Sevgilimden ayrılmalımıyım?

6 aydır çıkıyoruz. Cikmaya başladığımızdan uc gun sonra eski sevgilisiyle karşılaştım kız bana siz cikiyomusunuz sevgiline sordum hayır dedi gibi şeyler deyip cikisti resmen hesap sorar gibi neyse işte yuzleselim o zaman dedim sevgilim benim yanımda da hayır çıkmıyoruz dedi öyle bir ayrılık oldu aramızda tabi bir de rezil oldum sanki tek taraflı yasiyomusum yalanciymisim gibi. Ben tekrar birlikteler mi diye öğrenmek için fake hesap açtım çocukla konuşmaya başladım işte baya baya kaynaştılar neyse iste ayrilmamizdan bir ay sonra benim kendi hesabima yazdı iste ozur diledi seviyomus engeli kaldır konuşalım gibi şeyler.. Bende ne soyliycegini merak ettim konusmaya başladık beni tekrar birlikte olmaya ikna etti cikmaya başladık yeniden. Ama fake hesabı kapatmamistim arada bir yaziyodum ondan da bunlar çıkmaya falan da başladılar hatta o zaman ayrilsaydim keske ama yapamadim. Sonra beni gerçekten sevmeye başladı yavas yavas fake hesabı da kapattim. Su anda birbirimizi seviyoruz ama ufacık şeylerden tartışma cikariyo sosyal medyada paylaşacağım fotoğraflara dışarı çıkarken giyecegim kıyafetlere bile karışıyor. Ben artık çok yoruldum. Gecmisteki affedişlerimden dolayı da çok pismanim geri dönüş de yapamıyorum. Ama su anda ayrılmak istesemde beni çok seviyor onun uzulmesine dayanamam sizce ne yapmayalim?
Sevgilimden ayrılmalımıyım?