Sevgilimden ayrılmalı miyim?

1 senelik bir ilişkim var arkadaşlar ama gel görün ki başından beri iltifat etmeyi beceremez yapmaz ne kadar şikayetçi olsamda bir kere gözlerime aşkla bakıp iki güzel kelime etmiştir bir kaç kere zorluyorum anca öyle beğenmiyor etkilenmiyor musun diyorum beğeniyorum ama huyum ve yapım değil diyor ve gün icindede çok konuşamıyoruz çünkü bende oda çalışıyor ve vaktimiz olmuyor

İlişkinin temeli birbirini hoş tutmak değil midir bu çocuk niye böyle ayrılma noktasına kadar geldik bu sebepten ama değişmiyor ve ben artık huzursuz hissediyorum yanında bunun dışında bir sıkıntısı yok fiziksel temasımiz dışında iki arkadaştan pekde farkimiz yok ilerisini düşünüyorum ciddiye binerse ve böyle bir adamla ömür geçer mi? Sevdiğini söylüyor ve güvenilir biri güveniyorum ona ondan yana sıkıntım yok ama neden böyle? Erkekler çok sevip de çok romantizm kuramadifiniz oldu mu?

Bana kendimi daha özel hissettirecek insanlarda çıktı karşıma onlarla olmak varken neden bu şekilde katlanayim diye düşünüyorum ama seviyorum işte

Sevgilimden ayrılmalı miyim?