konuşmak münazara etmek edelim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada soruyu soran dün akşam noldu ters tepki olmadı değil mi?
- +1 yıl
Cevabiniz icin tesekkur ederim... Bende islama dayanarak sormustum zaten. Itaat kismiyi biliyorum, yani evlilikte kadinin ve erkegin yeri nasil falan uzerinde arastirmalarim devam ediyor o yuzden de farkli bakis acisi alip sizden sorayim dedim. Ve evet bana agir geliyor biraz. Muhtemelen bilgi eksiklerimden dolayi. Daha iyi arastirdigimda elbetye mantikli bir aciklama bulacam bunun icin de bana agir gelen kismi bu: simdiye kdr edindigim bilgilere gore evlilikte erkek istedigini yapabilir, onu kisitlayan kimse yok ama kadini var, kocasi. Yani bu kismi yanlis uygulamalara cok kolay yol acabilir. Bir siniri vardir bunun da elbette diye dusunuyorum. Hem mesela benim boyle kisitmalar cok zoruma gidiyor. Bn cok rahat bir insan olarak yetistim, babam hic kisitlamadi beni. Nasil yapacam bilmiyorum. Mesela esim bana gunlere gidemezsin, arkadaslarla disari cikamazsin derse cikamayacam oyle mi? Sadece evde oturacam ama kendisi istedigi zaman arkadaslarla disari cikip beni evde birakabilecek.
Cevap sahibi+1 yıl@sinemy20 Rica ederim. Farklı bir bakış açısı derken ben islam'a göre konuşabiliyorum. Çünkü bu inanç gereği yaşamak istiyorum. Bu hangi konu olursa olsun. O yüzden islami bakış açısına göre yazıyorum ve görüyorum ki anlaşıyoruz. O çok güzel. Nasıl yetiştiğiniz konusu eşinizi bağlamaz babanızın sorumluluğunda olduğu için evlenene kadar eşiniz sorumlu değildir doğal olarak. Şimdi şöyle bir mevzu var. Eğer eşiniz sizi dinlemez veya ricanıza anlayış gösterip arkadaşlarıyla takılmayı vs. azaltmazsa bunu uzatır sizi üzerse olası çözüm yolları (aile terapistleri, aile büyükleri vs.) gibi ihtimallere kadar vardığı halde düzelmezse size eş boşama hakkı islam tarafından verilmiştir. Eşinizin benim gibi bu ihtimali bilme zorunluluğu vardır eğer bilmiyorsa senin hatırlatma bildirme görevin vardır bir eş olarak. Tekrarlıyorum eğer eşiniz sizi ihmal ediyorsa mutluluğunuzu özel mutluluklarınızı ihmal ediyorsa sizi kırıyor üzmeye devam edici hareketlerde bulunuyorsa boşanma hakkınız vardır.
Cevap sahibi+1 yıl@sinemy20 Eşinizin de buna bağlı olarak ayağını denk alması gerekmektedir zaten sizi seven sizi gözetleyen biriyse evine zamanında gelecek size olan ilgisizi özel hayatında devam ettirecektir. Evlilik arkadaş ilişkisine benzemez zaten bu 2sini ayıramayan biriyse evlenme ihtimalinizi bile gözden geçirmenizi tavsiye ederim ki bir işe bile bile lades denilmez. İslam kadının da mutluluğunu düşünmüştür ona bağlı olarak çözüm yollarını her 2 tarafa da sunmuştur. ALLAH herkese hayırlı evlilik nasip etsin.
- +1 yıl
Aynen iste ben bu kismiyi bilmiyormusum :)) Dogru, en baslarda boyle bir hakkimiz oldugunu ima edebilirim. Anladim. Verdiginiz bilginiz icin tesekkur ederim ve duaniz icin amin. Hepimiz icin hayirlisi olsn. Yani evli degilim ama bu konuda arastiriyorum o yuzden aklima geldi boyle bir soru. Isim zor bnm, seytan benimle bu konuda kolay kolay ugrasabilir cunku bana karsi sert davranislarda sert tepki verebilirim. Bu konuda isim zor ama rabbim hepimizi korkulardan galip etsin ins.
Cevap sahibi+1 yıl@sinemy20 İNŞALLAH. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepimize ruhumuzun uyuşabileceği islamı yaşayabileceğimiz bu doğrultuda ömür boyu sadık olabileceğimiz dürüstlükten ilgiden alakadan huy karakter olarak benzerliklerin olduğu eşler nasip olsun İNŞALLAH. Evet belki size rahat yaşantınız olduğundan zor gelebiliyor ama inanın aşabilirsiniz. Evlilik ciddi müessesedir. Eşler arasında karşılıklı sevgi ve anlayış olduğu zaman aşılmayacak problem yok. Yeter ki her 2 tarafta karşı tarafa karşı olan sorumluluklarını bilsin. Ayrıca ima etmeyin. Direk söyleyin. Bu olayı bir koz olarak kullanmaktan kaçının yoksa eşiniz olabilecek kişinin sevgisi nefrete dönüşebilir. Güzel bir dille böyle bir olayın olduğunu amacının evliliğinizi kurtarmak olduğunu anlatın vs. ama tabi bunlar ağır mevzular. İNŞALLAH hiç birimizin evlendikten sonra bu olaylara karışması nasip olmasın. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edin. İNŞALLAH evlendiğinizde kendinizi rahatlık konusunda frenleyebilirsiniz. Hayırlı akşamlar.
senin eşin sen tanıyosun suçunu sen biliyosun cevabıda sen bulucaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece çok çekici giyin sütyen rengine dikkat et snra yavaş yavaş yaklaş gerisi gelir
18 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sag ol
Cevap sahibi+1 yılTek çare seks... erkekler dayanamaz ama azdirman gerekiyo buda giysiden baslar aksam hallet ateşini alsın senin
Soran+1 yılAksam erken gelicem dedi bakalim
Cevap sahibi+1 yılAma seye dikkat et koltuk altı tuylerine çünkü cok Azmis olucak büyük ihtimal heryerini yaliyacak kesinlikle onun için temiz ol
Soran+1 yılBen temizim hep zaten sıkıntı olmazda niye cok azsin ki?
Cevap sahibi+1 yılKac gündür ilişkiye girmemis ondan valla bir tarafini patlata bilir ben söyliyim :))
Soran+1 yılO kadarda degil :)
Cevap sahibi+1 yılPki esinin penisi kac cm
Hicbisey yapma yatagini ayirmadiysa bariscak
01 Yorumla
en sevdiği geceliği giy bak nası barışıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılKaliyor kus valla
Özür dile, kavga evliliğin tuzu biberi gibidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiliyorum canim biraz yumusadi gibi ama konusmuyor
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle buyuk kavga ettik ama onu cok seviyorum benimle konusmuyor ne yapacagim :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler