Sevgilimden ayrılıp ayrılmamakta çok kararsızım?

Şimdi benim iki yıllık ilişkim var sevgilimle aramda yaş farkı var ay olarak büyüğüm ama bir seneye yakın. Bu durumuilk başlarda sorun etmiyordum fakat sonradan yediremedim kendime ne bileyim sözünü dinlemek istemedim önerilerini falan dikkate almak istemedim küçük ya vs vs. Ona da yansıtmaya başladım artık. Mutsuzum ve ah almak istemiyorum bu zamana kadar çok kişinin ahını aldım seviyorum ama eskisi gibi değilim ne bileyim heyecanım yok konuşasım yok ama yokluğunu arıyor ve hissediyorum. Kimseyi sevemiyorum çok takıntılı biriyim hep bir sorun üretiyorum en önemlisi bu yaş konusunda annem bilmiyor bilse ne tepki verir bilmiyorum onunkiler biliyor sorun yaratmamışlar ama anneme söylemek istemiyorum her dediği batıyor gibime geliyor birde ben bunların ilk zamanlar akrabasının düğününe gitmiştim annemin haberi yoktu köydeydi olsa hayatta izin vermezdi sevgilim de çok ısrar etmişti kıramadım ve gittim annesiyle falan tanıştım. hatta annesi sormuş kızın annesinin haberi var mı diye ilerleyen Zamanlarda ortaya çıkar diye çok korkuyorum. Arkadaşlar yaş şeyini söyleme nasıl ortaya çıkacak falan diyorlar ama bilmiyorum. Sonra annesi ile hiç anlaşacağimi düşünmüyorum. Çok katı ve soğuk Bir kadın. Konuştuk wp üzerinden hiç canım kızım gibi yakınlık göstermiyor sanki beni istemiyor gibi hep ismimle hitap ediyor. bir olayda da benimle emri vaki konuşmuştu bunları anneme anlatmadım anlatsam çok kızar hatta ayrıl bile diyebilir. Çok bilmişlik yapıyor bir keresinde sevgilime günümüz şartları zor sen oku kız da okusun yoksa almam onu demiş benimkide bana anlatıyor bunları. Aileler anlaşamaz gibime de geliyor. Ev muhabbeti açıldı sevgilimle konuşurken dedi ki askerden geldikten sonra kredi çekip ev alırım dedi bende dedim sen niye alıyorsun ki senin sorumluluğun değil dedim annenler düşünsün dedim onların kendine hayrı yok bana mı yardım etcekler sen karışma bu şeylere dedi. Benim ailem sevmez böyle şeyleri yani. Hep çocuğa yükleniyorlar okul masraflarını bile çocuk kendi ödüyor.
Sevgilimden ayrılıp ayrılmamakta çok kararsızım?