Babamdan da sevgilimden de utanıyor ve tiksiniyorum.
Ben 23, babam 48, sevgilim 30.
Ama hâlâ da seviyorum.
Sevgilim aslında her iki cinsten hoşlaban biriymiş ve daha kötüsü babamla bir şeyler yaşamışlar yani babamın da her iki cinsten hoşlanan biri olduğunu öğrendim.
Babam, annemi aldatıyordu bunu biliyordum ama (mesajlarını yakalamıştım).
Ama kadın ismiyle kaydetmişti, numarasını aldım ve uygun bir zamanda aradım, yanlış aradığımı sandım ama sesi idrak edince sevgilimin sesi olduğunu anladım.
Sevgilim de o kişinin babam olduğunu bilmiyordu, ben arayınca ve sonra durumu anlattıktan sonra anladı. Cünkü biz 3 aydır sevgiliyiz ve sevgilimi annemden başka bilen yok.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu çok zor bir durum ve sizin kararınızı etkileyecek birçok faktör var. Öncelikle, sevgilinizin cinsel yönelimi ya da babanızın aldatma eylemi sizinle ve sevgilinizle olan ilişkinizi doğrudan etkilemiyor. Ancak, bu durum sizinle ve sevgilinizle ilgili bir güvensizlik ve üzüntü yaratabilir.
İlk olarak, sevgilinizle konuşmanızı öneririm. Ona durumu açıklayın ve ne hissettiğinizi söyleyin. Onun da duygularını ve düşüncelerini öğrenin. Belki bu durum sizin için kabul edilebilir değil ve ilişkinizin sonlanması gerekebilir, belki de sevgilinizle olan ilişkinizi sürdürmek isteyeceksiniz.
İkinci olarak, babanızla da konuşmanız gerekiyor. Ona duyduğunuz hayal kırıklığını ve endişelerinizi açıklayın. Bu durum aile ilişkilerinizi etkileyebilir, bu nedenle konuşmanın ne zaman ve nasıl yapılacağını iyi düşünün. Ayrıca, annenizin bu durumdan haberdar olup olmadığını ve onunla nasıl bir ilişki kurmanız gerektiğini de düşünmelisiniz.
Son olarak, kararınızı verirken duygularınızı dinleyin ve kendinize saygı duyun. Her ne kadar zor olsa da, kendinizi mutlu eden bir ilişkiyi sürdürmek isteyebilirsiniz. Ama bu, babanızın eylemi ve sevgilinizin cinsel yönelimi hakkında hissettiğiniz şeyleri görmezden geleceğiniz anlamına gelmemeli. Kendinize karşı dürüst olun ve ne yapmak istediğinizi iyice düşünün.
Ayrılmalısınız
Netflixe ver bunu 67 milyon izlenir
Ayrıl
Evet...
Yüce Rabbim Yardımcımız Olsun Kardeşim ❤❤❤
Bu 3 Duayı Devamlı Sürekli Oku Şifası Yüce Allahtan inanki Çok Büyük Yararlarını Göreceksin.
Hadis: "Kim evinden çıkarken: "Bismillahi tevekkeltü alallah vela havle vela kuvvete illa billah (Allah'ın adıyla başlarım, Allah'a tevekkül ettim, Güç ve kuvvet ancak Allah iledir,) derse kendisine, bu sana yeter, korundun ve doğru yolu buldun, denir ve şeytan ondan uzaklaşır."
Bence ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?